PHM Group

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
PHM Group Oy
Yritysmuoto osakeyhtiö
Toimitusjohtaja Ville Rantala
Kotipaikka Helsinki, Suomi
Toiminta-alue Suomi
Ruotsi
Tanska
Norja
Toimiala Kiinteistöhuolto
Tuotteet Kiinteistöpalvelut
Liikevaihto 417 miljoonaa euroa
Henkilöstö 4800
Omistaja Intera Partners, Norvestor
Kotisivu www.phmgroup.com

PHM Group Oy on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, joka tarjoaa palveluitaan asunto-osakeyhtiöille sekä liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille. PHM Group muodostuu paikallisesti toimivista yhtiöistä.

PHM Group on kasvanut vuonna 1989 perustetun KH Kiinteistöpalvelut Oy:n ja vuonna 1992 perustetun Porvoon Huoltomiehet Oy:n juurille.

Vuonna 1992 perustettu, nopeasti kasvanut yhtiö siirtyi vuonna 2018 pääomasijoitusyhtiö Intera Partnersin omistukseen. Silloin Porvoon Huoltomiesten liikevaihto oli noin 40 miljoonaa.

Sen jälkeen, vuonna 2019, yhtiö osti Ruotsista neljä kiinteistönhuoltoyritystä.[1][2]

Syyskuussa 2020 Kotikatu ja PHM Group yhdistyivät[3] samaan konserniin, jonka pääomistaja on norjalainen pääomasijoitusyhtiö Norvestor.[4]

Lokakuussa 2020, kun norjalainen pääomasijoittaja Norvestor osti yhtiöstä enemmistön, sen liikevaihto oli Talouselämä-lehden mukaan kolminkertaistunut 120 miljoonaa euroon. PHM Group laajensi liiketoimintaansa yritysostojen kautta Norjan markkinoille 2020 ja Tanskan markkinalle 2021.

Toukokuussa 2022 PHM Group palvelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa lähes 5 000 ammattilaisen voimin. Konserniin kuuluu yli 90 paikallista yhtiötä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.