Pakkotoisto.com

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pakkotoisto.com
Pakkotoisto logo.png
Kotisivu http://www.pakkotoisto.com/
Rekisteröinti Vapaaehtoinen
Avattu 2000
Alexa-sija Suomen lippu 272. (huhtikuu 2017)[1]
Nykyinen tila Aktiivinen

Pakkotoisto.com on Suomen suurin voimailuaiheinen urheilusivusto.[2] Sivusto keskittyy mm. urheiluun ja ravintoon. Foorumi sisältää yli 80 000 käyttäjää ja yli 4,5 miljoonaa viestiä. Sivuston galleriassa on kokoelma kuvia kattaen kehonrakennuksen, fitnessin, bodyfitnessin, voimailun sekä vapaaottelun.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat keskustella myös dopingaineista ja niiden vaikutuksista, mutta kaikki niiden ostamiseen, välittämiseen, myymiseen ja salakuljettamiseen liittyvä keskustelu on kielletty[3]. Doping-keskustelut ovat alle 3% koko viestitietokannasta.lähde?

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sivuston ensimmäisen version perusti nimimerkki Antton vuoden 2000 loppupuolella nimellä www.roina.da.ru. Kesäkuussa 2001 sivuston nykyinen omistaja ja ylläpitäjä Mike Sirén liittyi ylläpitoon. Joulukuussa 2001 palstan nimi vaihtui muotoon www.roinaforum.net ja sille otettiin pohjaksi EZboard, jonka käyttöönotto osoittautui nopeasti virheeksi. Tammikuussa 2002 Roinaforum siirtyi INT2000-palveluntarjoajan palvelimille, jolla testattiin kahta eri keskustelupalstasovellusta ennen siirtymistä vBulletin-sovellukseen helmikuussa 2002. Maaliskuussa 2002 punttimimmit.da.ru liitettiin Roinaforumiin. Kesäkuussa 2002 rekisteröityneiden määrä ylitti 1000 käyttäjää. Syyskuussa 2002 sivuston uudeksi nimeksi valittiin Pakkotoisto.com. Marraskuussa 2003 palveluntarjoajaksi vaihtui Myvisio Oy.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Site overview: pakkotoisto.com Alexa.com. Viitattu 6.4.2017. (englanniksi)
  2. Pakkotoisto.com
  3. Pakkotoisto.com INFO

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä tietotekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.