Rain (Mortal Kombat)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rain on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -tappelupelisarjassa. Hän esiintyi ensimmäisen kerran Ultimate Mortal Kombat 3 -pelissä. Rain esiintyi myös ei-pelattava hahmona Mortal Kombat: Deception -pelissä ja pelattavana hahmona Mortal Kombat: Armageddon -pelissä. Rain on Tavenin ja Daegonin ohella jumala Arguksen poika, mikä tekee Rainista puolijumalan. Rainilla on myös kyky hallita vettä.

Rainin elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rain on kotoisin Edeniasta ja joutui jo pienenä lapsena näkemään, kun Shao Kahn valtasi hänen maailmansa. Rainin adoptioisä jäi taistelemaan Edenian armeijan kenraalina ja käski salakuljettaa nuoren Rainin pois. Outworld murskasi Edenian armeijan ja Rainin adoptioisä kuoli taistelussa. Tämän jälkeen Edenian vastarintaliikkeen jäsenet kasvattivat Rainin ja opettivat hänet taistelemaan.

Tuhansia vuosia myöhemmin, Rain palasi mysteerisesti Kahnin joukkojen hyökätessä Earthrealmiin. Hänen täytyi valita kuoleman ja Kahnin välillä ja päätti pettää Edenian ja liittyi Kahnin joukkoihin tuhoten Earthrealmin sotureita. Mortal Kombat Deception -pelissä Rain pyysi Shujinkoa tuomaan hänelle lumotut tikarit Shokanien hallusta. Rain kertoi hänelle Shao Kahnin määränneen hänet noutamaan tikarit hänelle, mutta Rain saatuaan tikarit haltuunsa päätti pitää ne itsellään.

Myöhemmin Quan Chin paljastettua Rainille totuuden tämän alkuperästä Rain sai tietää olevansa Edenian prinssi, mutta päätti kuitenkin taistella pahuuden puolella. Hän halusi tappaa sekä Tavenin että Daegonin, jotta pääsisi voittamaan Blazen ja saisi tämän voimat. Rain tapasikin Tavenin Arktisella alueella ja taisteli tätä vastaan, mutta hävisi taistelun ja pakeni. Rain myöhemmin osallistui Armageddonin taisteluun pahuuden joukkojen puolella ja sai surmansa taistelussa. Rainin ruumis nähtiin hetken aikaa Argusin pyramidin askelmilla. Rainin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen saaden täyden jumaluuden, jolloin Argus tekee hänestä Edenian suojelijan. Rain kuitenkin päätti käyttää voimiaan Edeniaa vastaan orjuuttamalla kaikki realmit.

Rain esiintyy pelattavana hahmona vuoden 2011 Mortal Kombat -pelin DLC-versiossa. Mortal Kombat X -peliin perustuvassa sarjakuvassa Rain liittyi Reikon ja Mileenan puolelle Kotal Kahnia vastaan ja pimensi voimillaan auringonvalon, jolloin Goro onnistui surmaamaan Kotal Kahnin isän taistelussa. Tämän jälkeen Kotal Kahn Kamidogun antaman voiman avulla torjui Rainin kyvyn ja melkein poltti Rainin hengiltä auringonvalon avulla. Rainin pahasti palanut ruumis vietiin Mileenan piilopaikkaan jossa Rain toipui hitaasti vammoistaan kertoen Mileenalle Reikosta ja Havikista. Rain esiintyy ei-pelattavana hahmona Mortal Kombat X -pelin tarinakampanjassa. Hän toimii Mileenan palvelijana yhdessä Tanyan kanssa. Kanon annettua Shinnokin amuletin Mileenalle, Rain ehdotti Mileenalle amuletin käyttöä Kotal Kahnia vastaan. Myöhemmin Rain yritti hukuttaa Kotalin voimillaan vesipallon sisälle, mutta Kotal onnistui pakenemaan ja kohtasi Rainin kukistaen hänet taistelussa, jonka jälkeen Erron Black melkein ampui Rainin, mutta Mileena pelasti Rainin viime hetkellä heittämällä miekkansa Erronin aseeseen, jonka jälkeen Rain pakeni. Myöhemmin Cassie ja D'Vorah kohtasivat Rainin ja D'Vorah kukisti Rainin taistelussa ja yritti tappaa hänet, mutta Cassie esti sen. Rain joutui pakenemaan Tanyan kanssa Mileenan kuoltua, mutta Tanya petti hänet ja ilmiantoi Kotal Kahnille, minkä jälkeen Rain vangittiin ja poltettiin roviolla.

Rain esiintyy cameo-roolissa Mortal Kombat 11 -pelissä, jossa hän taistelee Blazea vastaan kryptassa Shang Tsungin saarella. Myöhemmin pelin Aftermath-jatko-osassa Rain esiintyi ladattavana bonushahmona pelin Kombat Pack -lisäversiossa.

Elokuvassa Mortal Kombat: Annihilation Rain esiintyy Shao Kahnin palvelijana ja apulaisena. Myöhemmin Shao Kahn tappaa Rainin heittämällä tämän tuliseen kuiluun tämän epäonnistuttua tehtävässään.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.