Rantapallo.fi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rantapallo-matkailuportaali
Aihealue matkailu
Perustettu 2007
Kotikunta Helsinki
Kotimaa  Suomi
Kieli suomi
Aiheesta muualla
www.rantapallo.fi

Rantapallo.fi on suomalainen matkailun erikoissivusto, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Sivustolla julkaistaan matkaoppaita ja matkailualan uutisia sekä matkatoimistojen tarjonnan kokoava äkkilähtöhaku. Lisäksi sivuilla on lento- ja hotellihaut ja matkablogeja.

Rantapallon viikoittainen lukijamäärä on noin 300 000.[1] Rantapallo on Suomen suurin matkailuaiheinen sivusto ja sen kävijäennätys on 520 000 yksittäistä kävijää viikossalähde?.

Sivuston on perustanut Jani Uljas. Rantapallon sisältöpäällikkönä toimii Inka Khanji. Portaalin omistaa Rantapallo Oy, joka on valtaosin Alma Median omistuksessa. Rantapallo Oy:n toimintaan kuuluu myös omatoimimatkailuun keskittyvä Pallontallaajat.net-sivusto.

Kohdeoppaat, artikkelit ja matkailualan uutiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rantapallon matka-artikkelit ja kohdeoppaat antavat tietoa eri matkakohteista ja vinkkejä matkan suunnitteluun. Sivustolla julkaistaan myös matkailuaiheisia artikkeleja sekä kokemuksia matkakohteista eri puolilta maailmaa.

Hakupalvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rantapallo.fi-sivuston äkkilähtöhaun avulla voi vertailla hintoja ja etsiä matkatoimistojen matkatarjouksia. Äkkilähtöjen lisäksi Rantapallossa voi vertailla myös esimerkiksi vuokra-autoja sekä lento ja hotelli -paketteja. Rantapallo ei ole matkatoimisto, vaan varausvaiheessa käyttäjä siirtyy hintavertailusta matkatoimiston tai lentoyhtiön sivuille.

Matkablogit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuka vain voi perustaa matkailuaiheisen blogin Rantapalloon. Yhteensä Rantapallo.fi:ssä on yli sata aktiivista matkablogia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Rantapallon mediakortti rantapallo.fi. Viitattu 3.12.2021.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]