Old Stuck-up

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stuckup.jpg

Old Stuck-up on Tuomas Veturi -kirjasarjassa esiintynyt huonotapainen dieselveturi. Sen värit ovat sininen ja keltainen.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Old Stuck-up esiintyi Christopher Awdryn vuonna 1984 ilmestyneessä kirjassa James and the Diesel Engines. Siinä Jaska-veturi puhuu Henri-veturille, ettei hän pidä dieseleistä, paitsi heidän rautatien Pontuksesta ja Bearista, joka on samaan aikaan peseytymässä. Tuon jälkeen kerrotaan, että Toiselta rautatieltä saapuu vierailulle dieselveturi.

Pian Old Stuck-up saapuu ja huomaa, että tallissa asuu höyryvetureita ja jumittautuu ulos sekä kieltäytyy liikkumasta. Pontus ja Jaska joiden on määrä esitellä paikkoja taas ovat Stuck-upille vihaisia ja he puhuvat tälle vihaisina.

Aamulla, kun kaikki ovat lähteneet hommiinsa Old Stuck-up päättää lähteä liikkeelle, mutta liukastuu öljyisillä kiskoilla, joilla Pontus ja Bear ovat äskettäin olleet. Old Stuck-up menee rymisten seinän läpi takapihalle. Kukaan ei loukkautunut ja kun Old Stuck-up on saatu ylös, hän lähtee samoin tein takaisin kotiinsa. Tuon jälkeen muut ovat iloisina tallissaan ja sanovat, että herra päätarkastaja kutsuu kaikkia dieseleitä hyödyllisiksi, mutta sellaiseksi hän ei kutsunut Stuck-upia.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.