Luettelo televisiosarjan Siskoni on noita jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Siskoni on noita jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa 7. lokakuuta 1998 ja päättyi 21. toukokuuta 2006.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 7. lokakuuta 1998 Something Wicca This Way Comes Kolmen voima
2. 14. lokakuuta 1998 I´ve Got You Under My Skin Vanha suola janottaa
3. 21. lokakuuta 1998 Thank You For Not Morphing Muotoseikka
4. 28. lokakuuta 1998 Dead Man Dating Vainajan pauloissa
5. 4. marraskuuta 1998 Dream Sorcerer Unien valtias
6. 11. marraskuuta 1998 The Wedding From Hell Pirullinen morsian
7. 18. marraskuuta 1998 The Fourth Sister Pikkusisko
8. 25. marraskuuta 1998 The Truth Is Out There...And It Hurts Totuus on tuolla ulkona
9. 16. joulukuuta 1998 The Witch Is Back Vieras menneisyydestä
10. 13. tammikuuta 1999 Wicca Envy Suuret suunnitelmat
11. 20. tammikuuta 1999 Feats of Clay Uurnan kirous
12. 3. helmikuuta 1999 The Wendigo Wendigo
13. 10. helmikuuta 1999 From Fear to Eternity Pelon vallassa
14. 17. helmikuuta 1999 Secrets and Guys Salaisuuksia
15. 24. helmikuuta 1999 Is There a Woogy in the House? Kellarissa asuu mörkö
16. 3. maaliskuuta 1999 Which Prue Is It, Anyway? Kolme kertaa Prue
17. 7. huhtikuuta 1999 That 70´s Episode Takaisin lapsuuteen
18. 28. huhtikuuta 1999 When Bad Warlocks Go Good Hyvä velho
19. 5. toukokuuta 1999 Blind Sided Sokeana hetkenä
20. 12. toukokuuta 1999 The Power of Two Kahden voima
21. 17. toukokuuta 1999 Love Hurts Rakkauden tuskaa
22. 24. toukokuuta 1999 Deja Vu All Over Again Deja vu

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 30. syyskuuta 1999 Witch Trial Noitapiiri kokoontuu jälleen
2. 7. lokakuuta 1999 Morality Bites Moraaliopetuksia
3. 14. lokakuuta 1999 The Painted World Kankaalle ikuistettu
4. 21. lokakuuta 1999 The Devil´s Music Sovitut sävelet
5. 4. marraskuuta 1999 She´s a Man, Baby, a Man! Miesten kesken
6. 11. marraskuuta 1999 The Old Black Magic Vastentahtoinen valittu
7. 18. marraskuuta 1999 They´re Everywhere Velhoja ja vainoharhoja
8. 9. joulukuuta 1999 P3 H2O Veden varassa
9. 13. tammikuuta 2000 Ms. Hellfire Neiti Helvetinkone
10. 20. tammikuuta 2000 Hearthbreak City Särkyneitä sydämiä
11. 27. tammikuuta 2000 Reckless Abandon Löytölapsi
12. 3. helmikuuta 2000 Awakened Paluu rajan takaa
13. 10. helmikuuta 2000 Animal Pragmatism Eläimellistä vetovoimaa
14. 17. helmikuuta 2000 Pardon My Past Sielunvaellus
15. 24. helmikuuta 2000 Give Me a Sign Seuraa sydämen ääntä
16. 30. maaliskuuta 2000 Murphy´s Luck Murphyn lailla
17. 6. huhtikuuta 2000 How to Make a Guilt Out of Americans Nuoruuden lähteillä
18. 20. huhtikuuta 2000 Chick Flick Elämä kuin huono leffa
19. 27. huhtikuuta 2000 Ex Libris Exlibris
20. 4. toukokuuta 2000 Astral Monkey Astraaliapina
21. 11. toukokuuta 2000 Apocalypse, Not Ilmestyskirja. Pyh.
22. 18. toukokuuta 2000 Be Careful What You Witch For Toiveesi on lakini

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 5. lokakuuta 2000 Honeymoon's Over Paluu arkeen
2. 12. lokakuuta 2000 Magic Hour Oikea hetki
3. 19. lokakuuta 2000 Once Upon a Time Olipa kerran
4. 26. lokakuuta 2000 All Halliwells' Eve Pyhäinpäivä
5. 2. marraskuuta 2000 Sight Unseen Näkymätön mies
6. 9. marraskuuta 2000 Primrose Empath Tunteiden ruusutarha
7. 16. marraskuuta 2000 Power Outage Riidankylväjä
8. 14. joulukuuta 2000 Sleuthing with the Enemy Rakas vihollinen
9. 11. tammikuuta 2001 Coyote Piper Villi ilta
10. 18. tammikuuta 2001 We All Scream For Ice Cream Jäätelöauto
11. 25. tammikuuta 2001 Blinded By The Whitelighter Varjeluksen vaaroja
12. 2. helmikuuta 2001 Wrestling With Demons Painimatsi pahan kanssa
13. 8. helmikuuta 2001 Bride And Gloom Häävalmisteluja
14. 15. helmikuuta 2001 The Good, The Bad And The Cursed Hyvät, pahat ja ne muut
15. 22. helmikuuta 2001 Just Harried Vaikeuksien kautta vihille
16. 15. maaliskuuta 2001 Death Takes a Halliwell Kuolema käy kylässä
17. 22. maaliskuuta 2001 Pre-Witched Yhdeksän henkeä
18. 19. huhtikuuta 2001 Sin Francisco Seitsemän kuolemansyntiä
19. 26. huhtikuuta 2001 The Demon Who Came In From The Cold Veljeskunta
20. 3. toukokuuta 2001 Exit Strategy Pakosuunnitelma
21. 10. toukokuuta 2001 Look Who's Barking Ei haukku haavaa tee
22. 17. toukokuuta 2001 All Hell Breaks Loose Katastrofi

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 4. lokakuuta 2001 Charmed Again, part 1 Uusi alku, osa 1
2. 4. lokakuuta 2001 Charmed Again, part 2 Uusi alku, osa 2
3. 11. lokakuuta 2001 Hell Hath No Fury Raivotar
4. 18. lokakuuta 2001 Enter The Demon Lohikäärmeveitsi
5. 25. lokakuuta 2001 Size Matters Koolla on väliä
6. 1. marraskuuta 2001 A Knight To Remember Prinssi Peloton
7. 8. marraskuuta 2001 Brain Drain Aivovuoto
8. 15. marraskuuta 2001 Black As Cole Cole tulisilla hiilillä
9. 13. joulukuuta 2001 Muse To My Ears Muusa
10. 17. tammikuuta 2002 A Paige From The Past Haamuja menneisyydestä
11. 24. tammikuuta 2002 Trial By Magic Magiaa oikeussalissa
12. 31. tammikuuta 2002 Lost And Bound Sitoumuksia
13. 7. helmikuuta 2002 Charmed And Dangerous Tyhjyys
14. 14. helmikuuta 2002 The Three Faces Of Phoebe Phoeben kolmet kasvot
15. 14. maaliskuuta 2002 Marry-Go-Round Häähäirintää
16. 21. maaliskuuta 2002 The Fifth Halliwheel Viides pyörä
17. 28. maaliskuuta 2002 Saving Private Leo Pelastakaa sotamies Wyatt
18. 18. huhtikuuta 2002 Bite Me Vampyyriprinsessa
19. 25. huhtikuuta 2002 We're Off To See The Wizard Velhotut valheet
20. 2. toukokuuta 2002 Long Live The Queen Kauan eläköön kuningatar
21. 9. toukokuuta 2002 Womb Raider Kohdunryöstäjä
22. 16. toukokuuta 2002 Witch Way Now? Entäs nyt

5. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 22. syyskuuta 2002 A Witch´s Tail, part 1 Empivä eväkäs, osa 1
2. 22. syyskuuta 2002 A Witch´s Tail, part 2 Empivä eväkäs, osa 2
3. 29. syyskuuta 2002 Happily Ever After Sen pituinen se
4. 6. lokakuuta 2002 Siren Song Seireenilaulu
5. 13. lokakuuta 2002 Witches In Tights Nuo mainiot noidat värikkäissä trikoissaan
6. 20. lokakuuta 2002 The Eyes Have It Paha silmä
7. 3. marraskuuta 2002 Sympathy For The Demon Demoneita ja sympatiaa
8. 10. marraskuuta 2002 A Witch In Time Kaikki ajallaan
9. 17. marraskuuta 2002 Sam I Am Samuel
10. 5. tammikuuta 2003 Y Tu Mummy Tambien Kaunotar käärinliinoissa
11. 12. tammikuuta 2003 The Importance Of Being Phoebe Halpakopio
12. 19. tammikuuta 2003 Centennial Charmed Sadas jakso jo
13. 2. helmikuuta 2003 House Call Kotikäynti
14. 9. helmikuuta 2003 Sand Francisco Dreamin' Nukkumatti
15. 16. helmikuuta 2003 The Day The Magic Died Päivä, jolloin taikuus katosi
16. 30. maaliskuuta 2003 Baby's First Demon Vauvan ensidemoni
17. 6. huhtikuuta 2003 Lucky Charmed Onnenkantamoisia
18. 13. huhtikuuta 2003 Cat House Kissa talossa
19. 20. huhtikuuta 2003 Nymphs Just Want To Have Fun Metsän neidot
20. 27. huhtikuuta 2003 Sense & Sense Ability Aistit ja tunteet
21. 4. toukokuuta 2003 Necromancing The Stone Manaaja
22. 11. toukokuuta 2003 Oh My Goddness, part 1 Jo muinaiset kreikkalaiset, osa 1
23. 11. toukokuuta 2003 Oh My Goddness, part 2 Jo muinaiset kreikkalaiset, osa 2

6. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 28. syyskuuta 2003 Valhalley Of The Dolls, part 1 Vieraana Valhallassa, osa 1
2. 28. syyskuuta 2003 Valhalley Of The Dolls, part 2 Vieraana Valhallassa, osa 2
3. 5. lokakuuta 2003 Forget Me... Not Siivoojat
4. 12. lokakuuta 2003 The Power of Three Blondes Kolmen blondin voima
5. 19. lokakuuta 2003 Love's A Witch Sukuviha
6. 26. lokakuuta 2003 My Three Witches Tuhoisat toiveet
7. 2. marraskuuta 2003 Soul Survivor Satanen sielustasi
8. 9. marraskuuta 2003 Sword and the City Miekka kivessä
9. 16. marraskuuta 2003 Little Monsters Pikku hirviö
10. 23. marraskuuta 2003 Chris-Crossed Pitkät kihlajaiset
11. 11. tammikuuta 2004 Witchstock Rakkauden kesä
12. 18. tammikuuta 2004 Prince Charmed Herra täydellinen
13. 25. tammikuuta 2004 Used Karma Kierrätyskarmaa
14. 8. helmikuuta 2004 The Legend of Sleepy Halliwell Päätön ratsumies
15. 15. helmikuuta 2004 I Dream of Phoebe Henki höllässä
16. 22. helmikuuta 2004 The Courtship of Wyatt's Father Puuhakkaat puhemiehet pinteessä
17. 14. maaliskuuta 2004 Hyde School Reunion Luokkakokous
18. 18. huhtikuuta 2004 Spin City Verkon vankina
19. 25. huhtikuuta 2004 Crimes & Witch Demeanors Rikos ja rangaistus
20. 2. toukokuuta 2004 A Wrong Day's Journey Into Right Virsta väärää
21. 9. toukokuuta 2004 Witch Wars Linssiluteet
22. 16. toukokuuta 2004 It’s a Bad, Bad, Bad, Bad World, part 1 Peilimaailma, osa 1
23. 16. toukokuuta 2004 It’s a Bad, Bad, Bad, Bad World, part 2 Peilimaailma, osa 2

7. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 12. syyskuuta 2004 A Call To Arms Auttava käsi
2. 19. syyskuuta 2004 A Bare Witch Project Rinnan mitalla
3. 26. syyskuuta 2004 Cheaper By The Coven Sisaruskateutta
4. 3. lokakuuta 2004 Charrrmed! Aarresaari
5. 10. lokakuuta 2004 Styx Feet Under Kuoleman lunnaat
6. 17. lokakuuta 2004 Once in a Blue Moon Se aika täysikuusta
7. 31. lokakuuta 2004 Someone to Witch Over Me Suojattomat suojelusenkelit
8. 14. marraskuuta 2004 Charmed Noir Kyttä ja kaunokainen
9. 21. marraskuuta 2004 There's Something About Leo Sekaisin Leosta
10. 28. marraskuuta 2004 Witchness Protection Todistajansuojeluohjelma
11. 16. tammikuuta 2005 Ordinary Witches Sivustakatsojat
12. 23. tammikuuta 2005 Extreme Makeover World Edition Hurja muodonmuutos: Maailma
13. 30. tammikuuta 2005 Charmageddon Tuomiopäivä
14. 13. helmikuuta 2005 Carpe Demon Tartu tiukasti demoniin
15. 20. helmikuuta 2005 Show Ghouls Kuuma kabaree
16. 10. huhtikuuta 2005 The Seven Year Witch Muistinmenetys
17. 17. maaliskuuta 2005 Scry Hard Nukkekoti
18. 24. huhtikuuta 2005 Little Box of Horrors Pandoran lipas
19. 1. toukokuuta 2005 Freaky Phoebe Phoebe on pahin
20. 8. toukokuuta 2005 Imaginary Friends Mielikuvitusystävä
21. 15. toukokuuta 2005 Death Becomes Them Elävien kuolleiden yö
22. 22. toukokuuta 2005 Something Wicca This Way Goes Viimeinen ratkaisu

8. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1. 25. syyskuuta 2005 Still Charmed & Kicking Täysissä ruumiinvoimissa
2. 2. lokakuuta 2005 Malice in Wonderland Kanin koloon
3. 9. lokakuuta 2005 Run, Piper, Run Juokse, Piper!
4. 16. lokakuuta 2005 Desperate Housewitches Täydelliset noidat
5. 23. lokakuuta 2005 Rewitched Serkkuni on noita
6. 30. lokakuuta 2005 Kill Billie: Vol. 1 Kill Billie: Vol. 1
7. 6. marraskuuta 2005 The Lost Picture Show Viimeinen valokuva
8. 13. marraskuuta 2005 Battle of the Hexes Sukupuolten sota
9. 20. marraskuuta 2005 Hulkus Pocus Hulkus pokkus
10. 27. marraskuuta 2005 Vaya Con Leos Herran haltuun
11. 8. tammikuuta 2006 Mr. & Mrs. Witch Ammattilaiset
12. 15. tammikuuta 2006 Payback's A Witch Kosto on suloinen
13. 22. tammikuuta 2006 Repo Manor Nurkanvaltaajat
14. 12. helmikuuta 2006 12 Angry Zen Taivaan merkit
15. 19. helmikuuta 2006 The Last Temptation of Christy Viimeiset kiusaukset
16. 26. helmikuuta 2006 Engaged and Confused Nyt me mennään naimisiin
17. 16. huhtikuuta 2006 Generation Hex Kuriton sukupolvi
18. 23. huhtikuuta 2006 The Torn Identity Kahden vaiheilla
19. 30. huhtikuuta 2006 The Jung and the Restless Päivän peili
20. 7. toukokuuta 2006 Gone With The Witches Tuulen viemää
21. 14. toukokuuta 2006 Kill Billie: Vol. 2 Kill Billie: Vol. 2
22. 21. toukokuuta 2006 Forever Charmed Lumotut sisaret