Luettelo tunnetuista roskapostittajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo tunnetuista roskapostittajista.

Yrityksiä ja yhteisöjä jotka ovat harjoittaneet roskapostitusta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Spammers hit below men's belts 15. elokuuta 2003. The New Zealand Herald. Viitattu 7. marraskuuta 2009.
  2. Who Was Educating Your Children?
  3. Brian McWilliams (2004). Spam Kings: The Real Story behind the High-Rolling Hucksters Pushing Porn, Pills, and %*@)# Enlargements. O'Reilly. ISBN 9780596007324. 
  4. "Battle for the Soul of the Internet", Time, 18. maaliskuuta 2005. Luettu 7. marraskuuta 2009. 
  5. Hitt, Jack. "Confessions of a Spam King", The New York Times, 28. syyskuuta 2003. Luettu 7. marraskuuta 2009. 
  6. Escaped 'Spam King' murders family 28. kesäkuuta 2008. Associated Press. Viitattu 7. marraskuuta 2009.
  7. "Spammer jailed for £1.6m net scam", BBC News, 16. marraskuuta 2005. Luettu November 7, 2009. 
  8. UK spammer jailed over £1.6m scam 17 November 2005. ZDNet UK. Viitattu 3 May 2010.
  9. "AOL v. Davis Wolfgang Hawke, et al.", AOL, 2004. Luettu 18. elokuuta 2008. 
  10. "American Nationalist Party", Anti-Defamation League, 2007. Luettu 2007-08-18. 
  11. http://www.spamhaus.org/news.lasso?article=155
  12. Looy, Mark. "The Sleazy Life and Nasty Death of Russia’s Spam King", Wired, March 2, 2006. Luettu July 19, 2009. 
  13. http://www.austlii.edu.au/au/cases/cth/federal_ct/2006/410.html
  14. "Detroit Spammer and Four Co-Conspirators Plead Guilty to Multi-Million Dollar E-Mail Stock Fraud Scheme", United States Department of Justice, 22. heinäkuuta 2009. Luettu 25. heinäkuuta 2009. 
  15. DAVE RHODES Arkistoitu 2004-11-28. Viitattu 7. marraskuuta 2009.
  16. Open Letter from Brad Smith, Microsoft General Counsel 9. toukokuuta 2005. Viitattu 25. marraskuuta 2009.
  17. World Wide Web - MySpace Takes On the 'Spam King'
  18. "Detroit Spammer and Four Co-Conspirators Plead Guilty to Multi-Million Dollar E-Mail Stock Fraud Scheme", United States Department of Justice, 22. kesäkuuta 2009. Luettu 25. kesäkuuta 2009. 
  19. Spam Turns 30 And Never Looked Healthier May 2, 2008. Viitattu 7. marraskuuta 2009.
  20. "Opening Pandora's In-Box", Los Angeles Times, 11. toukokuuta 2003. Luettu 8. toukokuuta 2010. 
  21. One of world's top 10 spammers held in Seattle May 31, 2007. MSNBC. Viitattu May 4, 2010.
  22. Scoblionkov, Deborah. "Life In Spamalot", Philadelphia City Paper, 22. tammikuuta 1998. Luettu 30. lokakuuta 2009. 
  23. "Sanford Wallace: Facebook Wins $711 Million In Case Against 'Spam King'". 
  24. Tagged.com gets slapped by San Francisco DA April 12, 2010. LegalNewsline. Viitattu 2010-04-25.
  25. http://www.mediapost.com/publications/?fa=Articles.showArticle&art_aid=121963
  26. Krebs, Brian. "Shadowy Russian Firm Seen as Conduit for Cybercrime", Washington Post, 13. lokakuuta 2009. Luettu 7. marraskuuta 2009.