Rated-RKO

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rated-RKO

Rated-RKO oli heel tag team showpainipromootiossa, World Wrestling Entertainmentissä. Joukkueeseen kuuluivat Edge, Randy Orton ja managerina Lita. Nimi "Rated-RKO" tulee Edgen lempinimestä "Rated R Supestarista" ja Ortonin lopetusliikkeestä RKO:sta. Tiimi voitti kerran World Tag Team Championshipin.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2. lokakuuta, 2006, Raw'ssa, D-Generation X (DX) (Shawn Michaels ja Triple H) maksoi Edgelle WWE mestaruuden steel cage matsissa, missä hän oli voittamassa John Cenan. Tämän jälkeen, Edge alkoi lähestymään Randy Ortonia ja pyytämään häntä muodostamaan tiimin päästäkseen eroon DX:ästä. Orton suostui liittymään Edgeen, kun hän kertoi, ettei Orton ollut menestynyt sitten Evolutionin aikoihin.

Pain Edgestä ja Ortonista tuli suorasanaisia DX:ää vastaan ja he pilkkasivat DX:ää aina kun vain pystyivät. He esimerkiksi pilkallisesti näyttelivät heitä, kuten DX:ällä oli ollut tapana tehdä muille. Rated-RKO ja DX kohtasivat ensimmäistä kertaa tag team matsissa Cyber Sundayssä, mihin fanit saivat päättä spesiaali tuomarin. Cyber Sundayssä, Rated-RKO voitti DX:än, kun Eric Bischoff laski heidät voittoon, vaikka Edge ja Orton käyttivät tuolia. Myöhemmin samana iltana Lita voitti WWE Women's Championshipin. Seuraavan illan Raw'ssa, Edge ja Orton kohtasivat Ric Flairin ja Roddy Piperin, mikä käytiin World Tag Team Championshipistä, missä Bischoff oli spesiaali tuomarina. Rated-RKO hävisi matsin, kun DX sekaantui matsiin.

Rated-RKO World Tag Team mestariena

Seuraavalla viikolla Rated-RKO voittivat mestaruuden revanssissa, kun he hyökkäsivät Piperin kimppuun, hänen tullessa kehään. Kun Piperiä kannettiin pukuhuoneille päin, Flairin täytyi puolustaa yksin mestaruutta.

Survivor Seriesissä, Lita vetäytyi eläkkeelle, kun hän hävisi Women's tittelin Mickie Jamesille. Samana iltana, Rated-RKO:n joukkue (Edge, Orton, Johnny Nitro, Mike Knox ja Gregory Helms) hävisi DX:n joukkueelle (Michaels, Hunter, Jeff Hardy, Matt Hardy ja CM Punk) kymmenen miehen eliminaation matsissa, missä yksikään DX:n joukkueesta ei eliminoitunut. Seuraavassa Raw'ssa, Edge ja Orton pieksivät Flairia, kunnes hän vuoti verta ja vieläkin jatkoivat, koska he tiesivät, että DX oli jo lähtenyt areenalta. Tämä teki heidän feudistaan henkilökohtaisemman. Tammikuussa 2007, New Year's Revolutionnissa, Rated-RKO puolusti onnistuneesti mestaruutta DX:ää vastaan, kun matsi pääyyti ei-tulokseen. Matsissa Triple H loukkaantui.

Triple H:n ollessa sairauslomalla, Rated-RKO jatkoi feudiaan Shawn Michaelsia vastaan. 29. tammikuuta, 2007 Raw'ssa, Rated-RKO hävisi World Tag Team mestaruuden Shawn Michaelsille ja John Cenalle. Edgen ja Ortonin välit alkoivat pikkuhiljaa kuumenemaan, kun molemmat väittivät ansaitsevan WWE mestaruusottelun. 26. helmikuuta, 2007, Raw'ssa, Orton ja Edge saivat revanssin World Tag Team mestaruudesta, mutta epäonnistuivat voittamaan ne takaisin, kun Edge jätti Ortonin yksin kehään.

Molemmat heistä ottelivat WrestleManiassa Money in the Bank tikapuuottelussa, minkä voittaja saisi haastaa, kenet mestarin vain haluaa. Kumpikaan ei MitB matsia voittanut. 16. huhtikuuta, 2007, he ottelivat handicap matsissa John Cenaa vastaan, mutta hävisivät, kun HBK sekaantui matsiin. Backlashissa, Orton ja Edge osallistuivat Fatal 4-Way-matsiin, mihin osallistuivat myös HBK ja Cena, ja matsi käytiin WWE mestaruudesta. Cena voitti ja säilytti mestaruuden.

30. huhtikuuta, 2007, Raw'ssa, Edge ja Orton kohtasivat 1 vs. 1 matsissa, minkä voitti Edge. Tämän jälkeen Edge siirtyi SmackDown brändiin, missä hän voitti World Heavyweight mestaruuden, lunastaen Money in the Bank salkkunsa, minkä hän oli voittanut Mr. Kennedyltä. Tämä virallisti Rated-RKO:n hajoamisen.

Painissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Lopetusliikkeet
  • Con-chair-to
  • Double RKO
  • Double Dropkick
  • RKO - Randy Ortonin
  • Spear - Edgen
 • Sisääntulomusiikki
  • "Rated-RKO" Jim Johnstonilta (remix)

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]