Philip Labonte

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Philip Labonte esiintymässä vuonna 2015.

Philip Labonte (tunnetaan myös nimellä Phil Labonte) (s. 15. huhtikuuta 1975 Chicopee, Massachusetts, Yhdysvallat) on amerikkalainen laulaja, joka tunnetaan parhaiten All That Remains-bändin vokalistina.

Phil Labonte aloitti uransa 1990-luvun alussa Perpetual Doom-nimisessä death metal-bändissä. Yhtye julkaisi demon vuonna 1995. Labonte liittyi Shadows Fall nimisen bändin laulajaksi vuonna 1997. Myöhemmin samana vuonna labontea pyydettiin jättämään bändi. Albumi Somber Eyes to the Sky jäi hänen ainoaksi albumiksi hänen ollessa bändissä.

Vuonna 1998 Labonte perusti All That Remainsin Oli Herbertin kanssa, jonka piti olla alun perin sivuprojekti, mutta Labonte on keskittynyt siihen enemmän vaikuttavana ainoana projektina. Yhtye on julkaissut kuusi studioalbumia ja yhden livealbumin. All That Remainsia pidetään yhtenä vaikuttavana New Wave of American Heavy Metal-bändeistä.

Labonte on myös vaikuttanut Killswitch Engage-nimisessä bändissä. Hän laulaa mukana yhtyeen Alive or Just Breathing-albumilla kappaleissa "Self Revolution" ja "To the Sons of Man". Kun Killswitch Engagen vokalisti jesse Leach jätti bändin, Labonte oli hakenut paikkaa laulajaksi, mutta yhtye valitsi Howard Jonesin. Yhtye oli sanonut hänelle, että hän olisi ollut toinen valinta laulajaksi. Vuonna 2004 Labonte oli myös mukana Killswitch Engagen The End of Heartache-levyllä laulamassa. Hän laulaa kappaleissa "Hope is..." ja "Irreversal" yhdessä Howard Jonesin ja Jesse Leachin kanssa. Vuonna 2010 Phil Labonte esiintyi Killswitch Engagen laulajana, koska Howard Jones ei pystynyt esiintymään silloin. Vuonna 2011, kun Howard Jones jätti Killswitchin, huhut liikkui, että Labonte korvaa Howard Jonesin, mutta Labonte sanoi, että hän ei ole bändin uusi laulaja.

Levytyksiä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perpetual Doom[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • "Sorrow's End" (Demo) (1995)

Shadows Fall[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

All That Remains[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vierailut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.