Rantapallo.fi

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rantapallo-matkailuportaali
Aihealue Matkailu
Perustettu 2007
Kotipaikkakunta Helsinki
Kotimaa Suomen lippu Suomi
Kieli suomi
Aiheesta muualla
www.rantapallo.fi

Rantapallo.fi on suomalainen matkailun erikoissivusto, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Sivustolla julkaistaan kohdeoppaita, matkavinkkejä ja matkailualan uutisia.

Lukijoiden käytettävissä on myös erilaisia matkahakuja ja sivusto toimii blogiportaalina matkailuaiheisille blogeille. Rantapallon viikoittainen lukijamäärä on noin 400 000[1]. Rantapallo on Suomen suurin matkailuaiheinen sivusto ja sen kävijäennätys on 500 000 yksittäistä kävijää viikossa.

Sivuston on perustanut toimitusjohtaja Jani Uljas. Rantapallon sisältöpäällikkö on Inka Khanji ja sivuston mediamyynnistä vastaa Milla Himberg. Portaalin omistaa Rantapallo Oy, joka on Alma Median omistuksessa. Rantapallo Oy:n toimintaan kuuluu myös omatoimimatkailuun keskittyvä Pallontallaajat.net-sivusto. Rantapallo.fi toimii jokavuotisten Matkamessujen mediakumppanina.[2]

Kohdeoppaat, artikkelit ja matkailualan uutiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rantapallon matka-artikkelit ja kohdeoppaat antavat tietoa eri matkakohteista ja vinkkejä matkan suunnitteluun. Sivustolla julkaistaan myös matkailuaiheisia artikkeleja sekä kokemuksia matkakohteista eri puolilla maailmaa.

Hakupalvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rantapallo.fi-sivuston äkkilähtöhaun avulla voi vertailla hintoja ja etsiä edullisia matkatarjouksia eri matkatoimistojen viime hetken tarjouksista. Äkkilähtöjen lisäksi Rantapallossa voi vertailla myös lentoja, hotelleja, vuokra-autoja, risteilyjä sekä lento ja hotelli -paketteja. Rantapallo ei ole matkatoimisto, vaan varausvaiheessa käyttäjä siirtyy hintavertailusta matkatoimiston tai lentoyhtiön sivuille.

Matkablogit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuka vain voi perustaa matkailuaiheisen blogin Rantapalloon. Yhteensä Rantapallo.fi:ssä on yli sata aktiivista matkablogia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]