Nick Jonas and the Administration

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nick Jonas vuonna 2011

Nick Jonas and the Administration on Jonas Brothers -yhtyeen jäsen Nick Jonasin sooloprojekti, ja se on perustettu vuoden 2008 lopussa. Nick on yhtyeen solisti ja kitaristi. Hän on myös vastuussa laulujen kirjoittamisesta. Muut jäsenet ovat rumpali Michael Bland, kosketinsoittaja Tommy Barbella, kitaristi David Ryan Harris(jota Sonny Thompson tuurasi vuoden 2010 kiertueella) ja basisti John Fields, joka on myös yhtyeen ensimmäisen levyn tuottaja. Nick Jonas and the Administrationin levy-yhtiö on Hollywood Records. Yhtye sai nimensä Jonasin kiinnostuksesta presidentin virkaan.

Yhtyeen singlet ovat nimeltään Who I Am (2009) ja Stay (2010), joka ei kuitenkaan ollut mukana Who I Am -albumilla. Nick Jonas and the Administration teki Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan rajoittuneen kiertueen vuonna 2010.

Nick Jonas halusi aloittaa sooloprojektin, koska oli kirjoittanut lauluja, jotka eivät sopineet Jonas Brothersien tuotantoon. Jonas Brothers ei kuitenkaan hajonnut.

Yhtye ei ole voittanut yhtään palkintoa. Se on oli ehdolla vuoden 2010 Teen Choise Awardseissa kahdessa kategoriassa: Vuoden rakkauslaulu (Stay) ja Vuoden uusi miesartisti.