Odd (hahmo)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Odd Della Robbia (13v.) on yksi Code Lyoko -televisiosarjan päähenkilöistä.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Odd on luonteeltaan huoleton ja hauska. Hän syö myös paljon, ja voisi syödä vaikka koulun ruokalan tyhjäksi, saamatta grammaakaan lisää painoonsa. Hänen vaalea hiuksensa on geelillä muotoiltu piikin muotoon taakse ja hiuksissa on violetti raita. Hänen vaatteensa ovat miltei kokonaan violetit. Hän on erittäin laiha vaikka syökin paljon, tämän vuoksi häntä usein kutsutaan ruipeloksi. Odd kumminkin sanoo itseänsä solakaksi. Toisin kuin kavereillaan, Oddilla ei ole vakituista tyttöystävää. Hän on monesti yrittänyt ”iskeä” koulunsa tyttöjä, muttei koskaan ole onnistunut. Pisin suhde on kumminkin ollut Samanthaan ja Aelitalla ja Oddilla sanotaan olevan jotain. Oddin perheeseen kuuluu hänen 5 siskoa Pauline, Elizabeth, Mary, Adele ja Louise sekä isä että äiti. Hänellä on myös koira, Kiwi, jota hän pitää salaa koulussa huoneessaan varsinkin liikunnanopettajalta Jimiltä ja rehtorilta. Kun Jeremy onnistuu materialisoimaan Aelitan, tämä esiintyy Oddin serkkuna.

Odd Lyokossa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oddin ollessa Lyokossa hän näyttää violetilta kissalta. Hänen aseenaan on lasernuolet, joita hän ampuu ranteestaan. Suojanaan hänellä on suojakilpi, jota hän tosin käyttää harvoin. Hän saattaa nähdä tapahtumia lähitulevaisuudesta. Odd tuntee vatsakipua siirtyessään Vitossektoriin. Hänen paidassaan on Lyokossa Kiwin kuva, joka luultavasti pissaa.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.