Matt Harding

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Matt Harding vuonna 2007.

Matthew Harding (s. 27. syyskuuta 1976 Westport, Connecticut) on yhdysvaltalainen matkailija, pelisuunnittelija ja internetpersoona, joka tunnetaan maailmalla myös nimellä "Dancing Matt" eli "Tanssiva Matt." Harding on ladannut videopalvelu YouTubeen lukuisia Where the hell is Matt? -nimisiä videoita, joissa hän tanssii useissa eri maissa ja ympäristöissä.

Videopelisuunnittelijana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Harding aloitti uransa videopelien parissa näihin erikoistuneessa kaupassa nimeltä Cutting Edge Entertainment. Myöhemmin hän työskenteli GameWeek Magazinen editoijana Wiltonissa, Connecticutissa, ja sitten Activisionin kehittäjänä Santa Monicassa, Californiassa ja myöhemmin Brisbanessa, Australiassa. Todettuaan, "ettei haluaa viettää koko elämäänsä suunnitellen tappamisesta kertovia pelejä", hän lopetti työnsä ja ryhtyi matkustelemaan.

Where the hell is Matt?[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Where the hell is Matt? on internetin videoilmiö, jossa Dancing Matt tanssii erilaisissa paikoissa ympäri maailmaa. Ensimmäinen video on vuodelta 2005. Harding tanssii sekä yksin että paikallisten kanssa, niin kujilla kuin merkittävien rakennustenkin edessä. Matt on vieraillut lukemattomissa eri maissa ja myös hyvin erikoisissakin kohteissa, kuten esimerkiksi Pohjois-Koreassa ja Papua-Uudessa-Guineassa. Helsingissä hän vierailee vuoden 2012 videollaan.