One Step Closer

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”One Step Closer”
Linkin Park
Singlen ”One Step Closer” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Hybrid Theory
 Julkaistu 15. tammikuuta 2001
 Formaatti CD, vinyyli
 Tuottaja(t) Don Gilmore
 Tyylilaji Nu metal
 Kesto 02.35
 Levy-yhtiö Warner Brothers Records
Linkin Parkin muut singlet

”One Step Closer”
2001
Crawling
2001

One Step Closer on kappale Linkin Parkilta. Se on yhtyeen ensimmäinen single. Single julkaistiin vuonna 2000 ilmestyneeltä studioalbumilta, Hybrid Theorylta. Single julkaistiin 15. tammikuuta 2001.[1]

Vuoteen 2007 asti Linkin Park oli päättänyt kaikki konserttinsa "One Step Closer" -kappaleeseen, mukaan lukien Live 8 ja heidän esiintymisensä Summer Sonicissa. Tämän jälkeen Linkin Park esitti kappaleen konserttien alussa. Nykyään yhtye soittaa taas kappaletta keikkojensa lopussa.

Alkuperäinen musiikkivideo kappaleesta on tehty yhtyeen live-esiintymisistä. Videon on ohjannut Gregory Dark ja se on kuvattu Los Angelesissa. Tässä videossa bassoa soittaa Scott Koziol[2], joka oli väliaikaisesti liittynyt yhtyeeseen ennen Dave Farrellin paluuta.

Kappale löytyy myös musiikkipeleistä: Rock Band 2, joka on tehty Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, PlayStation 2:lle ja Wiille. Lisäksi kappaletta voi soittaa Guitar Hero On Tour: Decades-pelissä, joka on Nintendo DS:lle.

Listasijoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappale sijoittui Billboard Hot 100 -listalla parhaimmillaan sijalle 75, Billboard Mainstream Rock Tracks -listalla neljänneksi ja Billboard Modern Rock Tracks -listalla viidenneksi. Australiassa kappale oli singlelistan neljäs, Britanniassa 24:s ja Saksassa 32:s.[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. One Step Closer Linkin Park. Viitattu 18.12.2010. (englanniksi)
  2. Wertson Furtado: Interview with Scott Koziol lpamerican.com. Viitattu 13.7.2010. (englanniksi)
  3. One Step Closer finnishcharts.com. Viitattu 13.7.2010. (englanniksi)