Luettelo televisiosarjan Westworld jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Westworld on yhdysvaltalainen science fiction -televisiosarja, jonka ovat luoneet Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin HBO:lla 2. lokakuuta 2016.

24. kesäkuuta 2018 mennessä sarjasta on esitetty kaksi tuotantokautta. HBO on tilannut sarjasta kolmannen tuotantokauden.[1]

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Alkuperäinen esityspäivä
Avausjakso Päätösjakso
1 10 2. lokakuuta 2016 4. joulukuuta 2016
2 10 22. huhtikuuta 2018 24. kesäkuuta 2018

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 The Original Jonathan Nolan Tarina: Jonathan Nolan & Lisa Joy sekä Michael Crichton
Käsikirjoitus: Jonathan Nolan & Lisa Joy
2. lokakuuta 2016 276083
2 2 Chestnut Richard J. Lewis Jonathan Nolan & Lisa Joy 9. lokakuuta 2016 4X6152
3 3 The Stray Neil Marshall Daniel T. Thomsen & Lisa Joy 16. lokakuuta 2016 4X6153
4 4 Dissonance Theory Vincenzo Natali Ed Brubaker & Jonathan Nolan 23. lokakuuta 2016 4X6154
5 5 Contrapasso Jonny Campbell Tarina: Lisa Joy & Dominic Mitchell
Käsikirjoitus: Lisa Joy
30. lokakuuta 2016 4X6155
6 6 The Adversary Frederick E.O. Toye Halley Gross & Jonathan Nolan 6. marraskuuta 2016 4X6156
7 7 Trompe L’Oeil Frederick E.O. Toye Halley Gross & Jonathan Nolan 13. marraskuuta 2016 4X6157
8 8 Trace Decay Stephen Williams Charles Yu & Lisa Joy 20. marraskuuta 2016 4X6158
9 9 The Well-Tempered Clavier Michelle MacLaren Dan Dietz & Katherine Lingenfelter 27. marraskuuta 2016 4X6159
10 10 The Bicameral Mind Jonathan Nolan Jonathan Nolan & Lisa Joy 4. joulukuuta 2016 4X6160

Toinen tuotantokausi (2018)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
11 1 Journey into Night Richard J. Lewis Lisa Joy & Roberto Patino 22. huhtikuuta 2018 201
12 2 Reunion Vincenzo Natali Carly Wray & Jonathan Nolan 29. huhtikuuta 2018 202
13 3 Virtù e Fortuna Richard J. Lewis Roberto Patino & Ron Fitzgerald 6. toukokuuta 2018 203
14 4 The Riddle of the Sphinx Lisa Joy Gina Atwater & Jonathan Nolan 13. toukokuuta 2018 204
15 5 Akane No Mai Craig Zobel Dan Dietz 20. toukokuuta 2018 205
16 6 Phase Space Tarik Saleh Carly Wray 27. toukokuuta 2018 206
17 7 Les Écorchés Nicole Kassell Jordan Goldberg & Ron Fitzgerald 3. kesäkuuta 2018 207
18 8 Kiksuya Uta Briesewitz Carly Wray & Dan Dietz 10. kesäkuuta 2018 208
19 9 Vanishing Point Stephen Williams Roberto Patino 17. kesäkuuta 2018 209
20 10 The Passenger Frederick E.O. Toye Jonathan Nolan & Lisa Joy 24. kesäkuuta 2018 210

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Pearson, Ben: HBO Renews ‘Westworld’ For Season 3, and These Violent Delights Have No End in Sight /Film. 1.1.2018. Viitattu 13.9.2018. (englanniksi)