Malline:Autowiki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Renault 4 1961.jpg
Tämä artikkeli tai sen osa perustuu Autowikin artikkeliin, ja siitä saattavat puuttua lähdemerkinnät tai lähdemerkinnät tarvitsevat tarkistamista. Voit auttaa Wikipediaa etsimällä sopivat lähteet tai tarkistamalla lähteet.


Ohje[muokkaa wikitekstiä]

Tämä malline on tarkoitettu korvaamaan Autowikistä tuoduissa artikkeleissa Malline:Lähteetön. Autowikistä pystyi aikaisemmin tuomaan tekstiä tietyin ehdoin Wikipediaan, koska Autowikin tekstit on julkaistu GFDL-lisenssillä. Autowikistä ei saa enää tuoda tekstiä Wikipedian lisenssin vaihduttua CC-BY-SA:ksi. Autowikin artikkelit ovat usein lähteettömiä, ja lähteiden etsiminen ja merkitseminen tiedoille on tärkeää. Tuodessasi Autowikistä artikkelin Wikipediaan, muista merkitä myös muokkausyhteenvetoon, mistä tiedot ovat peräisin.

Artikkelin luoja voi itse sijoittaa mallineen artikkelin loppuun tai pitkässä artikkelissa otsikon Lähteet alle. Parametriksi tulee antaa lähdeartikkelin nimi.

Käyttöesimerkki:

{{Autowiki|Mitsubishi_Outlander}}

Kopioi yllä oleva teksti ja kirjoita lähdeartikkelin nimi tekstin Mitsubishi_Outlander tilalle. Huomaa, että välilyönnin sijaan on artikkelin nimessä käytettävä alaviivaa.

Katso myös[muokkaa wikitekstiä]