Peach Fuzz

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Peach Fuzz on alun perin englanninkielinen pseudomanga, jonka on luonut Lindsay Cibos ja Jared Hodges. Manngan ensimmäinen osan julkaisi Tokyopop 11. tammikuuta vuonna 2005.

Peach Fuzz kertoo 9-vuotiaasta Amanda Kelleristä, joka ostaa eläinkaupasta Peach-nimisen ferretin. Peach luulee olevansa kuninkaallinen eikä pidä siitä, että hänet vietiin pois alaistensa luota eläinkaupasta. Sarjakuva kertoo Peach-lemmikin ja Amanda Kellerin elämästä.

Hahmoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  Amanda Keller   …  Tarinan sankari, joka omistaa Peachin. 3. osassa Amanda suostuttelee äitinsä ostamaan Peachille kaverin, jonka hän nimeää Edwiniksi.  
  Äiti Keller   …  Amandan äiti  
  Kim Chang  …  Yksi Amandan muotiin ihastunut ystävä. Hänkin saa oman fretin, jonka nimeksi tulee Pavaratty. Kimi pitää vaatteiden ompelusta.  
  Mimi Santin   …  Toinen Amandan ystävä, joka saa 3 albiinfrettiä, jotka hän nimeää Pörröseksi,Itiöksi ja Tryffeliksi. Amandan tullessa mimin luo kylään mimin äiti tulee heitä vastaan ja kertoo Pörrösen kuolleen. Muut ihmiset pitävät santineiden perhettä outona, sillä he ovat sieniläisiä. Mimin perheeseen kuuluvat Mimin lisäksi isä-BUD, äiti-MELINDA, mimin veli TREVOR ja sisko MINDY.  
  Peach   …  Tarinan toinen päähenkilö. Hän on omasta mielestään frettiprinsessa. Hän luulee että ihmiset ovat hirviöitä joiden nimi on "turkiton" ja ihmisten kädet ovat "handroja." Luulee kömpelöä Edwiniä prinssiksi, ja ihmettelee Edwinin outoa käytöstä. Aluksi inhoaa Edwiniä, mutta oppii myöhemmin sietämään häntä.  
  Pavaratty   …  Frettipoika, joka uskoo olevansa näyttelijä. Pitää ihmiskäsiä valkohansikkaina apulaisina.  
  Hra Pörrö   …  Peachin nöyrä alamainen, joka on todellisuudessa pehmolelu. Amanda sai sen palkintona koulusta, koska menestyi todella hyvin kokeissa monta kertaa peräkkäin, mutta antoi sen Peachille koska ei pitänyt siitä.  
  Phil ja Tim   …  Ikeitä Amandan luokalla olevia poikia. Philillä on kaksi hamsteria; Salama ja Tornado. Pojat ovat perustaneet pahojen poikien jengin nimeltä M.A.D. (Masters of Detention.) Oikeasti jengin nimi kuuluisi olla M.O.D.  
  Edwin   …  Edwin on täynnä rakkautta, uskollisuutta ja päättäväisyyttä. Hän on aina hyväntahtoinen ja kiltti muille. Edwin jumaloi Peachia, joka on ensimmäinen fretti joka on puhunut hänelle mukavalla tavalla. Kuvioinniltaan Edwin on panda.  
  Tryffeli   …  Naaras, varjofrettien klaanin äitihahmo.  
  Itiö   …  Uros, kolmikon atleettisin, maanis-depressiivinen luenne ailahtelee ääripäästä toiseen.  
  Pörrönen   …  Uros, Nyt jo kuollut Pörrönen oli kaikkein vakuuttunein omasta surullisesta kohtalostaan ja oli usein masentunut.