Luettelo televisiosarjan Pukumiehet jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Suits Logo.png

Pukumiehet (engl. Suits) on yhdysvaltalainen draamasarja, jonka on luonut Aaron Korsh. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa USA Network ja Suomessa MTV3. Sarjan päärooleissa esiintyvät Patrick J. Adams ja Gabriel Macht.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esitetty
Yhdysvallat Suomi
1 12 2011-06-2323. kesäkuuta 20112011-09-088. syyskuuta 2011 2014-01-2828. tammikuuta 20142014-04-1515. huhtikuuta 2014
2 16 2012-06-1414. kesäkuuta 20122013-02-2121. helmikuuta 2013 2014-04-2222. huhtikuuta 20142014-08-055. elokuuta 2014
3 16 2013-07-1616. heinäkuuta 20132014-04-1010. huhtikuuta 2014 2014-08-1212. elokuuta 20142014-11-2525. marraskuuta 2014
4 16 2014-06-1111. kesäkuuta 20142015-03-044. maaliskuuta 2015 2015-04-2828. huhtikuuta 20152015-08-044. elokuuta 2015
5 16 2015-06-2424. kesäkuuta 20152016-03-022. maaliskuuta 2016 2016-02-2222. helmikuuta 20162016-06-066. kesäkuuta 2016
6 16 2016-07-1313. heinäkuuta 20162017-03-011. maaliskuuta 2017 2017-04-2424. huhtikuuta 20172017-08-077. elokuuta 2017
7 16 2017-07-1212. heinäkuuta 20172018-04-2525. huhtikuuta 2018 2018-01-088. tammikuuta 2018
8 16 2018-07-1818. heinäkuuta 2018

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 Työt alkavat (Pilot) Kevin Bray Aaron Korsh 2011-06-2323. kesäkuuta 2011 2014-01-2828. tammikuuta 2014 S101-75
2 2 Kiristystä (Errors and Omissions) John Scott Sean Jablonski 2011-06-3030. kesäkuuta 2011 2014-02-044. helmikuuta 2014 S102
3 3 Nollasta sataan (Inside Track) Kevin Bray Aaron Korsh 2011-07-077. heinäkuuta 2011 2014-02-1111. helmikuuta 2014 S103
4 4 Salaisuuksia (Dirty Little Secrets) Dennie Gordon Jon Cowan 2011-07-1414. heinäkuuta 2011 2014-02-1818. helmikuuta 2014 S104
5 5 Palvelusta vastaan (Bail Out) Kate Woods Ethan Drogin 2011-07-2121. heinäkuuta 2011 2014-02-2525. helmikuuta 2014 S105
6 6 Huijareita ja huijattuja (Tricks of the Trade) Terry McDonough Rick Muirragui 2011-07-2828. heinäkuuta 2011 2014-03-044. maaliskuuta 2014 S106
7 7 Näyttämöllä (Play the Man) Tim Matheson Erica Lipez 2011-08-044. elokuuta 2011 2014-03-1111. maaliskuuta 2014 S107
8 8 Uhkailu, lahjonta, kiristys (Identity Crisis) Norberto Barba Ethan Drogin 2011-08-1111. elokuuta 2011 2014-03-1818. maaliskuuta 2014 S108
9 9 Saman kolikon kaksi puolta (Undefeated) Felix Alcala Rick Muirragui 2011-08-1818. elokuuta 2011 2014-03-2525. maaliskuuta 2014 S109
10 10 Läheltä liippaa (The Shelf Life) Jennifer Getzinger Sean Jablonski 2011-08-2525. elokuuta 2011 2014-04-011. huhtikuuta 2014 S110
11 11 Kaksintaistelun säännöt (Rules of the Game) Mike Smith Jon Cowan 2011-09-011. syyskuuta 2011 2014-04-088. huhtikuuta 2014 S111
12 12 Tuhoon tuomittu (Dogfight) Kevin Bray Aaron Korsh 2011-09-088. syyskuuta 2011 2014-04-1515. huhtikuuta 2014 S112

Toinen tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
13 1 Kiristyksen ketju (She Knows) Michael Smith Aaron Korsh 2012-06-1414. kesäkuuta 2012 2014-04-2222. huhtikuuta 2014 S201
14 2 Valinta (The Choice) Kevin Bray Jon Cowan 2012-06-2121. kesäkuuta 2012 2014-04-2929. huhtikuuta 2014 S202
15 3 Vanha pomo, uudet ajat (Meet the New Boss) Michael Smith Erica Lipez 2012-06-2828. kesäkuuta 2012 2014-05-066. toukokuuta 2014 S203
16 4 Minkä taakseen jättää… (Discovery) Kevin Bray Daniel Arkin 2012-07-1212. heinäkuuta 2012 2014-05-1313. toukokuuta 2014 S204
17 5 Pallo hukassa (Break Point) Christopher Misiano Ethan Drogin 2012-07-1919. heinäkuuta 2012 2014-05-2020. toukokuuta 2014 S205
18 6 Kaikki peliin (All In) John Scott Karla Nappi 2012-07-2626. heinäkuuta 2012 2014-05-2727. toukokuuta 2014 S206
19 7 Harjoitus tekee mestarin (Sucker Punch) Adam Davidson Genevieve Sparling 2012-08-022. elokuuta 2012 2014-06-033. kesäkuuta 2014 S207
20 8 Pikakelaus menneeseen (Rewind) Felix Alcala Rick Muirragui 2012-08-099. elokuuta 2012 2014-06-1010. kesäkuuta 2014 S208
21 9 Pelin henki (Asterisk) Jennifer Getzinger Justin Peacock 2012-08-1616. elokuuta 2012 2014-06-1717. kesäkuuta 2014 S209
22 10 Menetyksiä on monenlaisia (High Noon) Kevin Bray Erica Lipez 2012-08-2323. elokuuta 2012 2014-06-2424. kesäkuuta 2014 S210
23 11 Muista aina liikenteessä... (Blind-Sided) David Platt Ethan Drogin 2013-01-1717. tammikuuta 2013 2014-07-011. heinäkuuta 2014 S211
24 12 Uskollisuudesta (Blood in the Water) Roger Kumble Genevieve Sparling 2013-01-2424. tammikuuta 2013 2014-07-088. heinäkuuta 2014 S212
25 13 Zane Zanea vastaan (Zane vs. Zane) Nicole Kassell Rick Muirragui 2013-01-3131. tammikuuta 2013 2014-07-1515. heinäkuuta 2014 S213
26 14 Kädet sidottuna (He's Back) Kevin Bray Daniel Arkin 2013-02-077. helmikuuta 2013 2014-07-2222. heinäkuuta 2014 S214
27 15 Normandia (Normandy) Terry McDonough Jon Cowan 2013-02-1414. helmikuuta 2013 2014-07-2929. heinäkuuta 2014 S215
28 16 Sota (War) John Scott Aaron Korsh 2013-02-2121. helmikuuta 2013 2014-08-055. elokuuta 2014 S216

Kolmas tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
29 1 Välirikkoja (The Arrangement) Christopher Misiano Aaron Korsh 2013-07-1616. heinäkuuta 2013 2014-08-1212. elokuuta 2014 S301
30 2 Petollinen oppipoika (I Want You to Want Me) Roger Kumble Jon Cowan 2013-07-2323. heinäkuuta 2013 2014-08-1919. elokuuta 2014 S302
31 3 Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa (Unfinished Business) Anton Cropper Ethan Drogin 2013-07-3030. heinäkuuta 2013 2014-08-2626. elokuuta 2014 S303
32 4 Eturistiriita (Conflict of Interest) Michael Smith Daniel Arkin 2013-08-066. elokuuta 2013 2014-09-022. syyskuuta 2014 S304
33 5 Epäilyksen siemen (Shadow of a Doubt) Felix Alcala Genevieve Sparling 2013-08-1313. elokuuta 2013 2014-09-099. syyskuuta 2014 S305
34 6 Silloin ennen (The Other Time) John S. Scott Rick Muirragui 2013-08-2020. elokuuta 2013 2014-09-1616. syyskuuta 2014 S306
35 7 Kissatappelu (She's Mine) Anton Cropper Paul Redford 2013-08-2727. elokuuta 2013 2014-09-2323. syyskuuta 2014 S307
36 8 Lopullisesti (Endgame) Michael Smith Justin Peacock 2013-09-033. syyskuuta 2013 2014-09-3030. syyskuuta 2014 S308
37 9 Pahaa verta (Bad Faith) Christopher Misiano Ethan Drogin 2013-09-1010. syyskuuta 2013 2013-10-077. lokakuuta 2013 S309
38 10 Lähteä vai jäädä? (Stay) Kevin Bray Rick Muirragui 2013-09-1717. syyskuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 2013 S310
39 11 Minkä taakseen jättää (Buried Secrets) Cherie Nowlan Erica Lipez 2014-03-066. maaliskuuta 2014 2013-10-2121. lokakuuta 2013 S311
40 12 Viime hetkellä (Yesterday's Gone) Anton Cropper Genevieve Sparling 2014-03-1313. maaliskuuta 2014 2014-10-2828. lokakuuta 2014 S312
41 13 Harjoitusvastustaja (Moot Point) Kevin Bray Daniel Arkin 2014-03-2020. maaliskuuta 2014 2014-11-044. marraskuuta 2014 S313
42 14 Sydänkohtauksia (Heartburn) James Whitmore, Jr. Aaron Korsh & Erica Lipez 2014-03-2727. maaliskuuta 2014 2014-11-1111. marraskuuta 2014 S314
43 15 Aika luovuttaa (Know When to Fold 'Em) Anton Cropper Jon Cowan 2014-04-033. huhtikuuta 2014 2014-11-1818. marraskuuta 2014 S315
44 16 Ei ulospääsyä (No Way Out) Michael Smith Aaron Korsh & Daniel Arkin 2014-04-1010. huhtikuuta 2014 2014-11-2525. marraskuuta 2014 S316

Neljäs tuotantokausi (2014–2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
45 1 Paikoillanne, valmiit... (One-Two-Three Go…) Anton Cropper Aaron Korsh 2014-06-1111. kesäkuuta 2014 2015-04-2828. huhtikuuta 2015 S401
46 2 Saman pöydän ääressä (Lunch and Dinner) Roger Kumble Genevieve Sparling 2014-06-1818. kesäkuuta 2014 2015-05-055. toukokuuta 2015 S402
47 3 Isku vyön alle (Two in the Knees) Anton Cropper Chris Downey 2014-06-2525. kesäkuuta 2014 2015-05-055. toukokuuta 2015 S403
48 4 Riskisijoitus (Leveraged) Kevin Bray Nora Zuckerman & Lilla Zuckerman 2014-07-099. heinäkuuta 2014 2015-05-1313. toukokuuta 2015 S404
49 5 Runollinen kosto (Pound of Flesh) Christopher Misiano Daniel Arkin 2014-07-1616. heinäkuuta 2014 2015-05-1919. toukokuuta 2015 S405
50 6 Litt liekeissä (Litt the Hell Up) Silver Tree Rick Muirragui 2014-07-2323. heinäkuuta 2014 2015-05-2626. toukokuuta 2015 S406
51 7 Valmista tuli (We're Done) Cherie Nowlan Aaron Korsh, Daniel Arkin & Genevieve Sparling 2014-07-3030. heinäkuuta 2014 2015-06-022. kesäkuuta 2015 S407
52 8 Ei mitään salattavaa (Exposure) John Scott Justin Peacock 2014-08-066. elokuuta 2014 2015-06-099. kesäkuuta 2015 S408
53 9 Ohi on (Gone) James Whitmore, Jr. Kyle Long 2014-08-1313. elokuuta 2014 2015-06-1616. kesäkuuta 2015 S409
54 10 Ikuinen kaupunki (This is Rome) Roger Kumble Chris Downey 2014-08-2020. elokuuta 2014 2015-06-2323. kesäkuuta 2015 S410
55 11 Viimeinen pisara (Enough is Enough) Gabriel Macht Nora Zuckerman & Lilla Zuckerman 2015-01-2828. tammikuuta 2015 2015-06-3030. kesäkuuta 2015 S411
56 12 Kunnioitusta (Respect) Anton Cropper Genevieve Sparling 2015-02-044. helmikuuta 2015 2015-07-077. heinäkuuta 2015 S412
57 13 Ollutta ja mennyttä (Fork in the Road) Michael Smith Rick Muirragui 2015-02-1111. helmikuuta 2015 2015-07-1414. heinäkuuta 2015 S413
58 14 Keinoja kaihtamatta (Derailed) Patrick J. Adams Justin Peacock & Kyle Long 2015-02-1818. helmikuuta 2015 2015-07-2121. heinäkuuta 2015 S414
59 15 Aikomus (Intent) Silver Tree Daniel Arkin 2015-02-2525. helmikuuta 2015 2015-07-2828. heinäkuuta 2015 S415
60 16 Alusta loppuun (Not Just a Pretty Face) Anton Cropper Aaron Korsh 2015-03-044. maaliskuuta 2015 2015-08-044. elokuuta 2015 S416

Viides tuotantokausi (2015–2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
61 1 Denial Anton Cropper Aaron Korsh 2015-06-2424. kesäkuuta 2015 S501
62 2 Compensation Michael Smith Rick Muirragui 2015-07-011. heinäkuuta 2015 S502
63 3 No Refills Anton Cropper Chris Downey 2015-07-088. heinäkuuta 2015 S503
64 4 No Puedo Hacerlo Silver Tree Genevieve Sparling 2015-07-1515. heinäkuuta 2015 S504
65 5 Toe to Toe Kevin Bray Nora Zuckerman & Lilla Zuckerman 2015-07-2222. heinäkuuta 2015 S505
66 6 Privilege Michael Smith Kyle Long 2015-07-2929. heinäkuuta 2015 S506
67 7 Hitting Home Roger Kumble Sharyn Rothstein 2015-08-055. elokuuta 2015 S507
68 8 Mea Culpa Kate Dennis Daniel Arkin 2015-08-1212. elokuuta 2015 S508
69 9 Uninvited Guests Silver Tree Chris Downey 2015-08-1919. elokuuta 2015 S509
70 10 Faith Anton Cropper Genevieve Sparling 2015-08-2626. elokuuta 2015 S510
71 11 Blowback Cherie Nowlan Nora Zuckerman & Lilla Zuckerman 2016-01-2727. tammikuuta 2016 S511
72 12 Live to Fight... Rob Seidenglanz Sharyn Rothstein 2016-02-033. helmikuuta 2016 S512
73 13 God's Green Earth Anton Cropper Genevieve Sparling & Sandra Silverstein 2016-02-1010. helmikuuta 2016 S513
74 14 Self Defense Patrick J. Adams Kyle Long 2016-02-1717. helmikuuta 2016 S514
75 15 Tick Tock Roger Kumble Daniel Arkin 2016-02-2424. helmikuuta 2016 S515
76 16 25th Hour Anton Cropper Aaron Korsh 2016-03-022. maaliskuuta 2016 S516

Kuudes tuotantokausi (2016–2017)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
77 1 To Trouble Silver Tree Aaron Korsh 2016-07-1313. heinäkuuta 2016 S601
78 2 Accounts Payable Michael Smith Ethan Drogin 2016-07-2020. heinäkuuta 2016 S602
79 3 Back on the Map Cherie Nowlan Rick Muirragui 2016-07-2727. heinäkuuta 2016 S603
80 4 Turn Christopher Misiano Daniel Arkin 2016-08-033. elokuuta 2016 S604
81 5 Trust Kate Dennis Kyle Long 2016-08-1010. elokuuta 2016 S605
82 6 Spain Silver Tree Genevieve Sparling 2016-08-1717. elokuuta 2016 S606
83 7 Shake the Trees Anton Cropper Rick Muirragui & Sandra Silverstein 2016-08-2424. elokuuta 2016 S607
84 8 Borrowed Time Gabriel Macht Sharyn Rothstein 2016-08-3131. elokuuta 2016 S608
85 9 The Hand That Feeds You Roger Kumble Daniel Arkin 2016-09-077. syyskuuta 2016 S609
86 10 P.S.L. Kevin Bray Aaron Korsh & Genevieve Sparling 2016-09-1414. syyskuuta 2016 S610
87 11 She's Gone Patrick J. Adams Aaron Korsh & Rick Muirragui 2017-01-2525. tammikuuta 2017 S611
88 12 The Painting Gregor Jordan Sharyn Rothstein & Sandra Silverstein 2017-02-011. helmikuuta 2017 S612
89 13 Teeth, Nose, Teeth Silver Tree Kyle Long 2017-02-088. helmikuuta 2017 S613
90 14 Admission of Guilt Michael Smith Ethan Drogin 2017-02-1515. helmikuuta 2017 S614
91 15 Quid Pro Quo Maurice Marable Aaron Korsh & Daniel Arkin 2017-02-2222. helmikuuta 2017 S615
92 16 Character and Fitness Roger Kumble Genevieve Sparling 2017-03-011. maaliskuuta 2017 S616

Seitsemäs tuotantokausi (2017–2018)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kahdeksas tuotantokausi (2018–2019)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Julkaistu Levyt
Alue 1 Alue 2
1 1. toukokuuta 2012[1] 30. huhtikuuta 2012[2] 4
2 28. toukokuuta 2013[3] 13. toukokuuta 2013[4] 4
3 27. toukokuuta 2014[5] 9. kesäkuuta 2014[6] 4
4 28. huhtikuuta 2015[7] 8. kesäkuuta 2015[8] 4
5 31. toukokuuta 2016[9] 4

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Suits - Season 1 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  2. Suits - Season 1 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  3. Suits - Season 2 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  4. Suits - Season 2 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  5. Suits - Season 3 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  6. Suits - Season 3 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  7. Suits - Season 4 DVD Information TVShowsOnDVD.com. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  8. Suits - Season 4 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 24.11.2015. (englanniksi)
  9. Suits - Release Date, Cover Art Now Available for 'Season 5' TVShowsOnDVD.com. Viitattu 16.3.2016. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]