Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Kehittäjä Capcom
Julkaisija Capcom
Tuottaja Ryota Niitsuma
Säveltäjä Hideyuki Fukasawa
Pelisarja Marvel vs. Capcom
Pelimoottori MT Framework
Julkaistu 15. helmikuuta 2011
Lajityyppi tappelupeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus CERO: C (15 vuotta tai vanhempi)
ESRB: Teini-ikäisille
PEGI 12
USK 12
Alusta PlayStation 3, Xbox 360
Jakelumuoto DVD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds on vuonna 2011 julkaistu tappelupeli. Pelin julkaisi Capcom, joka myös kehitti pelin yhdessä Eightingin kanssa. Se julkaistiin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Peli on viides osa Marvel vs. Capcom -pelisarjassa, jossa hahmot on otettu Capcomin videopeleistä ja Marvelin sarjakuvista. Peli on samalla ensimmäinen osa, joka käyttää 3D-hahmomalleja edellisten osien sprite-grafiikan sijaan. Marraskuussa 2011 julkaistiin päivitetty versio Ultimate Marvel vs. Capcom 3.

Pelitilat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marvel vs. Capcom 3 sisältää useita offline pelitiloja, kuten Arcade, jossa pelaajan tavoitteena on voittaa kolmen hahmon muodostama tag team ja edetä aina loppuotteluun saakka, jossa vastassa on Galactus ja hänen kaksi kätyriään. Jokaisella hahmolla on omanlaisensa loppu, jossa kerrotaan lyhyt tarina. Muita pelitiloja ovat Versus, harjoitustila ja Mission-tila, jossa pelaajan on määrä suorittaa jokaisella hahmolla viisi tehtävää.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds Review - Xbox 360 (Arkistoitu – Internet Archive) g4tv.com Viitattu 9.4.2016 (englanniksi)
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.