Procountor

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta ProCountor)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Procountor Oy
Yritysmuoto Osakeyhtiö
Perustettu 2001
Toimitusjohtaja Mikko Siivola
Kotipaikka Espoo, Suomi
Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tuotteet

Procountor - Sähköinen taloushallinto-ohjelma Procountor Mobile - kuittiskannaussovellus

Procountor Arvo - tiltoimiston toiminnanohjausjärjestelmä
Kotisivu www.procountor.com

Procountor on suomalainen sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu ja ohjelmistotalo. Yritys perustettiin vuonna 2001. Yrityksen liikeideana on sähköisen taloushallinnon ohjelmiston kehittäminen ja sen myynti yritysten sekä tilitoimistojen yhteiseksi taloushallinto-ohjelmaksi.

Espoolainen Procountor on kasvanut ja kehittynyt taloushallinnon sähköistymisen vanavedessä. Tänä päivänä ohjelmiston on hankkinut käyttöönsä yli 20 000 pk-yritystä ja yli 700 tilitoimistoa. Ensimmäisenä alallaan Procountor on myös laajentanut Pohjoismaihin. Procountorin Norjan maaorganisaatio perustettiin vuonna 2014 ja Procountorin Ruotsin maaorgnaisaatio vuonna 2016. Ohjelmisto on saatavilla myös Tanskassa.

Ensimmäiset versiot Procountorista vaativat Java-ohjelmiston asentamista tietokoneelle. Toukokuussa 2014 tehdyn suuren versiopäivityksen myötä Java-liitännäisyys poistettiin ja Procountoria voi käyttää tämän jälkeen myös mobiilissa.

Procountor on saanut pääministeri Matti Vanhaselta ensimmäisen palkinnon Tietoyhteiskunnan parhaat käytännöt -kilpailun sarjassa "Sähköinen liiketoiminta". Procountorille on myönnetty Avainlippu -merkki sekä Design from Finland -merkki.