Mad Croc

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Mad-Croc-makuja Suomessa.

Mad-Croc on alankomaalainen hiilihapollinen tauriini-, vitamiini- ja kofeiinipitoinen energiajuoma. Se lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 2003.[1]

Juomavaihtoehdot ovat tavallinen, sokeriton, kola, maitokahvi, maitokaakao ja Juiced Energy makuja ovat Peach Tea, Green Apple, Orange Cola, Orange ja Red Berry. Muita juomatyyppejä ovat energy shot ja alkoholipitoinen Croc-Tail sekä muina tuotteina energy gum -purukumi ja uutena tullut viinikumi energia sekoitus pussi. Croc Tailia myydään nykyään uudistetussa 0,25 l:n tölkissä ja 0,20 l:n kuohuviinipullossa, ja makuina ovat Original, Red Berry, Omena ja Kola.

Mad-Croc oli GP2-kuljettaja Markus Niemelän sponsori. Nykyään se on F1-veneilijä Filip Romsin, Sami Seliön, speedway-kuljettaja Timo Lahden ja rata-autoilija Mikko Eskelisen sponsori. Lisäksi Mad-Croc on Suomen alppimaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani. Mad-Croc oli myös suomalaisen F1-kuljettaja Heikki Kovalaisen[1] henkilökohtainen sponsori.

Mad-Croc on yksi tämänhetken nousevimmista energiajuomista.lähde? Mad-Croc on panostanut näkyvyyteen erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa, se sponsoroi Assembly pelitapahtumaa 2017.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b MadCroc PPW:n uusi yhteistyökumppani ppw.fi. Viitattu 3.5.2011. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä ruokaan, juomiin, ravintoon tai ruoanlaittoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.