Luettelo vuoden 2002 miehittämättömistä avaruuslennoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vuoden 2002 miehittämättömät avaruuslennot.

Ajankohta Avaruusalus Avaruusaluksen tyyppi ja lentorata Operaattori Laukaisin ja laukaisupaikka
Tammikuu
16. tammikuuta 2002 USA 164 Vakoilusatelliitti, GEO-rata? Yhdysvaltain ilmavoimat ?, ?
23. tammikuuta 2002 Insat 3C Tietoliikennesatelliitti, MEO-rata ISRO ?, ?
Helmikuu
4. helmikuuta 2002 Tsubasa Tietoliikennesatelliitti?, GEO-rata NASDA ?,?
4. helmikuuta 2002 VEP-3? ?; GTO (raketin osa?) NASDA ?, ? yhdessä edellisen kanssa
5. helmikuuta 2002 RHESSI Tiedesatelliitti, LEO NASA ?, ?
5. helmikuuta 2002 Orion 38 ?satelliitti, LEO Orbital Sciences Corporation ?, ? tämä ja edellinen yhdessä?
11. helmikuuta 2002 Iridium 90 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ?
11. helmikuuta 2002 Iridium 91 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ?
11. helmikuuta 2002 Iridium 94 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ?
11. helmikuuta 2002 Iridium 95 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ?
11. helmikuuta 2002 Iridium 97 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ? yhteislaukaisu
21. helmikuuta 2002 Echostar 7 Tietoliikennesatelliitti, HEO Echostar ?, ?
23. helmikuuta 2002 Intelsat 904 Tietoliikennesatelliitti, GEO Intelsat ?, ?
25. helmikuuta 2002 Kosmos-2387 ?satelliitti, LEO Venäjä ?, ?
Maaliskuu
1. maaliskuuta 2002 Envisat Kaukokartoitussatelliitti, LEO ESA Ariane 5, Kourou
1. maaliskuuta 2002 Envisat Kaukokartoitussatelliitti, LEO ESA Ariane 5, Kourou
8. maaliskuuta 2002 TDRS 9 Tietoliikennesatelliitti (linkki), GEO NASA ?,?
17. maaliskuuta 2002 GRACE 1 Tiedesatelliitti, LEO NASA ja DLR (Saksa) ?,?
17. maaliskuuta 2002 GRACE 2 Tiedetelliitti, LEO NASA ja DLR ?,? yhteislaukaisu
11. maaliskuuta 2002 Progress M1-8 Rahtialus (ISS), LEO Venäjän avaruusjärjestö ?,?
29. maaliskuuta 2002 JCSAT-8 eli 2A Tietoliikennesatelliitti, MEO Japani Ariane 5, Kourou
29. maaliskuuta 2002 Astra 3A Tietoliikennesatelliitti, GEO SES Astra Ariane 5, Kourou
30. maaliskuuta 2002 Intelsat 903 Tietoliikennesatelliitti, MEO Intelsat ?,?
Huhtikuu
1. huhtikuuta 2002 Kosmos-2388 ?satelliitti, HEO Venäjä ?,?
16. huhtikuuta 2002 NSS-7 Tietoliikennesatelliitti, MEO New Skies ?,?
Toukokuu
4. toukokuuta 2002 SPOT 5 Kaukokartoitussatelliitti, LEO CNES ?,?
4. toukokuuta 2002 EOS-Aqua Kaukokartoitussatelliitti, LEO NASA ?,?
7. toukokuuta 2002 DirecTV-5 Tietoliikennesatelliitti, MEO DirecTV ?,?
15. toukokuuta 2002 Feng Yun 1D ?satelliitti, LEO Kiinan avaruushallinto ?,?
15. toukokuuta 2002 Hai Yang 1 ?satelliitti, LEO Kiinan avaruushallinto ?,?
28. toukokuuta 2002 AUS-51 ?satelliitti, LEO ? ?,?
28. toukokuuta 2002 Ofeq-5 Vakoilusatelliitti, LEO Israel ?,?
28. toukokuuta 2002 Kosmos-2389 ?satelliitti, LEO Venäjä ?,?
Kesäkuu
5. kesäkuuta 2002 Intelsat 905 Tietoliikennesatelliitti, MEO Intelsat ?,?
10. kesäkuuta 2002 Ekspress A1R ?satelliitti, GEO GPKS? ?,?
15. kesäkuuta 2002 Galaxy 3C Tietoliikennesatelliitti, GEO Panamsat ?,?
20. kesäkuuta 2002 Iridium 97 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ?
20. kesäkuuta 2002 Iridium 98 Tietoliikennesatelliitti, LEO ? ?, ? yhteislaukaisu
24. kesäkuuta 2002 NOAA 17 Sääsatelliitti, LEO NOAA ?, ?
26. kesäkuuta 2002 Progress M-46 Rahtialus (ISS), LEO Venäjän avaruusjärjestö| ?
Heinäkuu
3. heinäkuuta 2002 Contour Tiedesatelliitti, HEO NASA ?,?
5. heinäkuuta 2002 N-Star c Tietoliikennesatelliitti, GEO NTT SoMo, Japani Ariane 5, Kourou
5. heinäkuuta 2002 Atlantic Bird Tietoliikennesatelliitti, GEO Stellat Ariane 5, Kourou ? yhteislaukaisu?
8. heinäkuuta 2002 Kosmos-2390 ?satelliitti, LEO Venäjä ?,?
8. heinäkuuta 2002 Kosmos-2391 ?satelliitti, LEO Venäjä ?,?
25. heinäkuuta 2002 Kosmos-2392 ?satelliitti, MEO Venäjä ?,?
Elokuu
21. elokuuta 2002 Hot Bird 6 Tietoliikennesatelliitti, GEO Eutelsat ?,?
22. elokuuta 2002 Echostar VIII Tietoliikennesatelliitti, GEO Echostar ?,?
28. elokuuta 2002 MSG 1 Sääsatelliitti, GEO Eumetsat ?, +
28. elokuuta 2002 Atlantic Bird 1 Tietoliikennesatelliitti, GEO Eutelsat ?,?
Syyskuu
9. syyskuuta 2002 Intelsat 906 Tietoliikennesatelliitti, MEO Intelsat ?,?
10. syyskuuta 2002 Kodama ?satelliitti, GEO NASDA H-2A,?
10. syyskuuta 2002 USERS ?satelliitti, LEO NASDA H-2A,?
10. syyskuuta 2002 USERS REM (romu?) ?satelliitti, LEO NASDA H-2A,? yhteislaukaisu
12. syyskuuta 2002 KALPANA-1 ?satelliitti, GEO ISRO H-2A,?
18. syyskuuta 2002 Hispasat 1D Tietoliikennesatelliitti, HEO Hispasat ?,?
25. syyskuuta 2002 Progress M1-9 Rahtialus (ISS), LEO Venäjän avaruusjärjestö ?,?
26. syyskuuta 2002 Nadezhda-M ?satelliitti, LEO Venäjä ?,?
Lokakuu
17. lokakuuta 2002 INTEGRAL Tiedesatelliitti, MEO ESA ?, Venäjä
17. lokakuuta 2002 Zi Yuan 2 ?satelliitti, LEO Kiinan avaruushallinto ?, ?
20. lokakuuta 2002 Eutelsat W5 Tietoliikennesatelliitti, GEO Eutelsat ?, ?
24. lokakuuta 2002 MEPSI ?satelliitti,LEO USAF ?, ?
25. lokakuuta 2002 Astra 1K Tietoliikennesatelliitti,LEO SES Astra ?, ?
28. lokakuuta 2002 AlSat-1 ?satelliitti,LEO CNTS ?, ?
28. lokakuuta 2002 Mozhaets ?satelliitti,LEO Mozhaisk ?, ?
Marraskuu
20. Eutelsat W5 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata EUTELSAT Delta-4M+, Cape Canaveral
25. Astra 1K Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata SES Astra Proton-K Blok-DM3, Baikonurin kosmodromi, osittainen epäonnistuminen
28. Rubin 3-DSI ? ? Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. AlSat 1 ? ? Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Mozhayets 3 ? ? Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
Joulukuu
5. joulukuuta 2002 TDRS 10 Tietoliikennesatelliitti (linkki), GEO NASA ?, ?
14. joulukuuta 2002 WEOS ?satelliitti, GEO? Chiba? ?, ?
14. joulukuuta 2002 Fedsat ?satelliitti, LEO CRCSS ?, ?
14. joulukuuta 2002 Micro-LabSat ?satelliitti, LEO NASDA H-2A, ?
14. joulukuuta 2002 Micro-LabSat RITE Target 1 ?satelliitti, LEO NASDA H-2A, ?
14. joulukuuta 2002 Micro-LabSat RITE Target 2 ?satelliitti, LEO NASDA H-2A, ?
14. joulukuuta 2002 Midori-2 ?satelliitti, LEO NASDA H-2A, ?
17. joulukuuta 2002 NSS 6 Tietoliikennesatelliitti, GEO New Skies ?, ?
20. joulukuuta 2002 LatinSat-A Tietoliikennesatelliitti, LEO Aprize A ?, ?
20. joulukuuta 2002 LatinSat-B Tietoliikennesatelliitti, LEO Aprize A ?, ?
20. joulukuuta 2002 Rubin-2 ?satelliitti, LEO Fuchs/OHB ?, ?
20. joulukuuta 2002 Saudi OSCAR 50 (SO-50) Amatöörisatelliitti, LEO KACST ?, ?
20. joulukuuta 2002 Unisat 2 Amatöörisatelliitti, LEO Sapienza, Italia? ?, ? yhteislaukaisu?
29.? joulukuuta 2002 Nimiq 2 ?satelliitti, MEO Telesat ?, ? yhteislaukaisu?
25. joulukuuta 2002 Kosmos-2393 ?satelliitti, MEO Venäjä ?,?
25. joulukuuta 2002 Kosmos-2394 ?satelliitti, MEO Venäjä ?,?
25. joulukuuta 2002 Kosmos-2395 ?satelliitti, MEO Venäjä ?,?
25. joulukuuta 2002 Kosmos-2396 ?satelliitti, MEO Venäjä ?,? yhteislaukaisu

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Edeltäjä:
Vuosi 2001
Miehittämättömät avaruuslennot Seuraaja:
Vuosi 2003