Mortal Kombat 2 – hävitys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mortal Kombat 2 – hävitys
Mortal Kombat: Annihilation
Elokuvan juliste
Elokuvan juliste
Ohjaaja John R. Leonetti
Käsikirjoittaja Ed Boon
Lawrence Kasanoff
Tuottaja Lawrence Kasanoff
Säveltäjä George S. Clinton
Kuvaaja Matthew F. Leonetti
Leikkaaja Peck Prior
Tuotantosuunnittelija Charles Wood
Pääosat Robin Shou
James Remar
Talisa Soto
Sandra Hess
Brian Thompson
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö New Line Cinema
Levittäjä New Line Cinema
Netflix
Ensi-ilta 1997
Kesto 91 minuuttia
Alkuperäiskieli englanti
Budjetti 30 miljoonaa dollaria[1]
Tuotto 51 376 861 dollaria[2]
Edeltäjä Mortal Kombat
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Mortal Kombat 2 – hävitys (Mortal Kombat: Annihilation) on Mortal Kombat -elokuvasarjan toinen osa, joka sai ensi-iltansa vuonna 1997. Ensimmäinen Mortal Kombat -elokuva oli saanut ensi-iltansa kaksi vuotta aiemmin. Elokuvan ohjasi John R. Leonetti.

Alkuperäisen elokuvan näyttelijäkaarti vaihtui lähes täysin verrattuna ykkösosaan. Ainoastaan Robin Shou ja Talisa Soto palasivat rooleihinsa. Edellisessä elokuvassa Reptilea näytellyt Keith Cooke palasi uutena Sub-Zerona ja Soton stunttinainen, Dana Hee, esittää elokuvassa Mileenaa. Muissa keskeisissä rooleissa ovat James Remar, joka korvasi Christopher Lambertin Raidenina, Sandra Hess esittää Sonia Bladea, Brian Thompson Shao Kahnia ja Lynn "Red" Williams Jaxia. Erona edelliseen elokuvaan Johnny Cagea esittää Chris Conrad.

Edeltävään, menestystä keränneeseen Mortal Kombatiin verrattuna Mortal Kombat 2 tehtiin pienemmällä budjetilla ja kokemattoman ohjaajan varassa. Se tuotti noin kolmanneksen ensimmäisen elokuvan lipputuloista ja keskeytti kolmannen elokuvan suunnittelun kokonaan.

Palattuaan kotiinsa Liu Kang ja hänen ystävät huomaavat että Outworld:in keisari Shao Kahn on rikkonut Mortal Kombatin sääntöjä. Maa ja Outworld yhdistyvät kuudessa päivässä jolloin Raiden menettää voimansa ja ihmiskunta menehtyy. Lyhyen taistelun jälkeen, Shao Kahn tappaa Johnny Cagen ja sankarit joutuvat etsimään intiaanipäällikkö Nightwolfin, sekä Sonyan partnerin Jax:in, samalla kun Raiden matkaa vanhojen jumalien temppeliin vaatimaan oikeutta Shao Kahnin teoille.

  1. Mortal Kombat: Annihilation (1997) The Numbers. Viitattu 2.7.2015. (englanniksi)
  2. Mortal Kombat : Annihilation Box Office Mojo. Viitattu 2.7.2015. (englanniksi)
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.