Michael Ammermüller

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Michael Ammermüller

Michael Ammermüller (s. 14. helmikuuta 1986 Pocking) on saksalainen autourheilija. Hän ajoi kaudella 2007 GP2-sarjassa ART Grand Prix-tallissa brasilialaisen Lucas di Grassin tallikaverina. Hänet kuitenkin erotettiin tallista kesken kauden vaisujen tuloksien takia. Hän kuitenkin palasi talliin Ranskan ja Saksan kilpailuihin.

Kaudella 2006 hän ajoi GP2-sarjassa Arden International-tallissa voittaen Valencian sprinttikilpailun. Samana vuonna F1:ssä hän toimi Red Bullin toisena testiajajana. Toisena testikuskina tallissa ajoi Robert Doornbos.

Ammermüller oli mukana Ranskassa Magny-Coursin radalla tapahtuneessa hurjassa onnettomuudessa vuonna 2007, jossa loukkaantui vakavasti venezuelalainen Ernesto Viso. Ammermūller joutui olemaan sivussa loppukauden ja hänen tilallaan ajoi Sébastien Buemi. Vuosina 2007-09 Ammermüller kilpaili A1 Grand Prix sarjassa voittaen yhden kilpailun. Hän kilpaili myös International Formula Master sarjassa vuonna 2008. Nykyään Ammermüller kilpailee Porsche Supercup -sarjassa Lechner Racing tallissa. Hän on ajanut myös FIA GT Championship -sarjassa.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.