Mad Croc

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mad-Croc-makuja Suomessa.

Mad-Croc on Voima limitedin rekisteröity tavaramerkki sekä energiajuoma- ja -purukumimerkki. Voima limited on Liechtensteinilainen yritys.[1][2] Voima ei itse valmista tuotetta, vaan se lisensoi valmistuksen eri toimijoille eri maissa ja alueilla. Mad-Croc'ia valmistetaan ainakin Yhdysvalloissa, Alankomaissa, Puolassa, Kiinassa ja Japanissa. Mad-Crocin taustalla vaikuttaa suomalainen Ari Koivula ja lappeenrantalainen Energy Brands Oy[3][4]. Mad-Croc lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 2003.[5]

Juomavaihtoehdot ovat tavallinen, sokeriton, kola, maitokahvi, maitokaakao ja Juiced Energy makuja ovat Peach Tea, Green Apple, Orange Cola, Orange ja Red Berry. Muita juomatyyppejä ovat energy shot ja alkoholipitoinen Croc-Tail sekä muina tuotteina energy gum -purukumi ja uutena tullut viinikumi energia sekoitus pussi. Croc Tailia myydään nykyään uudistetussa 0,25 l:n tölkissä ja 0,20 l:n kuohuviinipullossa, ja makuina ovat Original, Red Berry, Omena ja Kola.

Mad-Croc oli GP2-kuljettaja Markus Niemelän sponsori. Nykyäänmilloin? se on F1-veneilijä Filip Romsin, Sami Seliön, speedway-kuljettaja Timo Lahden ja rata-autoilija Mikko Eskelisen sponsori. Lisäksi Mad-Croc on Suomen alppimaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani. Mad-Croc oli myös suomalaisen F1-kuljettaja Heikki Kovalaisen[5] henkilökohtainen sponsori.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä ruokaan, juomiin, ravintoon tai ruoanlaittoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.