Luettelo Tekken-pelisarjan hahmoista

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Marshall Law)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tekken-pelisarjan kuvitteellisista hahmoista.

Ensimmäisessä Tekkenissä esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anna Williams

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anna Williams on Ninan pikkusisko. Hän oppi aikido-taitonsa äidiltään, joka on kansainvälinen naisten aikido-mestari. Hänen ja Ninan isä, Richard Williams, opetti Ninalle salamurhaajatekniikoita, mutta hän oli laiminlyönyt Annaa vuosia eikä opettanut hänelle mitään. Anna esiintyy ensimmäisen kerran ensimmäisessa Tekkenissä ja myöhemmin myös Tekken 2:ssa, Tekken 3:ssa, Tekken Tag Tournamentissa, Tekken 5:ssä, Tekken 6:ssa ja Tekken 6: Bloodline Rebellionissa. Hän esiintyy myös siskonsa Nina Williamsin kanssa Death by Degrees -pelissä. Nina ja Anna esiintyvät japanilaisessa animaatioelokuvassa Tekken: The Motion Picture (1998). Annan ja Ninan taistelutyyli on ollut samantapainen, mutta Tekken 5:ssa Anna sai omat liikkeet.

Armor King (I)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Armor King

Heihachi Mishima

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Heihachi Mishima
Pääartikkeli: Jack

Kazuya Mishima

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Kazuya Mishima
Pääartikkeli: King

Kuma (jap. ) on karhu joka esiintyy kahdessa ensimmäisessä pelissä. Sana ”kuma” tulee japanin kielestä ja tarkoittaa karhua. Tekken -peleissä on oikeastaan kaksi Kumaa, mutta ensimmäinen Kuma on toisen Kuman isä. Kuma esiteltiin sarjaan Heihachi Mishiman henkivartijana ja hänen päämääränsä on Paul Phoenix, joka on hänen pomovastustajansa kummassakin Tekkenin osassa. Tekken 2:n jälkeen Kuma katoaa ja hänen poikansa ottaa osaa seuraaviin Tekkenin turnauksiin.

Kunimitsu on niin sanottu ”Kissapaholainen”, joka oli Yoshimitsun johtamana entinen Manji-klaanin jäsen. Hän menetti japanilaisen henkilöllisyytensä liityttyään kyseiseen ryhmään. Liityttyään Kunimitsu opetteli veitsen käsittelyä ”Jujutaun” Manji -koulussa. Hän oli ryhmän vakinainen jäsen pari kuukautta, kunnes teki kaikenlaisia pikkurikoksia, kuten kavalsi klaanin kassasta. Hän osallistui ensimmäiseen The King Of Iron Fist Tournamentiin, jotta voisi varastaa Michelle Changin intiaaniaarteet. Kunimitsu pakeni pelon vallassa Michellen suhtautumista asiaan. Nöyryytetty Kunimitsu kuuli isoisältään että Yoshimitsun miekalla olisi korvaamatonta arvoa, ja että miekka vaihtaisi omistajaa aina klaanin johtajan vaihtuessa. Kunimitsun isoisä kulutti koko loppuikänsä yrittäessään kopioida tätä miekkaa. Kunimitsu päätti osallistua turnaukseen vielä kerran, jotta voisi ottaa osaa toiseen turnaukseen ja tappaa Yoshimitsun ja auttaa isoisäänsä kopioimaan miekan ennen kuin kuolisi.

Kunimitsu ei ole esiintynyt sarjan juonijatkumoon kuuluvissa peleissä Tekken 2:n jälkeen, ja hahmon kohtalo on tuntematon. Hahmo on kuitenkin pelattavana peleissä Tekken Tag Tournament ja Tekken Tag Tournament 2.

Lee Chaolan (Violet)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lee on Heihachi Mishiman adoptiopoika, joten hän on Kazuya Mishiman velipuoli. Heihachi ei oikeasti koskaan välittänyt Leestä; ainoa syy oli tehdä hänestä kilpailija Kazuyalle. Lee Chaolan on esiintynyt jokaisessa pelissä lukuun ottamatta Tekken 3:sta. Tekken 4:ssa hän on salanimellä Violet kerätäkseen salaa tietoa muista taistelijoista.

Marshall Law (tunnetaan myös nimellä The Fighting Chef) oli kuuluisa keittiömestari, joka joutui sulkemaan ravintolan käyttäytyessään aggressiivisesti asiakkaitaan kohtaan. Marshall Law on esiintynyt jokaisessa Tekken -pelissä, paitsi Tekken 3:ssa ja Tekken Tag Tournamentissa, jossa hänen poikansa Forest Law korvaa hänet. Marshall ja Forest kummatkin käyttävät Bruce Leen kehittämää Jeet Kune Do -taistelutyyliä.

Michelle Chang

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michelle Chang on kiinalais-amerikkalainen intiaania muistuttava hahmo.

Nina Williams

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Nina Williams

Paul Phoenix on esiintynyt jokaisessa Tekken -pelissä. Paul on sekoittanut eri taistelutyylejä judoon, jota hän aiemmin opetti muille dojollansa. Sen lisäksi hänen voitonlausahduksensa "Osu!", kiinnostus murskaamiseen ja lyönti- ja potkutekniikat viittaa Kyokushin tyylin karateen ja hänen sormettomat hanskansa puolestaan Vapaaotteluun. Paulin tarina alkoi Kazuya Mishiman vastustajana, mutta sai myöhemmin humoristisia käänteitä Kuma I:n ja Kuma II:n kautta.

Prototype Jack

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Prototype Jack (lyhennettynä P. Jack) on Jack -nimisen robotin prototyyppi, joka on luotu Venäjällä.

Wang Jinrei esiintyy kaikissa lukuun ottamatta Tekken 3:a ja Tekken 4:ää. Jinrei ja Julia Chang käyttävät Xingyiquan-taistelutyyliä, joten heillä on paljon samoja liikkeitä. Hän on Jinpachi Mishiman ja Ogren ohella vanhimpia osanottajia turnauksissa. Tekken 5:ssä hän on jo 105-vuotias.

Pääartikkeli: Yoshimitsu

Tekken 2:ssa esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Baek Doo San on saanut nimensä Baekdu-vuoren mukaan. Baek oli vahingossa tappanut isänsä harjoitellessaan, joka johti hänet vainoharhaan enemmistäkin tapoista. Isänsä kuoleman johdosta Baek raivostui ja tuhosi parisen dojoa, pahimman iskun sai Marshall Lawin dojo. Baek kirjoitti Lawille, että osallistuisi The King Of Iron Fist Tournament 2:een, he kohtasivat toisensa ja Baek hävisi.

Bruce Irvin on esiintynyt peleissä Tekken 2, Tekken Tag Tournament, Tekken 5 ja Tekken 6.

Bruce on afroamerikkalainen Muay Thai-taistelija. Hän menetti nuorena isänsä, äitinsä ja isoveljensä. Tämän jälkeen hän alkoi taistelemaan ja liittyi poliisivoimiin. Hän oli roolimalli monille lapsille. Bruce lähetettiin Japaniin tutkimaan Mishima Zaibatsua, jota johti silloin Kazuya Mishima. Kazuya varmisti, että se lentokone, jossa Bruce on, putoaa. Bruce selvisi, mutta menetti muistinsa. Kazuyan miehet pelastivat Brucen, ja hänestä tuli yksi Kazuyan henkivartijoista. Bruce palasi Tekken 5:ssa. Paljastettiin, että hän oli tehnyt töitä useille yksiköille ja oli nyt opettamassa itsepuolustustekniikoita. Hän osallistui Rautanyrkki 5 -turnaukseen testatakseen taitojaan.

Jun Kazama esiintyy virallisessa tarinassa ainoastaan pelissä Tekken 2 ja tekee paluun molemmissa Tag Tournament -peleissä. Jun Kazamalla oli suhde Kazuya Mishiman kanssa ja se johdatti hänet äiteyteen. Jun Kazama sai pojan Tekken 2:n jälkeen. Pojan nimeksi tuli Jin Kazama. Kun Jin oli 15-vuotias, Ogre hyökkäsi ja Jin uskoo äitinsä kuolleen hyökkäyksessä. Pelin tekijät eivät kuitenkaan ole virallisesti vahvistaneet että Jun olisi kuollut; hänen virallinen tilansa on "kadonnut".

Lei Wulong (kiinaksi 雷 武龍 pinyin Léi Wǔlóng, jap. レイ・ウーロン Rei Uron) on kunnoitettu poliisi, jolla on pitkä työhistoria. Hänen taistelytyyleinä on Zui Quan (juopponyrkkeily) sekä kungfu. Hänen kateelliset ja kunnioittavatkin työtoverit usein kutsuivat häntä ”superkytäksi”. Lei tutki laittomaan uhanalaisten eläinten metsästykseen liittyviä johtolankoja Mishima Zaibatsuun.

Tekken 3:ssa esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bryan Fury on hyvin voimakas ja melkein haavoittumaton, koska on puoliksi kyborgi. Hän on Yoshimitsun arkkivihollinen ja käyttää taistelutyylinään potkunyrkkeilyä. Häntä kuvataan todella sadistisena. Bryan on esiintynyt peleissä Tekken 3, Tekken Tag Tournament, Tekken 4, Tekken 5, Tekken 5: Dark Resurrection, Tekken 6 ja Tekken 6: Bloodline Rebellion.

Dr. Bosconovitch

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tohtori Geppetto Bosconovitch teki ensiesiintymisensä Tekken 2:ssa Yoshimitsun loppuanimaatiossa, ja lopulta pelattavana hahmona Tekken 3:ssa. Bosconovitch on nerokas tiedemies, joka on mm. kehittänyt Prototype Jackin, Alexin ja Rogerin. Myös Tekken 6:ssa esitelty robotti Alisa Bosconovitch on hänen rakentamansa. Yoshimitsu ja Bosconovitch ovat hyviä ystäviä.

Tekken 3:ssa Bosconovitchin taistelutyyli on outo, sillä hahmo ei pysty seisomaan normaalisti. Hahmo on pelattavana myös Tekken Tag Tournmament 2:ssa, jossa hahmo tosin toimii enemmän muiden hahmojen tavoin.

Pääartikkeli: Eddy Gordo
Pääartikkeli: Forest Law
Pääartikkeli: Gon

Gon on Masashi Tanakan sarjakuvia varten luoma dinosaurus, joka esiintyy Tekken 3:ssa lisensoituna hahmona. Gon ei ole esiintynyt myöhemmissä osissa, ei edes Tag Tournament -peleissä. Taustalla ovat mahdollisesti lisensointiongelmat tai Gonin suuresti muista hahmoista poikkeava ruumiinrakenne. Tekken 3:ssa Gon on niin lyhyt, että sitä on mahdotonta iskeä korkeilla iskuilla tai heitoilla.

Hwoarang (tunnetaan myös nimellä Blood Talon) on Baek Doo Sanin taekwondo -oppilas. Hwoarang opiskeli taekwondoa suuresti kunnioittamansa mestarin Baek Doo Sanin kanssa hänen dojollaan. Hän yleensä uhkapelasi katutappeluissa. Hänen jengitoverinsa hävisivät tappeluita, silloin Hwoarang astui esiin ja voisi voittaa. Yhdessä tappelussa hän kohtasi Jin Kazaman, tilanne päättyi tasan. Tämä oli ensimmäinen kerta, jolloin Hwoarang ei voittanut tappelua. Hwoarang päätti ruoskia itseään kovempaa ja olla häviämättä enää koskaan. Hän oli menossa Dojolle, mutta Ogre oli tuhonnut sen ja samalla Hwoarang oli löytänyt haavoittuneen Baekin. Turhautunut ja vihainen Hwoarang otti osaa The King Of Iron Fist 3:een voidakseen kostaa Baekin puolesta.

Pääartikkeli: Jin Kazama

Julia Chang on Michelle Changin adoptiotytär, jonka ensiesiintyminen oli pelisarjan ensimmäisessä osassa, mutta pelattavana hahmona vasta Tekken 3:ssa ja sen jälkeen Tekken Tag Tournamentissa. Hän esiintyy myös peleissä Tekken 4, Tekken 5, Tekken 5: Dark Resurrection, Tekken 6, Tekken 6: Bloodline Rebellion ja peleissä Tekken Tag Tournament 2 ja Tekken Revolution nimellä Jaycee. Pelisarjassa Julian ja Michellen liikkeet ovat lähes identtiset heidän oppilas–opettaja -suhteestaan johtuen. Julia Chang kantaa korua, joka on yhteydessä Ogreen.

Pelissä Tekken Tag Tournament 2 Julia esiintyy naamioidun painijan asusteessa ja nimellä Jaycee.

Pääartikkeli: King

Isänsä paikan ottanut Kuma II tekee ensiesiintymisen Tekken 3:ssa. Hän myös toimii Heihachi Mishiman henkivartijana. Tosin Tekken 6:sen Scenario -kampanjassa sanotaan että Kuma II on Heihachi Mishiman lemmikki. Kuma II esiintyy peleissä nimeltä: Tekken 3, Tekken Tag Tournament, Tekken 4, Tekken 5, Tekken 5: Dark Resurrection, Tekken 6, Tekken 6: Bloodline Rebellion, Tekken Tag Tournament 2 ja Tekken Revolution.

Ling Xiaoyu (kiinan kieli 凌 曉雨 pinyin Líng Xiǎoyǔ, jap. リン・シャオユウ) käy samaa koulua Jin Kazaman ja hänen ystävänsä Miharu Hiranon kanssa. Hänen elämäntehtävänsä on rakentaa huvipuisto kiinalaisten iloksi. Xiaoyun ääninäyttelijä on ollut Tekken 3:sta asti japanilainen Yumi Tōma. Ling Xiaoyun rakkaus huvipuistoihin alkoi hyvin varhain. Hän aiheutti huolettomalla asenteellaan harmaita hiuksia itsepuolustusopettajalleen Wang Jinreille, joka uskoi Xiaoyun kehittyvän loistavaksi taistelijaksi, jos tämä ottaisi harjoittelun vakavammin. Lomaillessaan Hongkongissa perheensä kanssa hän huomasi huvipurren, jota koristivat sanat ”Mishima Zaibatsu”. Tietäen kyseisen yrityksen olevan rikas ja vaikutusvaltainen, hän päätti etsiä käsiinsä pääpiru Heihachi Mishiman ja tehdä totta unelmastaan rakentaa huvipuisto. Xiaoyu hylkäsi perheensä ja livahti salaa alukselle.

Mokujin on puinen miestä muistuttava olento. Mokujinilla ei ole omaa taistelutyyliään, vaan se matkii taistellessaan toisia satunnaisia Tekken -hahmoja. Mokujin on tehty 2 000 vuotta vanhasta tammesta ja sitä käytettiin taisteluharjoitusnukkena. Mokujinin esiintyy peleissä Tekken 3, Tekken 5 ja Tekken 6, joissa häntä voi pelata mies- ja naispuolisella hahmolla.

Ogre ( + True Ogre )

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ogre on yksi pelin päävastustajista (Tekken 3) ja esiintyy myöhemmin peleissä Tekken Tag Tournament ja Tekken Tag Tournament 2. Hänen taistelutyylinsä on To-Shin Do. Ogrella on kaksi olomuotoa; Ogre sekä hirviömäinen True Ogre. Julia Changilla on koru, joka on yhteydessä Ogreen.

Jättiläispanda, joka on Ling Xiaoyun lemmikki ja henkivartija. Kuma on ihastunut Pandaan, mutta Panda ei välitä Kumasta ollenkaan. Peleissä Panda ja Kuma käyttävät samaa taistelutyyliä.

Tiger Jackson

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiger on mysteerinen mies joka käyttää samanlaisia Capoeira -liikkeitä kuin Eddy Gordo. Tigerillä on afro ja aurinkolasit, ja hän pukeutuu 70-luvun diskotyyliin. Sitä ei tiedetä, tuntevatko Tiger ja Eddy toisiaan.

Tekken 4:ssä esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Christie Monteiro

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Combot oli Lee Chaolanin luomus, jonka tarkoitus oli alkaa palvelemaan ihmiskuntaa. Combotin tekoäly osasi kopioida ihmisen liikkeitä ja tästä aiottiin tehdä versio, joka voisi osallistua nyrkkitappeluihin. Combotissa oli vain pari virhettä tekoälyssään ja se ei aivan tajunnut, ketä se palvelee ja kenet sen pitäisi voittaa.

Craig Marduk oli neljä vuotta voittamaton Vale Tudo -taistelija. Baaritappelussa tapahtuneesta kuolemasta Arizonan vankilaan joutunut Marduk pääsi vankilasta pois nimettömän lahjoittajan avulla. Valitettavasti baaritappelussa kuollut mies oli Armor King. Kostoa vannonut King lähetti lahjuksen vankilaan ja aikoi kostaa vapautetulle Mardukille. King päihitti Mardukin turnauksessa ja hoiti hänet sairaalakuntoon. King meni myöhemmin sairaalaan tappaakseen Mardukin, mutta nähtyään kuvan Mardukista ja hänen perheestään, päätti säästää hänet. Marduk ei pystynyt myöntämään tappiota ja alkoi treenamaan entistä kovemmin. Armor Kingin musta jaguaarinaamio päässään Marduk haastoi Kingin mukaan viidenteen turnaukseen. He taistelivat jälleen, mutta yllättävästi ystävystyivät turnauksen jälkeen. Yhtenä päivänä Mardukin kimppuun hyökättiin. Hyökkääjä paljastui myöhemmin alkuperäisen Armor Kingin veljeksi.

Miharu Hirano

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Miharu Hirano esiteltiin pelissä Tekken 4. Hän on Ling Xiaoyun koulutoveri ja paras ystävä. Miharun taistelutyyli on sama kuin Xiaoyulla. Miharu lisättiin myöhemmin DLC -hahmona peliin Tekken Tag Tournament 2.

Steve on brittiläinen nyrkkeilijä. Hän on Nina Williamsin poika ja Anna Williams on hänen tätinsä.

Tekken 5:ssä esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asuka Kazama on Jin Kazaman serkku. Asukan virallinen historia kertoo, että hän oppi Kazama -tappelutyylin isältään, dojo-masterilta Osakan läheltä ollessaan pieni tyttö. Asukalla on vahva oikeudentaju ja omistautuu vapaa-ajallaan valvomaan järjestystä sekä selvittämään tappeluita. Asukan ääninäyttelijä on Ryōko Shiraishi, joka on myös Hannah Montanan japaninkielinen ääninäyttelijälähde?.

Eräänä päivänä kun Asuka palasi koulusta kotiin, sai hän huomata, että heidän dojonsa oli täysin sekaisin. Oppilaat olivat hakattu ja hänen isänsä niin pahasti loukkaantunut, että hänet piti viedä sairaalaan. Seuraavana päivänä Lei Wulong, etsivä Hongkongista kertoi syyllisen osallistuvan varmasti seuraavaan Rautanyrkkiturnaukseen. Saadakseen oman henkilökohtaisen kostonsa, Asuka päätti osallistua itsekin turnaukseen. Viidennessä Rautanyrkkiturnauksessa Asuka ei kyennyt löytämään Feng Weitä, hänen isänsä loukkaajaa, joten päätti palata normaaliin elämäänsä. Asukan elämä ei kuitenkaan pysynyt rauhallisena pitkään, sillä hän sai tietää, että Jin Kazama oli vastuussa maailmalla riehuvasta sodasta ja niin Asuka osallistui kuudenteen Rautanyrkkiturnaukseen tavoitteenaan kaapata serkkunsa.

Pääartikkeli: Jack

Jinpachi Mishima

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jinpachi Mishima on Heihachi Mishiman isä. Jinpachi tekeen ensiesiintymisensä peleissä Tekken 5 ja Tekken 5: Dark Resurrection, joissa hän on tarinan viimeinen vastustaja. Hahmo on pelattavana Tekken 5: Dark Resurrectionin PlayStation Networkista ladatussa PlayStation 3 -versiossa ja Tekken Tag Tournament 2:ssa. Jinpachi Mishima on myös Wang Jinrein hyvä ystävä.

Ravenin taistelutyyli on Ninjutsu, joka muistuttaa aikaisemmista Tekkeneistä tutun Kunimitsun liikkeitä.

Ravenin ulkonäkö on otettu Wesley Snipesin hahmoilta eri elokuvista. Hiukset Simon Phoenixiltä elokuvasta Demolition Man, vaatetus Blade-trilogian päähenkilöltä. Hänellä on X-muotoinen arpi kasvoissaan. Raven on kanadalainen.

Tekken 5: The Dark Resurrectionissa esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Armor King (II)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Armor King

Emilie De Rochefort, kutsumanimeltään Lili, on ökyrikkaan öljytehtaan omistajan tytär sekä nuorin Tekkenin osaanottaja. Lili joutui kidnappauksen uhriksi 12-vuotiaana ja on sen jälkeen ollut kiinnostunut taistelulajeista. Lili sai kutsun Tekken 5 -turnaukseen voitettuaan katutaisteluturnauksen San Franciscossa. Hän päätti ottaa osaa, koska sai selville isänsä vihollisen Mishima Zaibatsun olevan sponsorina turnaukselle. Tekken 6:ssa Lili on kotiarestissa otettuaan osaa edelliseen Tekken -turnaukseen, eikä pääse ottamaan revanssia Asuka Kazamasta jolle hävisi edellisen kamppailun. Lili pääsee myöhemmin turnaukseen tavoitteenaan saada isän öljy-yhtiö takaisin Mishima Zaibatsulta. Yleensä, kun Lili ja Asuka tapaavat jossain niin he alkavat tappelemaan. Lilillä ja Asukalla on hyvät välit keskenään.

Sergei Dragunov

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sergei Dragunov on saanut armeijan erikoisjoukoissa nimen kuoleman valkoinen enkeli. Liittyessään Spetsnazeihin hän oppi käyttämänsä sambo-taistelutyylin. Dragunov puhuu vain erittäin harvoin.

Tekken 6:ssa esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bob on amerikkalainen freestyle karate -taistelija. Hän oli jo nuorena erittäin lahjakas taistelulajeissa. Bob kuitenkin huomasi että hänellä on vaikeuksia voittaa itseään suurempikokoisia vastustajia. Tästä syystä hän katosi hetkeksi aikaa ja laittoi itsensä erityiseen harjoitusohjelmaan. Bob päätti tarkoituksella lihottaa itsensä, jotta hän voisi päästä täydelliseen painon, voiman ja nopeuden tasapainoon.

Tekken 6:n Bobin loppuanimaatiossa Bob laihtuu takaisin entiselleen. Tämä laiha versio Bobista lisättiin DLC -hahmona Tekken Tag Tournament 2:een.

Leo Kliesen menetti vanhempansa epäilyttävällä tavalla nuorempana, eikä poliisit tutkineet tapausta ollenkaan. Leosta ei tiedetä paljoa, mutta luultavasti aikoo kostaa äitinsä kuoleman. Hän epäilee Kazuya Mishiman olevan syyllinen. Leon taistelutyyli on Bājíquán.

Namco teki Leon ulkonäöstä tarkoituksella androgyynin näköisen. Tarkoituksena oli kehittää hahmo, josta fanit voisivat pitää sen sukupuolesta riippumatta. Leon sukupuoli oli aiemmin väittelyn aiheena peliyhteisöissä, mutta sarjan ohjaaja Katsuhiro Harada vahvisti, että Leo on nainen ja hänen oikea etunimensä on Eleonore.

Miguel Caballero Rojo

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Miquel on espanjalainen katutaistelija. Hän menetti siskonsa Mishima Zaibatsun määräämässä pommi-iskussa, ja tästä syystä Miguel vihaa suuresti sen johtajaa Jin Kazamaa.

Zafinasta ei tiedetä paljoa, mutta Azazelin pysäyttäminen on hänelle tärkeätä. Hänellä vaikuttaisi olevan sama päämäärä kuin Julia Changillä. Zafinan taistelutyyli on Intiasta lähtöisin oleva kalarippayattu sekä ikivanha salamurhaajien tyyli. Hänen käärme-hämähäkkivaikutteiset taistelutyylit ovat Tekken-sarjan erikoisempia ja samalla hyvin tehokkaita.

Tekken 6: Bloodline Rebellionissa esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alisa Bosconovitch

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alisa Bosconovitch (jap. アリサ・ボスコノビッチ) on nuoren naisen muotoon rakennettu gynoidi, jonka on rakentanut tohtori Geppetto Bosconovitch. Alisalla on siivet, moottorisahakädet ja kyky irrottaa osia itsestään. Hän voi lentää siivillään ja liikkua nopeasti. Hänet on rakennettu suojelemaan Jin Kazamaa. Alisa esiintyy myös yhtenä päähahmoista elokuvassa Tekken: Blood Vengeance.

Lars Alexandersson

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lars Alexandersson toimi aiemmin Tekken Forcessa. Lars on Heihachi Mishiman jälkeläinen, mutta kumpikaan ei tiedä sitä. Lars on ruotsalainen.

Tekken 7:ssa ja Tekken 7: Fated Retributionissa esitellyt

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Akuma (Street Fighter)

Capcomin Street Fighter -pelisarjasta peräisin oleva Akuma esiintyy pelissä vierailevana hahmona. Akumalla on tärkeä rooli myös pelin tarinassa.

Katarina Alves

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Katarina on brasilialainen nainen, jonka taistelutyyli on savate.

Claudio Serafino

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Claudio on italialainen mies.

Eliza on vampyyri.

Gigas on erittäin lihaksikas ja suurikokoinen olento, jolla on punainen iho. Hahmon taustatarina on tuntematon ja on epäselvää, onko hän ihminen.

Tuntemattomasta maasta kotoisin oleva Lucky Chloe on tyttö, joka pukeutuu kissateemaiseen asuun. Tuottaja Haradan mukaan hän on suuri japanilaisen kulttuurin fani (otaku) ja hänellä on suuri salaisuus.

Shaheen on saudiarabialainen mies.

Master Raven on naispuolinen ninja, joka työskentelee samassa organisaatiossa kuin alkuperäinen Raven ja käyttää samaa taistelutyyliä.

Kazumi Mishima

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kazumi on Heihachin vaimo ja Kazuyan äiti. Hän toimii pelin loppuvastustajana ja pystyy Kazuyan ja Jinin tavoin muuttumaan Devil Kazumi -muotoon. Kazumi on nähtävästi tuntenut Akuman pitkään, ja vielä tuntemattomasta syystä Akuma on palveluksen velkaa Kazumille.

Josie on nuori nainen Filippiineiltä. Hänen taistelutyylinsä on eskrimaan yhdistettyä potkunyrkkeilyä.