Mary Mouser

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mary Matilyn Mouser (s. 9. toukokuuta 1996 Pine Bluff, Arkansas)[1] on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten televisiorooleistaan Lacey Fleminginä Totuuden anatomiassa ja Karen Grantina Scandalin neljännellä tuotantokaudella.

Näyttelijänä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mouserin ura alkoi viisivuotiaana, kun hänet valittiin esiintymään tyttärenä parivalokuvassa Mel Gibsonin kanssa elokuvassa Signs. Hänellä on kaksi sisarusta, Aaron Parker Mouser ja Laura Ashley Mouser, jotka myös tekevät näyttelijäntöitä.

Mouser on esiintynyt rikossarjan NCIS Rikostutkijat yhdeksässä jaksossa ja tehnyt myös äänirooleja animaatioelokuviin kuten Dragon Hunters, Tarzan 2 ja Delgo. Vuosina 2007–2008 hänellä oli vakituinen rooli televisiosarjassa Life Is Wild, josta hän oli myös Young Artist -palkintoehdokkaana. Mouser on esiintynyt useissa muissakin televisiosarjoissa, kuten Ilman johtolankaa, Aavekuiskaaja ja Criminal Minds – FBI-tutkijat. Vuonna 2012 hän näytteli kaksoisroolia Disney Channelin alkuperäisessä komediaelokuvassa Frenemies.

Mouser valittiin esittämään Daniel LaRusson (Ralph Macchio) tytärtä Karate Kid elokuviin pohjautuvassa websarjassa Cobra Kai.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Mary Matilyn Mouser TV.com. CBS Entertainment. Viitattu 25.4.2015. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.