Ollaan kuin kotonanne

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ollaan kuin kotonanne
Tyyli komedia
Kestoaika 50 min / jakso
Luoja(t) Neil Hardwick (käsikirjoitus, ohjaus)
Pääosissa Ritva Valkama
Pentti Siimes
Pirkka-Pekka Petelius
Alkuperämaa Suomi
Verkko Oy Mainos-TV-Reklam Ab
Esitetty 1982
Jaksoja 5
Aiheesta muualla
IMDb

Ollaan kuin kotonanne on kevätkaudella 1982 esitetty MTV:n tuottama suomalainen sketsisarja.

Sarjan käsikirjoittivat Neil Hardwick, Seppo Ahti ja Ilse Rautio ja ohjasivat Hardwick ja Vesa Nuotio. Hardwick oli mukana vain sarjan kolmen ensimmäisen jakson ajan, kun hän alkoi tehdä Yle TV2:lle Reinikainen-sarjaa. Ohjelmaa esitettiin kerran kuukaudessa lauantaisin klo 22.15–23.15. Poikkeuksellisesti sarjan viimeinen jakso esitettiin perjantaina. Sarjaa tehtii yhteensä viisi jaksoa tammi−huhtikuussa 1982. Sarjaan oli tarkoitus tehdä kuudes jakso toukokuulle, mutta se peruuntui Ritva Valkaman sairausloman vuoksi. Valkama loukkaantui Helsingin kaupunginteatterin Voimamies -näytelmän esityksessä pudottuaan orkesterimonttuun. Finnkino on julkaissut koko sarjan DVD:nä 20. elokuuta 2010.

Ollaan kuin kotonanne on Ritva Valkaman ja Pentti Siimeksen aiempaan suosikkisketsisarjaan Parempi myöhään... verrattuna tyyliltään mielipuolisempi ja hieman rohkeampi.

Ohjelmaa mainostettiin seuraavalla sloganilla:

Ritva, Siimes, Pirkka-Pekka, Pöysti, Pennanen, Kari, Valkama, Martti ja Pentti Petelius, Tomppa sekä Heiskanen johdattavat meidän illan härmärtyessä viihteen poukamaan. Nauhoitettu lähetys suoraan Pasilasta alkaa.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Työryhmä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]