Procountor

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta ProCountor)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Procountor Oy
Yritysmuoto Osakeyhtiö
Perustettu 2001
Toimitusjohtaja Mikko Siivola
Kotipaikka Espoo
Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tuotteet

Procountor - Sähköinen taloushallinto-ohjelma Procountor Mobile - kuittiskannaussovellus

Procountor Arvo - tiltoimiston toiminnanohjausjärjestelmä
Kotisivu www.procountor.com

Procountor on suomalainen sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu ja ohjelmistotalo. Yritys on perustettu vuonna 2001. Yrityksen liikeideana on sähköisen taloushallinnon ohjelmiston kehittäminen ja sen myynti yritysten sekä tilitoimistojen yhteiseksi taloushallinto-ohjelmaksi.

Espoolainen Procountor on kasvanut ja kehittynyt taloushallinnon sähköistyessä. Ohjelmiston on hankkinut käyttöönsä yli 20 000 pk-yritystä ja yli 700 tilitoimistoa. Ensimmäisenä alallaan Procountor on myös laajentanut Pohjoismaihin. Procountorin Norjan maaorganisaatio perustettiin vuonna 2014 ja Procountorin Ruotsin maaorgnaisaatio vuonna 2016. Ohjelmisto on saatavilla myös Tanskassa.

Ensimmäiset versiot Procountorista vaativat Java-ohjelmiston asentamista tietokoneelle. Toukokuussa 2014 tehdyssä suuressa versiopäivityksessä Java-liitännäisyys poistettiin, ja Procountoria on sen jälkeen voinut käyttää myös älypuhelimessa.

Procountor on saanut ensimmäisen palkinnon Tietoyhteiskunnan parhaat käytännöt -kilpailun sarjassa "Sähköinen liiketoiminta". Procountorille on myönnetty Avainlippu-merkki ja Design from Finland -merkki.