Luettelo televisiosarjan Star Trek: Voyager jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Star Trek: Voyager jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa 16. tammikuuta 1995 ja päättyi 23. toukokuuta 2001.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 16. tammikuuta 1995 Caretaker, Part I Talonmies, osa 1 101
2. 16. tammikuuta 1995 Caretaker, Part II Talonmies, osa 2 102
3. 23. tammikuuta 1995 Parallax Parallaksi 103
4. 30. tammikuuta 1995 Time and Again Uudestaan 104
5. 6. helmikuuta 1995 Phage Fagi 105
6. 13. helmikuuta 1995 The Cloud Pilvi 106
7. 20. helmikuuta 1995 Eye of the Needle Neulansilmä 107
8. 27. helmikuuta 1995 Ex Post Facto Jälkikäteen 108
9. 13. maaliskuuta 1995 Emanations Emanaatiot 109
10. 20. maaliskuuta 1995 Prime Factors Pääosatekijät 110
11. 10. huhtikuuta 1995 State of Flux Muutostilassa 111
12. 24. huhtikuuta 1995 Heroes and Demons Sankarit ja demonit 112
13. 1. toukokuuta 1995 Cathexis Mielenhallintaa 113
14. 8. toukokuuta 1995 Faces Kasvot 114
15. 15. toukokuuta 1995 Jetrel Jetrel 115
16. 22. toukokuuta 1995 Learning Curve Opintie 116

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 28. elokuuta 1995 The 37's Kolmiseiskat 201
2. 4. syyskuuta 1995 Initiations Siirtymäriitit 202
3. 11. syyskuuta 1995 Projections Projektioita 203
4. 18. syyskuuta 1995 Elogium Elogium 204
5. 25. syyskuuta 1995 Non Sequitur Väärä johtopäätös 205
6. 2. lokakuuta 1995 Twisted Vääristymä 206
7. 9. lokakuuta 1995 Parturition Syntymä 207
8. 30. lokakuuta 1995 Persistence of Vision Näön kantama 208
9. 6. marraskuuta 1995 Tattoo Tatuointi 209
10. 13. marraskuuta 1995 Cold Fire Kylmä tuli 210
11. 20. marraskuuta 1995 Maneuvers Taktikointia 211
12. 27. marraskuuta 1995 Resistance Vastarinta 212
13. 15. tammikuuta 1996 Prototype Prototyyppi 213
14. 22. tammikuuta 1996 Alliances Allianssit 214
15. 29. tammikuuta 1996 Threshold Kynnys 215
16. 5. helmikuuta 1996 Meld Sulautuminen 216
17. 12. helmikuuta 1996 Dreadnought Dreadnoughtiksi 217
18. 19. helmikuuta 1996 Death Wish Toive kuolemasta 218
19. 26. helmikuuta 1996 Lifesigns Elonmerkkejä 219
20. 13. maaliskuuta 1996 Investigations Tutkimuksia 220
21. 18. maaliskuuta 1996 Deadlock Umpikuja 221
22. 8. huhtikuuta 1996 Innocence Viattomuus 222
23. 29. huhtikuuta 1996 The Thaw Sulaminen 223
24. 6. toukokuuta 1996 Tuvix Tuvix 224
25. 13. toukokuuta 1996 Resolutions Päätöksiä 225
26. 20. toukokuuta 1996 Basics, Part I Perusteet, osa 1 226

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 4. syyskuuta 1996 Basics, Part II Perusteet, osa 2 301
2. 11. syyskuuta 1996 Flashback Takauma 302
3. 18. syyskuuta 1996 The Chute Kuilu 303
4. 25. syyskuuta 1996 The Swarm Parvi 304
5. 2. lokakuuta 1996 False Profits Vääriä voittoja 305
6. 9. lokakuuta 1996 Remember Muista 306
7. 30. lokakuuta 1996 Sacred Ground Pyhällä maalla 307
8. 6. marraskuuta 1996 Future's End, Part I Tulevaisuuden loppu, osa 1 308
9. 13. marraskuuta 1996 Future's End, Part II Tulevaisuuden loppu, osa 2 309
10. 20. marraskuuta 1996 Warlord Sotaherra 310
11. 27. marraskuuta 1996 The Q and the Grey Q ja harmaat 311
12. 11. joulukuuta 1996 Macrocosm Makrokosmos 312
13. 8. tammikuuta 1997 Fair Trade Reilua kauppaa 313
14. 15. tammikuuta 1997 Alter Ego Alter ego 314
15. 29. tammikuuta 1997 Coda Kooda 315
16. 5. helmikuuta 1997 Blood Fever Verikuume 316
17. 12. helmikuuta 1997 Unity Ykseys 317
18. 19. helmikuuta 1997 Darkling Pimeät puolet 318
19. 26. helmikuuta 1997 Rise Nousu 319
20. 19. maaliskuuta 1997 Favorite Son Lempipoika 320
21. 9. huhtikuuta 1997 Before and After Ennen ja jälkeen 321
22. 23. huhtikuuta 1997 Real Life Tosielämää 322
23. 30. huhtikuuta 1997 Distant Origin Kaukainen alkuperä 323
24. 7. toukokuuta 1997 Displaced Kadoksissa 324
25. 14. toukokuuta 1997 Worst Case Scenario Suunnitelma pahimman varalle 325
26. 21. toukokuuta 1997 Scorpion, Part I Skorpioni, osa 1 326

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 3. syyskuuta 1997 Scorpion, Part II Skorpioni, osa 2 401
2. 10. syyskuuta 1997 The Gift Lahja 402
3. 17. syyskuuta 1997 Day of Honor Kunnian päivä 403
4. 24. syyskuuta 1997 Nemesis Perivihollinen 404
5. 1. lokakuuta 1997 Revulsion Inho 405
6. 8. lokakuuta 1997 The Raven Korppi 406
7. 29. lokakuuta 1997 Scientific Method Tieteellisyyttä 407
8. 5. marraskuuta 1997 Year of Hell, Part I Helvetillinen vuosi, osa 1 408
9. 12. marraskuuta 1997 Year of Hell, Part II Helvetillinen vuosi, osa 2 409
10. 19. marraskuuta 1997 Random Thoughts Satunnaisia ajatuksia 410
11. 26. marraskuuta 1997 Concerning Flight Huolestuttava lento 411
12. 17. joulukuuta 1997 Mortal Coil Elämän taakka 412
13. 14. tammikuuta 1998 Waking Moments Hetket hereillä 413
14. 21. tammikuuta 1998 Message in a Bottle Pullopostia 414
15. 11. helmikuuta 1998 Hunters Metsästäjät 415
16. 18. helmikuuta 1998 Prey Saalis 416
17. 25. helmikuuta 1998 Retrospect Muistikuvia 417
18. 4. maaliskuuta 1998 The Killing Game, Part I Tappopeli, osa 1 418
19. 4. maaliskuuta 1998 The Killing Game, Part II Tappopeli, osa 2 419
20. 8. huhtikuuta 1998 Vis à Vis Kasvokkain 420
21. 15. huhtikuuta 1998 The Omega Directive Omega-sääntö 421
22. 22. huhtikuuta 1998 Unforgettable Unohtumaton 422
23. 29. huhtikuuta 1998 Living Witness Todistaja 423
24. 6. toukokuuta 1998 Demon Demoni 424
25. 13. toukokuuta 1998 One Yksin 425
26. 20. toukokuuta 1998 Hope and Fear Toivoa ja pelkoja 426

5. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 14. lokakuuta 1998 Night 501
2. 21. lokakuuta 1998 Drone Kuhnuri 502
3. 28. lokakuuta 1998 Extreme Risk Äärimmäinen uhka 503
4. 4. marraskuuta 1998 In the Flesh Lihassa 504
5. 11. marraskuuta 1998 Once Upon a Time Olipa kerran 505
6. 18. marraskuuta 1998 Timeless Ajaton 506
7. 25. marraskuuta 1998 Infinite Regress Regression kourissa 507
8. 2. joulukuuta 1998 Nothing Human Epäinhimillistä 508
9. 9. joulukuuta 1998 Thirty Days Kolmekymmentä päivää 509
10. 16. joulukuuta 1998 Counterpoint Kontrapunkti 510
11. 20. tammikuuta 1999 Latent Image Piilevä kuva 511
12. 27. tammikuuta 1999 Bride of Chaotica! Chaotican morsian 512
13. 3. helmikuuta 1999 Gravity Painovoima 513
14. 10. helmikuuta 1999 Bliss Autuus 514
15. 17. helmikuuta 1999 Dark Frontier, Part I Pimeällä vyöhykkeellä, osa 1 515
16. 17. helmikuuta 1999 Dark Frontier, Part II Pimeällä vyöhykkeellä, osa 2 516
17. 24. helmikuuta 1999 The Disease Sairaus 517
18. 3. maaliskuuta 1999 Course: Oblivion Kohti unholaa 518
19. 24. maaliskuuta 1999 The Fight Ottelu 519
20. 31. maaliskuuta 1999 Think Tank Ajatushautomo 520
21. 26. huhtikuuta 1999 Juggernaut Juggernautti 521
22. 28. huhtikuuta 1999 Someone to Watch Over Me Lämpöä ja turvaa 522
23. 5. toukokuuta 1999 11:59 11:59 523
24. 12. toukokuuta 1999 Relativity Relativity 524
25. 19. toukokuuta 1999 Warhead Taistelukärki 525
26. 26. toukokuuta 1999 Equinox, Part I Equinox, osa 1 526

6. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 22. syyskuuta 1999 Equinox, Part II Equinox, osa 2 601
2. 29. syyskuuta 1999 Survival Instinct Selviytymistaistelua 602
3. 6. lokakuuta 1999 Barge of the Dead Kuolleiden kaleeri 603
4. 13. lokakuuta 1999 Tinker, Tenor, Doctor, Spy Pappi, tenori, tohtori, vakooja 604
5. 20. lokakuuta 1999 Alice Alice 605
6. 3. marraskuuta 1999 Riddles Arvoituksia 606
7. 10. marraskuuta 1999 Dragon's Teeth Lohikäärmeen hammas 607
8. 17. marraskuuta 1999 One Small Step Yksi pieni askel 608
9. 24. marraskuuta 1999 The Voyager Conspiracy Voyagerin salaliitto 609
10. 1. joulukuuta 1999 Pathfinder Tienraivaaja 610
11. 12. tammikuuta 2000 Fair Haven Fair Haven 611
12. 19. tammikuuta 2000 Blink of an Eye Silmänräpäys 612
13. 26. tammikuuta 2000 Virtuoso Virtuoosi 613
14. 2. helmikuuta 2000 Memorial Muistomerkki 614
15. 9. helmikuuta 2000 Tsunkatse Tsunkatse 615
16. 16. helmikuuta 2000 Collective Kollektiivi 616
17. [23. helmikuuta]] 2000 Spirit Folk Henkikansaa 617
18. 1. maaliskuuta 2000 Ashes to Ashes Haudan takaa 618
19. 8. maaliskuuta 2000 Child's Play Lastenleikkiä 619
20. 15. maaliskuuta 2000 Good Shepherd Hyvä paimen 620
21. 19. huhtikuuta 2000 Live Fast and Prosper Elä nopeasti ja menesty 621
22. 26. huhtikuuta 2000 Muse Muusa 622
23. 3. toukokuuta 2000 Fury Raivo 623
24. 10. toukokuuta 2000 Life Line Elämänlanka 624
25. 17. toukokuuta 2000 The Haunting of Deck Twelve Kummitus 625
26. 24. toukokuuta 2000 Unimatrix Zero, Part I Unimatrix Zero, osa 1 626

7. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Jakso(t)
1. 4. lokakuuta 2000 Unimatrix Zero, Part II Unimatrix Zero, osa 2 701
2. 11. lokakuuta 2000 Imperfection Epätäydellisyys 702
3. 18. lokakuuta 2000 Drive Lento 703
4. 25. lokakuuta 2000 Repression Alistettu tajunta 704
5. 1. marraskuuta 2000 Critical Care Tehohoitoa 705
6. 8. marraskuuta 2000 Inside Man Sisäpiirin mies 706
7. 15. marraskuuta 2000 Body and Soul Keho ja mieli 707
8. 22. marraskuuta 2000 Nightingale Nightingale 708
9. 29. marraskuuta 2000 Flesh and Blood, Part I Verta ja lihaa, osa 1 709
10. 29. marraskuuta 2000 Flesh and Blood, Part II Verta ja lihaa, osa 2 710
11. 17. tammikuuta 2001 Shattered Pirstaleina 711
12. 24. tammikuuta 2001 Lineage Sukuperä 712
13. 31. tammikuuta 2001 Repentance Katumus 713
14. 7. helmikuuta 2001 Prophecy Ennustus 714
15. 14. helmikuuta 2001 The Void Tyhjiö 715
16. 21. helmikuuta 2001 Workforce, Part I Työvoima, osa 1 716
17. 28. helmikuuta 2001 Workforce, Part II Työvoima, osa 2 717
18. 7. maaliskuuta 2001 Human Error Inhimillinen erehdys 718
19. 11. huhtikuuta 2001 Q2 Kummipoika 719
20. 18. huhtikuuta 2001 Author, Author Kirjailija 720
21. 25. huhtikuuta 2001 Friendship One Ystävyys I 721
22. 2. toukokuuta 2001 Natural Law Luonnonlaki 722
23. 9. toukokuuta 2001 Homestead Kotikontu 723
24. 16. toukokuuta 2001 Renaissance Man Yleisnero 724
25. 23. toukokuuta 2001 Endgame, Part I Loppupeli, osa 1 725
26. 23. toukokuuta 2001 Endgame, Part II Loppupeli, osa 2 726