Perverted-Justice.com

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Perverted-Justice.com eli PeeJ on Yhdysvalloissa toimiva järjestö, joka pyrkii tunnistamaan aikuisia miehiä, jotka chat-huoneissa keskustelemalla pyrkivät seksuaaliseen kanssakäymiseen alaikäisten kanssa. Järjestön vapaaehtoiset menevät chattiin esittäen pikkutyttöjä tai -poikia, ja yrittävät urkkia heille seksuaalista kanssakäymistä ehdottelevien miesten yhteystietoja ja valokuvia. Yhteystiedot ja valokuvat julkaistaan järjestön verkkosivulla. Joissain tapauksissa järjestö on ottanut myös yhteyttä poliisiin, ja 87 miestä on jo saatu tuomittua.lähde? Järjestö suunnittelee toiminnan laajentamista Kanadaan.

Järjestöä on arvosteltu useista tapauksista, joissa julkinen pedofiilin leima on lyöty vääriin henkilöihin. Joku on esimerkiksi voinut esittää lapsista kiinnostunutta, ja luovuttaa sitten vihamiehensä yhteystiedot. Järjestöä vastaan on perustettu järjestö Corrupted-Justice.com.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.