Luettelo vuoden 1977 miehittämättömistä avaruuslennoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vuonna 1977 tehtiin 147 avaruusaluksen laukaisua, joista kuusi epäonnistui. Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton lisäksi toimivat Japani, Kiina ja ESA.

Onnistuneet laukaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Laukaisuajankohta Aluksen nimi Aluksen tyyppi Aluksen operaattori Kantoraketti, laukaisupaikka
Tammikuu
6. Kosmos 888 (Zenit-4MK #71, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
7. Meteor-2 2 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
20. Kosmos 889 (Zenit-2M #, Vektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
20. Kosmos 890 (Zaliv #11) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
28. NATO 3B Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata NATO Delta-2914, Cape Canaveral
Helmikuu
2. Kosmos 891 (Taifun-1 #6, Vektor #6) Tutkakalibrointisatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
6. DSP 7 Ennakkovaroitussatelliitti, GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Titan-3(23)C, Cape Canaveral
9. Kosmos 892 (Zenit-4MK #72, Germes #) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesestksin kosmodromi
11. Molnija-2 17 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
15. Kosmos 893 (DS-U2-IK GVM ?) Kaukokartoitussatelliitti Neuvostoliitto Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
19. MS T3 (Tansei 3) Kaukokartoitussatelliitti, ilmakehä ISAS, Japani M-3H Ka
21. Kosmos 894 (Parus #8) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
23. ETS 2 (Kiku 2) Teknologiakoe NASDA, Japani N-1, Tanegashima, Japani
27. Kosmos 895 (Tselina-D #11) ELINT/Tiedustelusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
Maaliskuu
3. Kosmos 896 (Zenit-6 #2, Argon #2) Tiedustelusatelliitti Neuvostoliitto Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
10. Palapa A2 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Palapa-yhtiö, Indonesia Delta-2914, Cape Canaveral
10. Kosmos 897 (Zenit-4MK #73, Hermes #) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
10. Nauka Tiedekoe Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
13. KH-8A 26 tai 48, Gambit, SAMOS 48 Vakoilusatelliitti NRO, Yhdysvallat Titan-3(24)B Agena-D, Vandenberg
17. Kosmos 898 (Zenit-2M #, Vektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
17. Nauka Tiedekoe Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
24. Molnija-1 36 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesestkin kosmodromi
24. Kosmos 899 (Tselina-O #34) Elektroninen tiedustelu Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
29. Kosmos 900 (AUOS-Z-R-O, Oval) Kaukokartoitussatelliitti Neuvostoliitto Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Huhtikuu
5. Kosmos 901 (DS-P1-I #19) Teknologinen koe Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-2, Plesetskin kosmodromi
5. Meteor-1 27 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
7. Kosmos 902 (Zenit-4MK #74, Germes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
11. Kosmos 903 (US-K #6) Ennakkovaroitusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Molnija-M (Blok-2BL), Plesetskin kosmodromi
20. GEOS 1 Kaukokartoitussatelliitti ESA Delta-2914, Cape Canaveral, osittainen epäonnistuminen=?
20. Kosmos 904 (Zenit-2M #, Gektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
26. Kosmos 905 (Yantar-2K #6, Feniks #6) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
27. Kosmos 906 (ER763-4) Tutkakalbrointisatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Kapustin Jar, osittainen epäonnistuminen=?
28. Molnija-3 19L Tietoliikennesatelliitti Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
Toukokuu
5. Kosmos 907 (Zenit-4MK #75, Germes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
12. DSCS-2 C7 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Titan-3(23)C, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
12. DSCS-2 C8 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Titan-3(23)C, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
17. Kosmos 908 (Zenit-4MK #76, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonur
19. Kosmos 909 (DS-P1-M #10) Maalisatelliitti ASAT-kokeelle Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
23. Kosmos 910 (IS-A #5) ASAT-satelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
23. Canyon 7 Tiedustelusatelliitti NRO, Yhdysvallat Atlas-SLV3A Agena-D, Cape Canaveral
25. Kosmos 911 (Sfera #16) Geodesia satelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
26. Intelsat-4A 4 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Intelsat Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canveral
26. Kosmos 912 (Zenit-4MKT #4, Fram #4) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
26. Nauka ? Tiedesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
30. Kosmos 913 (Taifun-2 #3) / 20 Romb Tutkakalborointsatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
31. Kosmos 914 (Zenit-2M #86, Gektor #86) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonur
31. Nauka Tiedekoe Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonur (yhteislaukaisu)
Kesäkuu
5. DMSP-5D1 F2 Sotilaallinen sääsatelliitti Yhdysvaltain puolustusministeriö Thor-LV2F Star-37XE Star-37S-ISS, Vandenberg
8. Kosmos 915 (Zenit-4MK #77, Germes #) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetksin kosmodromi
10. Kosmos 916 (Zenit-4MT #12, Orion #12) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetksin kosmodromi (yhteislaukaisu)
10. Nauka Tiedekoe Neuvostoliiton puolustusministeriö? Sojuz-U, Plesetksin kosmodromi (yhteislaukaisu)
16. Kosmos 917 (US-K #7) Ennakkovaroitussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Molnija-M (Blok-2BL), Plesetskin kosmodromi
16. GOES 2 Sääsatelliitti NOAA Delta-2914, Cape Canaveral
17. Kosmos 918 (IS-A #6) ASAT-alus Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
17. Signe 3 Kaukokartoitussatelliitti CNES Kosmos-3M, Kapustin Jar
18. Kosmos 919 (DS-P1-I #20) Tiedesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-2, Plesetskin kosmodromi
22. Kosmos 920 (Zenit-4MK #78, Germes #) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
23. NTS 2 (P76-4) Sotilaallinen paikannussatelliitti Yhdysvaltain ilmavoimat Atlas-F SGS-1, Vandenbergin lentotukikohta
24. Kosmos 921 (GVM) Tselina D ELINT Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-3, Plesetskin kosmodromi
24. Molnija-1 37 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
27. KH-9 13 Hexagon Tiedustelusatelliitti, LEO-rata NRO, Yhdysvallat Titan-3D, Vandenberg
29. Meteor-1 28 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
30. Kosmos 922 (Zenit-2M #, Gektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
Heinäkuu
1. Kosmos 923 (Strela-2M #15) Sotilaallinen tietoliikennesatellitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
4. Kosmos 924 (Tselina-O #35) ELINT Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
7. Kosmos 925 (Tselina-D #12) ELINT Neuvostoliiton puolustusministeriö Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
8. Kosmos 926 (Tsikada #2) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
12. Kosmos 927 (Zenit-4MKM #1, Gerakl #1) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
13. Kosmos 928 (Parus #9) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
14. GMS 1 (Himawari 1) Sääsatelliitti NASDA Delta-2914, Cape Canaveral
17. Kosmos 929 (TKS #1) Sukkulamallineen koelento Neuvostoliiton puolustusministeriö Proton-K, Baikonur
19. Kosmos 930 (Taifun-1 #7, Vektor #7) Tutkakalbrointisatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi, osittainen epäonnistuminen=?
20. Kosmos 931 (US-K #8) Ennakkovaroitussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Molnija-M (Blok-2BL), Plesetskin kosmodromi
20. Kosmos 932 (Zenit-4MKM #2, Gerakl #2) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonur
22. Kosmos 933 (Taifun-1 #8, Vektor #8) Tutkalibrointisatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
23. Raduga 3 (Gran 7L) Tietoliikennesatelliitti Neuvostoliitto Proton-K Blok-DM, Baikonur
27. Kosmos 934 (Zenit-6 #3, Argon #3) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
29. Kosmos 935 (Zenit-2M #87, Gektor #87) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
Elokuu
3. Kosmos 936 (Bion #4) Mikrogavitaatiokoe Neuvostoliitto Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
3. Nauka Tiedesatelliitti Neuvostoliitto Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
12. HEAO 1 Tiedesatelliitti ESA Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
20. Voyager 2 Tieteellinen avaruusluotain NASA Titan-3E Centaur-D1T, Cape Canaveral
24. Kosmos 937 (US-P #5) Merivalvontasatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
24. Kosmos 939 (Strela-1M #129) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 940 (Strela-1M #130) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 941 (Strela-1M #131) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 942 (Strela-1M #132) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 943 (Strela-1M #133) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 944 (Strela-1M #134) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 945 (Strela-1M #135) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 946 (Strela-1M #136) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 938 (Zenit-4MKM #3, Gerakl #3) Tiedustelusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
25. Sirio 1 Tietoliikennesatelliitti Italia Delta-2313, Cape Canaveral
27. Kosmos 947 (Zenit-2M #, Gektor #) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
30. Molnija-1 38 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML) Pl
Syyskuu
2. Kosmos 948 (Zenit-4MKT #5, Fram #5) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
2. Nauka Tiedesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Voyager 1 Tieteellinen avaruusluotain NASA [Star-37E] Titan-3E Centaur-D1T, Cape Canaveral
6. Kosmos 949 (Yantar-2K #7, Feniks #7) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
13. Kosmos 950 (Zenit-2M #88, Gektor #88) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U,Plesetskin kosmodromi
13. Kosmos 951 (Parus #10) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
16. Kosmos 952 (US-A #14) Merivalvontasatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
16. Kosmos 953 (Zenit-4MKM #4, Gerakl #4) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
18. Kosmos 954 (US-A #15) Merivalvontasatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
20. Ekran 2 (Ekran 12L) Tietoliikennesatelliitti Neuvostoliitto Proton-K Blok-DM, Baikonur
20. Kosmos 955 (Tselina-D #13) ELINT tai malline Neuvostoliiton puolustusministeriö Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
22. Prognoz 6 Kaukokartoitussatelliitti (maa-Aurinko-tutkimus) Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-SO-L), Baikonur
23. KH-8A 27 Vakoilusatelliitti NRO, Yhdysvallat Titan-3(24)B Agena-D, Vandenberg
24. Interkosmos 17 (AUOS-Z-R-E-IK #1) Ilmakehätutkimus Neuvostoliitto, SEV Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
24. Kosmos 956 (GVM) ELINT?? Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-3, Plesetskin kosmodromi
29. Saljut 6 (DOS 5) Avaruusasema (tyhjä) Neuvostoliitto Proton-K, Baikonurin kosmodromi
30. Kosmos 957 (Zenit-4MKM #5, Gerakl #5) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
Lokakuu
11. Kosmos 958 (Zenit-6 #4, Argon #4) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
20. tai 22. ISEE 2 Tiedesatelliitti NASA Delta-2914, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
20. tai 22. ISEE 2 Tiedesatelliitti NASA Delta-2914, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
21. Kosmos 959 (DS-P1-M #11) ASAT-koe Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
25. Kosmos 960 (Tselina-O #36) ELINT Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M,Plesetskin kosmodromi
26. Kosmos 961 (IS-A #7) ASAT-koe Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
27. Transat (Transit-O 11) Paikannussatelliitti Yhdysvaltain laivasto Scout-D1, Vandenbergin lentotukikohta
28. Kosmos 962 (Zaliv #12) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M,Plesetskin kosmodromi
28. Molnija-3 18L Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML),Plesetskin kosmodromi
Marraskuu
23. Meteosat 1 Sääsatelliitti ESA (EUMETSAT) Delta-2914, Cape Canaveral
24. Kosmos 963 (Sfera #17) Geodesia Neuvostoliitto Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
Joulukuu
4. Kosmos 964 (Zenit-4MKM #6, Gerakl #6) Tiedustelusatelliitti. LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U Plesetskin kosmodromi
8. NOSS 2-MSD Merivalvontasatelliitti Yhdysvaltain laivasto Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. NOSS 2A Merivalvontasatelliitti Yhdysvaltain laivasto Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. NOSS 2B Merivalvontasatelliitti Yhdysvaltain laivasto Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. NOSS 2C Merivalvontasatelliitti Yhdysvaltain laivasto Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. Kosmos 965 (Taifun-2 #4) / 23 Romb Tutkakalibrointisatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Kapstin Jar
11. Rhyolite 3 -> Aquacade 3 ELINT-tiedustelusatelliitti NRO, Yhdysvallat Atlas-SLV3A Agena-D, Cape Canaveral
12. Kosmos 966 (Zenit-2M #90, Gektor #90) Vakoilusatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
12. Nauka (?) Tiedekoe Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi (yhteislaukaisu)
13. Kosmos 967 (DS-P1-M #12) ASAT-koe Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
14. Meteor-2 3 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
15. CS 1 (Sakura 1) Tietoliikennesatelliitti NASDA, Japani Delta-2914, Cape Canaveral
16. Kosmos 968 (Strela-2M #16) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
20. Kosmos 969 (Zenit-4MKM #7, Gerakl #7) Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
21. Kosmos 970 (IS-A #8) ASAT-koe Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
23. Kosmos 971 (Parus #11) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
27. Kosmos 972 (GVM) ELINT Neuvostoliiton puolustusministeriö Tsiklon-3, Plesetskin kosmodromi
27. Nauka Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
27. Nauka Tiedustelusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)

Epäonnistuneet laukaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 22.2.1977 Kosmos (895) (Zenit-4MK #(72), Germes #) vakoilusatelliitti, Sojuz-U, Baikonur
  • 4.8.1977 Kosmos (937) (TKS-VA #3) ja Kosmos (938) (TKS-VA #4), Proton-K, Baikonur
  • 13.9.1977 OTS 1 tietoliikennesatelliitti, Delta-3914, Cape Canaveral
  • 29.09.1977 Intelsat-4A 5 tietoliikennesatelliitti, Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
  • 29.11.1977 Kosmos (964) (Tsikada #3), Kosmos-3M, Plesestk

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Q space.svg Edeltäjä:
Vuosi 1976
Miehittämätön avaruustoiminta Seuraaja:
Vuosi 1978