Luettelo televisiosarjan Serranon perhe henkilöistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Serranon perheen henkilöistä.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Serranon perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Diego Serrano (Antonio Resines) on Serranon perheen pää. Hän on leski, jolle tuottavat usein päänvaivaa hänen poikansa Marcos, Guille ja Curro. Diego omistaa isoveljensä Santiagon kanssa tavernan, joka on heidän perheyrityksensä. Hän on äkkipikainen ja joskus hyvin mustasukkainen ja hermostuu herkästi, mutta myös leppyy yleensä nopeasti. Erityisesti Fitin ja Santiagon tyhjät neuvot ajavat hänet tyhmiin tekoihin. Lucía on Diegolle hyvin tärkeä.
 • Lucía Gómez Casado (Belén Rueda) on Diegon uusi vaimo. Nuorekas Lucía on äidinkielenopettaja ja yrittää pitää yllä rauhaa perheessä, vaikka toisinaan sortuukin itse tyttäriensä, varsinkin Tetén, kovaan komentamiseen. Lucía poistui sarjasta kuudennella kaudella jäätyään auton alle.
Marcos Serrano.
 • Marcos Serrano Moreno (Fran Perea) on Diegon vanhin poika ja sarjan alussa 17-vuotias. Marcos pelaa paikallisessa jalkapallojoukkueessa ja esittää toisinaan kovapintaisempaa kuin onkaan. Hän soittaa myös kitaraa ja laulaa, ja haaveena hänellä on muusikon ura. Marcosin herkkä kohta on sisarpuoli Eva, johon hän on rakastunut. He alkavatkin seurustella, mutta tarinalle tulee onnellinen loppu vasta monien katastrofien kautta. Viidennellä tuotantokaudella Marcos jättää sarjan muuttaessaan pois kotoa Evan luokse. Marcos käy kuitenkin välillä vierailemassa sarjassa. Marcos saa myöhemmin Evan kanssa lapsen, jonka nimeksi tulee Chloé.
 • Eva Capdevila Gómez (Verónica Sánchez) on Lucían vanhin tytär. Hänkin on sarjan alussa 17-vuotias ja on näin ollen samalla luokalla Marcosin kanssa. Kaunis Eva on taiteellinen runotyttö ja monen pojan päiväunien kohde. Hän alkaa seurustella velipuolensa Marcosin kanssa, mutta heidän rakkautensa tiellä on paljon ongelmia. Eva poistuu sarjasta neljännellä tuotantokaudella Barcelonaan opiskelemaan, mutta vierailee sarjassa viidennellä tuotantokaudella. Hän ja Marcos saavat myöhemmin lapsen ja muuttavat Ranskaan.
 • Guillermo "Guille" Serrano Moreno (Víctor Elías) on Diegon keskimmäinen poika. Hän on sarjan alkaessa 11-vuotias ja tuottaa isälleen harmaita hiuksia muun muassa huonolla koulumenestyksellään ja alituisilla kepposillaan. Yksi hänen lempipuuhistaan on sisarpuoli Tetén ärsyttäminen. Guille on luokkansa johtajahahmo ja tekee jatkuvasti kepposia Candelalle. Vaikka Guille pitää Tetén ärsyttämisestä, he kuitenkin rakastuvat toisiinsa ja alkavat seurustella.
Curro ja Guille Serrano.
 • María Teresa "Teté" Capdevila Gómez (Natalia Sánchez) on Lucían nuorempi tytär ja sarjan alussa 11-vuotias. Teté on kapinoivampi kuin Eva-siskonsa, eikä hän useimmiten myöskään jää toiseksi Guillelle tämän yrittäessä ärsyttää häntä. Etenkin Tetén hyvä koulumenestys pistelee Guillea. Teté on Guillen, Boltsin ja DVD:n bändin Santa Justa Klanin ainoa naispuolinen jäsen.
 • Francisco "Curro" Serrano Moreno (Jorge Jurado) on Diegon nuorin poika ja sarjan alkaessa 8-vuotias. Hän on Serranon miehistä fiksuin mutta luultavasti myös ujoin ja herkin. Curro toimii sarjan kertojana ja esittelee alussa jokaisen jakson. Joskus Curro yhtyy veljensä Guillen kepposiin, mutta vain auttaakseen tätä. Curron ihastuksen kohde on hänen luokallaan oleva Sara.
Doña Carmen.
 • Doña Carmen Casado (Julia Gutiérrez Caba) on Lucían äiti eli perheen isoäiti. Hän rakastui Diegon vanhimpaan veljeen Franciscoon ja meni kihloihin tämän kanssa. Häitä ei kuitenkaan tullut, koska Francisco häipyi maisemista velkojensa takia. Carmen on hyvin avulias isoäiti ja hän pitää huolta Serranoiden taloudesta - toisinaan vaivaksi asti. Doña Carmenilla on muutama ystävä, mutta hän on silti yksinäinen.
 • Manuel ”Manu” Capdevila (Pablo Galan) on Lucían kälyn poika, eli Tetén ja Evan serkku, joka tuli mukaan sarjaan kuudennella tuotantokaudella. Hänen piti majoittua Serranoilla vain pari yötä, mutta kuinka ollakaan hän jäikin paljon pitemmäksi aikaa saadessaan liikunnanopettajan pestin Garcilason koulusta. Manu on lihaksikas ja komea, mistä johtuen hänellä onkin paljon vientiä tyttöjen keskuudessa.
 • Francisco Serrano Moreno (Alfredo Landa) on Diegon ja Santiagon Etelä-Amerikassa asuva muka-rikas isoveli, joka myöhemmin paljastui huijariksi. Hän oli rakastunut Carmeniin ja menikin tämän kanssa kihloihin, mutta lähti karkuun velkojensa takia.
 • Sergi Capdevila (Helio Pedregal) on Lucían entinen aviomies ja Evan ja Tetén isä, joka asuu Barcelonassa. Sergi sairastui toisella tuotantokaudella aivokasvaimeen, josta parani. Sairauden ajaksi Lucía lensi Houstoniin Texasiin entisen miehensä tueksi aiheuttaen samalla harmaita hiuksia Diegolle. Diego on usein mustasukkainen Sergille, tämä kun on menestyvä ja charmikas maailmanmies.
 • Ruth Castell Capdevila (Leticia Dolera) on Evan ja Tetén isänpuoleinen serkku, joka saapuu asumaan yhdeksäksi kuukaudeksi Serranojen perheeseen. Hän on melko vapaamielinen, ja tekee mallintöitä ja opiskelee korusuunnittelua. Raúl yrittää saada Marcosin käymään tytön kimppuun Evan ollessa poissa. Eräässä jaksossa Raúl yrittää saattaa Chukya yhteen Ruthin kanssa, mutta Ruth alkaa seurustella Álexin kanssa.
 • Pepe jackrusselinterrieri on Serranojen koira. Kerran Diego uhkasi sitä kastraatiolla, kun kävi ilmi että sillä oli pentuja ympäri kaupunkia, ja niitä tuotiin Serranoille. Koirasta huolta pitävä Curro ei pitänyt tästä.
 • Marta Moreno on Diegon entinen vaimo, joka kuoli sairauteen, luultavasti syöpään. Hänet on näytetty sarjassa vain valokuvassa.
 • Chloé Serrano Capdevila Evan ja Marcosin tytär.
 • Diego "Dieguito" Serrano on Franciscon poika. Hän muutti jakson ajaksi Serranoiden luokse. Hän on tummaihoinen. Hän oli aina halunnut olla härkätaistelija, mutta loukkaantui lievästi taistellessaan. Hän oli Espanjassa ilman papereita, ja joutui lopulta lähtemään takaisin Kuubaan.

Serrano-Salgadon perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Santiago Serrano Moreno "Santi" (Jesús Bonilla) on Diegon pahasisuinen vanhempi veli, joka omistaa Serranon tavernan yhdessä Diegon kanssa. Hän saa helposti Diegon mukaan älyttömiin asioihin. Hän on tunnustanut rakastavansa veljensä anoppia Carmenia, mutta vaihtanut rakkauden kohdettaan Garcilason koulun uskonnonopettajaan Lourditasiin. He menevät naimisiin ja saavat kaksi lasta.
Santiago Serrano.
 • María Lourdes "Lourditas" Salgado Fernández (Goizalde Núñez) on uskonnonopettaja. Hän on luonteeltaan hiljainen, mutta iloinen. Lourditas on hyvin herkkä ja uskoo vankasti Jumalan olemassaoloon. Hän päätti kerran mennä nunnaluostariin, mutta tuli toisiin aatoksiin saadessaan tietää Santiagon tunteista häntä kohtaan. Lourditas tajusi myös rakastavansa Santiagoa, mutta yllättyi miehen karuudesta. Sarjan edetessä Lourditaksen luonne kuitenkin muuttuu hieman tiukemmaksi ja sanavalmiiksi hänen tultuaan valituksi Garcilason koulun rehtoriksi Candelan lähdettyä sarjasta. Myöhemmin hän meni naimisiin Santiagon kanssa ja he saivat kaksi lasta.
 • José Luis Salgado Fernández (Javier Gutiérrez) on Lourditaksen veli. Ennen Santa Justaan tuloaan hän asui Salamancassa. Hän on lopputenttiä vaille valmis notaari, mutta on jättänyt opintonsa kesken. Hän varasti Diegon ja Santiagon isää esittävän taulun tavernasta, koska oli niin pahoissa veloissa. Sen jälkeen Santiago järjesti hänelle töitä Fitin autokorjaamolta, mutta tämä jätti työn ryhtyessään Fitin laulajasiskon, Chonin, manageriksi. Myöhemmin hän ja Choni menevät naimisiin, kun José Luis tajuaa haluavansa sitä. Luonteeltaan hän on ovela naistennaurattaja.
 • Doña Adela Fernández (María Alfonsa Rosso) on Lourditasin äiti. Hän ei tule toimeen Santiagon kanssa, ja vastusti ensin pariskunnan hääaikeita.
 • Santiaguín Serrano Salgado Santiagon ja Lourditaksen poika.

Martínezin perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Fructuoso "Fiti" Guillermo Martínez Carrasco-Lavín (Antonio Molero) on Diegon ja Santiagon paras ystävä ja ammatiltaan automekaanikko. Fiti on sinisilmäinen ja helposti höynäytettävissä, mikä ajaa hänet tuon tuostakin vaikeuksiin. Hänen avioliittonsa on pari kertaa melkein päätynyt avioeroon hänen hölmäilyjensä vuoksi. Myöhemmin he erosivat Candelan rakastuttua uuteen mieheen.
Fructuoso "Fiti" Martínez.
 • Candelaria ''Candela'' Blanco Fernández (Nuria González) on Fitin entinen vaimo ja Lucían paras ystävä. Hän toimii rehtorina Garcilason koulussa. Oppilaat kutsuvat häntä "Harakaksi". Candela jätti Fitin rakastuttuaan uuteen mieheen ja lähdettyä tämän kanssa Kanarialle.
 • Raúl Alfredo Martínez Blanco (Alejo Sauras) on Fitin ja Candelan poika ja Marcosin paras ystävä. Isänsä tavoin hän ajautuu usein ajattelemattomuuttaan vaikeuksiin, joihin joutuvat usein myös hänen ystävänsä.
 • Andrés Blanco Fernández (Jorge Fernández) on Candelan sivistynyt ja tyylikäs veli. Sarjan ensimmäisen tuotantokauden aikana hän toimi koulun rehtorina ja Santa Justa FC:n puheenjohtajana. Melkein kaikkien Santa Justan miesten mielestä Andres on pelkkä hännystelijä ja naistennaurattaja.
 • Ana Blanco Fernández (Natalia Verbeke) on Andrésin ja Candelan pikkusisko, jota kutsutaan "Pikku-Harakaksi". Hän ei ole hyvissä väleissä siskonsa kanssa. Hän pitää Diegosta, josta pitää myös Anan kollega Celia, jonka vuoksi Ana ja Celia eivät useimmiten tule toimeen keskenään.
 • María Asunción ''Choni'' Martínez Carrasco (Pepa Aniorte) on Fitin sisko. Hän työskentelee koululla vahtimestarina. Tullessaan Santa Justaan hän lauloi Simbiosis-nimisessä bändissä. Choni on naimisissa managerinaan toimineen José Luisin kanssa.
 • Fructuoso Martínez Lavín (José Luis López Vázquez) on Fitin ja Chonin isä, joka asuu Benidormissa. Hän on hyvin rikas ja seurustelee paljon itseään nuoremman saksalaisen naisen kanssa. Choni ei ole puheväleissä isänsä kanssa.
 • Adrían "Adri" Martínez on Raúlin poika.

Koulukaverit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marcos ja Eva[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • África "Afri" Sanz (Alexandra Jiménez) on Evan paras ystävä ja Raúlin on-off-tyttöystävä. Hänen ja Raúlin suhde päättyy yleensä Raúlin vikittelyyn muita tyttöjä kohtaan tai pojan muuhun hölmöilyyn. Näistä lähes jokaisen África on kuitenkin antanut anteeksi. Hän on luokkansa yhtyeen Los Berberechosin kosketinsoittaja. Afrin äiti on kuollut ja hänen isänsä on ammatiltaan poliisi.
 • Octavio "Chuky" Salas (Jimmy Barnatán) on Marcosin ja Raúlin luokkatoveri. Hän on tunnetusti tyhjäpää ja on lähes aina paikalla, kun koulussa tai muualla ilmenee ongelmatapauksia.
 • Alejandro "Álex" Chacón (Álex Barahona) on Evan entinen poikaystävä, joka tulee suhteen päättymisen jälkeen samaan kouluun ja samalle luokalle kuin Eva. Omien sanojensa mukaan hän on keskeyttänyt koulun kerätäkseen rahaa ja päätyi pizzakuskiksi, mutta koulun jälkeen hän haluaisi palomieheksi, mistä Raúl piikittelee häntä.
 • Helena Rivera (María Bonet) on Raúlin ja Áfrican luokkatoveri. Hän on varakkaasta perheestä. Raúl tutustui Helenaan juhlissa ja yritti saada tämän tutustumaan Chukyyn, mutta päätyikin itse Helenan kanssa sänkyyn. Helena rakastui häneen ja järjesti itsensä Raúlin luokalle. Myöhemmin Helenalle valkeni Raúlin ja Áfrican suhde, ja lopulta Raúlin ja Helenan yhden yön jutusta kerrottiin myös Áfricalle. Heidän erottuaan Helena seurusteli hetken Raúlin kanssa.
 • Rachel (Raquel del Rosario) on Garcilason koululainen ja El Sueño de Morfeon laulaja. El Sueño de Morfeo ja Los Berberechos esittivät yhdessä 1 más 1 son 7 -kappaleen koulun juhlissa. Rachel yllätti Marcosin suutelemalla häntä esityksen jälkeen. Marcos ja Rachel seurustelivat hetken, mutta Marcos jätti hänet koska oli yhä rakastunut Evaan.

Guille ja Teté[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • José María "Boliche" (suom. "Boltsi") Bellido (Andrés de la Cruz) on Guillen isokokoinen koulutoveri ja tämän taustatuki erilaisten kepposten tekemisessä. Boltsi on ihastunut Tetéen, mutta Teté ei ole kiinnostunut hänestä. Boltsi on onnistunut vastapalveluksen nimissä kiristämään Tetéltä suukon, jonka takia tytön silloinen poikaystävä jätti tämän.
 • Matías "Valdano" Herkovitz (Juan Luppi) on Guillen runosieluinen koulutoveri. Hän on kotoisin Argentiinasta ja rakastui aikoinaan palavasti opettajaansa Lucíaan. Valdano lähti perheensä kanssa takaisin kotimaahansa parin tuotantokauden ajaksi, mutta on sittemmin palannut takaisin Santa Justaan.
 • Yolanda "Yoli" Bellido (Sara López) on Tetén paras ystävä ja Boltsin sisko, joka haaveilee Valdanosta. Yoli on yleensä hiljainen ja ujo ja häntä kiusataan, mutta hän on jo tottunut siihen. Murheen tullen Yoli juo kaakaota ja syö churroja Serranojen tavernassa.
 • Mustafá "Musti" Rasit (Daniel Esparza) oli Guillen luokkatoveri, joka oli sukujuuriltaan marokkolainen ja jonka vanhemmat pyörittivät kebab-ravintolaa. Hän ei ole enää sarjassa.
 • David "DVD" Borna (Adrián Rodríguez) on Guillen uusi luokkatoveri. Hän on hyvä käyttämään tietokoneita ja perusti Santa Justa Klanin Bolichen ja Guillen kanssa. Myöhemmin Teté pääsi mukaan bändiin voitettuaan Lorenan ja Yolin bändin jäsenten järjestämässä kilpailussa.
 • Humberto (Christian Criado) oli Tetén ihastus. Hän on Tetéä pari vuotta vanhempi ja pitääkin tätä aluksi vain pikkutyttönä. Yhdessä vaiheessa Humberto ihastuu Tetén isosiskoon Evaan niin Tetén, Marcosin kuin Evan itsensäkin harmiksi. Myöhemmin hän kuitenkin alkaa osoittaa kiinnostusta Tetéä kohtaan, mistä Guille puolestaan harmistuu. Myöhemmin selviääkin että Humberto pettää Teteä Lorenan kanssa, jonka vuoksi sekä Teté että Lorena jättivät tämän.
 • Lorena (Anne Marie Favreu) on Guillen ja Tetén luokkatoveri, jota kaikki luokan pojat ihailevat. Lorena on seurustellut sekä Guillen että Richin kanssa mutta on jättänyt kummatkin. Boltsi, Guille ja DVD pitävät Lorenan avuista ja oli likellä, että Lorenasta olisi tullut SJK:n jäsen. Lorenaa pistelee häviö Tetélle bändiasiassa, mutta hän ei näytä sitä. Myöhemmin Humberton ja Tetén seurustellessa Humberto petti Tetéä Lorenan kanssa. Tämän paljastuttua Tetélle he kummatkin jättivät Humberton.
 • Richardo "Richi" Lopez (Carlos Rodríguez) oli Tetén entinen poikaystävä, jonka Diego pelottelee jättämään Tetén. He seurustelevat myöhemminkin, mutta Richi lähtee maalle, jossa hänellä on kuulopuheiden mukaan toinen tyttöystävä Bea. Richi on joutunut huonon käytöksensä vuoksi olemaan samalla luokalla Guillen ja Tetén kanssa, vaikka on näitä vanhempi, mikä on aiheuttanut ajoittaista kilpailua luokan johtajuudesta.
 • Díez (suom. Kymppi) (Javier González) on Guillen ja Tetén ujo ja "nörtti" luokkatoveri, joka on usein joutunut Guillen kiusaamisen kohteeksi. Häntä on muun muassa haukuttu "Nelisilmäksi" silmälasiensa takia. Toisaalta hän ja Guille joutuivat kerran myös vaihtamaan roolia luokassa, jolloin Guille sai tietää, miltä kiusaaminen Díezistä tuntui. Kiusauksen aikana Díez sai liittyä Guillen kaveriporukkaan sillä ehdolla, että näkisi "daisarit" livenä. Díez kuitenkin samassa jaksossa erosi jengistä.

Curro[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Rober Jr. on Curron luokkatoveri. Hän on luokan kiusantekijä ja tuottaa päänvaivaa Currolle, mutta lopulta he saavat sovittua välinsä.
 • Sara (Jennifer Manzano) on Curron ihastus ja hänestä tulee myös tyttöystävä, mutta Diego sotkee tapansa mukaan asiat. Onneksi Curro saa Saran taas kiinnostumaan.

Koulun henkilökunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Fernando González (Ales Furundarena) on koulupsykologi, jonka luona niin vanhemmat kuin nuoremmatkin Serranot käyvät toisinaan purkamassa sydäntään. Diego, Santiago ja Fiti kutsuvat häntä nimellä Fermín. Santiago kutsuu myös ajoittain Ferminiä leikkisästi "kallonkutistajaksi". Hän on homoseksuaali ja seurusteli kahdeksan vuotta Carlos-nimisen miehen kanssa, kunnes tämä jätti Fernandon muistilapulla.
 • Raquel (Elsa Pataky) oli Lucían sijaisopettaja. Raquelilla on pieni poika nimeltä Gabi. Marcos ja Raquel seurustelivat hetken, mutta erosivat Candelan saadessa tietää asiasta. He palasivat kuitenkin myöhemmin taas yhteen, mutta erosivat lopullisesti Raquelin joutuessa jättämään Marcosin huoltoasemalle ajaen itse pois.

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Paquillo (Manolo Caro) oli tarjoilija Diegon ja Santiagon tavernassa. Hän joutui siirtymään pöytäjalkapallo-ottelun vedonlyönnin seurauksena töihin veljesten ystävän Roberin yökerhoon.
 • Rober (Mariano Peña) on Diegon, Santiagon ja Fitin ystävä, ja yksi Serranon tavernan vakioasiakkaista. Hän omistaa yökerhon.
 • Joan Manuel Trullols (Joan Negrié) on Evan entinen poikaystävä, joka ilmestyy toisinaan Madridiin hämmentämään Evan ja Marcosin välejä ja aiheuttamaan yleistä sekasortoa. Hän on kitaraa soittava hippi ja jokseenkin limainen persoona eikä pese jalkojaan.
 • Mari Páu on Evan ystävätar, joka tuli jakson ajaksi Serranoille. Marcos oli vähän aikaa hänen kanssaan, koska Diego oli uhkaillut häntä vessaharjalla, mikäli hän seurustelee Evan kanssa, mutta jätti hänet, koska rakasti vielä Evaa.
 • John on amerikkalainen neurokirurgi, joka leikkasi Lucían ex-miehen Sergin aivokasvaimen Houstonissa. Hän ja Lucía ystävystyivät, ja John tulikin päivä Lucían paluun jälkeen. Hän on homoseksuaali. Santi ja Fiti yrittivät Diegon saada luulemaan, että John tuli viemään Lucían itselleen, vaikka näin ei ollut.
 • Fritangas (suomennoksessa "Tiristäjä") on Bolichen ja Yolin isä, joka kilpailee Diegon kanssa kaikesta mahdollisesta.
 • Virginia (Lola Marceli) on Lucían ystävätär Barcelonasta ja ihastuu herkkään Marcosiin lyhyeksi ajaksi molempien lohduttaessa toisiaan.
 • Washington (Tino Cruz) on Fitin työkaveri hänen työpajallaan. Hän esiintyi esimerkiksi jaksossa, jossa Raúl rikkoo tyttöystävänsä isän Harley-Davidsonin, ja vei sen korjattavaksi pajalle.
 • Daniela (Iliana León) oli väliaikaisesti Serranojen tavernassa töissä tarjoilijana Paquillon ollessa sairauslomalla, mutta hän aiheuttaa ongelmia hehkeän ulkomuotonsa vuoksi. Hän rakastui Diegoon, ja Diego olikin lähellä hairahtaa avioliiton polulta hänen takiaan.
 • Grogui (Pablo Jiménez) palkattiin töihin tavernaan jonkin aikaa Paquillon lähdön jälkeen. Hän oli aiemmin töissä äitinsä apteekissa ja harrastanut nyrkkeilyä. Grogui on vähän hidasälyinen, ja Santiago ja Diego moittivat häntä tuon tuosta.
 • Paul (Paulo Pires) oli Lucían ystävän Johnin identtinen kaksoisveli Houstonista, Yhdysvalloista. Hän majailee Serranoilla muutaman jakson ajan, ja toimii koululla liikunnanohjaajan sijaisena. Paulin ja Lucían välillä oli vähän säpinää, mikä johti Diegon todistamaan suudelmaan. Paulista johtui Diegon mustasukkaisuus, josta Lucía ei pitänyt, ja he ajautuivat lopulta myös asumuseroon tämän takia.
 • Amparines (Ane Gabarain) on Diegon ja Santiagon lapsuuden ystävä, joka on nykyään rakastunut Diegoon, rakkaus ei ole molemmin puolista, Diego tiesi silloin että Lucia rakasti häntä, koska he olivat eroamaisillaan Lucian kanssa.
 • Inés (Eva González) oli koululla tanssia opettanut hyvännäköinen nuori nainen. Hän pisti poikien päät sekaisin ja Boltsikin rakastui häneen niin että alkoi laihduttaa. José Luis palkkasi hänet bändin koreografiksi, mutta hän lopetti kyllästyttyään miehen lähentelyihin. Myöhemmin Inés nöyryytti Raúlia, Chukya ja José Luista Áfrican ja Helenan avulla julkisesti.
 • Cándida ”Candy Love” (Carolina Cerezuela) on pornotähti, jonka kanssa Fiti seurusteli hetken aikaa. Suhde päättyi, koska Fiti ei pystynyt hyväksymään hänen ammattiaan.
 • Jaime (Álex González) oli Álexin kaveri, joka tuli kaupunkiin palomiestesteihin. Hän päätyi yhteen Áfrican kanssa, mistä Raúl ei pitänyt. Myöhemmin Raúl luuli Jaimen pettävän Áfricaa Helenan kanssa, mutta oikeasti Jaimella olikin toinen tyttöystävä, Mamen.
 • Dolores ”Lola” (Kira Miró) oli Raúlin tyttöystävä. Hän tutustui naapuriinsa Áfricaan, joka teki hänelle muodonmuutoksen. Lolan päädyttyä Raúlin kanssa yhteen Afri oli raivoissaan, mutta Raúl valitsi lopulta Afrin. Raúl ja Lola ehtivät myös asua yhdessä vähän aikaa.
 • Emilia (Pilar Castro) oli entinen tavernanomistaja, ja hänellä oli myös lyhyt suhde Fitin kanssa. Hän osti tavernan, kun Santi ja Diego olivat vararikossa, mutta myöhemmin myi sen takaisin kun José Luis auttoi Santia ja Diegoa saamaan tavernan takaisin.
 • Susana "Su" (María Hervás) on Emilian tytär. Hän on kapinallinen. Hän ei hyväksynyt, että hänen isänsä meni uusiin naimisiin. Hän polttaa pilveä, tupakoi ja juo.
 • Celia Montenegro (Jaydy Michel) tuli kouluun Lucían tilalle tämän kuoltua. Hän tutustui varsin pian Diegoon, jonka kanssa alkoi seurustella. Sekä Celia että Ana pitävät Diegosta, jonka vuoksi Celia ja Ana eivät tule toimeen keskenään.
 • Rámon on Áfrican isä ja poliisi. Hän on ihastunut Elenaan.
 • Elena on psykologina toimiva Lucían sisko, joka muutti joksikin aikaa Serranoille. Hänellä on tytär nimeltä Luna ja poika nimeltä Juan.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]