Luettelo televisiosarjan Supernatural jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Supernatural on Eric Kripken luoma yliluonnollinen draamasarja, joka seuraa Sam (Jared Padalecki) ja Dean Winchesteria (Jensen Ackles) heidän matkatessa ympäri Yhdysvaltoja metsästäen yliluonnollisia olentoja. Koko sarjan ajan Samin ja Deanin vastapuolella ovat demonit.

Yhdysvalloissa sarjan ensimmäinen jakso esitettiin 13. syyskuuta 2005. Sarjan ensimmäinen kausi näytettiin The WB -kanavalla, jonka jälkeen sarja alkoi pyöriä The CW -verkossa.[1] Suomessa Subtv aloitti ensimmäisen kauden lähetykset 21. elokuuta 2006. Neljännentoista kauden esitys alkoi Subilla helmikuussa 2019.

Sarjan tuotantokaudet ovat saatavilla myös DVD- ja Blu-rayna.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2005–2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 Pilot David Nutter Eric Kripke 13. syyskuuta 2005 21. elokuuta 2006 475285
2 2 Wendigo David Nutter Tarina: Ron Milbauer & Terri Hughes Burton
Käsikirjoitus: Eric Kripke
20. syyskuuta 2005 28. elokuuta 2006 2T6901
3 3 Dead in the Water Kim Manners Sera Gamble & Raelle Tucker 27. syyskuuta 2005 4. syyskuuta 2006 2T6903
4 4 Phantom Traveler Robert Singer Richard Hatem 4. lokakuuta 2005 11. syyskuuta 2006 2T6904
5 5 Bloody Mary Peter Ellis Tarina: Eric Kripke
Käsikirjoitus: Ron Milbauer & Terri Hughes Burton
11. lokakuuta 2005 18. syyskuuta 2006 2T6905
6 6 Skin Robert Duncan McNeill John Shiban 18. lokakuuta 2005 25. syyskuuta 2006 2T6906
7 7 Hook Man David Jackson John Shiban 25. lokakuuta 2005 2. lokakuuta 2006 2T6902
8 8 Bugs Kim Manners Rachel Nave & Bill Coakley 8. marraskuuta 2005 9. lokakuuta 2006 2T6907
9 9 Home Ken Girotti Eric Kripke 15. marraskuuta 2005 16. lokakuuta 2006 2T6908
10 10 Asylum Guy Bee Richard Hatem 22. marraskuuta 2005 23. lokakuuta 2006 2T6909
11 11 Scarecrow Kim Manners Tarina: Patrick Sean Smith
Käsikirjoitus: John Shiban
10. tammikuuta 2006 30. lokakuuta 2006 2T6911
12 12 Faith Allan Kroeker Sera Gamble & Raelle Tucker 17. tammikuuta 2006 6. marraskuuta 2006 2T6910
13 13 Route 666 Paul Shapiro Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 31. tammikuuta 2006 13. marraskuuta 2006 2T6912
14 14 Nightmare Philip Sgriccia Sera Gamble & Raelle Tucker 7. helmikuuta 2006 20. marraskuuta 2006 2T6913
15 15 The Benders Peter Ellis John Shiban 14. helmikuuta 2006 27. marraskuuta 2006 2T6914
16 16 Shadow Kim Manners Eric Kripke 28. helmikuuta 2006 4. joulukuuta 2006 2T6915
17 17 Hell House Chris Long Trey Callaway 30. maaliskuuta 2006 11. joulukuuta 2006 2T6916
18 18 Something Wicked Whitney Ransick Daniel Knauf 6. huhtikuuta 2006 18. joulukuuta 2006 2T6917
19 19 Provenance Phil Sgriccia David Ehrman 13. huhtikuuta 2006 25. joulukuuta 2006 2T6918
20 20 Dead Man’s Blood Tony Wharmby Cathryn Humphris & John Shiban 20. huhtikuuta 2006 1. tammikuuta 2007 2T6919
21 21 Salvation Robert Singer Sera Gamble & Raelle Tucker 27. huhtikuuta 2006 8. tammikuuta 2007 2T6920
22 22 Devil’s Trap Kim Manners Eric Kripke 4. toukokuuta 2006 15. tammikuuta 2007 2T6921

Toinen tuotantokausi: 2006-2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
23 1 In My Time of Dying Kuoleman kyydissä Kim Manners Eric Kripke 28. syyskuuta 2006 2007-01-2222. tammikuuta 2007 3,93
24 2 Everybody Loves a Clown Kaikki rakastavat klovnia Phil Sgriccia John Shiban 5. lokakuuta 2006 2007-01-2929. tammikuuta 2007 3,34
25 3 Bloodlust Verenhimo Robert Singer Sera Gamble 12. lokakuuta 2006 2007-02-055. helmikuuta 2007 3,78
26 4 Children Shouldn't Play With Dead Things Kielletyt leikit Kim Manners Raelle Tucker 19. lokakuuta 2006 2007-02-1212. helmikuuta 2007 3,29
27 5 Simon Said Pahan vallassa Tim Lacofano Ben Edlund 26. lokakuuta 2006 2007-02-1919. helmikuuta 2007 3,65
28 6 No Exit Ei ulospääsyä Kim Manners Matt Witten 2. marraskuuta 2006 2007-02-2626. helmikuuta 2007 3,38
29 7 The Usual Suspects Vakioepäillyt Mike Rohl Cathryn Humphris 9. marraskuuta 2006 2007-03-055. maaliskuuta 2007 3,19
30 8 Crossroad Blues Bluesin kosketus Steve Boyum Sera Gamble 16. marraskuuta 2006 2007-03-1212. maaliskuuta 2007 3,16
31 9 Croatoan Vaarallinen virus Robert Singer John Shiban 7. joulukuuta 2006 2007-03-1919. maaliskuuta 2007 3,12
32 10 Hunted Vainottu Rachel Talalay Raelle Tucker 11. tammikuuta 2007 2007-03-2626. maaliskuuta 2007 3,24
33 11 Playthings Nukkeleikki Charles Beeson Matt Witten 18. tammikuuta 2007 2007-04-022. huhtikuuta 2007 3,44
34 12 Nightshifter Yön silmät Phil Sgriccia Ben Edlund 25. tammikuuta 2007 2007-04-099. huhtikuuta 2007 3,42
34 13 Houses of the Holy Jumalan nimissä Kim Manners Sera Gamble 1. helmikuuta 2007 2007-04-1616. huhtikuuta 2007 3,37
35 14 Born Under a Bad Sign Onnen hylkimä J. Miller Tobin Cathryn Humphris 8. helmikuuta 2007 2007-04-2323. huhtikuuta 2007 2,84
36 15 Tall Tales Uskomattomia juttuja Bradford May John Shiban 15. helmikuuta 2007 2007-04-3030. huhtikuuta 2007 3,03
37 16 Roadkill Tien nielemä Charles Beeson Raelle Tucker 15. maaliskuuta 2007 2007-05-077. toukokuuta 2007 3,52
38 17 Heart Ihmissusi Kim Manners Sera Gamble 22. maaliskuuta 2007 2007-05-1414. toukokuuta 2007 3,38
39 18 Hollywood Babylon Kauhua Hollywoodissa Phil Sgriccia Ben Edlund 19. huhtikuuta 2007 2007-05-2121. toukokuuta 2007 3,25
40 19 Folsom Prison Blues Kalteritango Mike Rohl John Shiban 26. huhtikuuta 2007 2007-05-2828. toukokuuta 2007 3,33
41 20 What Is and What Should Never Be Salaperäinen nainen Eric Kripke Raelle Tucker 3. toukokuuta 2007 2007-06-044. kesäkuuta 2007 3,11
42 21 All Hell Breaks Loose, Part One Helvetin esikartano, osa 1 Robert Singer Sera Gamble 10. toukokuuta 2007 2007-06-1111. kesäkuuta 2007 2,90
43 22 All Hell Breaks Loose, Part Two Helvetin esikartano, osa 2 Kim Manners Eric Kripke & Michael T. Moore 17. toukokuuta 2007 2007-06-1111. kesäkuuta 2007 2,72

Kolmas tuotantokausi (2007-2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
45 1 The Magnificent Seven Seitsemän kuolemansyntiä Kim Manners Eric Kripke 4. lokakuuta 2006 2009-04-2323. huhtikuuta 2009 2,97
46 2 The Kids Are Alright Vaihdokkaat Phil Sgriccia Sera Gamble 11. lokakuuta 2007 2009-04-3030. huhtikuuta 2009 3,16
47 3 Bad Day at Black Rock Epäonnenpäivä Robert Singer Ben Edlund 18. lokakuuta 2007 2009-05-077. toukokuuta 2009 3,03
48 4 Sin City Syntinen kaupunki Charles Beeson Robert Singer & Jeremy Carver 25. lokakuuta 2007 2009-05-1414. toukokuuta 2009 3,02
49 5 Bedtime Stories Iltasatuja Mike Rohl Cathryn Humphris 1. marraskuuta 2007 2009-05-2121. toukokuuta 2009 3,24
50 6 Red Sky at Morning Aavelaiva Cliff Bole Laurence Andries 8. marraskuuta 2007 2009-05-2828. toukokuuta 2009 3,01
51 7 Fresh Blood Tuoretta verta Kim Manners Sera Gamble 4. lokakuuta 2007 2009-06-044. kesäkuuta 2009 2,88
52 8 A Very Supernatural Christmas Joulu J. Miller Tobin Jeremy Carver 13. joulukuuta 2007 2009-06-1111. kesäkuuta 2009 3,02
53 9 Malleus Maleficarum Malleus Maleficarum Robert Singer Ben Edlund 31. tammikuuta 2008 2009-06-1818. kesäkuuta 2009 2,95
54 10 Dream a Little Dream of Me Unien armoilla Steve Boyum Sera Gamble & Cathryn Humphris 7. helmikuuta 2008 2009-06-2525. kesäkuuta 2009 2,68
55 11 Mystery Spot Ajan vankina Kim Manners Jeremy Carver & Emily McLaughlin 14. helmikuuta 2008 2009-07-022. heinäkuuta 2009 2,97
56 12 Jus In Bello Sodan lait Kim Manners Sera Gamble 21. helmikuuta 2008 2009-07-099. heinäkuuta 2009 3,23
57 13 Ghostfacers Ghostfacers Phil Sgriccia Ben Edlund 24. huhtikuuta 2008 2009-07-1616. heinäkuuta 2009 2,22
58 14 Long Distance Call Kaukopuhelu Robert Singer Jeremy Carver 1. toukokuuta 2008 2009-07-2323. heinäkuuta 2009 2,63
59 15 Time Is on My Side Aika kortilla Charles Beeson Sera Gamble 8. toukokuuta 2008 2009-07-3030. heinäkuuta 2009 2,55
60 16 No Rest for the Wicked Viimeiset hetket Kim Manners Eric Kripke 15. toukokuuta 2008 2009-08-066. elokuuta 2009 3,00

Neljäs tuotantokausi (2008-2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
61 1 Lazarus Rising Herännyt Lasarus Kim Manners Eric Kripke 18. syyskuuta 2008 2011-04-1212. huhtikuuta 2011 3,96
62 2 Are You There God? It's Me, Dean Winchester Kuuleeko Jumala? Dean Winchester tässä Phil Sgriccia Sera Gamble 25. syyskuuta 2008 2011-04-1919. huhtikuuta 2011 3,18
63 3 In the Beginning Mistä kaikki alkoi Steve Boyum Jeremy Carver 2. lokakuuta 2008 2011-04-2626. huhtikuuta 2011 3,51
64 4 Metamorphosis Muodonmuutos Kim Manners Cathryn Humphris 9. lokakuuta 2008 2011-05-033. toukokuuta 2011 3,15
65 5 Monster Movie Leffahirviöitä Robert Singer Ben Edlund 16. lokakuuta 2008 2011-05-1010. toukokuuta 2011 3,06
66 6 Yellow Fever Kauhukuume Phil Sgriccia Andrew Dabb & Daniel Loflin 23. lokakuuta 2008 2011-05-1717. toukokuuta 2011 3,25
67 7 It's The Great Pumpkin, Sam Winchester Suuri Kurpitsa Charles Beeson Julie Siege 30. lokakuuta 2008 2011-05-2424. toukokuuta 2011 3,55
68 8 Wishful Thinking Toiveajattelua Robert Singer Ben Edlund 6. marraskuuta 2008 2011-05-3131. toukokuuta 2011 3,24
69 9 I Know What You Did Last Summer Tiedän, mitä teit viime kesänä Charles Beeson Sera Gamble 13. marraskuuta 2008 2011-06-077. kesäkuuta 2011 2,94
70 10 Heaven and Hell Taivas ja helvetti J. Miller Tobin Eric Kripke 20. marraskuuta 2008 2011-06-1414. kesäkuuta 2011 3,34
71 11 Family Remains Perhe on pahin Phil Sgriccia Jeremy Carver 15. tammikuuta 2009 2011-06-2121. kesäkuuta 2011 2,98
72 12 Criss Angel Is A Douchebag Criss Angel on ääliö Robert Singer Julie Siege 22. tammikuuta 2009 2011-06-2828. kesäkuuta 2011 3,06
73 13 After School Special Koulumuistoja Adam Kane Andrew Dabb & Daniel Loflin 29. tammikuuta 2009 2011-07-055. heinäkuuta 2011 3,56
74 14 Sex and Violence Seksiä ja väkivaltaa Charles Beeson Cathryn Humphris 29. tammikuuta 2009 2011-07-1212. heinäkuuta 2011 3,37
75 15 Death Takes A Holiday Kuolema lomailee Steve Boyum Jeremy Carver 12. maaliskuuta 2009 2011-07-1919. heinäkuuta 2011 2,84
76 16 On The Head of A Pin Kuolleet enkelit Michael Rohl Ben Edlund 19. maaliskuuta 2009 2011-07-2626. heinäkuuta 2011 3,37
77 17 It's A Terrible Life Hirveä on elämä James L. Conway Sera Gamble 26. maaliskuuta 2009 2011-08-022. elokuuta 2011 3,13
78 18 The Monster at the End of This Book Hirviö kirjan lopussa Mike Rohl Julie Siege & Nancy Weiner 2. huhtikuuta 2009 2011-08-099. elokuuta 2011 3,27
79 19 Jump the Shark Eksynyt lammas Phil Sgriccia Andrew Dabb & Daniel Loflin 23. huhtikuuta 2009 2011-08-1616. elokuuta 2011 2,70
80 20 The Rapture Hurmio Charles Beeson Jeremy Carver 30. huhtikuuta 2009 2011-08-2323. elokuuta 2011 2,95
81 21 When The Levee Breaks Kuiva kausi Robert Singer Sera Gamble 7. toukokuuta 2009 2011-08-3030. elokuuta 2011 2,79
82 22 Lucifer Rising Luciferin nousu Eric Kripke Eric Kripke 14. toukokuuta 2009 2011-09-066. syyskuuta 2011 2,89

Viides tuotantokausi (2009-2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
83 1 Sympathy for the Devil Paholaisen paluu Robert Singer Eric Kripke 10. syyskuuta 2009 2012-03-066. maaliskuuta 2012 [2] 3,40
84 2 Good God, Y'All! Sota Phil Sgriccia Sera Gamble 17. syyskuuta 2009 2012-03-1313. maaliskuuta 2012 2,80
85 3 Free To Be You And Me Oikeus olla oma itsensä J. Miller Tobin Jeremy Carver 24. syyskuuta 2009 2012-03-2020. maaliskuuta 2012 2,66
86 4 The End Loppu Steve Boyum Ben Edlund 1. lokakuuta 2009 2012-03-2727. maaliskuuta 2012 2,62
87 5 Fallen Idols Sankarinpalvontaa James L. Conway Julie Siege 8. lokakuuta 2009 2012-04-033. huhtikuuta 2012 2,47
88 6 I Believe The Children Are Our Future Lapsissa on tulevaisuus Charles Beeson Andrew Dabb & Daniel Loflin 15. lokakuuta 2009 2012-04-1010. huhtikuuta 2012 2,59
89 7 The Curious Case of Dean Winchester Dean Winchesterin ihmeellinen elämä Robert Singer Sera Gamble 29. lokakuuta 2009 2012-04-1717. huhtikuuta 2012 2,90
90 8 Changing Channels Kanavasurffausta Charles Beeson Jeremy Carver 5. marraskuuta 2009 2012-04-2424. huhtikuuta 2012 2,65
91 9 The Real Ghostbusters Oikea Haamujengi Jim Conway Nancy Weiner & Eric Kripke 12. marraskuuta 2009 2012-05-011. toukokuuta 2012 2,69
92 10 Abandon All Hope... Kuoleman kutsu Phil Sgriccia Ben Edlund 19. marraskuuta 2009 2012-05-088. toukokuuta 2012 2,51
93 11 Sam, Interrupted Hulluuden syövereissä James L. Conway Andrew Dabb & Daniel Loflin 21. tammikuuta 2010 2012-05-1515. toukokuuta 2012 2,79
94 12 Swap Meat Vaihtokaupat Robert Singer Julie Siege 28. tammikuuta 2010 2012-05-2323. toukokuuta 2012 2,65
95 13 The Song Remains The Same Sama vanha virsi Steve Boyum Sera Gamble & Nancy Weiner 4. helmikuuta 2010 2012-05-2929. toukokuuta 2012 2,79{
96 14 My Bloody Valentine Veriset himot Mike Rohl Ben Edlund 11. helmikuuta 2010 2012-06-1010. kesäkuuta 2012 2,51
97 15 Dead Men Don't Wear Plaid Kuollut mies ei palttoota kaipaa John Showalter Jeremy Carver 25. maaliskuuta 2010 2012-06-1717. kesäkuuta 2012 2,95
98 16 Dark Side of the Moon Kuun pimeä puoli Jeff Woolnough Andrew Dabb & Daniel Loflin 1. huhtikuuta 2010 2012-06-2424. kesäkuuta 2012 2,40
99 17 99 Problems Väärä profeetta Charles Beeson Julie Siege 8. huhtikuuta 2010 2012-07-011. heinäkuuta 2012 2,78
100 18 Point of No Return Ratkaiseva päätös Phil Sgriccia Jeremy Carver 15. huhtikuuta 2010 2012-07-088. heinäkuuta 2012 2,45
101 19 Hammer of the Gods Jumalten vasara Rick Bota David Reed, Andrew Dabb & Daniel Loflin 22. huhtikuuta 2010 2012-07-1515. heinäkuuta 2012 2,82
102 20 The Devil You Know Piru merrassa Robert Singer Ben Edlund 29. huhtikuuta 2010 2012-07-2222. heinäkuuta 2012 2,38
103 21 Two Minutes to Midnight Lopun alku Phil Sgriccia Sera Gamble 6. toukokuuta 2010 2012-07-2929. heinäkuuta 2012 2,53
104 22 Swan Song Joutsenlaulu Steve Boyum Eric Gewitz & Eric Kripke 13. toukokuuta 2010 2012-08-055. elokuuta 2012 2,84

Kuudes tuotantokausi (2010-2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
105 1 Exile On Main St. Paratiisi romahtaa Phil Sgriccia Sera Gamble 24. syyskuuta 2010 2012-11-2020. marraskuuta 2012 2,90
106 2 Two and a Half Men Miehen puolikkaat John Showalter Eric Kripke & Adam Glass 1. lokakuuta 2010 2012-11-2727. marraskuuta 2012 2,33
107 3 The Third Man Kolmas mies Robert Singer Ben Edlund 8. lokakuuta 2010 2012-12-044. joulukuuta 2012 2,16
108 4 Weekend at Bobby's Viikonloppu Bobbyn tapaan Jensen Ackles Eric Kripke, Andrew Dabb & Daniel Loflin 15. lokakuuta 2010 2012-12-1111. joulukuuta 2012 2,84
109 5 Live Free or Twihard Tosielämän Twilight Rod Hardy Eric Kripke & Brett Matthews 22. lokakuuta 2010 2012-12-1818. joulukuuta 2012 2,47
110 6 You Can't Handle the Truth Karvas totuus Jan Eliasberg Eric Kripke & Eric C. Chamerlo 29. lokakuuta 2010 2012-12-2525. joulukuuta 2012 2,52
111 7 Family Matters Perheongelmia Guy Norman Bee Eric Kripke, Andrew Dab & Daniel Loflin 5. marraskuuta 2010 2013-01-011. tammikuuta 2013 2,46
112 8 All Dogs Go To Heaven Koiranelämää Phil Sgriccia Eric Kripke & Adam Glass 12. marraskuuta 2010 2013-08-011. elokuuta 2013 2,09
113 9 Clap Your Hands If You Believe Totuus on siellä jossain John Showalter Eric Kripke & Ben Edlund 19. marraskuuta 2010 2013-01-1515. tammikuuta 2013 1,94
114 10 Caged Heat Häkissä Robert Singer Eric Kripke, Brett Matthews, Jenny Klein & Brett Matthews 3. joulukuuta 2010 2013-01-2222. tammikuuta 2013 2,15
115 11 Appointment in Samarra Kuoleman kaupat Mike Rohl Eric Kripke, Sera Gamble & Robert Singer 10. joulukuuta 2010 2013-01-2929. tammikuuta 2013 2,27
116 12 Like A Virgin Lohikäärmeen luolassa Phil Sgriccia Eric Kripke & Adam Glass 4. helmikuuta 2011 2013-02-055. helmikuuta 2013 2,25
117 13 Unforgiven Armoton menneisyys David Barret Eric Kripke, Daniel Loflin & Andrew Dabb 11. helmikuuta 2011 2013-02-1212. helmikuuta 2013 1,97
118 14 Mannequin 3: The Reckoning Mannekiinimysteeri Jeannot Szwarc Eric Kripke, Eric C. Charmelo, Nicole Snyder 18. helmikuuta 2011 2013-02-1919. helmikuuta 2013 2,25
119 15 The French Mistake Linssin toisella puolen Charles Beeson Eric Kripke & Ben Edlund 25. helmikuuta 2011 2013-02-2626. helmikuuta 2013 2,18
120 16 ...And Then There Were None Eikä yksikään pelastunut Mike Rohl Eric Kripke & Brett Matthews 4. maaliskuuta 2011 2013-03-055. maaliskuuta 2013 2,14
121 17 My Heart Will Go On Tuntematon Titanic Phil Sgriccia Eric Charmelo & Nicole Snyder 15. huhtikuuta 2011 2013-03-1212. maaliskuuta 2013 2,26
122 18 Frontierland Villin lännen veto Guy Bee Andrew Dabb, Daniel Loflin & Jackson Stewart, Andrew Dabb & Daniel Loflin 22. huhtikuuta 2011 2013-03-1919. maaliskuuta 2013 1,90
123 19 Mommy Dearest Äiti kulta John Showalter Adam Glass 29. huhtikuuta 2011 2013-03-2626. maaliskuuta 2013 2,01
124 20 The Man Who Would Be King Castielin tarina Ben Edlund Ben Edlund 6. toukokuuta 2011 2013-04-022. huhtikuuta 2013 2,11
125 21 Let It Bleed Lovecraft John F. Showalter Sera Gamble 20. toukokuuta 2011 2013-04-099. huhtikuuta 2013 2,50
126 22 The Man Who Knew Too Much Mies joka tiesi liikaa Robert Singer Eric Kripke 20. toukokuuta 2011 2013-04-1616. huhtikuuta 2013 2,75

Seitsemäs tuotantokausi (2011-2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
127 1 Meet The New Boss Uusi pomo Phil Sgriccia Sera Gamble 2011-09-2323. syyskuuta 2011 2014-02-1010. helmikuuta 2014 2,01
128 2 Hello, Cruel World Maailma on julma Guy Bee Ben Edlund 2011-09-3030. syyskuuta 2011 2014-02-1717. helmikuuta 2014 1,80
129 3 The Girl Next Door Naapurintyttö Jensen Ackles Andrew Dabb & Daniel Loflin 2011-10-077. lokakuuta 2011 2014-02-2424. helmikuuta 2014 1,72
130 4 Defending Your Life Osiriksen oikeus Robert Singer Adam Glass 2011-10-1414. lokakuuta 2011 2014-03-033. maaliskuuta 2014 1,69
131 5 Shut Up, Dr. Phil Dr. Phil on syvältä Phil Sgriccia Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 2011-10-2121. lokakuuta 2011 2014-03-1010. maaliskuuta 2014 1,92
132 6 Slash Fiction Kloonien hyökkäys John Showalter Robbie Thompson 2011-10-2828. lokakuuta 2011 2014-03-1717. maaliskuuta 2014 1,74
133 7 The Mentalists Mentalistit Mike Rohl Ben Acker & Ben Blacker 2011-11-044. marraskuuta 2011 2014-03-2424. maaliskuuta 2014 1,84
134 8 Season 7, Time For A Wedding Avio-onnea Tim Andrew Andrew Dabb & Daniel Loflin 2011-11-1111. marraskuuta 2011 2014-03-3131. maaliskuuta 2014 1,85
135 9 How to Win Friends and Influence Monsters Jerseyn paholainen Guy Bee Ben Enlund 2011-11-1818. marraskuuta 2011 2014-04-077. huhtikuuta 2014 1,55
136 10 Death's Door Kuoleman porteilla Robert Singer Sera Gamble 2011-12-022. joulukuuta 2011 2014-04-1414. huhtikuuta 2014 1,89
137 11 Adventures in Babysitting Lastenvahtina Jeannot Szwarc Adam Glass 2012-01-066. tammikuuta 2012 2014-04-2121. huhtikuuta 2014 1,82
138 12 Time After Time After Time Paluu tulevaisuuteen Phil Sgriccia Robbie Thompson 2012-01-1313. tammikuuta 2012 2014-04-2828. huhtikuuta 2014 1,55
139 13 The Slice Girls Amatsonisotureita Jerry Wanek Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 2012-02-033. helmikuuta 2012 2014-05-055. toukokuuta 2014 1,72
140 14 Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie Pelkotiloja Mike Rohl Andrew Dabb & Daniel Loflin 2012-02-1010. helmikuuta 2012 2014-05-1212. toukokuuta 2014 1,88
141 15 Repo Man Ympäri käydään, yhteen tullaan Thomas J. Wright Ben Edlund 2012-02-1717. helmikuuta 2012 2014-05-1919. toukokuuta 2014 1,74
142 16 Out with the Old Kirouksen voima John F. Showalter Robert Singer & Jenny Klein 2012-03-1616. maaliskuuta 2012 2014-05-2626. toukokuuta 2014 1,73
143 17 The Born-Again Identity Särkynyt mieli Robert Singer Sera Gamble 2012-03-2323. maaliskuuta 2012 2014-06-022. kesäkuuta 2014 1,63
144 18 Party on, Garth Garth on kunkku Phil Sgriccia Adam Glass 2012-03-3030. maaliskuuta 2012 2014-06-099. kesäkuuta 2014 1,78
145 19 Of Grave Importance Haudan takaa Tim Andrew Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 2012-04-2020. huhtikuuta 2012 2014-06-1616. kesäkuuta 2014 1,57
146 20 The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo Superhakkeri John MacCarthy Robbie Thompson 2012-04-2727. huhtikuuta 2012 2014-06-2323. kesäkuuta 2014 1,61
147 21 Reading is Fundamental Profeetta Ben Edlund Ben Edlund 2012-05-044. toukokuuta 2012 2014-06-3030. kesäkuuta 2014 1,66
148 22 There Will Be Blood Verenjano Guy Bee Andrew Dabb & Daniel Loflin 2012-05-1111. toukokuuta 2012 2014-07-077. heinäkuuta 2014 1,58
149 23 Survival of the Fittest Vahvimman laki Robert Singer Sera Gamble 2012-05-1818. toukokuuta 2012 2014-07-1414. heinäkuuta 2014 1,56

Kahdeksas tuotantokausi (2012-2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa
150 1 We Need To Talk About Kevin Profeettamme Kevin Robert Singer Jeremy Carver 3. lokakuuta 2012 12. syyskuuta 2014
151 2 What's Up, Tiger Mommy? Uhrauksen voima John Showalter Andrew Dabb & Daniel Loflin 10. lokakuuta 2012 19. syyskuuta 2014
152 3 Heartache Sydänvaivoja Jensen Ackles Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 17. lokakuuta 2012 26. syyskuuta 2014
153 4 Bitten Purema Thomas J. Wright Robbie Thompson 24. lokakuuta 2012 3. lokakuuta 2014
154 5 Blood Brother Veriveli Guy Bee Ben Edlund 31. lokakuuta 2012 10. lokakuuta 2014
155 6 Southern Comfort Kaunoja Tim Andrew Adam Glass 7. marraskuuta 2012 17. lokakuuta 2014
156 7 A Little Slice of Kevin Palanen Keviniä Charlie Carner Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 14. marraskuuta 2012 24. lokakuuta 2014
157 8 Hunteri Heroici Metsästäjän alku Paul Edwards Andrew Dabb 28. marraskuuta 2012 31. lokakuuta 2014
158 9 Citizen Fang Piikki lihassa Nick Copus Daniel Loflin 5. joulukuuta 2012 7. marraskuuta 2014
159 10 Torn and Frayed Katkeamispisteessä Robert Singer Jenny Klein 16. tammikuuta 2013 14. marraskuuta 2014
160 11 LARP and the Real Girl Hei, me larpataan! Jeannot Szwarc Robbie Thompson 23. tammikuuta 2013 21. marraskuuta 2014
161 12 As Time Goes By Aika kultaa muistot Serge Ladouceur Adam Glass 30. tammikuuta 2013 28. marraskuuta 2014
162 13 Everybody Hates Hitler Kaikki vihaavat Hitleriä Phil Sgriccia Ben Edlund 6. helmikuuta 2013 5. joulukuuta 2014
163 14 Trial and Error Yritys ja erehdys Kevin Parks Andrew Dabb 13. helmikuuta 2013 12. joulukuuta 2014
164 15 Man's Best Friend with Benefits Ihmisen paras ystävä John Showalter Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 20. helmikuuta 2013 19. joulukuuta 2014
165 16 Remember the Titans Titaanien taistelu Steve Boyum Daniel Loflin 27. helmikuuta 2013 26. joulukuuta 2014
166 17 Goodbye Stranger Luciferin hautaholvi Thomas J. Wright Robbie Thompson 20. maaliskuuta 2013 2. tammikuuta 2015
167 18 Freaks and Geeks Teinikerho John Showalter Adam Glass 27. maaliskuuta 2013 9. tammikuuta 2015
168 19 Taxi Driver Taksikuski Guy Bee Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 3. huhtikuuta 2013 16. tammikuuta 2015
169 20 Pac-Man Fever Pelin huumaa Robert Singer Robbie Thompson 24. huhtikuuta 2013 23. tammikuuta 2015
170 21 The Great Escapist Jumalan sana Robert Duncan McNeill Ben Edlund 1. toukokuuta 2013 30. tammikuuta 2015
171 22 Clip Show Viimeinen koitos Thomas J. Wright Andrew Dabb 8. toukokuuta 2013 6. helmikuuta 2015
172 23 Sacrifice Uhraus Phil Sgriccia Jeremy Carver 15. toukokuuta 2013 13. helmikuuta 2015

Yhdeksäs tuotantokausi (2013-2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa
173 1 I Think I'm Gonna Like It Here Rajamailla John Showalter Jeremy Carver 8. lokakuuta 2013 20. syyskuuta 2015
174 2 Devil May Care Piru periköön Guy Bee Andrew Dabb 15. lokakuuta 2013 27. syyskuuta 2015
175 3 I'm No Angel Ex-enkelin jäljillä Kevin Hooks Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 22. lokakuuta 2013 4. lokakuuta 2015
176 4 Slumber Party Noita palaa elämään Robert Singer Robbie Thompson 29. lokakuuta 2013 11. lokakuuta 2015
177 5 Dog Dean Afternoon Koirakuiskaaja Tim Andrew Eric Charmelo & Nicole Snyder 5. marraskuuta 2013 18. lokakuuta 2015
178 6 Heaven Can't Wait Taivas ei odota Rob Spera Robert Berens 12. marraskuuta 2013 25. lokakuuta 2015
179 7 Bad Boys Pahat pojat Kevin Parks Adam Glass 19. marraskuuta 2013 1. marraskuuta 2015
180 8 Rock and a Hard Place Paluu neitsyyteen John MacCarthy Jenny Klein 26. marraskuuta 2013 8. marraskuuta 2015
181 9 Holy Terror Pyhä sota Thomas J. Wright Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 3. joulukuuta 2013 15. marraskuuta 2015
182 10 Road Trip Tien päällä Robert Singer Andrew Dabb 14. tammikuuta 2014 22. marraskuuta 2015
183 11 First Born Esikoisen taakka John Badham Robbie Thompson 21. tammikuuta 2014 29. marraskuuta 2015
184 12 Sharp Teeth Pitkin hampain John Showalter Adam Glass 28. tammikuuta 2014 6. joulukuuta 2015
185 13 The Purge Puhdistus Phil Sgriccia Eric Charmelo & Nicole Snyder 4. helmikuuta 2014 13. joulukuuta 2015
186 14 Captives Vangitut Jerry Wanek Robert Berens 25. helmikuuta 2014 20. joulukuuta 2015
187 15 #THINMAN Varjo Jeannot Szwarc Jenny Klein 4. maaliskuuta 2014 27. joulukuuta 2015
188 16 Blade Runners Veitsen terällä Serge Ladouceur Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 18. maaliskuuta 2014 3. tammikuuta 2016
189 17 Mother's Little Helper Kaiken takana on nainen Misha Collins Adam Glass 25. maaliskuuta 2014 10. tammikuuta 2016
190 18 Meta Fiction Metafiktiota Thomas J. Wright Robbie Thompson 15. huhtikuuta 2014 17. tammikuuta 2016
191 19 Alex Annie Alexis Ann Pahuuden pesä Stefan Pleszczynski Robert Berens 22. huhtikuuta 2014 23. tammikuuta 2016
192 20 Bloodlines Verenperintö Robert Singer Andrew Dabb 29. huhtikuuta 2014 30. tammikuuta 2016
193 21 King of the Damned Kadotettujen kuningas P. J. Pesce Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 6. toukokuuta 2014 6. helmikuuta 2016
194 22 Stairway to Heaven Taivasikävä Guy Bee Andrew Dabb 13. toukokuuta 2014 13. helmikuuta 2016
195 23 Do You Believe in Miracles? Ihmetekoja Thomas J. Wright Jeremy Carver 20. toukokuuta 2014 21. helmikuuta 2016

Kymmenes tuotantokausi (2014-2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa
196 1 Black Mustaa Robert Singer Jeremy Carver 7. lokakuuta 2014 19. kesäkuuta 2016
197 2 Reichenbach Reichenbach Thomas J. Wright Andrew Dabb 14. lokakuuta 2014 20. kesäkuuta 2016
198 3 Soul Survivor Sielu selviää Jensen Ackles Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 21. lokakuuta 2014 26. kesäkuuta 2016
199 4 Paper Moon Paperikuu Jeannot Szwarc Adam Glass 28. lokakuuta 2014 27. kesäkuuta 2016
200 5 Fan Fiction Fanifiktiota Phil Sgriccia Robbie Thompson 11. marraskuuta 2014 3. heinäkuuta 2016
201 6 Ask Jeeves Kyllä Jeeves hoitaa John MacGarthy Eric Charmelo & Nicole Snyder 18. marraskuuta 2014 4. heinäkuuta 2016
202 7 Girls, Girls, Girls Tyttöjä, tyttöjä Robert Singer Robert Berens 25. marraskuuta 2014 9. heinäkuuta 2016
203 8 Hibbing 911 Hätätilanne Tim Andrew Tarina: Jenny Klein & Phil Sgriccia
Tv-käsikirjoitus: Jenny Klein
2. joulukuuta 2014 11. heinäkuuta 2016
204 9 The Things We Left Behind Minkä taakseen jättää Guy Bee Andrew Dabb 9. joulukuuta 2014 17. heinäkuuta 2016
205 10 The Hunter Games Metsästäjäpeli John Badham Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 20. tammikuuta 2015 18. heinäkuuta 2016
206 11 There's No Place Like Home Oma koti kullan kallis Phil Sgriccia Robbie Thompson 27. tammikuuta 2015 24. heinäkuuta 2016
207 12 About a Boy Tarina pojasta Serge Ladouceur Adam Glass 3. helmikuuta 2015 25. heinäkuuta 2016
208 13 Halt & Catch Fire Tulipalokiire John Showalter Eric Charmelo & Nicole Snyder 10. helmikuuta 2015 31. heinäkuuta 2016
209 14 The Executioner's Song Pyövelin laulu Phil Sgriccia Robert Berens 17. helmikuuta 2015 1. elokuuta 2016
210 15 The Things They Carried Tappava jano John Badham Jenny Klein 18. maaliskuuta 2015 7. heinäkuuta 2016
211 16 Paint It Black Palava rakkaus John Showalter Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 25. maaliskuuta 2015 7. heinäkuuta 2016
212 17 Inside Man Sisäpiirin mies Rashaad Ernesto Green Andrew Dabb 11. huhtikuuta 2015 14. elokuuta 2016
213 18 Book of the Damned Kirottujen kirja P. J. Pesce Robbie Thompson 15. huhtikuuta 2015 15. elokuuta 2016
214 19 The Werther Project Werther-projekti Stefan Pleszczynski Robert Berens 22. huhtikuuta 2015 20. elokuuta 2016
215 20 Angel Heart Enkelin sydän Steve Boyum Robbie Thompson 29. huhtikuuta 2015 22. elokuuta 2016
216 21 Dark Dynasty Synkkä suku Robert Singer Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 6. toukokuuta 2015 28. elokuuta 2016
217 22 The Prisoner Saarroksissa Thomas J. Wright Andrew Dabb 13. toukokuuta 2015 28. elokuuta 2016
218 23 Brother's Keeper Veljensä vartija Phil Sgriccia Jeremy Carver 20. toukokuuta 2015 4. syyskuuta 2016

Yhdestoista tuotantokausi (2015-2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkuperäinen esityspäivämäärä Ensiesitys Suomessa
219 1 Out of the Darkness, Into the Fire Pimeydestä allikkoon Robert Singer Jeremy Carver 7. lokakuuta 2015 30. marraskuuta 2016
220 2 Form and Void Maa oli autio ja tyhjä Phil Sgriccia Andrew Dabb 14. lokakuuta 2015 7. joulukuuta 2016
221 3 The Bad Seed Pahan siemen Jensen Ackles Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 21. lokakuuta 2015 14. joulukuuta 2016
222 4 Baby Impalan silmin Thomas J. Wright Robbie Thompson 28. lokakuuta 2015 21. joulukuuta 2016
223 5 Thin Lizzie Kirvesmurhasarja Rashaad Ernesto Green Nancy Won 4. marraskuuta 2015 28. joulukuuta 2016
224 6 Our Little World Pieni maailma John Showalter Robert Berens 11. marraskuuta 2015 5. tammikuuta 2017
225 7 Plush Naamiaiset Tim Andrew Eric Charmelo & Nicole Snyder 18. marraskuuta 2015 12. tammikuuta 2017
226 8 Just My Imagination Mielikuvitusta vaan? Richard Speight Jr. Jenny Klein 2. joulukuuta 2015 19. tammikuuta 2017
227 9 O Brother Where Art Thou? Voi veljet, missä lienet? Robert Singer Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 9. joulukuuta 2015 26. tammikuuta 2017
228 10 The Devil in the Details Piru mieheksi Thomas J. Wright Andrew Dabb 20. tammikuuta 2016 2. helmikuuta 2017
229 11 Into the Mystic Verenpunainen vaara John Badham Robbie Thompson 27. tammikuuta 2016 9. helmikuuta 2017
230 12 Don't You Forget About Me Älkää unohtako minua Stefan Pleszczynski Nancy Won 3. helmikuuta 2016 16. helmikuuta 2017
231 13 Love Hurts Rakkaus tekee kipeää Phil Sgriccia Eric Charmelo & Nicole Snyder 10. helmikuuta 2016 23. helmikuuta 2017
232 14 The Vessel Keho John Badham Robert Berens 17. helmikuuta 2016 2. maaliskuuta 2017
233 15 Beyond the Mat Kehän takana Jerry Wanek John Bring & Andrew Dabb 24. helmikuuta 2016 9. maaliskuuta 2017
234 16 Safe House Turvatalo Stefan Pleszczynski Robbie Thompson 23. maaliskuuta 2016 16. maaliskuuta 2017
235 17 Red Meat Punaista lihaa Nina Lopez-Corrado Robert Berens & Andrew Dabb 30. maaliskuuta 2016 23. maaliskuuta 2017
236 18 Hell's Angel Helvetin enkeli Phil Sgriccia Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 6. huhtikuuta 2016 30. maaliskuuta 2017
237 19 The Chitters Väristyksiä Eduardo Sánchez Nancy Won 27. huhtikuuta 2016 6. huhtikuuta 2017
238 20 Don't Call Me Shurley En ole Shurley Robert Singer Robbie Thompson 4. toukokuuta 2016 13. huhtikuuta 2017
239 21 All in the Family Perheen kesken Thomas J. Wright Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 11. toukokuuta 2016 20. huhtikuuta 2017
240 22 We Happy Few Me onnelliset John Badham Robert Berens 18. toukokuuta 2016 27. huhtikuuta 2017
241 23 Alpha and Omega Alfa ja Omega Phil Sgriccia Andrew Dabb 25. toukokuuta 2016 4. toukokuuta 2017

Kahdestoista tuotantokausi (2016-2017)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaus Käsikirjoitus Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa
242 1 Keep Calm and Carry On Pää kylmänä Phil Sgriccia Andrew Dabb 13. lokakuuta 2016 16. elokuuta 2017
243 2 Mamma Mia Mun mammani Thomas J. Wright Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 20. lokakuuta 2016 17. elokuuta 2017
244 3 The Foundry Hyinen kosketus Robert Singer Robert Berens 27. lokakuuta 2016 18. elokuuta 2017
245 4 American Nightmare Amerikkalainen painajainen John Showalter Davy Perez 3. marraskuuta 2016 23. elokuuta 2017
246 5 The One You've Been Waiting For Odottavan aika on pitkä Nina Lopez-Corrado Meredith Glynn 10. marraskuuta 2016 24. elokuuta 2017
247 6 Celebrating the Life of Asa Fox Asa Foxin elämä ja kuolema John Badham Steve Yockey 17. marraskuuta 2016 25. elokuuta 2017
248 7 Rock Never Dies Rock ei kuole koskaan Eduardo Sánchez Robert Berens 1. joulukuuta 2016 30. elokuuta 2017
249 8 LOTUS Sarvipäämies Phil Sgriccia Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 8. joulukuuta 2016 31. elokuuta 2017
250 9 First Blood Taistelijat Robert Singer Andrew Dabb 26. tammikuuta 2017 1. syyskuuta 2017
251 10 Lily Sunder Has Some Regrets Lily Sunderin suuri suru Thomas J. Wright Steve Yockey 2. helmikuuta 2017 6. syyskuuta 2017
252 11 Regarding Dean Tapaus Dean John Badham Meredith Glynn 9. helmikuuta 2017 7. syyskuuta 2017
253 12 Stuck in the Middle (With You) Tarina väkivallasta Richard Speight Jr. Davy Perez 16. helmikuuta 2017 8. syyskuuta 2017
254 13 Family Feud Perhesuhteita P. J. Pesce Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 23. helmikuuta 2017 13. syyskuuta 2017
255 14 The Raid Puhdistus John MacCarthy Robert Berens 2. maaliskuuta 2017 14. syyskuuta 2017
256 15 Somewhere Between Heaven and Hell Hornanhurtta Nina Lopez-Corrado Davy Perez 9. maaliskuuta 2017 15. syyskuuta 2017
257 16 Ladies Drink Free Yksinäinen susi Amyn Kaderali Meredith Glynn 30. maaliskuuta 2017 20. syyskuuta 2017
258 17 The British Invasion Britti-invaasio John Showalter Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 6. huhtikuuta 2017 21. elokuuta 2017
259 18 The Memory Remains Vain muisto jää Phil Sgriccia John Bring 13. huhtikuuta 2017 22. syyskuuta 2017
260 19 The Future Tulevaisuus Amanda Tapping Robert Berens & Meredith Glynn 27. huhtikuuta 2017 27. syyskuuta 2017
261 20 Twigs & Twine & Tasha Banes Noitajahti Richard Speight Jr. Steve Yockey 4. toukokuuta 2017 28. syyskuuta 2017
262 21 There's Something About Mary Äidin uudet kujeet P. J. Pesce Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 11. toukokuuta 2017 29. syyskuuta 2017
263 22 Who We Are Vastarinta John Showalter Robert Berens 18. toukokuuta 2017 4. lokakuuta 2017
264 23 All Along the Watchtower Vaihtoehtoinen maailma Robert Singer Andrew Dabb 18. toukokuuta 2017 5. lokakuuta 2017

Kolmastoista tuotantokausi (2017-2018)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Katsojia (USA; milj.)
265 1 Lost and Found Phil Sgriccia Andrew Dabb 12. lokakuuta 2017 2.10
266 2 The Rising Son Thomas J. Wright Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 19. lokakuuta 2017 1.90
267 3 Patience Robert Singer Robert Berens 26. lokakuuta 2017 1.93
268 4 The Big Empty John Badham Meredith Glynn 2. marraskuuta 2017 1.82
269 5 Advanced Thanatology John Showalter Steve Yockey 9. marraskuuta 2017 1.71
270 6 Tombstone Nina Lopez-Corrado Davy Perez 16. marraskuuta 2017 1.89
271 7 War of the Worlds Richard Speight Jr. Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 23. marraskuuta 2017 1.24
272 8 The Scorpion and the Frog Robert Singer Meredith Glynn 30. marraskuuta 2017 1.73
273 9 The Bad Place Phil Sgriccia Robert Berens 7. joulukuuta 2017 1.74
274 10 Wayward Sisters Phil Sgriccia Robert Berens & Andrew Dabb 18. tammikuuta 2018 1.85
275 11 Breakdown Amyn Kaderali Davy Perez 25. tammikuuta 2018 1.93
276 12 Various & Sundry Villains Amanda Tapping Steve Yockey 1. helmikuuta 2018 1.68
277 13 Devil's Bargain Eduardo Sánchez Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 8. helmikuuta 2018 1.81
278 14 Good Intentions P. J. Pesce Meredith Glynn 1. maaliskuuta 2018 1.61
279 15 A Most Holy Man Amanda Tapping Andrew Dabb & Robert Singer 8. maaliskuuta 2018 1.66
280 16 Scoobynatural Robert Singer Jim Krieg & Jeremy Adams 29. maaliskuuta 2018 2.03
281 17 The Thing John Showalter Davy Perez 5. huhtikuuta 2018 1.41
282 18 Bring 'Em Back Alive Amyn Kaderali Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 12. huhtikuuta 2018 1.53
283 19 Funeralia Nina Lopez-Corrado Steve Yockey 19. huhtikuuta 2018 1.38
284 20 Unfinished Business Richard Speight Jr. Meredith Glynn 26. huhtikuuta 2018 1.51
285 21 Beat the Devil Phil Sgriccia Robert Berens 3. toukokuuta 2018 1.39
286 22 Exodus Thomas J. Wright Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming 10. toukokuuta 2018 1.30
287 23 Let the Good Times Roll Robert Singer Andrew Dabb 17. toukokuuta 2018 1.63

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Bianco, Robert: New CW: We'll have to watch and see USA Today. 24.1.2006. Viitattu 8.10.2011.
  2. Sub vastaa vko 48/11 Sub. Viitattu 11.12.2011.