Peaches Geldof

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Peaches Geldof vuonna 2009.

Peaches Honeyblossom Geldof[1][2] (16. maaliskuuta 1989 Lontoo7. huhtikuuta 2014) oli brittiläinen televisiopersoona ja malli. Hän oli irlantilaisen laulaja-lauluntekijä Bob Geldofin ja brittiläisen televisiojuontaja Paula Yatesin tytär.

Peaches Geldofilla on kaksi siskoa, Fifi ja Pixie, sekä siskopuoli Tiger. Hän tuli julkisuuteen Peaches Geldof: Teenage Mind -tositelevisio-ohjelman myötä vuonna 2005. Sarja sai jatkoa nimellä Peaches Geldof: Teen America, joka esitettiin Britanniassa Sky One -kanavalla vuonna 2006. Geldof myös kirjoitti kolumneja ja artikkeleja The Daily Telegraph- ja ELLEgirl-lehtiin. Vuonna 2006 Tatler listasi Geldofin vuoden kymmenen tärkeimmän muoti-ikonin joukkoon.

Geldof meni 5. elokuuta 2008 naimisiin muusikko Max Drummeyn kanssa Las Vegasissa. Pari ilmoitti eronneensa 7. helmikuuta 2009. Drummey kertoi jälkikäteen, että avioliitto oli ollut pelkkä julkisuustemppu.[3] 8. syyskuuta 2012 Geldof meni naimisiin S.C.U.M-yhtyeen laulajan Thomas Cohenin kanssa. Parilla oli kaksi lasta, pojat Astala ja Phaedra.[4]

Kuolema[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huhtikuussa 2014 Peaches Geldof kuoli äkillisesti kotonaan Wrothamissa, Kentissä. Hän oli kuollessaan 25-vuotias.[5]. Kuolinsyyksi epäiltiin julkisuudessa muun muassa ylenmääräistä laihduttamista[6]. Kuolemansyyn tutkijan mukaan kuolemaan vaikutti ainakin heroiinin yliannostus[7][8]. Geldofin äiti oli ilmeisesti vahingossa kuollut heroiiniin, ja Geldof kertoi viimeisessä haastattelussaan muistuttavansa äitiään[9]. Geldof latasi ennen kuolemaansa äitinsä kuvan Instagramiin[10].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.