PewDiePie’s Tuber Simulator

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


PewDiePie’s Tuber Simulator
Kehittäjä Outerminds Inc
Julkaisija Outerminds
Säveltäjä Rushjet1
Tadd Nuznov
Julkaistu 29. syyskuuta 2016
Ikäluokitus PEGI 3
Alusta Android ja iOS
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

PewDiePie’s Tuber Simulator on kanadalaisen pelinkehittäjä Outermindsin ja YouTube-tähti PewDiePien yhteistyössä kehittämä mobiilisimulaatiopeliselvennä. Peli julkaistiin 29. syyskuuta 2016, ja myös sen julkaisijana toimi Outerminds. Peli toimii alustoinaan Android ja iOS. Peliä on ladattu Google Play -kaupasta yli 10 miljoonaa kertaa.[1] Pelin ääninäyttelijänä toimii PewDiePie, joka neuvoo pelaajaa puhekuplilla.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin tavoite on hankkia mahdollisimman paljon ”tilaajia”selvennä. Tilaajia voi saada tekemällä videoita eri aiheista. Videoista saa myös näyttökertojaselvennä, joilla voi ostaa tavaraa huoneeseen.

Huone on pelaajan kotipaikkaselvennä, jossa tehdään videoita. Huoneeseen on tarkoitus hankkia mahdollisimman hyviäselvennä esineitä. Kun huoneeseen ostaa esineen, joutuu odottamaan, että lähetys saapuuselvennä. Lähetystä voi nopeuttaa pelaamalla ”Puggle”-peliä, jossa PewDiePien koirat, Edgar ja Maya, yritetään saada koiranruokakuppiinselvennä.

Pelissä huoneen yli lentää tietyin väliajoin ”Sponsor eagle”, joka tiputtaa lahjapaketissa pelaajalle ilmaislahjan (esimerkiksi tilaajia tai aivoja). Aivoilla voi ostaa tietopuusta tietoja, joiden avulla voi saada esimerkiksi tietyn aihealueen videoista enemmän näyttökertoja.

Pelissä pelaaja voi vierailla myös muiden pelaajien huoneissa, tai tehdä itse useampia huoneita. Pelaaja voi myös vertailla omaa tilaajien määräänsä oikeiden YouTube-kanavien tilaajien määriin.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]