Luettelo televisiosarjan Serranon perhe jaksoista

Wikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. elokuuta 2008 kello 18.19 käyttäjän Hetis^^ (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Serranon perheen jaksoista.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ensimmäinen tuotantokausi

Santiago sarjan ensimmäisessä jaksossa
 • 1. jakso: Hynttyyt yhteen (Ya s'han casado)
Diego ja Lucía saavat toisensa, ja Lucía tyttärineen muuttaa asumaan Serranojen miesvaltaiseen kotitalouteen. Kun maskuliininen ja feminiininen maailma kohtaavat toisensa, arvojen ja tapojen törmäyskurssilta ei voi välttyä.
 • 2. jakso: Täydellinen isä (Un padre perfecto)
Diego ja Lucía käyvät koulupsykologilla keskustelemassa kasvatusmenetelmistään ja huomaavat olevansa melko erilaisia kasvattajia. Diego haluaa kehittyä isänä ja ottaa tavoitteeksi viettää enemmän laatuaikaa lastensa kanssa, mikä saa lapsilta kuitenkin vastahakoisen vastaanoton. Evan poikaystävä Joan Manuel saapuu vierailulle ja Lucía huolestuu näiden välisen suhteen kehittyvän liiankin intiimiksi.
 • 3. jakso: Jäähän meille aina Pariisi (Siempre nos quedará París)
Diegon mielestä Carmen puuttuu liikaa perheen sisäisiin asioihin. Eva haluaa kostaa Marcosin oletetun tirkistelyn ja piikittelee velipuoltaan tämän sukukalleuksien koosta. Lucían entinen mies on viemässä tyttärensä lomamatkalle Pariisiin, mutta joutuukin viime hetkellä perumaan matkan. Todistaakseen tytöille olevansa yhtä hyvä isä Diego ostaa kaikille Pariisin matkan. Taloudelliset ongelmat kuitenkin painavat päälle ja suuret suunnitelmat menevät myttyyn.
 • 4. jakso: Urheilusankari (El Atlético de Santa Justa F.C.)
Santa Justan jalkapallojoukkueen puheenjohtaja kuolee, ja Santiago haluaisi mielellään olla tämän seuraaja. Pahaksi onneksi hän ei ole ainoa kiinnostunut. Lucía pelkää olevansa raskaana, ja mutkien kautta myös Fiti ja Candela sekoittuvat asiaan. Guillella on ylitsepääsemättömiä ongelmia päästä läpi äidinkielen kokeesta, ja hän päättää turvautua perinteiseen menetelmäänsä: lunttaamiseen. Eva puolestaan auttaa Marcosia kokeessa, minkä seurauksena Marcos saa skootterin ja Eva porttikiellon Barcelonaan Joan Manuelia tapaamaan. Marcos lähtee viemään Evaa Joan Manuelin luo, mutta seurauksena on vain sydänsuruja ja romuttunut skootteri.
 • 5. jakso: Katkera kalkki (Me gusta cuando callas)
Raúl saa käsiinsä Evan päiväkirjan mutta suututtaa samalla Guillen, joka vannoo kostoa. Marcos seuraa mustasukkaisena sivusta, kun Raúl koettaa parhaansa mukaan käyttää uutta salaista asettaan Evan viettelemiseen. Diego häviää joukkueensa kanssa urheilukilpailun ja muodostaa kuntonsa kohentamisesta itselleen pakkomielteen. Lucía yrittää lämmittää suhdettaan poikapuoliinsa.
Fiti kuntosalilla
jaksossa "Katkera kalkki".
 • 6. jakso: Lahjaruletti (Cien maneras de cocinar la trucha)
Santiagon vanha ystävä saapuu vierailulle ja kertoo olevansa homoseksuaalinen, mikä saa myös Santiagon mietteliääksi seksuaalisesta suuntautumisestaan. Guille ja Teté kilpailevat koulussa luokanedustajan tittelistä likaiseksi muuttuvassa vaalikampanjassa. Lucía saa tuntemattomalta lähettäjältä lahjaksi vuosia sitten kadottamansa kaulakorun ja uskoo Diegon olevan yllätyksen takana: mies on kuitenkin asiasta ymmällään.
 • 7. jakso: Muistiko pettää? (No me llames iluso)
Marcosia kiinnostaa muusikon ura. Santiago etsii seurustelukumppania lehti-ilmoituksen avulla, ja saatuaan tämän selville hänen ystävänsä päättävät laittaa lusikkansa soppaan. Diego vie Lucían romanttiselle retkelle heidän ensitreffiensä maisemiin, mutta sekoittaakin paikat ja entiset tyttöystävät saaden Lucían mielenkiinnon heräämään. Guille huijaa Boltsia ja niin syntyy taas uusi sekaannus .
 • 8. jakso: Mustasukkaisuutta (La noche del loro)
Diego epäilee kauhuissaan Lucían kiinnostuneen miespuolisesta kollegastaan ja päättää saada vaimonsa sydämen takaisin. Teté koettaa järjestää Yolin yhteen Valdanon kanssa. Santa Justan jalkapallojoukkueen talous on huonolla mallilla, minkä takia Santiago värvää Marcosin keksimään keinoja rahavirtojen aukaisemiseksi.
 • 9. jakso: Älykkyys testissä (Superdotado)
Guille onnistuu saamaan perheensä uskomaan tämän olevan huippuälykäs. Hymy kuitenkin hyytyy, kun häntä aletaan kohdella uuden älykkyytensä mukaisesti. Santiago yrittää opetella englantia houkutellakseen tavernaan turisteja, mutta lopputulos ei ole kummoinen. Serranojen talosta katoaa rahaa, ja Diego ja Lucía alkavat tutkia, kuka voisi olla tekojen takana.
 • 10. jakso: Paremmissa piireissä (El Rey y yo)
Eva yrittää saattaa Marcosin yhteen luokan uuden tytön kanssa mutta laihoin tuloksin, sillä pojan mielessä pyörii vain Eva. Teté puolestaan haluaa Ricky Martinin konserttiin Lucían ollessa kuitenkin toista mieltä. Lucían entinen mies voittaa arvostetun yrittäjyyspalkinnon, ja juhlagaalaan saapuu itse Espanjan kuningas. Koko Serranon perhe on kutsuttu, mutta Diego pelkää nolaavansa Lucían hienossa seurassa.
 • 11. jakso: Väärä hälytys (Una noche en Mogambo)
Guille ja Teté ystävineen kokevat koulussa kauhun hetkiä Sebastián-nimisen haamun käsittelyssä. Diego pelästyy sappikivikohtausta, ja selvittyään pahimman yli hän päättää alkaa nauttia loppuelämästään. Samaan aikaan Marcos ja Eva tuskailevat kesätyönhaussa. Diego, Santiago ja Fiti päätyvät illanviettoon Mogambo-yöklubille, jossa Eva ja Raúl ovat ansaitsemassa rahaa epäilyttävin keinoin. Ilta äityy hurjaksi ja sen loppu on nolonpuoleinen.
 • 12. jakso: Parempi katsoa kuin katua (Benny, Tonny y Marky)
Fiti lankeaa ostamaan lomaosakkeen, joka aiheuttaa harmaita hiuksia hänen avioliitolleen Candelan kanssa. Lucía saa salaisen ihailijan oppilaastaan Valdanosta. Eva on lähdössä kesäksi Intiaan, ja päästäkseen mukaan Marcos pestautuu salaa töihin sekatyöläiseksi keski-ikäisten matkailijoiden suosimalle kesäterassille. Nöyryytys on täydellinen, kun Eva ja Raúl saavat asian selville.
 • 13. jakso: Hyvät neuvot kalliita (La guerra de los Mártinez)
Evan entinen poikaystävä Joan Manuel saapuu Madridiin osallistuakseen paikalliseen radion sävellyskilpailuun, johon myös Marcos ottaa osaa. Teté haluaa pelata poikien jalkapallojoukkueessa, saadakseen erään pojan huomion ja Santiagon vastustus johtaa feministiseen vastalauseeseen. Diego saa kauhukseen selville, että Marcosin tunteet Evaa kohtaan eivät ole täysin veljelliset. Fiti ja Candela saavat vaikeuksien kautta korjattua avioliittonsa.

Toinen tuotantokausi

 • 14. jakso: Franciscon vierailu (Bienvenido, tío Francisco)
Diegon vanhin veli Francisco saapuu vuosikymmenten jälkeen kotiin Etelä-Amerikasta. Miljonääriksi uskotun veljen paluu aiheuttaa innostusta Serranon perheessä, mutta Santiago ei ole mielissään, koska tietää Fraciscon todellisen taustan. Guille ja Teté ajautuvat sotapolulle keskenään, ja Guille pakottaa kiristämällä sisarpuolensa orjakseen. Marcos joutuu isänsä kanssa psykologin vastaanotolle pohtimaan tilannettaan Evan suhteen. Evan ystävätär Mari Pau saapuu vierailulle Barcelonasta ja iskee silmänsä Marcosiin. Marcos suutelee kiihkeästi hänen kanssaan, mutta ei pidä juttua sen vakavampana ja särkee Mari Paun sydämen, josta Eva suuttuu.
 • 15. jakso: Onni matkassa (Enhorabuena por el programa)
Francisco alkaa hakkailla Carmenia helpon rahan toivossa. Raúl menestyy jalkapallojoukkueessaan, ja Real Madridin junioriosaston manageri kiinnostuu tämän pelikyvyistä,mutta Fiti taas tapansa mukaan tyrii kaiken. Curro haluaa kirjoittaa kouluaineen oikeasta äidistään Martasta, mutta veljet osoittautuvat yllättävän vaitonaisiksi aiheesta. Diego päättää saada lapsensa puhumaan äidistä ja tämän kuolemasta ja liikuttuu samalla itse.
 • 16. jakso: Kala koukussa (El quinto sentido)
Diego, Santiago ja Fiti lähtevät kalareissuun. Rento loma jää kuitenkin haaveeksi, kun Lucían entinen mies saapuu vierailulle. Diego epäilee mustasukkaisena miehen aikeita, mutta syyksi vierailulle paljastuu tämän vakava sairaus. Raúl pelästyy tulleensa impotentiksi, ja Guille ja Teté ystävineen etsivät kadonnutta koiraa. Francisco on velkaongelmissa ja päättää hankkia rahaa pokerinpeluussa. Fiti lankeaa uhkapelin pauloihin ja on lähellä menettää enemmänkin kuin pikkurahaa. Francisco kokee ainoaksi vaihtoehdoksi palaamisen takaisin Etelä-Amerikkaan ja särkee samalla Carmenin sydämen.
 • 17. jakso: Paljon haltijana (Trigo limpio)
Santiago vie Carmenin illalliselle piristääkseen tätä, mutta lopputuloksena on vastentahtoista teerenpeliä. Diegolla on vaikeuksia hoitaa taloutta Lucían ollessa Yhdysvalloissa entisen miehensä tukena, ja Tetén poikaystävä aiheuttaa ongelmia. Marcosin, Evan ja Raúlin luokkaa saapuu luotsaamaan kaunis uusi opettaja Raquel, joka aiheuttaa luokan pojissa sydämentykytystä.
 • 18. jakso: Onneton autokuski (Santiago vuelve a la escuela)
Santiago joutuu autokoulun penkille jäätyään kiinni vanhalla ajokortilla ajamisesta. Curro ihastuu luokkatoveriinsa ja liittyy luokkanäytelmän naiskaartiin ollakseen tämän lähellä, mikä saa Diegon pelästymään Curron seksuaali-identiteetin puolesta. Marcos testaa tuuriaan Raquelin kanssa ja päätyy tämän lapsenvahdiksi.
 • 19. jakso: Auta miestä mäessä (Donde hay jamón hay ilusión)
Diego ja Santiago haluavat piristää Fitiä ja houkuttelevat tämän ottamaan osaa filmauskurssille, mutta tapansa mukaan Fiti innostuu hiukan liikaakin. Marcos ja Raquel aloittavat kielletyn suhteen. Guillen ja Tetén luokka saa uuden liikunnanopettajan, joka aiheuttaa Boltsille tuskanhetkiä.
 • 20. jakso: Kuka on pomo? (Sodoma y Gomera)
Diego ja Santiago lähtevät Yhdysvaltoihin tapaamaan Lucíaa, mutta jäävät lentokenttäpoliisin haaviin. Samaan aikaan Fiti ja Candela jäävät pitämään huolta Serranojen taloudesta saaden kuitenkin aikaan lihavan riidan lastenkaitsemisen menetelmistä. Marcosin ja Raquelin rakkauteen tulee ryppyjä. Eva on mustasukkainen velipuolestaan ja unohtaakseen tämän kiinnittää huomionsa Raúliin. Guillen täytyy läpäistä nokkahuilun soittokoe, ja Fiti päättää auttaa poikaa.
 • 21. jakso: Pysy tiukkana! (La mirada del tigre)
Serranojen uudet naapurit osoittautuvat häiriköiksi, ja Diego, Santiago ja Fiti yhdistävät voimansa kovistellakseen nämä lopettamaan öisen metelöinnin. Eva ei tiedä, miten päästä eroon innokkaasta Raúlista loukkaamatta tätä. Marcos haikailee edelleen Raquelin perään. Guille saa kauhukseen kuulla tarvitsevansa silmälasit, ja joutuu näin kantapään kautta kokemaan, millaiselta tuntuu olla hyljeksitty koulussa.
 • 22. jakso: Konstit ovat monet (Eva al desnudo)
Guille kiinnostuu tytöistä, ja Diego päättää ottaa puheeksi kukat ja mehiläiset kaikkien nuorempien lastensa kanssa. Tavernan meluisuudesta valitetaan, ja Santiago hermostuu asiasta siinä määrin, että päätyy joogakurssille pitääkseen äkäisen luonteensa kurissa ja terveytensä kunnossa. Marcos ja Raúl uskovat Raquelin entisen miehen kohtelevan tätä huonosti ja vahingoittavat kostoksi miehen autoa, mistä kuitenkin seuraa ikävyyksiä. Tetén ja Guillen luokalle tulee uusi poika.
 • 23. jakso: Ennustajalla (El rey de espadas)
Fiti saa ennustajalla käytyään päähänsä, että Raúl ei olekaan hänen poikansa vaan tämän isä on Diego. Marcos, Raúl ja Chuky yrittävät päästä läpi kirjallisuustentistä lunttaamalla. Guille painattaa luokkansa sanomalehdessä mehevän romanssijuorun opettajan ja oppilaan seurustelusuhteesta, mikä saa Marcosin raivoihinsa.
 • 24. jakso: Simpsakka tarjoilija (Casado y monógamo)
Guille ja Teté juhlivat syntymäpäiviään, ja riita on valmis kun kumpikin alkaa kilpaa houkutella luokkakavereitaan omiin juhliinsa. Marcos ja Eva koulutovereineen ottavat osaa luonnonsuojelutapahtumaan. Paquillo loukkaa itsensä ja hänen tilalleen palkataan sairausloman ajaksi kaunis naistarjoilija, joka kiinnostuu Diegosta.
 • 25. jakso: Kotona taas (Sólo puede quedar uno)
Lucía on palannut kotiin, mutta seuraavana päivänä vierailulle saapuu myös hänen amerikkalainen ystävänsä John, joka saa Diegon mustasukkaiseksi. Eva viettää hurjan baari-illan uuden luokkatoverinsa Áfrican kanssa, eikä muista myöhemmin mitään illan ja yön tapahtumista. Niin Raúl kuin loukkaantunut Marcoskin hyödyntävät Evan muistamattomuutta. Guille ja Teté ystävineen kilpailevat jengin johtajuudesta kestämispelin kautta, mikä johtaa noloihin tilanteisiin. Brunosta tulee jengin uusi johtaja. Marcos kertoo Evalle olleensa alkuaikoina rakastunut tähän.
 • 26. jakso: Valkoinen valhe (Natalie)
Diegon ja Fitin mielestä Santiago tarvitsee naisen, ja tämä päättääkin yllättää perheensä naisystävällä. Hän palkkaa näyttelijäksi alan ammattilaisen, johon kuitenkin rakastuu. Raquelin työt koulussa loppuvat ja hän joutuu lähtemään kaupungista, jolloin Marcos karkaa kotoa hänen mukaansa. Raquel päättää kuitenkin lopulta suhteen olevan liian vaikea ja särkee tahtomattaan Marcosin sydämen. Guille pelastaa Tetén auton alle jäämiseltä ja huomaa vastahakoisesti pehmenneensä entisistä kovisajoistaan. Eva on epätoivoinen Marcosin suhteen ja yrittää kiinnittää hänen huomionsa Áfrican neuvojen mukaan.

Kolmas tuotantokausi

 • 27. jakso: Salaiset fantasiat (El carnaval veneciano)
Diego saa päähänsä olevansa liian varautunut alastomuuden suhteen, minkä takia hän aloittaa shokkihoidon luonnollisen alastomuuden puolesta. Eva yrittää edelleen saada Marcosin mielenkiinnon heräämään, ja samassa rytäkässä Raúl kokeilee onneaan Evan suhteen. Teté haluaa tehdä vaikutukseen Richiin ja suostuttelee Guillen opettamaan hänelle kepposten tekemistä. Fiti pelästyy Candelan olevan tyytymätön heidän seksielämäänsä, ja Candela puolestaan luulee Fitin olevan tekemisissä toisen naisen kanssa. Eva yrittää unohtaa Marcosin, kun taas Marcos päättää aloittaa alusta Evan kanssa. Candela ja Fiti sopivat asiansa.
 • 28. jakso: Miehet rautaa (Los toros de Santa Justa)
Diego, Santiago ja Fiti eivät halua myöntää kuntonsa huonontuneen iän myötä ja haastavat Marcosin, Raúlin ja Chukyn katkeraan keilauskilpailuun. Guille haluaa saada jenginsä johtajuuden takaisin Richiltä ja viettelee Tetén neuvojen mukaan tämän tyttöystävän. Carmen ei muiden puheista huolimatta suostu uskomaan, että hänen kuulonsa on heikentynyt.
 • 29. jakso: Teatteri-ilta (Ser o no ser... taladrador)
Lucía ja Candela tutustuvat teatteri-illan aikana kiinnostaviin teatterialan miehiin ja Lucía innostuu pitkän tauon jälkeen näyttelemisestä, mikä saa jälleen Diegon mustasukkaiseksi. Guille ja Teté ystävineen selvittävät talon viemärissä asuvan pelottavan Elvira-haamun mysteeriä. Marcos valitaan esiintymään koulun konserttiin, mutta hän pelkää olevansa liian tylsä esiintyjä. Ystävät kannustavat hänet tekemään muodonmuutoksen rokkaavampaan suuntaan, mikä ei kuitenkaan suju aivan toivotulla tavalla ja lopulta Evakin joutuu sotkeutumaan asiaan.
 • 30. jakso: Elävä malli (Yo confieso )
Lucían miespuolinen taiteilijatuttava haluaisi maalata Evasta alastonkuvan, mikä huolestuttaa muita perheenjäseniä ja aiheuttaa varsinkin Marcosille harmaita hiuksia. Candela haluaisi adoptoida lapsen Kiinasta, mutta Fitiä koko projekti epäilyttää. Santiago lupaa Guillelle mopon mikäli tämä parantaa arvosanojaan, mutta poikapa keksii keinot saavuttaa hyvät arvosanat helpomman kautta. Lopulta muut saavat tietää, ettei tällä ole puhtaat jauhot pussissa.
 • 31. jakso: Reikä taskussa? (El otro lado de la acera)
Santiagon hampaat pitäisi laittaa uuteen uskoon, mutta mies pihtaa hammaslääkärikuluissa. Diego ja Fiti alkavat epäillä Santiagon käyttävän rahojaan pimeisiin bisneksiin. Marcosin ja Chukyn jäynän takia Raúlia aletaan luulla homoksi, mutta alun järkytyksen jälkeen Raúl huomaakin ilokseen, että homous saa tytöt laskemaan suojamuurinsa hänen lähettyvillään. Teté, Yoli ja Boltsi ottavat osaa koulujen väliseen tietokilpailuun, ja Guillekin innostuu kisasta kuullessaan, että joukkueen jäsenenä hän pääsisi näyttäytymään televisiossa.
 • 32. jakso: Melkein pyhä mies (Los puentes de Burundi)
Santiago jää 600 kilon tiilikasan alle, mutta selviää tapahtumasta naarmuitta ja kiittää siitä Jumalaa. Guille yrittää ansaita rahaa hyväksikäyttämällä keksittyä vammaista ja köyhää lasta, mutta Lucía saa hänet kiinni itse teosta. Guille haluaa kostaa Lucíalle ja saa Curronkin mukaan peliin. Tämä näyttelee olevansa mielipuolisen mielikuvitushahmon riivaama. Lucía saa tämänkin selville ja päättää järkyttää Guillea Curron avustuksella. Raúl innostuu runollisuudesta ja lyö Marcosin kanssa vetoa Áfrican viettelemisestä. Kun África on kiedottu Raúlin pikkusormen ympärille, poika kuitenkin unohtaa hänet ja rakastuu palavasti ujoon ja hiljaiseen nunnakokelastyttöön. Santiagon usko on jo venynyt liiallisuuksiin, ja hän päättää lähteä Afrikkaan lähetyssaarnaajaksi.
 • 33. jakso: Nakkisota (La Jamoneta)
Fiti, Diego ja Santiago saavat liikeidean pyörillä kulkevasta ruokakojusta, mutta projekti johtaakin riitoihin ja miesten keskinäisten välien viilenemiseen. Teté joutuu naurunalaiseksi pierun takia ja perhe pelkää tytön saaneen aiheesta trauman. Raúl päättää keskittää kaiken viehätysvoimansa Evaan, mutta saakin selville tämän pitävän Marcosista. Raúlin paljastettua asian Marcosille tämä uskaltaa viimeinkin kertoa Evalle rakastavansa tätä.
 • 34. jakso: Kärpäsestä härkänen (El uso del matrimonio)
Diego haluaisi Lucían kanssa lapsen, mutta Lucía ei ole asiasta yhtä innoissaan. Pariskunta ajautuu sotapolulle, ja samassa rytäkässä Fiti ja Candelakin riitaantuvat. Diego ja Fiti sekä Lucía ja Candela yrittävät tahoillaan löytää ratkaisun tilanteeseen. Curron luokka esittää koulussa Punahilkka-näytelmän, ja kun pahan suden rooliin ei löydy ehdokkaita, Santiago ottaa vastentahtoisesti roolin vastaan. Eva vastaa Marcosin tunteisiin, mutta parin on yllättävän vaikea löytää kahdenkeskistä aikaa salassa muulta perheeltä. Raúl ja África yrittävät järjestää ystävilleen romanttisen yön hotellissa, mutta päätyvätkin itse yhteisten lakanoiden väliin. Marcos ja Eva suutelevat ensisuudelmansa.
 • 35. jakso: Särkynyt sydän (Corazón partío)
África pelkää olevansa raskaana, ja Raúl ja Fiti miettivät yhdessä ratkaisua ikävään tilanteeseen. Candela rankaisee Guillea ystävineen kepposesta, jonka takana onkin yllättäen Lucía. Marcos ja Eva kertovat Diegolle tämän järkytykseksi seurustelevansa. Kun asiaan vielä sekoittuu salaperäinen raskaustesti, Diegon mitta täyttyy ja hän saa sydänkohtauksen. Sairaalassa Santiago valehtelee Marcosille tämän ja Evan olevan itse asiassa oikeita sisaruksia saadakseen nämä eroamaan ja Diegon huolitaakan kevenemään. Järkyttynyt Marcos lupaa isälleen lopettavansa suhteen.
 • 36. jakso: Rahareikä (Recuerdos de Segovia)
Fiti täyttää vuosia ja saa Santiagolta lahjaksi arvan, jolla voittaa huomattavan summan rahaa. Miehen tekisi mieli urheiluautoa, mutta toisaalta hän voisi ilahduttaa rahoilla Candelaa ja Raúlia. Marcos yrittää erota Evasta mutta ei tiedä miten toimisi päätyen lopulta loukkaamaan tätä verisesti. Diego pelkää omaa kuolevaisuuttaan sydänkohtauksen jälkeen.
 • 37. jakso: Paha pulma (El ciruelo)
Fitin ja Candelan hääpäivä lähestyy, ja löytääkseen Candelalle hienon lahjan Fiti pyytää Lucíaa apuun. Kaksikon salamyhkäinen käyttäytyminen saa Diegon ja Candelan uskomaan, että näillä on suhde. Curro ei haluaisi mennä uimakouluun, jolloin uimataidoton Santiago lupautuu auttamaan tätä. Eva haikailee edelleen Marcosin perään eikä voi ymmärtää, mitä teki väärin. Raúl ja Chuky koettavat auttaa Marcosia pääsemään eroon Evasta kehittelemällä tälle kuvitellun tyttöystävän.
 • 38. jakso: Kullatut koulumuistot (La vuelta al cole)
Marcos ja Raúl joutuvat uusimaan historiankokeen ja saavat heitä sättivät Diegon, Fitin ja Santiagon lopulta itsekin palaamaan koulun penkille katsomaan, kummat pärjäävät kokeessa paremmin. Teté on ihastunut samaan poikaan kuin Yoli, mikä aiheuttaa tyttöjen välille riidan. Marcos ei saa Evaa mielestään, ja Eva puolestaan on lähdössä lomalle koettaakseen unohtaa Marcosin. Santiago paljastaa Marcosille valehdelleensa tämän ja Evan sisaruudesta, ja Marcos lähtee pois matkustaneen Evan perään pettyen kuitenkin löytäessään tämän Joan Manuelin seurasta.
 • 39. jakso: Oikea uros (Nunca subestimes el poder de un ñu)
Santiago ihastuu sairaanhoitajaan ja yrittää keksiä keinoja päästä tämän läheisyyteen. Marcos pakenee mummolaan Evan palatessa kotiin Joan Manuelin kanssa, ja Raúl lupaa tälle vahtia kaksikkoa. Raúl kuitenkin päätyy esittämään Marcosia levytysstudiolle ihastuessaan levy-yhtiön työntekijään. Fiti on turhautunut Candelan haluttomuuteen petipuuhissa ja hankkii hajustetta, jonka väitetään kasvattavan naisen libidoa. Candela asentaa kouluun turvakamerat ilkivallan takia, ja Fitin halukkuuden takia molemmat päätyvät noloon tilanteeseen. Niin Raúl kuin Marcoskin kertovat Evalle syyn siihen, miksi Marcos jätti tämän, mutta Eva ei usko kumpaakaan.
 • 40. jakso: Kova kilpailu (Un año selvático)
Serranojen tavernaa vastapäätä perustetaan menestyvä kilpaileva yritys, ja Diego ja Santiago harkitsevat tavernansa aukioloaikojen lyhentämistä säästääkseen kuluja. Lucía ja Candela lyövät kuitenkin vetoa saavansa tavernan taas tuottamaan. Carmen suree kuolleita ystäviään, ja Guille päättää järjestää tälle tapaamisen vanhan lapsuudenystävän kanssa. Paha vain, että kyseinen ystävä elää nykyisin kasviksena, ja Guillen on etsittävä joku näyttelemään tätä. Marcos ja Los Berberechos -yhtyeen muut jäsenet Raúl, África ja Chuky saavat tärkeän soittokeikan, joka on kuitenkin lähellä mennä täysin pieleen. Marcosin järkytykseksi Eva löytää uuden poikaystävän.
 • 41. jakso: Hengenlähtö lähellä (La bicha)
Afrikasta saapunut lähetyssaarnaaja tuo mukanaan erikoisen viruksen, ja Diego, Santiago ja Fiti päätyvät uskomaan Fitin saaneen ebola-tartunnan. Guille joutuu siivoajaksi Serranojen tavernaan, ja soittaa lastensuojeluvirastoon ja kertoo perheensä kohtelevan häntä huonosti. Poika kuitenkin hätääntyy, kun hänet todella päätetään ottaa huostaan. Evan ja Marcosin välinen riita syvenee, ja Marcos ja Raúl järjestävät Evan poikaystävälle Álexille jäynän, minkä Eva puolestaan kostaa Marcosille.
 • 42. jakso: Kaunis kiusaus (Spanish mazapan)
Fiti haluaa kuuluisaksi ja yrittää tehdä mainetta tuovan keksinnön, mikä kuitenkin johtaa kireisiin väleihin Candelan kanssa. Diego, Lucía, Santiago ja Lourditas lähtevät Guillen ja Tetén luokkaretkelle valvojiksi, ja hormonit hyrräävät niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. África jättää Raúlin tämän vikitellessä muita tyttöjä, jolloin Raúl ymmärtää Áfrican merkitsevän hänelle enemmän kuin muut. Marcos ja Eva sopivat välinsä.
 • 43. jakso: Syntymäpäiväyllätys (Descubriendo a Marta)
Teté haluaisi viettää aikaa Richin kanssa ennen kuin tämä lähtee kesälomalle, mutta Lucía laittaa tytön kotiarestiin. Guille ottaa tehtäväkseen järjestää Tetélle tapaamisen Richin kanssa. Santiago ja Fiti palkkaavat Santin syntymäpäiväjuhlissa olleen stripparin herättämään Marcosin mielenkiinnon, mutta Marcos on miehiä ovelampi ja punoo tytön kanssa juonen miesten naruttamiseksi. Eva on mustasukkainen Marcosista ja yrittää päättää muuttaisiko Álexin kanssa yhteen vai jäisikö kotiin Marcosin luokse. Diego on kadottanut intohimonsa lakanoiden alla. Marcosin ja Evan välit lämpenevät entisestään.
 • 44. jakso: Vieraita avaruudesta (Don Quijote de Santa Justa)
Fiti näkee avaruusolentoja Casa de Campon puistossa ja kutsuu Santiagonkin katsomaan. Olennot kertovat Fitille, että maailmanloppu tulee seuraavana päivänä ja Fiti on kauhuissaan. Serranot ja Bellidot ottavat yhteen tivolin ammuntakilpailussa ja Tiristäjä ampuu Diegoa. Fiti ja Santiago menevät televisioon kertomaan maailmanlopusta, ja menevät Jaraman moottoriradalle ajamaan, mutta auto alkaa heittelehtiä Fitin vastatessa Candelan soittoon, ja he joutuvat sairaalaan. Sairaalassa maailmanlopun tuloon uskova Santiago kertoo Carmenille, että on aina himoinnut tätä. Marcosin Los Berberechos ja Rachelin El Sueño de Morfeo soittavat yhteiskonsertin koululla.
 • 45. jakso: Kotikonsteja (El fluido básico)
Diego ja Lucía ovat päättäneet hankkia yhteisen lapsen, mutta kun raskaudesta ei näy merkkejä, alkaa Diego epäillä omaa lisääntymiskykyään ja menee hedelmällisyystestiin. Mies itse pelkää jo pahinta ja pyytää Fitiä luovuttajaksi keinohedelmöitystä varten, johon tämä liikuttuneena suostuu. Lucía saa ensimmäisenä tiedon Diegon hyvästä testituloksesta, mutta suuttuu kuullessaan miesten suunnitelmasta ja päättää Candelan kanssa juksata heitä. Teté, Guille ja Curro rikkovat perheen uuden television tapellessaan kaukosäätimestä ja rangaistuksen pelossa lavastavat tapahtuman ryöstöksi. Eva ja Marcos ovat edelleen rakastuneita toisiinsa, mutta Marcos tajuaa aiheuttavansa Evalle vain sydänsuruja ja lähtee kielikurssille Lontooseen.

Neljäs tuotantokausi

 • 46. jakso: Varsinainen gigolo (Santiago Gigoló)
Carmen uskottelee ystävilleen, että hänellä on miesystävä ja marssittaa paikalle Santiagon, jonka Carmenin ystävät pyytävät mukaan seurakunnan retkelle. Santi suostuu tähän vain, koska mukaan on tulossa myös Lourditas. Lourditas ei kuitenkaan usko Santiagon vakuutteluja siitä, että mies ei oikeasti seurustele Carmenin kanssa ja särkee sydämensä. Raúl ja Chuky ovat käyneet Marcosin luona Lontoossa. Matkan valokuvat saattavat riitoihin ensin Raúlin ja Áfrican, ja sattumusten kautta Candela suuttuu Áfricalle. Guille ja Teté painivat matematiikan kokeen kanssa, ja Teté reputtaa tahallaan saadakseen yksityistunteja Humbertolta, mikä taas aiheuttaa myös Diegon ja Lucían välille sananharkkaa .
 • 47. jakso: Unohduksia (Ni media ni guarra)
Diego on luvannut Lucíalle balettia sekä elokuvaa, mutta aina tuntuu jotain tulevan eteen. Candela ja Lucía päättävät ottaa asian parempiin käsiin ja kutsuvat Diegon ja Fitin oopperaan. Kesken esityksen miehet lähtevat pelastamaan eroamassa olevaa työntekijäänsä Paquilloa pöytäjalkapallon kautta. Guille ja Boltsi ovat keksineet uuden luokkatoverinsa DVD:n kanssa keinon päästä katsomaan salaa tyttöjen pukuhuonetta. Guille kuulee, kun Eva puhuu Fernandolle Marcosista ja siitä, kuinka surullinen hän on. Guille päättää auttaa siskopuoltaan lähettämällä Evalle nimettömiä rakkauskirjeitä sekä kukkia. Eva on onnessaan, mutta Raúl, África ja Chuky luulevat Fernandon olevan rakkauskirjeiden takana ja päättävät pelästyttää hänet kunnolla.
 • 48. jakso: Siniveristen sukua (El Conde du Mamarrach)
Fiti saa päähänsä olevansa aatelissukua, ja sattumat vain lisäävät toivoa. Santiago ja Diego keksivät tästä oivan pilan ja kertovat Fitille tämän olevan kreivi af Pélle. Fiti kuitenkin menee liian pitkälle ja saa Candelan tosissaan harkitsemaan avioeroa. Álexista tulee Áfrican ja Evan uusi luokkatoveri, eikä Rául ole tulokkaan saamasta suosiosta mielissään; Hän päättääkin Chukyn kanssa lavastaa jalkapallojoukkueensa Doping-testeissä Álexin huumeiden käyttäjäksi, mutta sotkeutuu ongelmiin vahingossa itsekin. Lopulta kuitenkin kaikki selviää, ja Rául ja Álex sopivat välinsä. Curron luokkaa kiusaa pahamaineinen Kiusaaja-Kille, ja Curro päättää auttaa itseään ja muita uusien hammaskeijulta saamiensa "supervoimien" avulla. Lopulta Guille keksii keinon saada Kille lopettamaan kiusaaminen. Guillen, Boltsin ja DVD:n uusi yhtye Santa Justa Klan tekee ensiesiintymisensä.
 • 49. jakso: Postia Lontoosta (Desde Londres con amor)
Marcos lähettää kotiväelleen kortin, jossa kertoo menestyksestään ulkomailla. Raúlin saama kirje on kuitenkin sisällöltään aivan erilainen. Mukana tullut valokuva antaa aihetta väärinkäsitykseen, ja Fiti, Santiago sekä Diego lähtevät Lontooseen tapaamaan Marcosia luullessaan tämän ansaitsevan rahansa rattopoikana. Samaan aikaan Raúl yrittää pitää Álexin erossa Evasta ja päästä taas väleihin Áfrican kanssa. Teté ja Lorena kilpailevat keskenään siitä, kumpi pääsee Santa Justa Klanin uudeksi laulajaksi.Teté voittaa kilpailun ja pääsee laulajaksi. Candela kuvittelee väärinkäsitysten kautta Raúlilla olevan ongelmia ja pyytää Fernandolta apua.
 • 50. jakso: Äänekäs alivuokralainen (Ante la duda...)
Raúl asuu oman asuntonsa remontin aikana Serranoilla, mutta hän häiritsee talon asukkaita yöllä puhumalla unissaan. Unien laatu ei miellytä Diegoa, joka uhkaa heittää pojan pihalle, jollei tämä näe kauniimpia unia. Raúl haluaa päästä Áfrican kanssa taas parempiin väleihin ja haastaa itsensä olemaan hölmöilemättä kolmena päivänä. Raúl kuitenkin epäonnistuu hieman ja África päättää jättää tämän lopullisesti, mutta ottaa kuitenkin tämän takaisin todetessaan, ettei kestäisi ilman Raúlia. Teté haluaa todistaa Humbertolle, ettei ole liian nuori tälle, ja saa idean alkaa piirittää Raúlia, mikä aiheuttaa ongelmia perheen kanssa. Diego ja Santiago saavat suuret sakot verojen rästiin jäämisestä, ja kun seuraavana päivänä verokarhu löydetään ojasta murhattuna kinkkuveitsellä, Fiti saa päähänsä, että Santiago on murhaaja.
 • 51. jakso: Lahjoitus (La donante de órganos)
Guille, Teté, Boltsi ja DVD haluavat osallistua musiikkikilpailuun, mutta ongelmia ilmenee kosketinsoittimen hajotessa. Kuin tilauksesta koulun entinen oppilas on testamentannut koululle lahjoituksen, joka tulee todella tarpeeseen sekä SJK:lle että koululle. Testamentin täytön ehto ei kuitenkaan miellytä lapsia. Raúl kolhii moottoripyörää ja sattuukin törmäämään omistajaan odottamattomissa merkeissä - kyseinen poliisimies onkin Áfrican isä. Eva saa kuulla, että Marcos ei aiokaan palata Lontoosta. Tyttö lopettaa koulunkäynnin vasten äitinsä tahtoa mennäkseen töihin keräämään rahaa Lontoon matkaa varten, ja Diego ja Santiago päättävät Fitin ohjeiden mukaan juonia Evan takaisin kouluun teettämällä tällä kunnolla töitä.
 • 52. jakso: Uusi tarjoilija (El lecho mancillado)
Tavernaan hankitaan työnvälityspalvelun kautta uusi tarjoilija, joka osoittautuukin erittäin huonoksi valinnaksi. Santiago käskee tarjoilijan Diegon juttusille ja toivoo tämän hoitavan tarjoilijan erottamisen. Tarjoilija kuitenkin toheloi Serranojen kotona, mistä seuraa ongelmia Lucían ollessa opettajaseminaarissa. Evan luokka aikoo kerätä rahaa luokkaretkeä varten, ja Raúlin ehdotuksesta luokalta valitaan osallistujat Miss ja Mister Santa Justa -kilpailuihin. África loukkaantuu, koska Raúl äänestääkin Evaa eikä häntä, ja päättelee, että Raúl myös rakastaa Evaa eikä häntä. Todistaakseen ajatuksensa tyttö päättää testata, tuleeko näiden välille säpinää, jos hän juottaa Evan ja Raúlin humalaan. Kokeella on lopulta ikävät seuraukset. Serranon poikien mummi, heidän edesmenneen äitinsä äiti, tulee vierailulle. Hän aikoo erota miehestään, koska tämä on pettänyt häntä, ja sanoo Carmenille, että kaikki miehet ovat luonnostaan uskottomia. Carmen ei usko tätä, koska hänen jo kuollut miehensä ei ikimaailmassa olisi pettänyt häntä. Hän kuitenkin järkyttyy, kun hänen miehensä vanhoista rakkauskirjeistä löytyy miehelle osoitettu kirje, joka ei olekaan Carmenilta.
 • 53. jakso: Syyllinen (La culpa es yo)
Marcos palaa Lontoosta ja on onnellinen, kun saa taas olla Evan kanssa. Tytön käytös saa hänet kuitenkin epäilemään, että tämä olisi pettänyt häntä Álexin kanssa, vaikka syntipukki onkin Raúl. Marcos ryhtyy selvittämään asiaa tarkemmin, mutta kun hän huomaa todellisen syyllisen ei järkytyksellä ole rajoja. Lucía epäilee olevansa raskaana, ja vastaisuuden varalta hän yrittää päästä Diegon kanssa yhteisymmärrykseen ehkäisymenetelmistä, hiukan heikoin tuloksin. Santilla on rahahuolia, jotka tuntuvat järjestyvän kuin itsestään hänen jäädessään Lourditaksen yliajamaksi. Fitin avulla hän ryhtyy junailemaan vakuutuspetosta, mikä suututtaa Candelan lopullisesti. Kun Santiago on mukamas halvaantunut niin Lourditas lupautuu tämän vaimoksi joten Santin on yhä vaikeampi kertoa totuus. Pepe-koiran villi menneisyys seudun narttukoirien keskuudessa paljastuu, kun tämän pentuja toimitetaan Serranoille. Curroa painotetaan kantamaan enemmän vastuuta koirastaan, mutta kun Pepe vahingossa pääsee taas karkuun Carmenin huolimattomuuden takia, Diego uhkaa sitä kastraatiolla. Curro ei tästä pidä ja alkaa kapinoida.
 • 54. jakso: Hankalia hetkiä (Apechugueision)
Marcosin Lontoon-ystävä Geena vierailee Santa Justassa ja Eva on mustasukkainen. Santi ja hänen luokseen muuttanut Fiti rupeavat epäilemään tytön motiiveja ja sähläävät tuttuun tapaan. Väärinkäsityksiä syntyy jopa siinä määrin, ettei kukaan enää oikein tiedä, ketkä ovatkaan raskaana ja ketkä ovat isät. Lucía käskee Tetén pitää seuraa vanhalle taaperoajan tutulle Jordille. Teté kuitenkin tahtoo konserttiin Boltsin kanssa ja pyytää Yolia esittämään itseään sen aikaa. Boltsi hukkaa liput, kun taas Yoli pääsee konserttiin Jordin kanssa, joka on täysin siinä uskossa että Teté olisi Yoli ja Yoli olisi Teté. Tytöt saavat tietää miltä toisesta tuntuu ja lopulta ystävyys lähenee entisestään. Muutenkin persoonallisuuksien vaihtamisesta koituu ongelmia, ja tyttöjen luja ystävyyskin on vaarassa horjua.
 • 55. jakso: Syntymäpäivät (En ocasiones veo Fitis)
Marcos ja África päättävät yhdessä antaa lopultakin anteeksi Evalle ja Raúlille, mutta haluavat sitä ennen vielä kostaa heille sopivalla tavalla, joka on aika tuskainen kaikille. Kun kaikki neljä lukittuvat Santin kotiin ilman avaimia on Afrin ja Marcosin aika kostaa. Jos Raúl ja Eva tekivät sen niin mikseivät sitten Marcos ja Afrikin sitten. Raúlille ja Evalle on yhtä tuskaa kuunnella kuinka viereisessä huoneessa sänky natisee. Teté päätyy lapsenvahdiksi, mutta Guille on kateellinen hänen palkastaan, joten hän päättää kavereineen kiusata tyttöä piilottamalla lapsen hetkeksi ja lavastamalla sen karanneeksi. Teté kostaa tekemällä myöhemmin saman tempun Guillelle, mutta tällä kertaa seuraukset ovat vähän vakavammat kun Guille ottaakin jonkun toisen lapsen ja poliisikin sotketaan asiaan. Candelalla on syntymäpäivät, joita juhlitaan Serranojen kotona. Fitiä ei ole kutsuttu, mistä hän on luonnollisesti suuttunut, varsinkin kun Candela tuo juhliin mukanaan uuden miestuttavansa. Serranon veljekset virittävät ystävänsä (Fitin) kunniaksi ansan Candelan vieraalle, joka onkin perin kummallinen. Diego ja Santi uskottelevat että Fiti on kuollut mutta Candelalle ei kerrota mitään ja kun Candela huomaakin sitten Fitin piilostaan mitä muut eivät nää on Candelan miesystävällä aika kiire kotiin hänen luullessaan että Candela on hullu.
 • 56. jakso: Illallinen (Lobestoris)
Raúl on huolissaan Candelasta, joka on masentunut. Hän luulee Candelan olevan rakastunut Álexiin ja yrittää saada heidät yhteen. Yritys loppuu kuitenkin siihen, kun Álex melkein heitetään ulos koulusta. Santiago ja Fiti päättävät pitää illallisen Lourditakselle ja Candelalle Diegon luona ja yrittävät tunnustaa rakkautensa heille. Fiti on kirjoittanut Candelalle kirjeen, ja Candela haluaa sopia Fitin kanssa sen luettuaan. Lourditas paljastaa, että hän on menossa naimisiin Jeesuksen kanssa. Hän on päättänyt ryhtyä nunnaksi ja muuttaa luostariin. Diego, Santi ja Fiti matkaavat luostariin, koska Santi haluaa tunnustaa rakkautensa ennen kun on myöhäistä. Diego ja Santi häädetään paikalta, mutta Fiti jää piiloon ja antaa Lourditasille kirjeen - saman, jonka hän kirjoitti Candelalle - ja sanoo sen olevan Santilta. Lourditas palaa kouluun opettamaan. Candela raivostuu Fitille, kun hän kuulee Lourditasin saaneen samanlaisen kirjeen kuin hän itse. Teté heitetään ulos bändistä, ja hän ajattelee, että jos hän saa Guillen rakastumaan itseensä, niin hänet otetaan takaisin. Teté on kuitenkin todella rakastumassa Guilleen ja Guille Tetéen.
 • 57. jakso: Mönkään meni (Hay una rosquilla para ti)
Marcos ja Eva päättävät muuttaa yhdessä pois kotoa ja Raúl järjestää heille asunnon epäilyttävistä olosuhteista. Diego, Santiago ja Fiti laittavat Guillen auttamaan Curroa itsensä puolustamisessa ja lopulta lahjovat Curron luokkakaverin häviämään tappelussa. Candela ja Lourditas osallistuvat kirjallisuuskurssille komean kurssin vetäjän Pablo Rivasin perässä, ja Fiti ja Santiago taas osallistuvat kurssille Candelan ja Lourdesin perässä. Diego ja Lucía saavat taivuteltua Marcosin ja Evan takaisin kotiin ja Fitin eropapereiden allekirjoitus saa Candelan perumaan New Yorkin matkansa Pablon kanssa.
 • 58. jakso: Ei sydänsairaille (No apto para cardíacos)
Diego, Santi ja Fiti muistelevat vuotuisia jalkapallopelejä ja aikovat tällä kertaa voittaa. Valitettavasti Diegon taannoinen sydäninfarkti sulkee hänet pois joukkueesta. Santi ja Fiti päättävät kuitenkin antaa maalitykin pelata matalalla profiililla ja menevät myös ensiapukurssille kaiken varalta. Raúl haluaa ansaita rahaa voidakseen viedä Áfrican matkalle ja ryhtyy antamaan tukiopetusta rikkaan tuomarin tyttärelle. Tytärtä kiinnostaa kuitenkin läksyjä enemmän Marcos, ja hän kiristää Raúlia järjestämään heidät yhteen. Teté tekee kaikkensa Humberton huomion saamiseksi, mutta tämä tuntuu huomaavan vain Evan.
 • 59. jakso: Tilit tasan (Yo azuzo)
Santin ja Diegon kauhuksi tavernaan saapuu verotarkastaja tarkastamaan tilipapereita ja että numerot täsmäävät. Santi ja Fiti keksivät, että tarkastaja voisi unohtaa paperityön, kunhan saa tutustua läheisesti Evaan. Evalla sattuu juuri sopivasti itsellään olemaan kinaa Marcosin kanssa, joten hän suostuu lopulta menemään syömään tarkastajan kanssa kostaakseen Marcosille. Santilla on ongelmia myös rakkauselämässään, mikä johtaa hänet ja Fitin erikoiselle kurssille. Teté yrittää yhä epätoivoisemmin saada Humberton rakastumaan itseensä ja hankkii jopa napalävistyksen tämän takia. Tetén kova yritys saada Humberto aiheuttaa lopulta kasan valheita Diegolle ja mustasukkaisuuden tunteita Guillelle.
 • 60. jakso: Lahja (Antes muerta que chinchilla)
Marcosilla ja Evalla on ensimmäinen vuosipäivä. Marcos päättää ostaa Evalle jotain erityistä runokirjan sijaan, joten hän hankkii chinchillan. Raúlin vahdittua eläintä hetken sen luullaan kuolleen, mutta loppujen lopuksi kaikki sujuu kuitenkin hyvin. Lucía on stressantunut, joten Diego päättää, että kaikkien on autettava häntä kotitöissä. Jos kotityöt sujuvat hyvin, koko perhe pääsee rantalomalle, jos taas ei, niin Diego ja Lucía lähtevät sinne yksin. Guille tekee kaikkensa, että kotityöt sujuisivat huonosti, koska hän haluaa jäädä kotiin ja olla kavereidensa kanssa. Teté taas haluaa kovasti lomalle, koska Humberto on menossa samaan lomakohteeseen. Mutta kun Humberto ei pääsekään lomalle, Teté yrittää välttää loman kohtalokkain seurauksin. Candela ja Lucía alkavat käydä joogatunneilla, ja kun he ilmoittavat itsensä joogaleirille, Fitin ja Diegon epäilykset heräävät. He ovat vakuuttuneita siitä, että leiri on itsemurhaleiri, ja yrittävät saada vaimonsa kotiin hinnalla millä hyvänsä. Niinpä he sieppaavat Lucían ja Candelan ja vievät heidät kotiin.
 • 61. jakso: Ammatinvalinta (El hombre que susurraba a las frutitas)
Fiti ja Candela ovat huolestuneita Raúlin tulevaisuudesta, poika kun ei näytä edelleenkään olevan kiinnostunut mistään muusta kuin tytöistä. Raúl keksii hätääntyneenä haluavansa lentokapteeniksi mutta valkoinen valhe sen kuin paisuu. Guillen ja Tetén luokalle pidetään seksivalistustunti, ja Guille huolestuu miehuutensa kehittymisestä. Marcos ja Eva ajautuvat riitoihin Diegon ja Lucían kanssa seurustelusuhteensa hoitamisesta kotona, ja he päättävät muuttaa Barcelonaan Evan saadessa isältään hyvän tarjouksen. Marcos tulee kuitenkin toisiin aatoksiin ja Eva lähtee suuttuneena Barcelonaan yksin.
 • 62. jakso: Kaipaus (Yo reconozco)
Marcos kaipaa Evaa ja päättää Fitin ehdotuksesta pistää kaiken peliin ja matkustaa Raúlin, Áfrican ja Chukyn kanssa Barcelonaan kosimaan tyttöä. Evan ja Tetén serkku Ruth saapuu taloon, ja Serranon miehet epäilevät tätä kevytkenkäiseksi hupakoksi, jolla on huono vaikutus perheen lapsiin. Diego epäilee, ettei pysty tyydyttämään Lucían seksihaluja ja ottaa tavoitteekseen miellyttää tätä millä keinolla hyvänsä. Teté yrittää varastaa Lucíalta kotitehtävät tehdäkseen vaikutuksen Humbertoon, mutta lopulta koko kaveripoppoo jää öiseen kouluun lukkojen taakse, ja jännityksen kiristyessä Guille ja Teté myöntävät pitävänsä toisistaan.
 • 63. jakso: Kaikki sekaisin (¿Quién me pone la pierna encima?)
Marcos ei ole vieläkään saanut Evalta vastausta ja on epätoivoinen. Lucía saa Ruthin kautta selville Marcosin kosinnasta ja pelkää Evan lisäksi olevan vielä raskaana. Diego on joutunut sairaalaan katkaistuaan jalkansa, ja Santiago ja Fiti epäilevät Lucían lämmittäneen suhteensa entisen miehensä Sergin kanssa. Curro yrittää päästä luokkatovereidensa suosioon tekemällä kepposen Lourditakselle. Tämän joutuessa sairaalaan Santiago paljastaa tälle tunteensa ja pyytää tätä vaimokseen, mutta pahaksi onneksi Lourditas on liian tokkurassa muistaakseen Santiagon sanat myöhemmin.
 • 64. jakso: Huolia (Million Dollar Grogui)
Marcos luulee Evan pettäneen häntä tämän entisen poikaystävän Joan Manuelin kanssa, ja kun taloon saapuu vierailulle Lucían barcelonalainen ystävätär, Marcos on lähellä ajautua tämän lakanoiden väliin. Fiti haluaa näyttää Raúlille esimerkkiä pidättäytymisestä ja välttelee Candelaa, mikä saa naisen pelkäämään avioliittonsa puolesta. Guille ja Teté ystävineen rikkovat vahingossa kaupan näyteikkunan, ja saadakseen varat ikkunan korvaukseen he päättävät huijata rahaa Santiagolta Curron nuken avulla. Eva palaa Barcelonasta ja vastaa myöntävästi Marcosin kosintaan.
 • 65. jakso: Sopimaton ehdotus (Una proposición indecente)
Fiti seuraa vierestä Santiagon ja Lourditaksen ponnetonta teerenpeliä ja päättää auttaa nämä yhteen. Lucía ja Carmen päätyvät kuitenkin uskomaan, että Lourditaksella on Santiagon sijaan vipinää Fitin kanssa. Totuuden paljastuttua Santiago ja Lourditas lähentyvät. Raúl loukkaa Áfricaa, minkä takia tämä päättää uskotella Raúlille, että hänellä on säpinää Ruthin vierailulla olevan sedän kanssa. Guillen ja Tetén luokka on entistä rauhattomampi, ja Fernando koettaa saada luokan järjestykseen empatialeikin avulla. Guille joutuu eläytymään kiusaamansa Díezin rooliin luokassa ja lopulta ottamaan tämän jengiinsä. Yhdessä pojat pelastavat Fernandon vihaisten vanhempien erovaatimuksilta. Marcos alkaa järjestellä häitä ja Raúl pääsee viimein väleihin Afrin isän kanssa.
 • 66. jakso: Rakkaus ajaa ojaan (Usufructus)
Diego on edelleen sairaalassa ja Santiagolla on kiireitä tavernassa. Marcos tulee tuuraamaan Diegoa, mutta hänen työnteostaan ei näytä tulevan mitään, koska hänen ajatuksensa ovat aivan jossain muualla. Teté ei ole saanut isältään synttärilahjoja pariin vuoteen, mutta nyt hän saakin jotakin niiden edestä: uuden oranssin skootterin, josta Guille tulee kateelliseksi. Guille kavereidensa houkuttelemana päättävät lainata sitä, mutta heidän käsissään skootteri uppoaa jokeen. DVD ja Boltsi varastavat Fernandon samanlaisen mustan skootterin ja pyytävät Fitiä maalaamaan sen oranssiksi. Pojat valehtelevat Fitille, että Guille olisi ihastunut Tetéen. He palauttavat skootterin Tetélle, ja Teté pidätetään, koska hän ajaa varastetulla ajoneuvolla. Kaikesta selvitään kuitenkin lopulta vain säikähdyksellä. Lourditas ja Santiago päättävät mennä naimisiin. Santiago tapaa tulevan anoppinsa, eikä tapaaminen ole miellyttävä, sillä Santi ei tule toimeen anoppinsa kanssa, mikä johtaa melkein Santiagon ja Lourditaksen häiden peruuntumiseen. Lopuksi kuitenkin he sopivat, ja päättävät, että häät pidetään. Myös Evan ja Marcosin avioliittoaikeet paljastuvat perheelle.
 • 67. jakso: Kolikon toinen puoli (El reverso tenebroso)
Marcosilla on hätä häidensä järjestelystä, sillä juhliin ei ole enää pitkä aika. Lucía viivyttelee hääluvan allekirjoittamisessa. Marcos pyytää Santiagoa hääisännäksi. Lourditas ja Carmen päättävät auttaa Santia valmisteluissa. Naiset kuitenkin haluaisivat koristeellisemmat ja hienommat häät kuin Santi, ja siitäkös riita syntyykin. Lopuksi he sopivat. Fiti haluaa ottaa Guillen Raúlin tilalle jalkapallojoukkueeseen. Ongelmana on vain se, että pelilisenssin voi saada vasta 16-vuotiaana. Fiti hankkii Guillelle väärän henkilötodistuksen, jonka avulla Guille livahtaa kavereidensa kanssa discoon. He kuitenkin joutuvat tappeluun. Onneksi Fiti ja Raúl sattuvat olemaan paikalla apuna. Kun Fiti tajuaa Guillen huijauksen, hän heittää pojan ulos joukkueessa. Teté järjestää itsensä Humberton vastanäyttelijäksi Star Wars-näytelmässä sabotoimalla muut kilpailijat pelistä pois. Mutta loppujen lopuksi Humberto ja Teté kumpikaan eivät voi näytellä onnettomuuden takia. Heitä tuuraavat Yoli ja Díez.
 • 68. jakso: Tahtooko vai eikö tahdo? (De Santa Justa a Bilbao)
Diego on palannut sairaalasta ja Eva Barcelonasta. Raúl, Chuky ja Alex ovat päättäneet pitää yhteiset polttarit Santille ja Marcosille. Myös naisväki juhlii Evan ja Lourditaksen polttareita. Joan Manuel, Raúl, Chuky sekä Fiti päättävät tehdä Marcosille jekun, jossa Marcos nukutetaan ja laitetaan paikallisbussiin menemään. Joan Manuel kuitenkin ilkeilee ja pistää Marcosin bussilla 200 kilometrin päähän Bilbaoon. Myös strippari Marta ja Raúl joutuu samaan matkaan tietämättään. Aamulla kolmikko herää Bilbaon kadulta järkyttyneenä ja he soittavat Ertzaintza-poliisipartion puhelimella Fitille. Marcos, Raúl ja Marta liftaavat Madridiin. Puolessa matkassa heidän vastassaan on Fiti ja kumppanit, ja siitä he jatkavat rikkinäisellä autollaan Madridiin hääjuhlaan hieman myöhästyneinä. Carmen antaa Currolle tärkeimmän tehtävän pitää Evan ja Marcosin sormuksista huolta. Curro tyrii tehtävänsä ja aikoo sanoa Lucíalle hävittäneensä sormukset. Viime hetkellä Carmen löytääkin sormukset. Eva ja Marcosin hääpäivä koittaa, mutta vastaavatko molemmat juhlassa "tahdon"? Vaikka pari käveleekin jo alttarille asti, he päättävät mennä naimisiin vasta myöhemmin.
 • 69. jakso: Vaihdosta kerrakseen (Yo de Alcarria y tú de California)
Lucían hyvän ystävän Johnnyn kaksoisveli Paul saapuu Serranoille. Fiti ja Santi päättävät ottaa selvää, onko Paul homoseksuaalinen niin kuin kaksoisveljensäkin. Mutta Paul on hetero. Diegon mustasukkaisuus herää eloon ja Santi ja Fiti vain vahvistavat aavistuksia. He kolme ovat melko varmoja, että Lucíalla ja Paulilla on muutakin meneillään kuin ystävyys. He asettavat Lucían sängyn patjan alle itkuhälyttimen. Lucía kuitenkin huomaa esineen kääntäessään patjaa Paulin kanssa. Siitäkös Lucía suuttuukin. Guille ja kumppanit muokkaavat Tetén kuvaa suurentamalla hänen nenäänsä, ja he näyttävätkin kuvan Tetélle. Teté pelästyy näkyä ja häntä aletaan haukkua luokassa isonenäiseksi. Illalla on disco, ja Teté ja Humberto tanssivat kiihkeästi tanssilattialla. Guille katsoo kateelisena vierestä ja päättää kavereidensa kanssa laittaa salaa laksatiivia Humberton juomaan. Teté kuitenkin juo Humberton juoman, ja hän joutuu ravaamaan WC:ssä koko illan. Sillä aikaa Lorena menee Humberton luokse, ja kun Teté tulee, hän suuttuu. Aamulla Teté makaa sängyssä, ja Guille paljastaa muokanneensa nenä-kuvaa ja laittaneensa laksatiiviä Humberton juomaan. Teté on vähän aikaa vihainen, mutta leppyy melkein heti.
 • 70. jakso: Rahasta vai rakkaudesta? (Mainfroilain)
Fitin 80-vuotias isä saapuu Santa Justaan, ja kertoo että hänellä on mukanaan yllätys. Kun yllätys, Fitin isän 35-vuotias naisystävä saapuu paikalle, Fiti ja Santi aavistavat, että nuori naisystävä Uta juokseekin vain Fitin isän miljoonien perässä. Raúl ihastuu tähän naiseen ja África suuttuu hänelle tästä.
Diegolla ja Lucíalla menee huonosti Paulin takia. Diego kiehuu kateudesta Paulille, joka on komea ja lihaksikas. Paul on kuin isä Diegon lapsille ja osaa englantia paremmin kuin hyvin. Paul suutelee Lucíaa Diegon nähdessä kaiken. Paul joutuu kuitenkin lähtemään Lucían painostuksesta, ja Diego ja Lucía päättävät ottaa aikalisän.
Guillen ja Tetén luokka on lähdössä Mallorcalle retkelle. Guillen täytyy kuitenkin läpäistä ensin englannin kurssi, ennen kuin saa Diegolta allekirjoituksen luokkaretkipaperiin. Teté auttaa Guillea sillä ehdolla, että Guille kertoisi, miksi hänen on päästävä mukaan luokkaretkelle. Guille kertoo painostuksen jälkeen, että hän haluaa suojella siskoaan Humbertolta.
 • 71. jakso: Rimakauhua ja rakkauden nälkää (Gato negro, casorio blanco)
Häitä viimeistellään, mutta isäntä puuttuu, sillä Diego kieltäytyy isännän tehtävästä. Santi pyytää Fitiä isännäksi, mutta kaikki menee vähän pieleen ja Santi luulee Fitin tuottavan huonoa onnea, josta Fiti loukkaantuu. Lucía haluaa puhua asiat selviksi Diegon kanssa, ottaa aikalisän ja muuttaa pois, mutta Diego luulee ongelmien selvinneen illallisen jälkeen ja suunnittelee jo matkaa hänelle ja Lucíalle.
África, Raúl, Ruth ja Álex lähtevät konsertiin ilman Chukya. Humberto pettää Tetéä Lorenan kanssa, mutta Teté ei usko sitä kun Guille kertoo siitä hänelle. Guillen, Boltsin, DVD:n ja Chukyn avulla Teté saa Humberton kiinni itse teossa, ja kummatkin tytöt jättävät Humberton. Myöhemmin keinuilla Teté suutelee Guillea. Häät sujuvat hyvin, mutta hääjuhlissa Lucía kertoo että on parasta että hän ja Diego eroavat, ainakin joksikin aikaa. Diego, Guille ja Curro muuttavat Santin luo ja Guille paljastaa isälleen olevansa rakastunut Tetéen.

Viides tuotantokausi

 • 72. jakso: Kaveria ei jätetä (¿Quién puede matar a un cerdo?)
Fiti ja Santi yrittävät ilahduttaa Diegoa menemällä vierailulle lapsuuden maaseudulle. Siellä Diegon lapsuuden ystävä Amparines alkaa lähennellä Diegoa. Lucía aikoo muuttaa Barcelonaan Teté mukanaan, mutta Teté onnistuu jäämään Diegon luokse ainakin lukuvuoden loppuun asti lupaamalla olla kunnolla ja hoitamalla koulun hyvin. Näin Teté ja Guille saisivat olla joka päivä yhdessä, Tetén taas muutettua Serranoille. Lucía kuitenkin päättää jäädä takaisin Santa Justaan, koska hän ei halua olla erossa lapsista. Marcos palaa Santa Justaan kertoen ikäviä uutisia; Eva ja Marcos ovat eronneet. Marcosille pidetään paluujuhlat ja siellä Raúl pettää Áfricaa uuden tytön, Helenan, kanssa. Tämän jälkeen Helenaa alkaa seurailemaan Raúlia ja ystävystymään Áfrican kanssa.
 • 73. jakso: Eron tuskaa (La maldición de las Capdevila)
Lucía ja Diego eivät ole vieläkään sopineet. Lucía haluaisi olla Diegon ystävä ja nähdä Curroa ja Guillea. Mutta Lucían kosketus etoo Diegoa ja Diegon maha menee sekaisin Lucían kosketuksesta. Diego hakee apua Fernandolta, jonka mukaan syy on se, että Diego ei osaa näyttää tunteitaan. Lucía ihmettelee mikä Diegoa vaivaa, sillä aina kun hän tulee, Diego juoksee vessaan tai menee kalpeaksi. Lucía kysyy Santiagolta ja Fitiltä tästä asiasta ja he valehtelevat, että Diego on kuolemassa tai antavat sellaisen käsityksen, koska he haluisivat Lucían palaavan Diegon luokse hoitamaan tätä. Guillella ja Tetéllä on riitaa. Lorenan serkku on kiinnostunut Tetéstä ja tarjoaa hänelle kyydin, mistä Guille tulee mustasukkaiseksi. Lorenan serkku kutsuu Tetén bileisiin, mutta Teté ei mene sinne. Guille luulee Tetén menevän ja väittää Tetélle pitävänsä hauskaa kavereittensa kanssa. Oikeasti Teté on Yolin luona ja Guille kotona. Heidän riitansa pahenee ja Guille jättää Tetén. He tapaavat kuitenkin myöhemmin ja sopivat riitansa ja päättävät jatkaa seurusteluaan. Helena vaihtaa koulua Raúlin ja Áfrican luokalle. África ja Helena ystävystyvät ja puhuvat pojasta, jonka kanssa Helenalla oli suhde. África pitää tätä poikaa sikana eikä tiedä, että kyseessä on hänen poikakaverinsa Raúl. Helenalle selviää, että Raúl ja África seurustelevat ja hän päättää olla kertomatta Áfricalle, kenen kanssa vietti yönsä.
 • 74. jakso: Avioliiton täyttymys (El blues del matrimonio)
Lourdesin äiti asuu Santin ja Lourdesin kanssa eikä jo puoli vuotta naimisissa olleille löydy sopivaa hetkeä osoittaa hellyyttä toisilleen. Fiti opettaa Santia tunnepuolella, kun taas Lucía, Candela ja Carmen opastavat Lourdesia seksissä videon kanssa. Eikä kumpikaan tiedä toisen touhuista... Teté ja Guille saavat selville, että Raúl on pettänyt Áfricaa, ja se paljastuu. Curron ainoa synttäritoive on, että Diego ja Lucía palaisivat yhteen. Curro pyytää isäänsä muuttumaan "vähemmän serranomaiseksi", ja Diego ottaa vinkistä vaarin ja Fernandon avulla hän alkaa kunnostaa itseään. África saa tietää Raúlin ja Helenan välisestä yöstä ja he eroavat.
 • 75. jakso: Koko ajan jano (La pertinaz sequía)
Luokkakokouksessa Diego joutuu katsomaan sivusta Lucían uutta liehittelijää, Mariota. Diego on mustasukkainen, mutta päättää olla "brittiläisen viileä" asiassa. Lucía kertoo Mariolle, että hän ei ole kiinnostunut hänestä. Santi ja Lourditas yrittävät rakastella, mutta se ei onnistu Lourditaksen trauman vuoksi. Apua vaivaan haetaan mistäs muualta kuin Fernandon luota. Fernando hypnotisoi Lourditaksen ja ongelma selviää. Raúl haluaa Áfrican takaisin, ja miettii keinoja pystyäkseen olemaan uskollinen tytölle. Fiti kertoo, että armeijassa heille syötettiin bromidijauhetta, jotta himot lähtisivät pois. Raúl kokeilee samaa. África on jo valmis antamaan pojalle anteeksi, mutta kun hän kuulee bromidista ja tajuaa, että Raúl ei pysty muuten olemaan uskollinen, África jättää Raúlin.
 • 76. jakso: Sanahelinää (Gibraltar español)
Fiti ei saa Candelalta tarpeeksi kahden keskistä aikaa Lucían ja Tetén asuessa heillä ja päättää ajaa naiset Diegolle. Hän onnistuu siinä rikkomalla patterin ja aiheuttamalla taloon pienen vesivahingon ja kylmyyden. Lucía on sairaana ja Diego ei suostu kuuntelemaan vastaväitteitä vaan majoittaa Tetén ja Lucían heille. Kun Lucía näyttää viihtyvän ja lapset ovat ihastuksissaan, Diegoon iskee tuttu tunne; olisiko Lucían suhteen vielä toivoa? Raúl koittaa parantaa välejään Áfricaan pyytämällä Marcosta tekemään laulun Afrista Raúlin puolesta. África on ihastunut lauluun ja meinaa jo antaa Raúlille anteeksi, mutta Raúl jääkin kiinni siitä ettei laulu ole hänen kättensä jälkeä kuten on väitetty. Teté pyytää Guillea sänkyynsä ja Guille on varma että Teté haluaa harrastaa seksiä. Guille kuitenkin jänistää, ja Teté suuttuu. Myöhemmin he puhuvat, ja selviää, että Teté halusi vain nukkua yhdessä.
 • 77. jakso: Valkoinen lammas (Cuando padre sonríe)
Fiti houkuttelee Diegon sinkkubileisiin, joissa Diego tapaa naisen. Selviää, että naisen nimi on myös Lucía ja ammaltiltaan opettaja. Diego kutsuu "kakkos-Lucían" taloonsa. Mutta kun he suutelevat, hän näkee edessään "ykkös-Lucían." Lucía pettyy kun kuulee, että Diego on pettänyt häntä, vaikka erosta ei ole kauan. Candela taas luulee, että Fiti pettää häntä myöhien kotiintuloaikojen takia. Santi tutustuu vaimonsa pyhimykseltä vaikuttavaan veljeen, José Luisiin, jolla on kuitenkin suuret pelivelat. José varastaa tavernasta taulun, jolla on suurta tunnearvoa Santille ja Diegolle, mutta on väärennös. Santi kuitenkin maksaa Josén velat ja lupaa olla kertomatta asiasta Lourditakselle, jos José lupaa maksaa takaisin ja hankkii työpaikan.
Marcos, Guille, Teté, Curro, Raúl ja kaverit ovat viikonlopun Álexin lainaamassa mökissä. África tajuaa olevansa ihastunut Marcokseen. Retki alkaa hyvin, mutta Marcosille ja Raúlille syntyy tappelu siitä, kun Áfri suutelee Marcosta.
 • 78. jakso: Vailla vastarakkautta (El reparto de África)
África tunnustaa Marcosille ihastumisensa ja Marcos on puun ja kuoren välissä. Hän kuitenkin kertoo, että hänellä ei ole tunteita Áfria kohtaan. Lourditasin veli Jose Luis liehittelee Lucíaa ja sekös Diegoa sapettaa. Diego seuraa Lucíaa ja Jose Luista, kun he ovat kauppakeskuksessa. Lucía kuitenkin huomaa heidät. Guille ja Teté saavat valokuvat mökkiretkeltä. Valokuvien joukossa on yksi kuva sängystä otettuna josta Diego ei oikein tykkää. Guille näyttää valokuvat kavereilleen ja valehtelee että hän ja Teté ovat olleet jo sängyssä. Lourditasin tunnilla Guillen kaverit möläyttävät että jotkut ovat jo olleet sängyssä heidän luokaltaan. Eräs tyttö heidän luokaltaan kuulee, että se pari on Guille ja Teté. Hän levittää juorua ja Teté saa tietää tästä ja myöhemmin saa tietää että juorun levittäjä oli Guille. Teté suuttuu Guillelle ja sanoo sen olleen viimeinen pisara, ja he eroavat. Guille ja Diego menevät puhumaan Fernandolle ja Diego saa tietää juorusta. Myöhemmin Guille painaa palohälytysnappia ja kaikki tulevat luokista ulos ja Guille oli kirjoittanut seinille spraymaalilla että hän on tyhmä ja hän rakastaa Tetéä ja hän pyytää anteeksi. He sopivat ja jäävät halaamaan koulun käytävälle kaikkien poistuttua.
 • 79. jakso: Murheen alhossa (El armario empotrado)
Fernandolle iskee kriisi ja Diego menee myötätunnosta mutkalle. Fernando on jätetty kahdeksan vuoden yhdessäolon jälkeen, ja vielä muistilapulla! Diego ja kumppanit päättävät auttaa miestä erotuskissa. Selviää, että Fernandon ex onkin mies, Carlos, eli Fernando on homo. Diego ja muut yrittävät saada Fernandon ja Carlosin takaisin yhteen tuloksitta. Kun Fernandolle selviää Diegon ja muiden yritykset, hän suuttuu. Lopulta hän päättää erota työstään koulun psykologina. Lucía ja Candela tekevät terveyslupauksen: sauhuttelu saa jäädä! Candela suuttuu Fitille, koska tämä tukee vain Lucíaa tupakkalakossa, eikä usko, että Candela voisi lopettaa tupakoinnin. Raúl kikkailee saadakseen Áfrican takaisin. Hän yrittää ystävystyä tytön kanssa, mutta he huomaavat, että se ei onnistu, koska Raúlilla on vielä tunteita Áfria kohtaan. Raúl valehtelee Áfricalle, että hän olisi ihastunut Helenaan. Áfri järjestää Helenan ja Raúlin yhteen, vaikka Raúl ei sitä oikeasti haluakaan.
 • 80. jakso: Uusia kasvoja (La alegría de la huerta)
Lucía iskee silmänsä kypsään mieheen, Migueliin, paha vain että mies onkin kiinnostunut eräästä toisesta: Lucían äidistä Carmenista. Miguel kutsuu jopa Carmenin kanssaan Buenos Airesiin, mutta Carmen ei lähde. Fitin sisko Choni saapuu Santa Justaan, ja hänet majoitetaan Serranoille. Hän on juuri eronnut sulhasestaan, ja hän hakee lohtua Diegolta. He suutelevat, ja yhdessä vietetyn yön jälkeen Choni kuvittelee heidän seurustelevan. Tosiasiassa Diego ei ole kiinnostunut Chonista ja yrittää selittää tätä hänelle, mutta nainen ei kuuntele. Raúl seurustelee vieläkin Helenan kanssa, mutta vain saadakseen olla enemmän aikaa Áfrican kanssa. Raúl tapaa jopa Helenan vanhemmat, mutta lopulta hän lopettaa suhteensa Helenan kanssa ja kertoo hänelle, että on vielä rakastunut Áfricaan.
 • 81. jakso: Kala kuivalla maalla (Como una ola)
Choni käyttäytyy kuin olisi asunut Serranoilla aina, eikä kukaan kestä häntä. Hän esimerkiksi kieltää Lucíaa vierailemasta Serranoilla ja käskee Lucían ja Diegon ottaa avioeron. José Luis lupaa ryhtyä Chonin manageriksi ja auttaa tämän huipulle. Marcos kavereineen yrittää löytää töitä tienatakseen matkarahoja, mutta he perustavatkin bändin, joka säestää Chonia. Áfricaa ärsyttää kun Marcos ei huomaakaan häntä vaan opettaa Helenaa kitaransoitossa. Kaveruksille tulee riitaa, jonka he sopivat myöhemmin. Lourditas haluaisi lapsen, mutta Fitin pelottelujen takia Santiago luulee Lourditasin unohtavan hänet lapsen syntymän jälkeen. Lopulta hän saa kuitenkin sanottua tämän Lourditakselle, joka lupaa ettei niin käy. Diegolla on täysi työ että hän saa jätettyä Chonin, joka luulee heidän olevan rakastavaisia. Kun hän lopulta saa sanottua totuuden, Choni on itsemurhan partaalla, kunnes Diego lupaa mennä hänen kanssaan naimisiin.
 • 82. jakso: Rytmi veressä (Las de Caín)
Diego yrittää päästä eroon Chonista, mutta ei voi tehdä sitä Fitin ja Chonin kummitädin ollessa kuolemaisillaan. Diego, Santiago, Fiti, Choni, Candela sekä Lucía matkaavat kaikki kotikylään kummitädin luokse, ja tädin viimeinen toive on, että Diego vannoo käsi Raamatulla menevänsä naimisiin Chonin kanssa. Lucía näkee Diegon vannovan, mutta mies kuitenkin ristii sormensa valan aikana. Lucía päättää auttaa Diegon pois vaikeasta tilanteesta suutelemalla tätä kaikkien edessä. Porukka joutuu lähtemään kiirellä karkuun vihaisia sukulaisia. Myöhemmin Diego miettii, tarkoittiko Lucía suudelmalla rakastavansa häntä yhä. Koululla tanssia opettava hyvännäköinen Inés sekoittaa poikien päät, rakastunut Boltsikin alkaa laihduttaa. José Luis palkkaa Inésin bändinsä koreografiksi, mutta tämä suuttuu miehen lähentelystä ja jättää homman kesken. África, Helena ja Inés keksivät vain Inésin vartaloa tuijotelleille pojille jäynän ja nolaavat nämä poikien bileissä. Candela oli tavannut kongressissa miehen, jonka kanssa hänellä oli ollut säpinää Fitin tietämättä. Candela kertoo Lucíalle asian vaivaavan häntä koko ajan.
 • 83. jakso: Jälkilämpöä (Ay, Candela)
Candela on vaikeassa tilanteessa, koska on rakastunut kongressissa tapaamaansa Júlianiin. Mies lähettää hänelle jopa kukkia, eikä Candela tiedä mitä tekisi – hän rakastaa Júliania, muttei voisi loukata Fitiä niin syvästi 20 aviovuoden jälkeen. Fiti luulee Candelan vain olevan alamaissa ja suunnittelee tälle hääpäiväksi yllätyksen. Candela saa lopulta kerrottua Fitille Júlianista, joka oli tullut Santa Justaan pyytäkseen hänet mukaansa Kanarialle. Choni on jo unohtunut, ja Fernandon rohkaisema Diego kertoo Lucíalle tunteistaan. He palaavat yhteen pitäen asian kuitenkin salassa. Raúl luulee hukanneensa kaverusten matkarahat, ja hän ja Marcos päätyvät alastonmalleiksi tienatakseen puuttuvat rahat. Lopulta koko sotku selviää, kun nuoret tajuavat rahojen olevan yhä Áfricalla.
 • 84. jakso: Isku vyön alle (El toro por los cuernos)
Candela kertoo Raúlille hänen ja Fitin eroaikeista, ja Raúl on aivan mieli maassa. Fiti päättää taistella vaimostaan, hakee tämän koulusta moottoripyörällä ja vie erääseen maalaistaloon. Pojat näkevät Diegon ja Lucían yhdessä ja Diego kertoo heidän seurustelevan. Diego pyytää Lucíaa muuttamaan takaisin kotiin ja Lucía suostuu. Choni kertoo Diegolle olevansa raskaana, ja Diego järkyttyy ja välttelee naista parhaansa mukaan. Hän karkaa jopa Lucía mukanaan samaiseen maalaistaloon missä Candela ja Fitikin ovat. Kohta paikalle pamahtaa myös Choni, joka painostaa Diegoa kertomaan raskaudesta Lucíalle. Lucía kuulee asiasta vaningossa ja jättää Diegon. Myöhemmin hän kuulee puhelimestaan keskustelun jossa Diego kertoo Chonille rakastavansa vain ja ainoastaan Lucìaa. Lucìa antaa Diegolle anteeksi ja Choni kertoo, ettei olekaan raskaana, kuukautiset vain olivat myöhässä. Eva tulee käymään, mutta Marcos ei iloitse vierailusta. África järjestää ”kaveri-illan” Evan kunniaksi, ja Marcoskin lopulta suostuu Raúlin takia. Eva valehtelee Marcosille, että koulu on mennyt huonosti eikä apurahaa myönnetä. Hän kertoo rakastavansa Marcosia ja haluavansa vain olla tämän kanssa. Marcos näkee kuitenkin paperin, jossa Evalle on myönnetty apuraha Toulouseen. He eroavat ja Eva lähtee. Marcos kuitenkin lähtee lopulta Evan perään ja Eva antaa hänelle anteeksi. Candela on jo päättänyt jäädä perheensä luokse, mutta Fitin mielestä hän olisi onnellisempi Kanarialla joten hän vie Candelan lentokentälle.
 • 85. jakso: Kurjuuden kuningas (Soy nenuco)
Fiti yrittää peittää surunsa, esittää iloista ja hehkuttaa sinkkuelämän hyviä puolia. Mies alkaa liikkua nuorempiensa seurassa, iskee jopa erään nuoren baarinpitäjän, mutta ei saa ajatuksiaan irti Candelasta. Lourditas ei vieläkään ole tullut raskaaksi, ja hän toivoisi myös Santin käyvän hedelmällisyystestissä. Santi käy kuitenkin testissä häneltä salaa, ja saa tietää siittiöidensä liikkuvan hitaasti. Hän kertoo asiasta lopulta myös Lourditasille, mutta Fernando sanoo ettei hän ole kuitenkaan steriili. Choni tajuaa menettäneensä mahdollisuutensa Diegon kanssa, ja iskee silmänsä José Luisiin. Diego ja Santi tekevät pelkästä yhden yön jutusta puhuneelle José Luisille jäynän, ja saavat Chonin luulemaan että juttu José Luisin kanssa onkin vakava. Masentunut Raúl saa lopulta kerrottua Álexille ja Chukylle vanhemmistaan. Pojat huijaavat Afrin piristämään Raúlia, kertomalla että Raúlilla on Candelalta periytynyt sairaus. Raúl ja África päätyvät jo melkein sänkyynkin, mutta viimein Raúl saa kerrottua Afrille ettei mitään sairautta ole, mutta hänen vanhempiensa ero on totta.
 • 86. jakso: Vauhdin hurmaa (Qué mal está Occidente)
Lourditasin kolaroitua formulatoimittajan kanssa Fiti päättää, että hän, Santi ja Diego lähtevät Australiaan katsomaan formuloita. Kone joutuu kuitenkin tekemään pakkolaskun intialaiselle lentokentälle, ja Santin sotkettua housunsa tämä heittää passinsa roskiin housujen mukana, eivätkä he pääse enää koneeseen, vaan joutuvat turvautumaan lentokenttäpoliisin apuun. Lopulta sotku kuitenkin selviää ja he palaavat kotiin esittäen käyneensä Australiassa asti. Choni ja Lucía ajaantuvat riitoihin, koska Choni haluaisi esiintyä tavernassa karnevaalien aikana. José Luis järjestää tavernaan kunnon pippalot, ja värvää avuksi Áfrican, Helenan, Raúlin, Chukyn ja Álexin. Meno yltyy rajuksi ja poliisikin tulee paikalle. José Luis joutuu korvaamaan kaiken, Lucía ja Choni saavat riitansa sovittua eikä matkalta palanneille miehille kerrota jutusta mitään. Guille loukkaa itsensä ja Raúlin neuvosta Teté päättää piristää tätä ostamalla tälle yhtä hienon nahkatakin kuin Raúlilla. Guille kuitenkin muuttuu epäluuloiseksi nähdessään Tetén ja Raúlin liikkuvan yhdessä, ja kuunneltuaan salaa pätkän näiden keskustelusta, on aivan varma että Teté pettää häntä Raúlin kanssa. Guille on jo vähällä käydä Raúlin kimppuun, mutta saa kuitenkin lahjansa ja myös sovittua Tetén kanssa.
 • 87. jakso: Kissalan poikia (¿Tú te crees que la policía es tonta?)
Afrin isä tuo poliisiautonsa korjaamolle, ja nuorena poliisinurasta haaveillut Fiti ei saa pidettyä itseään kurissa löydettyään autosta poliisin univormun. Hän alkaa kuljeskella ympäriinsä univormussa poliisia esittäen, kunnes Diego Fernandon avulla saa tämän tajuamaan touhun olevan rikollista. Taverna joutuu kuitenkin aseellisen ryöstön kohteeksi, ja poliisiradiosta hälytyksen kuullut Fiti tulee paikalle ja pelastaa tilanteen esittämällä poliisia. Hänet kuitenkin pidätetään poliisin esittämisen takia. Parin mutkan kautta Fiti kuitenkin pääsee vapaalle jalalle. Kouluun on pakko valita uusi rehtori, ja ehdolle asettuvat Lucía ja Lourditas. Käy kuitenkin niin, että vaimojensa paremmuudesta kiistelleessään Diego ja Santi riitaantuvat pahasti, ja Santi on jopa ostamassa Diegon osuutta tavernasta. Lopulta naisillekin tulee eripuraa, ja pelastaakseen tilanteen Diego lahjoo Guillen kavereineen tekemään vaalivilppiä Lourditasin eduksi, ja tästä tuleekin uusi rehtori. África ei enää kestä asua kotona, joten Raúl lupautuu muuttamaan hänen kanssaan yhdessä kimppakämppään, mutta sopivaa asuntoa ei tahdo löytyä. Lopulta löytyy kuitenkin sopiva asunto, joka varataan heille, mutta vuokrataan kuitenkin Álexille, joka on ottanut kämppikseksi työkaverinsa. Afri, Raúl ja Chuky kuitenkin ajavat kämppiksen tiehensä, ja Álex joutuu anelemaan heitä luokseen. Yhdessä vaiheessa Afri kuitenkin palaa kotiin pelastaakseen Fitin vankilaan joutumiselta, mutta Fiti kuitenkin saa vielä puhuttua Afrin isän ympäri päästämään tyttärensä pois kotoa. Kämppään asettuvat lopulta taloksi Raúl, Álex sekä huoneensa jakavat Afri ja Helena.
 • 88. jakso: Villi ja vapaa (Un pez llamado Fructu)
Santin sperman laatu ei ole vieläkään parantunut, koska mies ei ole edes noudattanut saamiaan liikunta- ja syömisohjeita. Lourditas pelkää, ettei hänestä tule koskaan äitiä, ja Choni neuvoo hakemaan apua spermapankista. Lourditas ei kuitenkaan innostu ideasta, vaan haluaa hankkia sperman tutulta, ja Choni ehdottaa Fernandoa. Fernando suostuu, mutta Santi raivostuu kuullessaan asiasta. Seuraavana päivänä Santi kertoo Fernandolle, että luovutusjuttu käy hänelle. Kun Santi kertoo Lourditasille luistaneensa kuntoilusta ja muusta, tämä toteaa, ettei toivo olekaan ehkä vielä mennyttä ja että spermanluovutus olikin tyhmä idea. Fiti on ollut yön poissa Serranoilta, ja tulee aamulla takaisin Fructuksi nimeämänsä kultakala mukanaan. Fiti juttelee kalalleen, ja Diego ja Santi turvautuvat jälleen Fernandon neuvoihin. Syynä on luultavasti ero Candelasta, joka Fitin pitäisi vielä käsitellä kunnolla. Diego ja Santi jopa värväävät erään Groguin kaverin esittämään Candelan miesystävää Julíania, jotta mies murtuisi. Fiti kuitenkin kutsuu "Julíanin" Serranoille juhlimaan, ja Diego heittää hänet ulos. Diego menee Fitin kanssa yhdessä käymään tämän kotona, ja huomatessaan Fructun kuolleen, hän viimein murtuu ja alkaa itkeä hullun lailla. Raúl kämppiksineen ajautuu riitoihin naapurin kanssa heidän pidettyään asunnossaan meluisat bileet. Kummankin asunnon asukkaat kiusaavat toisiaan eri tavoin. Raúlille kuitenkin selviää, että naapurissa asuu hänen sinne vastamuuttanut tätinsä Choni. Sillä välin muut ovat kuitenkin murtautuneet Chonin asuntoon tekemään tuhojaan, ja sytyttävät sinne pienen tulipalon. Choni suuttuu, mutta leppyy kuitenkin pian. Samaan aikaan Choni ihmettelee missä José Luis on, sillä asunto on heidän yhteisensä.
 • 89. jakso: Ei se nyt noin mennyt! (La culpa fue del centollo)
Curron pitää tehdä kouluaine vanhempiensa tutustumisesta, ja Diego kertoo sen olleen rakkautta ensi silmäyksellä. Lucía kuitenkin kertoo olleensa silloin ihastunut Fitiin, ja lähentyneensä Diegon kanssa lähinnä sattumalta. Diego tulee epäluuloiseksi Lucían rakkauden syystä, ja ajautuu tekemään persoonallisuustestejä. Lucía kertoo kuitenkin rakastavansa Diegossa tämän hellyyttä ja huolenpitoa. Santi ei pidä Lourditasin lisääntyävästä serranomaisuudesta, vaan haluaisi hienostuneen vaimon. Mies alkaa itse parantaa tyyliään Carmenin avulla. Lourditasin arkkipiispasetä tulee illalliselle, ja Lourditas haluaisi käyttäytyä rennosti Santin mieliksi, mutta Santipa mongertaa latinaa ja yrittää käyttäytyä hyvin. Lourditas suuttuu ja he sopivat seuraavana päivänä että kumpikin saa pysyä ihan omanlaisenaan. José Luis änkee pariksi yöksi rahapulassa olevien nuorten kimppakämppään, ja saa puhuttua Raúlin ympäri tekemään mallinhommia. Fiti on huolissaan Raúlista, joka lintsaa koulusta. Raúl pääsee alusvaatemalliksi kuvastoon ja vielä näytökseenkin, joka kuitenkin päättyy huonosti.
 • 90. jakso: Raskas opinahjo (El primer Serrano universitario)
Diego on menossa yliopistoon psykologian kurssille, mutta häntä jännittää. Ensimmäinen luento ei mene ihan putkeen, vaikka kotona hän kertoo kaiken menneen hienosti. Fiti rohkaisee häntä jatkamaan ja menee mukaan luennolle. Fiti iskee silmänsä Diegon opettajaan Gloriaan, mutta saa itsensä näyttämään idiootilta naisen silmissä. Diego jänistää ennen tenttiä, mutta menee kuitenkin tekemään sen ja kertoo sen mennen hyvin. Álexin kaveri Jaime on tullut kaupunkiin palomiestesteihin, ja África iskee silmänsä häneen. Kaksikosta tuleekin hetkessä pari, ja sekös Raúlia masentaa. José Luis yrittää auttaa Raúlia ja tulee laittaneeksi unilääkettä Jaimen repussa olleisiin juomiin, joista yhden tämä antaa Afrille. Raúl myöntää Afrille, että haluaisi olla tämän kanssa, vaikkei se olekaan mahdollista. Afri kuitenkin juo unilääkejuomaa ja nukahtaa Raúlin sänkyyn, ja he nukkuvat vierekkäin. Aamulla Jaime tulee käymään, mutta tuupertuu hänkin unisena. José Luis myöntää huumanneensa juomat, ja he korjaavat tilanteen laittamalla Afrin ja Jaimen alasti vierekkäin nukkumaan, niin etteivät he herätessään muista tapahtuneesta mitään. Santi esittää iloista veljensä puolesta, mutta oikeasti häntä harmittaa, kun kaikki kehuvat Diegoa, etenkin Lourditas. Grogui loukkaantuu, ja Santi joutuu värväämään Afrin ja José Luisin töihin. Carmen tukee Santia ja auttaa tätä tavernan siivoamisessa tarkastajaa varten. Lourditas ja Choni kuitenkin saavat väärän käsityksen ja luulevat Santin pettävän Lourditasia Carmenin kanssa. Carmen saa kuitenkin selitettyä sotkun Lourditasille, ja tämä tekee sovinnon Santin kanssa.
 • 91. jakso: Kantapään kautta (Tracatrá, suspensos y cintas de vídeo)
Tetéä ärsyttää Guillen lapsellisuus, ja pojan ehdotuksesta he päättävät ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja mennä sänkyyn, mutta Lourditas keskeyttää heidät. El Sueño de Morfeo on tullut keikalle kaupunkiin, ja esiintyy ennen sitä lyhyesti Afrin ja muiden luona. Guillen ja Tetén yhteinen ilta menee pieleen, ja Guille jää yksin Tetén pitäessä hauskaa. Seuraavana päivänä he eroavat, koska ovat Guillen ja lopulta Teténkin mielestä liian erilaisia. Diego on reputtanut jo toisen tentin, ja nyt hänen pitäisi tehdä esitelmä, jossa Lucía lupautuu auttamaan. Diego ei kuitenkaan opi, ja hänelle ja Lucíallekin tulee vähän riitaa Diegon moitittua vaimonsa opetusta. Lopulta esitys menee kuitenkin ihan hyvin ja hän saa hyvän arvosanan. Fitillä on lyhyt suhde korjaamon asiakkaaseen Candyyn, joka paljastuukin pornotähdeksi.
 • 92. jakso: Isän kanssa kahden (¿Tú te afeitas, Guille?)
Guille ja Teté ovat murtuneita eronsa takia, ja Diego ja Lucía yrittävät parhaansa mukaan lohduttaa heitä. Guille suostuu lähtemään Diegon, Fitin ja Santin kanssa kalastusretkelle, joka ei mene aivan suunnitelmien mukaan. Raúl erehtyy luulemaan että Afrin poikaystävä Jaime pettää tätä Helenan kanssa, mutta lopulta selviääkin että Jaimella on toinen tyttöystävä, Mamen, jonka Raúl ja Helena houkuttelevat paikalle. Jaime lähtee Mamenin matkaan ja Afri toteaa Raúlin olevan hyvä ja välittävä ystävä. Samaan aikaan Choni tapaa entisen poikaystävänsä Leonardon, jolle valehtelee olevansa koulun rehtori. Lucía auttaa häntä esittämään, että hänellä on hieno talo, varakas mies ja kaksi lasta. José Luis kuitenkin tunkeutuu juoneen mukaan esittämään Chonin miestä, josta Choni suuttuu. José Luis kuitenkin paljastaa Leonardon huijariksi ja saa sovittua Chonin kanssa.
 • 93. jakso: Iloinen perhetapahtuma (Pero, ¿quién mató a padre?)
Santi auttaa tavernassa naista synnytyksessä, mutta käskee Fitin ottaa kaiken kunnian. Fitiä kohdellaan kuin sankaria, mikä kuitenkin harmittaa Santia. Lopulta Fitin päästyä suoraan televisiolähetykseen kertomaan teostaan hän tunnustaa Santin olevan oikea sankari. Raúl, África ja Helena ryhtyvät rahan tarpeessa pitämään rakkausneuvontapuhelinta. Teté ja Guille yrittävät olla ystäviä, ja soittavat kumpikin tuohon puhelimeen saaden sieltä ristiriitaisia neuvoja, jotka johtavat heidän riitaantumiseensa. Heille kuitenkin selviää, ketkä neuvoja antoivat ja ovat taas sovussa. Eva soittaa Lucíalle ja kertoo olevansa raskaana. Curro luulee Lucían olevan raskaana, pelkää jäävänsä huomiotta lapsen synnyttyä, ja alkaa käyttäytyä huonosti. Diegolle tulee riitaa erään toisen pojan isän kanssa tämän haukuttua Curron koripallotaitoja. He sopivat pojilleen vapaaheittokilpailun, jonka jälkeen Currolle selviää että raskaana onkin Eva. Asiasta kerrotaan lopussa kaikille muillekin, ja Lucía lähtee Toulouseen Evan tueksi.
 • 94. jakso: Luonnon kutsu (La llamada de la selva)
Lucían ollessa Ranskassa Fiti kiusoittelee Diegolla olevan juttua opettajansa Glorian kanssa. Väärinkäsitysten kautta Fiti luulee että näiden välillä on oikeasti jotain, ja hetkessä he luulevat Carmeninkin kuulleen siitä, vaikkei tämä kuullut mitään. Santin ja Lourditaksen seksielämä on hiipunut lapsenteon takia. Choni ja José Luis tulevat heille asumaan, mikä ei miellytä Santia. Santi yrittää yllättää Lourditasin, mutta siitäkin heille syntyy vain riitaa. Lopulta Choni saa Lourditasin tajuamaan, että lapsesta on tullut tälle pakkomielle, ja niinpä tämä pyytää Santilta anteeksi. Raúl ja África riitelevät joka asiasta, ja tulevat siihen tulokseen että toisen on lähdettävä kämpästä. Raúl saa kuitenkin siivotessaan sähköiskun, ja Afri pelkää hänen kuolevan. Pari tekee sovinnon, ja heidän viettäessään aikaa yhdessä Raúlille sattuu muitakin tapaturmia. Raúl alkaa elätellä toivoa yhteenpaluusta, edes jonkin ajan päästä, mutta Afri kertoo ettei enää koskaan tule rakastamaan häntä.
 • 95. jakso: Houkutteleva tarjous (El síntoma de Estocolmo)
Fiti päättää lähteä Benidormiin onnittelemaan 80-vuotiasta isäänsä, ja Diego ja Santi lähtevät mukaan. Fitin isä on kuitenkin Caymansaarilla, mutta he törmäävät miehiin, jolle tämä on velkaa ison summan. Miehet sieppaavat heidät, mutta he onnistuvat lopulta puhumaan itsensä vapaiksi. Fiti päättää myydä korjaamonsa saatuaan siitä hyvän tarjouksen, ja sijoittaa rahat isänsä velkojien osakkeisiin. Santi pelkää Lourditasin pettävän häntä lähetystyöntekijän kanssa, ja lähtiessään itse Benidormiin hän palkkaa Guillen vahtimaan vaimoaan. Lourditas suuttuu kuullessaan Santia liehitelleen Ingan äänen soittaessaan tälle, suuttuu ja päättää lähteä itsekin lähetystyöntekijäksi. Santi ja Lourditas kuitenkin sopivat miesten palattua kotiin. África ystävystyy naapurinsa Lolan kanssa, mutta pojat eivät tykkää kun tämä on koko ajan heillä. Afri kuitenkin auttaa Lolaa muuttamaan ulkonäkönsä, jolloin poikien mieli muuttuu. Afria alkaa kuitenkin harmittaa Lolan ollessa aivan kuin hän. Lola varastaa Afrin työpaikan ja menee sänkyyn Raúlin kanssa, jolloin Afri suuttuu kunnolla, mutta muut vain pitävät häntä kateellisena.
 • 96. jakso: Paremmissa piireissä (¡Será por dinero!)
José Luis auttaa kaveriaan säilyttämällä varastettua sormusta, mutta sormuksen nähdessään Choni käsittää väärin ja luulee miehen kosivan häntä. Choni on innoissaan tulevista häistä, mutta José Luis yrittää saada sormuksen takaisin palauttaakseen sen kaverilleen. Kun totuus sormuksen alkuperästä paljastuu Chonille, hän raivostuu José Luisille. Lourditasin avulla José Luis kuitenkin kosii Chonia juuri tämän unelmoimalla tavalla, ja tämä vastaa myöntävästi. Santa Justa Klan esiintyy kevätjuhlassa, mutta Lourditas ei pidä heidän valitsemastaan laulusta. Guille ei suostu esittämään Lourditasin vaatimaa ystävyydestä kertovaa laulua. Muut ovat jo vähällä esiintyä ilman Guillea, kunnes tämä lopulta ilmaantuu paikalle, jolloin he esittävät alkuperäisen laulunsa. Fiti on saanut hyvät tuotot niistä osakkeista, joihin sijoitti korjaamosta saamansa rahat. Hän tutustuu asunnon ostoa ajatellessaan viehättävään kiinteistönvälittäjään, Lydiaan. Lydia esittelee hänet sijoitusvinkkejä antavalle tuttavalleen, jonka avulla Fiti tienaa yhä enemmän rahaa. Santi on kateellinen Fitille, ja Diegokin on sitä mieltä että Fitin pää on mennyt sekaisin. Lopulta Fiti tulee kuitenkin järkiinsä ja tekee sovinnon ystäviensä kanssa. Raúl muuttaa Lolan luo, jolloin hänelle alkaa vähitellen valjeta millainen tämä oikeasti on. Afri yrittää auttaa Raúlia, mutta tämä ei kuitenkaan pidä siitä. Afri suutelee Raúlia ja kertoo, ettei pysty olemaan tälle vain ystävä, mutta Raúl sanoo että Afrin olisi pitänyt sanoa se aikaisemmin, nyt on jo liian myöhäistä.
 • 97. jakso: Riuduttava rakkaus (La jauría del hortelano).
Diego kuulee Josè Luisin puhuvan tuhmia jonkun Marilynin kanssa ja yrittää kertoa siitä Chonille. Kertominen jää kuitenkin kesken ja Choni luulee miehen olevan rakastunut tähän. Choni lähtee Diegolle selvittämään asioita ja suutelee Diegoa. Diego on ihmeissään. Lopulta selviää, että Marilyn onkin Choni itse, niinpä Choni ja José pääsevät naimisiin. Fiti saa Santinkin mukaansa sijoitusbisneksiin ja huijatuksi tullut Santiago menettää Diegon tietämättä suuren summan Diegon ja itsensä rahoja. Diego saa tietää asiasta ja antaa molemmille kenkään. Lucìa palaa kotiin mukanaan ultraäänikuva vauvasta. Guille vannoo, ettei ole enää kiinnostunut Tetèstä. Tetè ei usko asian olevan niin ja alkaa vikitellä DVD:tä. Guille on mustasukkaisuudesta vihreänä. Afrìca lukitsee itsensä käsiraudoilla Raúliin, jotta saisi tämän kuuntelemaan. Avaimet lentävät vahingossa viemäriin ja he joutuvat menemään yhdessä hääjuhlaan. Afrìca antaa siunauksensa Lolalle ja Raúlille, mutta Raúl tahtookin olla Afrìcan kanssa.

Kuudes tuotantokausi

Carmen kuudennella tuotantokaudella jaksossa Sisar hento valkoinen
 • 98. jakso: Jäyhä mököttäjä (La pasión según Fructuoso)
Fiti palaa Meksikosta valokuvat mukanaan. Santiago ja Diego eivät ole yhtä innoissaan muiden ihailusta. Pankkivirkailija käy tavernassa ja miehillä alkaa kova mietintä mistä rahat velkoihin. Raúl palaa Afrícan kanssa Ranskasta ja hänellä on haave omasta baaristaan, jonka Fiti lupasi rahoittaa... Onko sittenkään näin? Guille ja Teté jatkavat mykkäkoulua. Dvd ja Guille joutuvat sanaharkkaan ja joutuvat selvittämään pitkään asioitaan. Lourditas tietää jotain olevan tekeillä tavernassa. Myöntävätkö miehet? Fiti yrittää auttaa ystäviään rahapulassa, mutta keinot ovat jokseenkin omituiset. Meksikostakin kaveri tuli moikkaamaan rahamies Fructuosoa. Tavernaan saapuu Emilia, jolla on miehille ehdotus. Santiago saa isältään neuvoja.
 • 99. jakso: Alku aina hankalaa (Aquí huele a perro)
Emilia haluaisi toteuttaa tavernassa muutoksia, joista miehet eivät ole mielissään. Lopulta Santi suuttuu niin pahasti että jättää tavernan, ja Diego lähtee mukaan. Miehet päätyvät supermarkettiin tuote-esittelijöiksi. Lucía ja Lourditas tutustuvat Emiliaan, ja tajuavat miesten myyneen tavernan. Kun vaimot saavat heidät kiinni, Diegon ja Santin on tunnustettava koko juttu. Lucían veljenpoika Manu tulee kaupunkiin, ja Teté on ihastuksesta suunniltaan. Yhä Tetén perään haikaileva Guille yrittää saada Tetén luulemaan että Manu on homo, jottei tyttö ihastuisi tähän. Manu onnistuu kuitenkin kääntämään tilanteen hyödykseen. Fiti etsii työpaikkaa ja käy lukuisissa haastatteluissa, mutta pääsee vain koiranulkoiluttajaksi. Choni auttaa Fitiä valehtelemaan muille, että hän työskentelee autofirmassa. Lopulta kaikkien ollessa yhdessä jakson lopussa, kerrotaan monenlaisia uutisia: Manu jää toistaiseksi Serranoille asumaan, Diego ja Santi ovat taas töissä tavernassa, Fiti ulkoiluttaa koiria työkseen ja Guille toteaa, ettei Manu ole homo.
 • 100. jakso: Suku on pahin (Los puentes de la Alcarria)
Diego ja Santi lähtevät vaimoineen tätinsä luo pelastamaan vanhaa kotitaloaan veden vallasta. Diego löytää sieltä äitinsä vanhan päiväkirjan, ja hänelle ja Santille selviää että heidän äitinsä petti heidän isäänsä. Diego pelkää olevansa jonkun muun poika, mutta muiden tehtyä salaa DNA-testin selviää että hän todellakin on Serrano. Emilian tytär Susana tulee Milanosta äitinsä luo, ja Fiti yrittää auttaa Emiliaa pärjäämään kapinoivan tytön kanssa. Fiti käskee Raúlia pitämään tytölle seuraa, ja África luulee Raúlilla olevan juttua Sun kanssa, kunnes selviää että oli kyse pelkistä väärinkäsityksistä. Teté pitää edelleen Manusta, ja järjestää tälle bileet vanhempien ollessa poissa. Bileissä Teté kuitenkin käsittää Manun sanat väärin, ja luulee tämän pyytävän häntä huoneeseensa kahden, vaikka Manu onkin aikeissa mennä sinne toisen tytön kanssa. Guille yrittää estellä Tetéä menemästä ja kertoo jopa rakastavansa tätä, mutta tyttö on niin innoissaan ettei kuuntele. Pian Tetélle selviää totuus ja hän kiittää Guillea. Vanhemmat palaavat kotiin etuajassa, ja yllättävät Manun sängystä tytön kanssa, jolloin he joutuvat muistuttamaan tätä talossa vallitsevista säännöistä.
 • 101. jakso: Tympeä työkaveri (El talonario de Aquiles)
Serranojen rahat ovat todella vähissä. Pesukoneen mentyä rikki Carmen haluaisi auttaa ostamalla uuden, mutta Lucía ei huoli äitinsä rahoja, ja he riitaantuvat. Diego lainaa Carmenilta rahaa Lucían tietämättä, mutta Fitin pyynnöstä ei käytäkään niitä pesukoneeseen. Sekin päättyy kuitenkin huonosti, ja Diego aikoo myydä isänsä vanhat postimerkit, joiden uskoo olevan arvokkaita. Lucían kuullessa postimerkkien todellisen, pienen arvon ennen Diegoa, hän sopii Carmenin kanssa ja myy merkit tälle 1 200 eurolla. Fiti aloittaa työnsä tavernassa, mutta Santi ei ole vielä antanut hänelle anteeksi. Fiti ehdottaa että tavernaan voisi hankkia sähköpannun, jotta saataisiin tarjolle lämmintä ruokaa, ja he käyttävät Carmenilta saadut rahat siihen. Santi kuitenkin salaa muilta tiedon terveystarkastajan tulosta, ja taverna saa isot sakot. Santi löytää kirjeen, jonka Fiti kirjoitti heille ollessaan itsemurha-aikeissa, ja antaa tälle anteeksi. Afri aloittaa työt koululla tanssinopettajana, kun taas Raúlilla ei ole vieläkään töitä. Chukyn ehdotuksesta Raúl yrittää tienata rahaa toimimalla lääkkeiden koekaniinina. Afrin ensimmäinen tunti ei mene hyvin, mutta Manu rientää apuun. Raúl nukahtelee lääkkeen vaikutuksesta, ja Afri itkee Manun olkapäätä vasten, jolloin taas Manusta pitävä Teté suuttuu. Lopuksi Lourditas ehdottaa että Manu voisi auttaa Afria tuntien pitämisessä.
 • 102. jakso: Sopeutumaton (Il bambino della strada)
Emilia saa kutsun ex-miehensä häihin, mutta Susana ei suostu lähtemään hänen mukaansa, jolloin Emiliasta pitävä Fiti tarjoutuu kavaljeeriksi. Milanossa, jossa häät pidetään, on samaan aikaan tärkeä jalkapallo-ottelu, jolloin Fiti järjestää myös Diegon ja Santin matkaan mukaan. Fiti ja Emilia menevät häihin Diegon ja Santin mennessä otteluun, mutta liput ovatkin jääneet Fitille. Veljekset ilmestyvät häihin ja pääsevät sisään esiintyen muotisuunnittelijoina. Kun miesten todellinen henkilöllisyys paljastuu, he lähtevät, ja Emilia saa ex-mieheltään allekirjoituksen niihin elatusapupapereihin joiden takia on tullutkin. Susana aloittaa koulussa Tetén ja Guillen luokalla, ja Lucía pyytää Tetéä olemaan Sun kaveri, koska tämän äiti on Diegon pomo. Susana käyttäytyy huonosti, ja saa opettajat harkitsemaan erottamistaan. Tyttö järjestää bileet tavernassa, mutta Lucía saa tietää niistä ja sanaharkan jälkeen tulee lyöneeksi Susanaa. Emilialle ei kuitenkaan kerrota tapahtuneesta ja kaikki ovat taas väleissä keskenään. Raúlin ensimmäinen lääkekokeilujakso on päättynyt, ja hänen pitäisi odottaa pari kuukautta ennen seuraavan alkua. Hän tarvitsee kuitenkin rahaa ja tarjoutuu toiselle firmalle koekaniiniksi, välittämättä muistinmenetyksestä ja muista haittavaikutuksista, joita lääkkeiden yhteiskäytöstä voi seurata. Hän pääsee koululle töihin siivoojaksi. Afri kertoo murheistaan Manulle, mutta tämä suutelee häntä, mistä Afri ei pidä. Raúl näkee suudelman, muttei lääkkeiden takia muista sitä enää myöhemmin. Lopulta lääkejuttu paljastuu Afrille. Afri myös kertoo Raúlille suudelmasta, mutta tämä suhtautuu siihen hyvin.
 • 103. jakso: Ura urkenee? (Amar es transigir)
Diego, Santi ja Guille naureskelevat Currolle tämän harjoitellessa koulunäytelmää varten. Curro loukkaantuu ja hänelle iskee ramppikuume. Diego syyttää itseään ja hakee Fernandolta apua, jolloin hänen mieleensä palaa laulajaduo, johon hän nuorempana kuului. Silloin hän ei uskaltunut ryhtyä laulajaksi isänsä takia, mutta nyt hän lupaa esiintyä tavernassa jos Currokin esiintyy näytelmässään. Duon toinen osapuoli saapuu maisemiin ja esiintyy Diegon kanssa tavernassa, ja myös Curron näytelmä menee hyvin. Chuky ehdottaa Raúlille, joka tarvitsee rahaa Afrin syntymäpäivälahjaan, että tämä hankkisi käsiinsä Guillen luokan tulevan kokeen ja myisi sen nuorille. Juttu menee kuitenkin pahemmaksi, ja Raúl ja Chuky joutuvat pistämään koulun palohälytyksen päälle keskeyttääkseen kokeen. Raúl saa kuitenkin hankittua Afrille mieleisen lahjan. Emilia on ihastunut lakimieheensä, mutta Fiti luulee tämän pitävän hänestä. Hän lähettää tälle kukkia salanimellä ja pyytää tätä myös treffeille, mutta Emilia luulee edelleen kyseessä olevan lakimies. Lucía ja Choni pelastavat Fitin ennen kuin tämä ehtii nolaamaan itsensä, koska Emilia menee treffeille lakimiehen kanssa. Myöhemmin selviää, ettei lakimies välittänytkään hänestä vaan vaimostaan.
 • 104. jakso: Kuinka äkäpussi kesytetään (Los tres cerditos)
Santi on ajellut ylinopeutta ja hänet tuomitaan kuudeksi kuukaudeksi vankilaan, mutta hän päättää suorittaa sen yhdyskuntapalveluna lastentarhassa. Hän ei kuitenkaan saa lapsia kuriin. Diego saa rauhoitettua lapset saduilla, ja se alkaa luonnistua Santiltakin, kunnes hänen juttunsa sikojen teurastamisesta saa lapset itkemään. Lourditas ilmestyy vanhempien kanssa paikalle kun roskakori on liekeissä Santin tiputettua sinne polttamansa sikarin ja Santin ollessa lasten kimpussa. Santi kuitenkin tapaa vielä erään pojan, joka saa sitten astmakohtauksen ja Santi auttaa häntä. Santin luullaan kaapanneen pojan ja hän joutuu putkaan, mutta pääsee vapaaksi. Raúl haluaisi opettaa jotain, jotta tytöt pitäisivät hänestä kuten Manusta. Lourditas antaa hänen perustaa elokuvakerhon, mutta sinne tulleet pojat haluaisivat vain ohjeita tulla samanlaisiksi kuin Raúl. Tunneille alkaa olla tungosta, mutta tyttöjä ei huolita, jolloin Manu alkaa epäillä. Yoli juonii itsensä mukaan ja nauhoittaa Raúlin puheet. Afri saa nauhan Manulta, mutta heittää sen roskiin. Lourditas kuitenkin löytää ja kuuntelee sen, jolloin Raúl erotetaan. Su on lähdössä Milanoon isänsä luo, mutta Emilian soittaessa isä on unohtanut koko jutun. Emilia käyttää koulua syynä ja kieltää tyttöä lähtemästä. Koulussa Lucía määrää Sun toiseksi osapuoleksi väittelyyn, johon Fiti auttaa tyttöä valmistautumaan. Vaikka valmistautuessa syntyy riitaa, väittely menee lopulta hyvin.
 • 105. jakso: Tyhjäkäyntiä ja sisäänajoa (Paseando a Miss Emilia)
Eva on synnyttänyt etuajassa tytön, joka aiotaan nimetä Chloéksi. Diego ja Lucía ovat menossa Ranskaan vauvaa katsomaan, mutta heikon rahatilanteen takia muut eivät voi tulla mukaan. Isovanhemmaksi tullut Diego on aluksi innoissaan, kunnes ainainen vitsailu vaariudesta alkaa ärsyttää. Hänelle ja myös pian isäksi tulevalla Santiagolle tulee kriisi iästään. Susana haluaisi juhlia synttäreitään Milanossa, mutta Emilia ei päästä. Fiti pistää Raúlin järjestämään tytölle juhlat. Guille ja Teté alkavat myydä lippuja juhliin, jotta saisivat rahaa mennäkseen Ranskaan katsomaan Evan ja Marcosin lasta. Fiti lähtee Emilian mukaan koeajamaan autoa, mutta viivyttää reissua tahallaan. Auto jää jumiin ja Emilia loukkaa jalkansa, mutta he löytävät tyhjän navetan suojakseen. Vanhemmat juhlistavat lastenlasta illallisella, mutta kommellusten kautta ruokaan on päätynyt huumetta. Lourditas on ainoa joka ei syö ruokaa, mutta kaikki muut ovat päistään sekaisin. Fiti ja Emilia suutelevat, mutta juttu keskeytyy kun muut tulevat vihdoin apuun Diegon huomattua Fitin jättämät viestit. Porukalla he saavat auton taas työnnettyä liikkeelle, ja Diego ja Santi saavat takaisin uskon miehisyyteensä. Raúlilla ja Áfricalla ei mene hyvin, mutta he päättävät yrittää. Juhlissa Teté tekee parhaansa iskeäkseen Manun, joka vilkuilee Afria. Teté suutelee Manua, mutta tämä torjuu hänet ja Teté häipyy paikalta. Manu suutelee Afria, joka lopettaa jutun lyhyeen. Guille joutuu antamaan pääsymaksurahat Raúlille. Sulla on ikävä Milanon-ystäviään, mutta hän kertoo kuitenkin viihtyneensä juhlissa.
 • 106. jakso: Kelvoton isäksi (El declive del Imperio Serrano)
Lourditas aloittaa synnytysvalmennuksen, Santia taas ei kiinnosta koko hömpötys. Diego murehtii Serranon miesten älynlahjoja. Fiti lohduttelee Raúlia minkä taitaa; Su taas pettyy omaan isäänsä.Teté ja Guille ystävineen lähtee kaupungille vinguttamaan Sun luottokorttia.
 • 107. jakso: Suurin onni lyhyin on (Las fases del amor)
Lourditasin synnytys lähenee ja anoppi käy taloksi, Santin suureksi riemuksi. Diegon ja Lucían onni kukoistaa. Juuri kun kaikki näyttää niin hyvältä, tapahtuu traaginen käänne, joka muuttaa kaiken; Lucía on lähdössä sairaalasta hakemaan lapsiaan katsomaan Lourditasin vauvaa, mutta joutuu auto-onnettomuuteen sairaalan pihalla ja menehtyy.
 • 108. jakso: Niin tyhjä on mun maailmain (El rastrillo zen)
Lohduton Diego palaa kotiin oltuaan kauan poissa. Kaikki muistuttaa häntä menetetystä rakkaudesta. Ystävät kulkevat varpaillaan surevan lesken lähellä; auttaako mikään tähän tuskaan?
 • 109. jakso: Ukin ilopilleri (El jamón maltés)
Diego on yhä hukassa, mutta eräs pikkuinen palauttaa ilon elämään. Marcosin tytär saa auringon taas paistamaan. Ei aikaakaan kun melkein kaikki on kuin ennen. Marcos huomaa kasvaneensa aikuiseksi.
 • 110. jakso: Kähinää kummiudesta (El padrino IV)
Santiaguínin ristiäiset lähestyvät ja pojalle pitäisi valita kummi. Kuka olisi sopivin ja pätevin? Marcos on palaamassa Ranskaan ja ikiteini Raúl tajuaa viimein, että isyys on muuttanut miestä.
 • 111. jakso: Oikeuden puolesta (Donde dije digo, digo Diego)
Choni karsiutuu Idols-kisasta. Kun kilpailun tuomari pistäytyy tavernassa, tahtoo Choni tietää miksi. Diegolla on tuhannen taalan paikka: hän pääsee valamieheksi oikeusistuntoon.
 • 112. jakso: Nuori kapinallinen (Soy Koala)
Diegolla on huolia Tetén vuoksi. Fermín apuun ja heti! Santi hoitelee poikaansa ja tavernanpyöritys jää José Luisin harteille. Raúlin uusi työ on haastavaa ja antoisaa. Afrin ja Manun suhde rakoilee.
 • 113. jakso: Iso uutisankka? (Ese olor tan característico)
Áfrican ja Manun suhde on pahassa jamassa. Samaan aikaan Afrilla on aamupahoinvointia.. Raulín ahkeruus herättää kummastusta, ja Guillekin kunnostautuu koulussa.
 • 114. jakso: Huolet puoliksi (Charol de leopardo)
Serranon sekalainen majatalo saa uuden asukin, josta on iloa etenkin Diegolle. Santin ja Lourditasin kotona kaapin paikan sanelee nyt pikkuinen. Kuinka parisuhde pelastetaan? Tuleeko Áfricasta autokuskia?
 • 115. jakso: Ystävän muistolle (Breve historia de la filosofía)
Fernando saa kutsun ex-kumppaninsa häihin. Jotta hän kestäisi tilaisuuden, José Luis hyppää homoystävän housuihin. Fitin lapsuudenystävä antaa ajattelemisen aihetta, kuin myös Serranon vaihto-oppilas.
 • 116. jakso: Kolmannen korvapuusti (Algo pasa con Celia)
Choni keplottelee Celiaa kiinnostumaan Fitistä, mutta velipojan mielestä Diego kaipaa naisseuraa kipeämmin. Raúl ja Afri kinaavat vanhasta CD:stä.
 • 117. jakso: Vasemman jalan tahti (Un año de soledad)
Carcilason koulu on tuuliajolla. Kun Ana Blanco ryhtyy pitämään jöötä, saavat kaikki tottua uusiin otteisiin. Diego etsii seuraa urakalla ja Choni keksii hyvän tienestin. Teté kuolaa Manun perään.
 • 118. jakso: Tulos tai ulos (La sombra de Candelaria es alargada)
Ana aikoo pistää koulun talouden kuntoon kertarytinällä. Eipä aikaakaan, kun sekä opettajat että oppilaat kaipaavat Harakkaa. Diego saa yllätysvieraan, kun taas Fiti ja Ana muistelevat yhdessä menneitä.
 • 119. jakso: Sisar hento valkoinen (La penitencia va por detras)
Nuoripari jätti aikanaan häämatkan väliin; nyt Choni ostaa yllätysmatkan Karibialle, samoin José Luis. Koulussa tapahtuu outo rötös. Manu ja Teté potevat yhdessä vesirokkoa.
 • 120. jakso: Liukas luikku (La mano amiga)
Santin vanha kaveri piipahtaa tervehtimässä. Vierailu venähtää; samoin käy Santin naaman. Ana aikoo myydä koulun pihan parkkitilaksi. Guille kärvistelee mustankipeydessä, kun taas Diegolla on vientiä.
 • 121. jakso: Tukiopetusta (Siempre positivo, nunca negativo)
Guillen koulumenestyksen pelastamisesta tulee trauma, joka piinaa Diegoa yötä päivää. Santi pelkää saaneensa pesäänsä käenpojan, kun Santiaguínin perintötekijöistä paljastuu yllättäen jotain outoa.
 • 122. jakso: Kaikki yhden puolesta (La parabola del hijo profugo)
Guille karkaa kotoa ja tuskainen Diego uskoo olevansa syypää kaikkeen. Hän päättää uhrata oman onnensa pitääkseen perheensä koossa. Choni saa alivuokralaiseksi anopin.
 • 123. jakso: Puun ja kuoren välissä (Dos mujeres y un Serrano)
Diego aikoo suoriutua veroilmoituksen jättöurakasta itse, mutta Ana tarjoutuu avuksi. Ennen pitkää Diego on kahden tulen välissä. Löysä Raúl tekee perusteellisen pohjanoteerauksen.
 • 124. jakso: Ollako vai eikö olla? (Última llamada para Diego Serrano)
Diego yrittää tosissaan valita Anan ja Celian välillä, mutta ehtiikö hän tehdä valintansa ennen kuin Celian kone lähtee? Myös Raúlilla on suuria suunnitelmia.

Seitsemäs tuotantokausi

Joidenkin jaksojen suomenkieliset nimet ovat vapaita suomennoksia, eivätkä välttämättä vastaa lopullisia suomenkielisiä nimiä.

 • 125. jakso: Ei ilman poikaani (No sin mi hijo)
Kuutoskauden draaman jälkeen Serranoiden perheen arki palaa taas "normaaliksi". Guille kuitenkin on kadoksissa ja Diegon on matkustettava aina Marokkoon asti häntä etsimään... siellä häntä odottaa yllätys. Martinezin perheen ovelle ilmestyy 5 vuotias poika, joka etsii isäänsä.
 • 126. jakso: Intimiteetti on kuin suljettu ovi (La intimidad es una puerta cerrada)
Diego yrittää taistella itseään vastaan mutta ei mahda sille mitään, että tahtoo yhteen Celianin kanssa, mutta Celianin sulhanen vaikeuttaa tilannetta... Fitille selviää kuka Adrian on. Guille ja hänen tyttöystävänsä Sandrine haluaisivat viettää aikaa yhdessä...kahdestaan.
 • 127. jakso: Yllätys, yllätys (Sorpresa, sorpresa)
Choni löytää siskonsa, joka on Camela-musiikkiyhtyeen laulaja. Currolla on ongelmia koulussa ja eräänä päivänä hän saapuukin kotiin silmä mustana. Fiti on hämmentynyt tunteistaan Anaa kohtaan.
 • 128. jakso: Vaikka toivoa ei enää olekaan (Mientras hay resquemor hay esperanza)
Diego yrittää vakuutella Celiaa, ettei Irlantiin lähtö ole hyvä idea. Martinezeille on menossa ostovimma, koska Adrian on aloittamassa koulunkäynnin ja hän tarvitsee kouluvarusteet. Hän myös täyttää vuosia joten perhe haluaa järjestää hänelle juhlat. Adrianin äidin, Marían, saapuminen Santa Justaan muuttaa kuitenkin kaiken. Tetén mustasukkaisuus Sandrinea kohtaan kasvaa aivan omiin ulottuvuuksiinsa, ikävin seurauksin...
 • 129. jakso: Kun rakkaus yhdistää ihmisiä tällä tavalla (Cuando el amor llega así de esta manera)
Diegon ja Celian suhde "paljastuu" kohtalokkain seurauksin. Teté ja Curro ottavat asian hyvin raskaasti - varsinkin Teté. Lourditasin aika kotona käy hyvin tylsäksi ja ei tarvita kuin sisar Luz Divinan vierailu ja kaikki muuttuu. Ana houkuttelee Fitin puhumaan alkoholivalituksesta kouluun. Kaikki ei kuitenkaan suju niin yksinkertaisesti...
 • 130. jakso: Intiimi ja naisellinen (Íntima y femenina)
Teté jatkaa Celian ahdistelua käyttäen härskisti hyväksi Celiasta mainokseen otettuja alusvaate-kuvia. Samaiset kuvat myös kiristävät Celian ja Diegon välejä. Lourditasin, Chonin and José Luisin sekoilut johtavat heidät vaikeuksiin poliisin kanssa.
 • 131. jakso: (Mayormente, lo que sube baja)
Koulu järjestää tanssikilpailun johon Lourditas tahtoisi ottaa osaa aviomiehensä kanssa, Santi kuitenkin kieltäytyy. Teté aiheuttaa jälleen vaikeuksia Celian ja Diegon suhteeseen. Africa ja Ana tapailevat samaa miestä - Jorgea.
 • 132. jakso: Tapaamisia ja väärinkäsityksiä (Encontronazos y desencuentros)
Diegolla on selitettävää, kun Celia näkee hänet ja Anan suutelemassa jalkapallomatsissa. Teté jatkaa Celian ja Diegon suhteen kaatamista, mutta Lourditas onnistuu puhumaan hänelle jonkin verran järkeä. Raul löytää uuden työn ja melkein hylkää "Fiti&Son":in.
 • 133. jakso: Suora tie Santa Justaan (El camino recto de Santa Justa)
Ana ja Fiti melkein järjestävät vale-häät pelastaakseen Anan vanhemmat taloudellisesta kriisistä. Santi, Diego ja Luis joutuvat ongelmiin terveysviranomaisten kanssa, ja tilanne voi johtaa tavernan sulkemiseen. Choni ja Luis viettävät toista kihlauksen-vuosipäivää. Juhlallisuutta kuitenkin latistaa se, että Choni luulee, että Luisilla on toinen.
 • 134. jakso: Mutta miksi et soittanut (Pero por qué no te callas)
Africa pääsee loppuvuoden-matkan suunnittelijaksi ja hänellä on siihen taloudellisia ideoita, joita Ana ja Lourditas vastustavat. Fitillä menee huonosti: Fiti&Son:illa on taloudellisia ongelmia, ja kun Diego unohtaa heidän tapaamisensa, niin sotku on valmis. Koulun vanha oppilas Sergio avaa kaupan, johon Teté menee töihin.
 • 135. jakso: Susi lampaan vaatteissa (Matar a un ruiseñor)
Fiti tunnustaa rakkautensa Analle. Curro säveltää laulun ihastukselleen, Cristiinalle, ja osallistuu tv-ohjelmaa, joka etsii uusia musiikkilahjoja. Diego ei pidä siitä, että Teté työskentelee kaupassa ja pyytää Guillea vakoilemaan tätä.
 • 136. jakso: Isä täyttää 50 vuotta (Papá cumple 50 años)
Diegolla on syntymäpäivät, mutta hän ei jonkinlaisen kriisin takia tahdo juhlistaa niitä. Perhe ja ystävät organisoivat juhlat, mutta Diego ei ilmaannu niihin. Myöhemmin, kun Marcos saapuu kotiin juhlat järjestetään uudelleen; juhlissa ovat kaikki paitsi Celia. Choni ja Jose Luis löytävät laittoman maahanmuuttajan ja ottavat tämän kotiinsa. He kertovat kaikille, että kaveri on heidän muusikkoystävä.
 • 137. jakso: (La procesión va por dentro)
Diego luulee, että Celia on raskaana ja tämä luulo johtaa avioliitto ehdotukseen. Anan ja African on pakko muuttaa väliaikaisesti Raulin luo. Kun Jose Luis näkee Anan alastomana, hän ei voi saada kuvaa siitä pois päästään. Valdano muuttaa takaisin Argentiinaan ja haluaa Tetéltä suudelman jäähyväis-lahjana.
 • 138. jakso: Sarkozyn syndrooma (El síndrome Sarkozy)
Diegon ja Fitin bisnekset toisistaan erottavasta kadusta tulee este, joka asettaa ystävykset toisiaan vastaan. Chonin ja Lourditasin ollessa uimassa, Choni flirttailee komean miehen kanssa, mikä tekee Jose Luisista mustasukkaisen. Guille, Teté ja muut löytävät 500 euroa, mutta onnistuvat hävittämään sen saman tien. Tilanne aiheuttaa etenkin Guillelle ongelmia koulussa.
 • 139. jakso: (Al evitamiento por el alejamiento)
Diego ja Celia ovat eronneet, ja tilanne on hyvin jännittynyt. Eikä asiaa auta se, että he törmäilevät toisiinsa lakkaamatta. Teté tekee tärkeän päätöksen, mikä estää häntä olemasta yhdessä Guillen kanssa. Santiago järjestää kinkunleikkauskilpailun tavernassa, ja hänen täytyy kilpailla pahinta vastustajaansa, Pancetaa, vastaan.
 • 140. jakso: Hänen vanhempansa (Los padres de ella)
Celian vanhemmat saapuvat Santa Justaan, eivätkä he tiedä Celian ja Diegon eronneen. Heidän täytyy siis näytellä olevansa jälleen yhdessä. Uusi henkilö, Nacho, muuttaa asumaan Martinezien taloon, ja kipinät hänen ja Chonin välillä alkavat sinkoilla välittömästi. Teté on lähdössä Barcelonaan ja Guille tekee kaikkensa estääkseen sen.

Kahdeksas tuotantokausi

Joidenkin jaksojen suomenkieliset nimet ovat vapaita suomennoksia, eivätkä välttämättä vastaa lopullisia suomenkielisiä nimiä.

 • 141. jakso: Tervetuloa Serranojen maailmaan (Bienvenida al mundo Serrano)
Celia muuttaa Diegon ja lasten luo, ja yrittää sopeutua Serranoiden maailmaan. Loppupuolella, perhe saa yllätysvieraan, kun Lucían sisko Elena, ja hänen tyttärensä Luna tulevat kylään. He aikovat asua jatkossa Carmenin luona. Choni yrittää päästä irti Nachosta, joka on aikeissa lähteä pois kaupungista, mutta muuttaa lopussa mielensä ja jää Madridiin. Hän tulee työskentelemään Fitin ja Raulin korjaamolle. Santiago saa selville, että hän ei ole virallisesti naimisissa, sillä Lourditas tarvitsisi virallisen vihkitodistuksen uutta työpaikkaansa varten. Diego ja Fiti yrittävät auttaa ongelman ratkaisemisessa. Guille ja Teté ovat nyt yhdessä, mutta eivät ole kertoneet asiaa perheelle.
 • 142. jakso: Vanhemmat, käly, anoppi ja Diego (La parienta, la cuñada, la suegra y Diego) Celian veli, Gael saapuu kaupunkiin. Hänestä tulee koulun musiikkiopettaja. Koulussa järjestetään tanssikilpailut, ja edustajan valinta kisoihin aiheuttaa jännitteitä Tetén ja Lunan sekä African ja Gaelin välille. Toisaalla, Choni on masentunut, ja tuntee suurta syyllisyyttä suhteestaan Nachoon.
 • 143. jakso: Tappajahai viides (Tigurón V)
Africa on raskaana, ja uutiset raskaudesta leviävät kulovalkean tavoin ympäri Santa Justaa. Africa ei halua paljastaa lapsen isää, mutta kaikki olettavat sen olevan Raul, jolle uutiset raskaudesta tulevat yllätyksenä. Diego, Fiti ja Santi näkevät kuvia lehdessä Chonin miehestä, Jose Luisista kuuluisalla lautalla naisten ympäröimänä. He päättävät lähteä Marbellaan vaatimaan selitystä Jose Luisilta. Elenan poika Juan saapuu Santa Justaan, ja ystävystyy Curron kanssa. Mutta pojan rauhaton luonne aiheuttaa ongelmia Currolle ja pientä keskustelua Diegon ja Elenan välille.
 • 144. jakso: Pandoran kirje (La Carta de Pandora)
African raskaus tuo esiin joitain isällisiä tunteita Raulissa, ja hän haluaa pitää huolta Afrista ja tämän lapsesta sekä Raul toivoo, että jotain tapahtuisi hänen ja Afrin välillä. Aluksi Raulin huolenpito on Afrista kivaa, mutta häntä alkaa häiritsemään se, että heitä kahta pidetään parina. Choni odottaa miestään kotiin. Fiti, Santi ja Diego tietävät, missä Jose Luis on, mutta eivät osaa kertoa asiaa Chonille. He pyytävät apua psykologi Elenalta. Guille näkee Tetén vahingossa alasti, ja tilanne johtaa väärinymmärryksiin. Tetélle se on normaalia käytöstä seurustelevan parin välillä, ja Guille ajattelee sen niin, että Teté haluaa siirtyä suhteessa seuraavalle tasolle.
 • 145. jakso: Tule kotiini Fiti (Vente pa' mi casa Fiti )
African isä haluaa tietää, kuka saattoi hänen tyttäreensä raskaaksi. Hän kysyy apua Diegolta ja Santilta, jotka koittavat saada totuuden selville. Choni lähtee Leoniin yllättämään Jose Luisia, mutta Santi ja Fiti kertovat hänelle totuuden, mikä musertaa hänet. Diego yrittää pyytää anteeksi Fitiltä, mutta hän ei anna anteeksi. Elena ja Fernando auttavat ystävyksiä, jotta he hautaisivat sotakirveen.
 • 146. jakso: Avioero Serranoiden tapaan (Divorcio a la Serrana )
Guillen ja Tetén suhde joutuu koetukselle, Guille näkee kauniin naisen. Choni hakee avioeroa, ja saakin sen virallisesti hankittua, mutta sitten Jose Luis tulee takaisin. Gael pyytää Africaa muuttamaan yhteen hänen kanssaan, ja tämä suostuu siihen. Mutta Raul ei ota asiaa kovin hyvin.
 • 147. jakso: Serranon maailma Diegon silmin (Desmontando a Diego)
Sarjan päätösjakso. Curron ja Juanin autolla ajelut päättyvät tähän, sillä Santi ja Diego ovat vaarassa joutua vankilaan. Koko Santa Justa on sekaisin, sillä kuka ajoi Paquiton yli? Jose Luisin ja Chonin suhde rakoilee. Jose haluaa tietää kuka makasi hänen vaimonsa kanssa. Lourditas synnyttää toisen lapsensa asunnossa; Jose Luis ja Choni auttavat synnytyksessä Santin pyörryttyä. Guille ja Teté ovat lähdössä Santa Justasta ja kirjoittivat Diegolle kirjeen, mutta yllättävä tieto saa heidät jäämään hetkeksi. Raúl on mustasukkainen Gaelille, joka huolehtii Áfrista. Gael kertoo Áfrille Raúlin lähtevän pois Santa Justasta, joka saa hänet surulliseksi, koska Raúl haluaa unohtaa Áfrin. Raúl ja Áfri palaavat lopulta kuitenkin takaisin yhteen. Ana palaa Santa Justaan sopimaan Fitin kanssa. Diego on järkyttynyt tästä tilanteesta niin, että tekee hypyn sillalta. Mutta herää ja huomaa että se olikin vain unta.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.