Penisplugi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Penisrenkaalla varustettu penisplugi miehen virtsaputkessa.

Penisplugi (engl. penis plug) on väline, joka asetetaan peniksen sisälle virtsaputkeen. Plugin tarkoitus on levittää virtsaputkea ja tuottaa seksuaalista mielihyvää. Sitä voi käyttää niin masturbointiin kuin seksiinkin.

Penisplugi voi tehdä peniksestä aistiherkemmän ja erektiosta vahvemman. Virtsaputken stimulointi voi tuottaa intensiivisempiä orgasmeja. Plugit ovat eri kokoisia, yleensä metallista valmistettuja tuppeja tai putkia. Tuppi estää siemennesteen ulos tulemisen ja orgasmin saamisen, mutta putkimaisissa penisplugeissa siemenneste ja virtsa pääsevät vapaasti kulkemaan ulos. Plugi voi sisältää vibraattoriominaisuuden, erilaista tekstuuria, penisrenkaan tai muita ominaisuuksia.[1][2]

Jotkut plugit asetetaan paikoilleen lävistysreiän avulla. Tällaisia sekä seksileluiksi että lävistyksiksi laskettavia plugeja kutsutaan prinssin sauvoiksi (engl. prince's wand).[3][4] Paikoilleen asetettuna plugi voi ulkonäöltään muistuttaa Prinssi Albert -lävistystä, vaikkei väline lävistäisikään ihoa.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Melina Jackson: How to Start Using Penis Plugs and Sounds Body Jewelry & Piercing Blog | The Chain Gang. 19.2.2014. Viitattu 25.10.2021. (englanniksi)
  2. author/ah_user: Penis Plugs: A Complete Guide MyToyForJoy.com. 1.9.2020. Arkistoitu 25.10.2021. Viitattu 25.10.2021. (englanniksi)
  3. Starting Your Penis Plug Journey – CSR Wrestling csrwrestling.com. Viitattu 25.10.2021.
  4. Andrew Pullen: Prince Albert And The Policeman’s Nightstick Adultsmart Lifestyle Adult Blog - Wellness Tips, Lifestyle Choices And Health Tips For Adults. 21.10.2017. Viitattu 25.10.2021. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]