Luettelo televisiosarjan Power Rangers Ninja Storm jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Power Rangers Ninja Storm
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Esitetty 15. helmikuuta 2003 – 15. marraskuuta 2003
Jaksoja 38
Edeltäjä Power Rangers Wild Force
Seuraaja Power Rangers Dino Thunder

Luettelo 11. Power Rangers -tuotantokauden Power Rangers Ninja Stormin jaksoista.



Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.
No. # Nimi Käsikirjoittaja(t) Ohjaaja Ensiesitys Yhdysvalloissa
459 1 "Prelude to a Storm" Douglas Sloan Koichi Sakamoto 15. helmikuuta 2003
Kolme nuorta extreme-urheilusta pitävää ystävystä; lainelautailija Tori, rullalautailija Shane ja motocross-ajaja Dustin viettävät iltapäivänsä yhdessä Wind Ninja Academyssä, jossa koulutetaan kaikessa hiljaisuudessa maailman tulevia ninjasuojelijoita. Vaikka kolmikkoa pidetään kaikkein vähiten omistautuvina oppilaina, tulee heidän potentiaalinsa ja hyvä luonteensa tarpeeseen, kun he eräänä päivänä saapuvat myöhässä tunnille. Samana päivänä paha ja aiemmin karkotettu ninja Lothor palaa takaisin Maahan valloittamaan jokaisen maailman ninja-akatemian pahojen avaruusninjojensa kanssa. Lothor onnistuu myös muuttamaan Wind Ninja Academyn sensein marsuksi. Sensein ärtyisä, mutta tekniikkanero poika Cam valmistelee aseistusta vihollisten voittamista varten. Torista, Shanesta ja Dustinista tulee Wind Ninja Power Rangerit, mutta onko heistä voittamaan Blue Face nimistä hirviötä ensimmäisessä taistelussaan?[1]
460 2 "There's No 'I' In Team" Ann Austen Koichi Sakamoto 15. helmikuuta 2003
Taistelusimulaatioharjoitus paljastaa rangereiden ryhmätyöskentelyssä olevan puutteita, jotka johtuvat rangereiden johtajasta Shanesta. Sensei muistuttaa häntä ryhmän jäseniin kohdistuvan luottamuksen tärkeydestä, mutta myöhemmin punainen ranger lähtee kuitenkin yksin taisteluun Mad Magnet nimistä hirviötä vastaan. Onko Shanen opittava läksynsä kantapään kautta? Myös Lothorin pahat siskontytöt Kapri ja Marah joutuvat oppimaan ryhmätyöskentelyä, kun heidät laitetaan hirviön magneettisäteellä kirjaimellisesti selkä selkää vasten! Rangerit saavat zordit käyttöönsä.[1]
461 3 "Beauty and the Beach" Mark Hoffmeier Koichi Sakamoto 22. helmikuuta 2003
Tori yrittää olla naisellisempi, kun hänelle selviää muiden pitävän häntä hieman poikamaisena. Tori kysyy neuvoa senseiltä, mutta joutuu pettymään. Lothorin siskontytöt käyttävät Torin tilannetta hyväkseen ja huijaavat hänet osallistumaan "muotikuvaukseen". Tori joutuu vangiksi kameran sisälle samalla, kun Torin ilkeä kopio yrittää päästä Shanen ja Dustinin avulla heidän tukikohtaansa. Myöhemmin rangerit saavat myös Megazordin "Lightning Moden" käyttöönsä.[1]
462 4 "Looming Thunder" Jackie Marchand Charlie Haskell 1. maaliskuuta 2003
Rangerit kohtaavat hirviön nimeltä Terramole, joka liikkuu maan alla ja aiheuttaa seismisiä häiriöitä kaupungissa. Dustin eristäytyy muista. Blake ja Hunter, kaksi Thunder Ninja Academystä olevaa taistelijaa, ilmestyvät ja tapaavat Dustinin, Torin ja Shanen.[2]
463 5 "Thunder Strangers I" Ann Austen Charlie Haskell 8. maaliskuuta 2003
Cam tarvitsee takaisin tsunamipyörien data-CD:n, jonka hän on aiemmin antanut Dustinille. Se on kuitenkin joutunut pahojen Thunder Rangereiden käsiin, jotka luovat sen avulla itselleen omat pyöränsä! Vähän myöhemmin Wind ja Thunder Rangerit ottavat ensimmäistä kertaa yhteen. Sen lisäksi sankarimme joutuvat myös kohtaamaan Zurganen! Miten sankarimme pärjäävät, kun Thunder Rangerit paljastavat omat zordinsa?[2]
464 6 "Thunder Strangers II" Ann Austen Charlie Haskell 15. maaliskuuta 2003
Thunder Rangerit voittavat Wind Rangerit omilla tsunamipyörillään ja zordeillaan. Myöhemmin Blake haavoittuu taistelussa suojellessaan Toria, joten Tori vie hänet hoidettavaksi rangereiden tukikohtaan. Heidän tukikohtansa sijainti paljastuu siten Thunder Rangereille, jotka myöhemmin tunkeutuvat sinne kaappaamaan sensein, jota he syyttävät adoptiovanhempiensa kuolemista. He eivät tiedä olevansa täysin väärässä.[2]
465 7 "Thunder Strangers III" Douglas Sloan Andrew Merrifield 22. maaliskuuta 2003
Sensei luo ympärilleen suojaavan voimakentän, joka on mahdollista murtaa vain eräässä luolassa. Wind Rangerit ovat aivan heidän kannoillaan ja yrittävät saada senseinsä takaisin. Luolassa Thunder Rangereille selviää, että Lothor on oikeasti syyllinen heidän vanhempiensa kuolemiin. Thunder Rangerit ymmärtävät tehneensä virheen ja liittyvät Wind Rangereiden rinnalle taisteluun Lothoria vastaan.[2]
466 8 "Nowhere to Grow" Steve Slavkin Andrew Merrifield 29. maaliskuuta 2003
Rangereilla on syytä uskoa Lothorin suunnittelevan jotain, kun he löytävät maasta outoja ja pahalta haisevia siemeniä. Sensei lähettää rangerit tapaamaan kasvitieteilijä Dr. Belrabia, vaikka Cam olisi halunnut tehtävän itselleen. Päätökseen tyytymättömänä Cam lähtee omin päin puhumaan Dr. Belrabin kanssa. Myöhemmin Shane päättää seurata Camia varmistaakseen, että hän ei joudu ongelmiin sillä aikaa, kun Tori ja Dustin puhuvat myös kasvitieteilijälle. Shane yllättyy, kun huomaa Camin pystyvän puolustamaan taitavasti itseään. Myöhemmin sensei paheksuu Camin toimia ja kertoo ettei Camista koskaan tulisi rangeria, koska hän oli kauan sitten tehnyt lupauksen Camin äidille Mikolle. Kun Tori ja Dustin yrittävät vapauttaa itsensä ja Dr. Belrabin, he tekevät merkittävän löydön. Asiat menevät huonompaan suuntaan, kun rangereiden ninjavoimista ei ole vastusta kaupungia uhkaaville pahoille köynnöksille! Vain Cam voi pelastaa päivän, kun kaikki toivo näyttäisi olevan menetetty.
467 9 "Snip It, Snip It Good" Mark Hoffmeier Andrew Merrifield 20. syyskuuta 2003
Tori lähetetään etsimään kilpikonnaa, jonka sisältä löytyvän käärön avulla on mahdollista saada käyttöön uusi voimakiekko. Sillä aikaa, kun Tori on suorittamassa tehtäväänsä Dustin ja Shane menevät ympäristökokoukseen. He kohtaavat hirviön, joka saa heidät riitelemään keskenään. Toisaalla Tori kohtaa Marahin ja Kaprin. Myöhemmin rangerit saavat voimakiekon käyttöönsä, jonka avulla Storm Megazord voi käyttää uutta asetta: Turtle Macea.
468 10 "Return of Thunder I" Douglas Sloan Wayne Rose 12. huhtikuuta 2003
Torilla on ikävä Blakea, joten hän päättää lähteä moottoripyöräilemään Dustinin pyörällä. Hän kohtaa Blaken, jolla on hänelle kerrottavaa. Tori kertoo kuulemastaan Shanelle ja Dustinille, jotka suhtautuvat asiaan epäillen. Hunter ja Blake menevät salaa Lothorin alukseen, mutta asiat eivät mene suunnitellusti. Rangereiden taistellessa Lothorin uusinta luomusta vastaan he kokevat elämänsä yllätyksen ja katoavat jälkiä jättämättä.[3]
469 11 "Return of Thunder II" Douglas Sloan Wayne Rose 19. huhtikuuta 2003
Maapallon lämpötilat tippuvat hälyttävää tahtia sillä välin, kun rangerit ovat hämillään oudolla saarella. Lothor seuraa riemuissaan Thunder Rangereiden taistelua Wind Rangereita vastaan kunnes Blake ja Hunter alkavat tulla järkiinsä. Lothorin hirviö lähetetään Maahan pahempana kuin koskaan ja rangereiden on löydettävä keino paeta saarelta ennen kuin se uppoaa! Tilanne menee huonommaksi, kun Hunter joutuu vahvan lumouksen valtaan, joka saa hänet hyökkäämään murhanhimoisena veljensä kimppuun. Wind Rangerit ehtivät paikalle juuri ajoissa pelastamaan Blaken.[3]
470 12 "Return of Thunder III" Ann Austen Wayne Rose 26. huhtikuuta 2003
Blake haluaa pelastaa veljensä yhdessä Wind Rangereiden kanssa ennen kuin saari uppoaa. He löytävät Hunterin, joka on raivoissaan ja haluaa tuhota Blaken hinnalla millä hyvänsä. Hunter tulee ystäviensä avulla kuitenkin järkiinsä. Cam saa rangereiden sijainnin selville ja ottaa heihin yhteyttä. Rangerit saavat tietää, että on vain yksi erittäin vaarallinen tapa päästä pois saarelta. Wind ja Thunder Rangereiden on toimittavat yhdessä ennen kuin aika loppuu![3]
471 13 "Return of Thunder IV" Ann Austen & Douglas Sloan Charlie Haskell 3. toukokuuta 2003
Choobo syyttää Thunder Rangereita saamastaan rangaistuksesta ja janoaa kostoa. Hän onnistuu vangitsemaan Thunder Rangerit, kun he ovat moottoripyöräilemässä ja miettimässä Torin, Shanen ja Dustinin esittämää houkuttelevaa tarjousta. Uusien ystäviensä avulla Blake ja Hunter pääsevät vapaiksi, mutta asiat ottavat askeleen huonompaan, kun Choobo paljastaa todelliset voimansa. Hän lumoaa ja ottaa hallintaansa Wind Rangerit ja yrittää heidän avulla tuhota Thunder Rangerit! Pääsevätkö Wind Rangerit irti hänen otteesta?[3]
472 14 "Boxing Bop-a-Roo" Mark Hoffmeier Charlie Haskell 10. toukokuuta 2003
Rangerit ovat yhdessä päättäneet voittaa Lothorin, mutta heidän väliltään löytyy vielä ristiriitoja. Shanella ja Hunterilla on vaikeuksia toimia yhdessä. Tulevassa urheilukilpailussa he molemmat keskittyvät vain toistensa voittamiseen. Sensei kuitenkin opettaa heille yhteistyön merkityksen.
473 15 "Pork Chopped" Steve Slavkin Charlie Haskell 17. toukokuuta 2003
Tori lupaa lähteä Blaken ja Hunterin mukana elokuviin, vaikka on jo luvannut viettää päivän Shanen ja Dustinin kanssa. Sen sijaan, että hän peruisi toisen lupauksistaan hän päättää hoitaa molemmat. Paikasta toiseen ryntäilystä tulee oletettua vaikeampaa ja hän joutuu selittelemään outoja katoamisiaan. Torin toiminta tulee tosin tarpeeseen, kun uusi hirviö ilmestyy ja saa Blaken ja Hunterin ansaansa.[4]
474 16 "The Samurai's Journey I" Jackie Marchand Paul Grinder 24. toukokuuta 2003
Cam on pahoillaan, kun hänen isänsä ei tehnyt hänestä aiemmin rangeria ja on liian ylisuojeleva. Kun rangerit menettävät voimansa on maailman kohtalo kuitenkin Camin harteilla. Camin täytyy lähteä vaaralliselle matkalle menneisyyteen etsimään ainoaa asiaa, jolla maailman voi pelastaa![4]
475 17 "The Samurai's Journey II" Mark Hoffmeier Paul Grinder 31. toukokuuta 2003
Cam ymmärtää olevansa ainakin kolmekymmentä vuotta menneisyydessä. Hän kohtaa siellä teini-ikäiset vanhempansa ja saa tietää isällään olleen kaksoisveli nimeltä Kiya! Kiya iskee silmänsä Camin äidin Mikon lumoavaan amulettiin. Cam sekaantuu hänen näpistysyritykseensä ja saa amuletin katoamisesta syyn niskoilleen. Hänen isänsä Kanoi paljastaa totuuden, josta seuraa taistelu Camin ja Kiyan välillä. Myöhemmin, kun aika käy vähiin, Camin täytyy palata nykypäivään pelastamaan muut rangerit äidiltään saaman erityisen lahjan avulla. Sillä välin taika, joka piti maailman pysähdyksissä Camin aikamatkan ajan alkaa haihtua ja rangerit joutuvat kohtaamaan jättimäisen hirviön ilman voimiaan.[4]
476 18 "The Samurai's Journey III" Mark Hoffmeier Paul Grinder 7. kesäkuuta 2003
Rangereiden toipuessa uusimmasta yllätyksestä he joutuvat Lothorin väijyttämäksi. He pääsevät juuri ja juuri pakoon ja saavat sen jälkeen voimansa takaisin. Lothor lähettää ryhmän hirviöitä hyökkäykseen, joten rangereiden on kunkin taisteltava hirviötä vastaan yksin. Camia vastaan taisteleva hirviö onnistuu pistämään häntä ja Cam alkaa muuttua hyönteiseksi. Sensei kertoo hänelle keinosta palata normaaliksi, mutta se vaikuttaa hieman vaikealta. Lopussa rangerit jakautuvat kahteen ryhmään pelastaakseen kaupungin.[4]
477 19 "Scent of a Ranger" Jackie Marchand Andrew Merrifield 14. kesäkuuta 2003
Camin käytös on täysin muuttunut ja hän muistuttaa enemmän Dustinia kuin häntä itseään. Hän on nyt myös joka asiassa muita rangereita parempi. Kaiken lisäksi hän vaikuttaa suhtautuvan välinpitämättömästi rangervelvollisuuksiinsa. Kaupungissa riehuu samalla uusi hirviö, joka muuttaa ihmisiä hajuvesipulloiksi. Rangerit turhautuvat, kun hirviö onnistuu muuttamaan Dustinin ja Torin hajuvesiksi eikä Cam näytä välittävän lainkaan ystävistään. He yllättyvät suuresti, kun toinen Cam ilmaantuu paikalle.[5]
478 20 "I Love Lothor" Steve Slavkin Andrew Merrifield 21. kesäkuuta 2003
Marah ja Kapri saavat Lothorin aloittamaan oman televisio-ohjelman, jotta hänestä tulisi pidetympi. Uusi hirviö, Mr. Ratwell, vakuuttaa Lothorille, että hän saa ohjelman avulla Lothorista todella pidetyn ja lupaa käyttää rakkausrohtoja varasuunnitelmanaan. Lothoria inhottaa ajatus rakkausrohdoista, joten hän torjuu ajatuksen. Marah ja Kapri käyttävät niitä rangereihin, kun he haluavat todistaa niiden hyödyllisyyden sedälleen. Rohdon takia kaksi rangeria rakastuu Toriin, jotka alkavat taistella hänestä. Lisää ongelmia on tiedossa, kun Tori jää kiinni Lothorin TV-ohjelman kuvauksissa ja vahva rakkaustaika leviää television välityksellä ohjelman katsojiin. Taian alaisena olevat ihmiset lähtevät Dustinin, Shanen ja Hunterin perään. Vain Tori voi saada Camin ja Blaken järkiinsä.[5]
479 21 "Good Will Hunter" Steve Slavkin Andrew Merrifield 28. kesäkuuta 2003
Hunter pettyy, kun hänen mentoroimansa Charlie-poika ei välitä hänestä. Hän samaistuu nuoreen poikaan, kun hänelle selviää heillä olevan jotain yhteistä, mutta turhautuu, kun ei saa poikaan yhteyttä. Sillä välin muut rangerit ovat ongelmissa, kun Marah ja Kapri ovat kadottaneet jotain Lothorille erityisen tärkeää. Sekaannusta on tiedossa, kun outoja asioita alkaa tapahtua kesken rangereiden taisteluiden. Lopulta Marah ja Kapri löytävät etsimänsä Charlien hallusta, joka ei tietenkään tiennyt asiasta mitään. Onneksi Charlie on paljon kaksikkoa viisaampi.[5]
480 22 "All About Beevil" Jackie Marchand Wayne Rose 5. heinäkuuta 2003
Dustin menettää pyöränsä, jonka jälkeen hän luulee muiden pitävän häntä tyhmänä. Samaan aikaan Marah tuntee itsensä ulkopuoliseksi, kun hänen uusi ystävänsä Beevil liittyy Lothorin joukkoihin. Marah jättää Lothorin aluksen ja tapaa Maassa Dustinin, joka pyytää Marahia miettimään vaihtoehtojaan. Kiitoksena hän antaa Dustinille jotain, josta pitäisi olla rangereille apua hänen setänsä voittamisessa. Voiko Dustin luottaa Marahiin vai onko kaikki vain osa hänen pahaa suunnitelmaansa?[5]
481 23 "Sensei Switcheroo" Mark Hoffmeier Wayne Rose 26. heinäkuuta 2003
Cam haluaa nähdä isänsä jälleen ihmisenä, joten hän yrittää ratkaista ongelman. Yritys menee kuitenkin pieleen. Yrityksen seurauksena Shane ja sensei vaihtavat vahingossa aivoja keskenään, joten sensei joutuu taistelemaan punaisena rangerina ja Shane katselemaan sivusta. Cam yrittää palauttaa asiat ennalleen, mutta onnistuu vaihtamaan sensein ja Dustinin aivot keskenään. Samalla Marah ja Kapri yrittävät tuhota Power Rangerit ilman apua ja ovat täysin ihmeissään rangereiden muuttuneista taistelutekniikoista.
482 24 "Tongue and Cheek" Art Brown Wayne Rose 2. elokuuta 2003
Dustin käyttää keltaisen rangerin voimia, kun hän suojee Storm Chargersia ison urheiluliikeketjun lähettämiltä roistoilta. Kelly kertoo siitä sanomalehdille, jonka jälkeen Dustinista tulee kuuluisa. Shane on kateellinen Dustinin saamasta suosiosta ja kaiken lisäksi Dustinista tulee huomion johdosta ylimielinen. Kun Hunter, Tori ja Blake ovat jääneet postimerkkihirviön jalkoihin on Dustinin ja Shanen opittava työskentelemään taas yhdessä, jotta he voittaisivat hirviön ja pelastaisivat ystävänsä.
483 25 "Brothers In Arms" Jackie Marchand Charlie Haskell 2. elokuuta 2003
Todellinen tiedenero Perry korjaa käden käänteessä Blaken motocross-pyörän, joka rikkoutui kilpailun aikana. Perry muuttuu myöhemmin oman epäonnistuneen kokeensa seurauksena Motodrone nimiseksi hirviöksi. Cam selvittää Motodronen DNA:sta, että hirviö on todellisuudessa Perry. Hunter voittaa Motodronen taistelussa ja Perry palaa normaaliksi. Lothorin aluksella kootaan kuitenkin uusi Motodrone, joka herää jakson lopussa Marahin ja Kaprin avulla henkiin.
484 26 "Shane's Karma I" Mark Hoffmeier & John Tellegen Charlie Haskell 9. elokuuta 2003
Sensei on matkalla, joten rangerit saavat vapaapäivän. Se osuu hyvin, sillä Torilla on syntymäpäivä. Shane kärsii painajaisista ja jättää Torin harmistukseksi hänen syntymäpäiväjuhlansa rannalla väliin. Hän lähee metsään selvittämään painajaistensa alkuperää. Vain yksi henkilö voi auttaa Shanea ja se on joku hänen menneisyydestään.
485 27 "Shane's Karma II" Mark Hoffmeier & John Tellegen Charlie Haskell 9. elokuuta 2003
Shane on hämmentynyt, kun hänelle selviää totuus näkemistään painajaisista ja niiden yhteydestä hänen menneisyyteensä. Samalla Lothor havaitsee Maassa vanhan tuttavansa, josta voisi koitua hänelle harmia. Lothor lähtee selvittämään syytä hänen ilmestymiseensä. Shane ymmärtää kaiken näkemänsä vasta kohtaamansa Skylan lähdettyä ja joutuu turvautumaan saamaansa lahjaan voittaakseen Skylaa jahdanneen palkkionmetsästäjän.
486 28 "Shimazu Returns I" Douglas Sloan Andrew Merrifield 16. elokuuta 2003
Motodrone herättää vahingossa museossa henkiin patsaan, joka on muinainen paha olento Shimazu. Rangerit joutuvat taisteluun Shimazun pahoja susimaisia hirviöitä vastaan. Riittääkö rangereiden voimat niiden voittamiseen?
487 29 "Shimazu Returns II" Douglas Sloan Andrew Merrifield 23. elokuuta 2003
Cameron lainaa rangereiden voimakiekkoja, joiden avulla hän pääsee mystiseen paikkaan. Sieltä hän löytää aseen, Lightning Riff Blasterin, jonka avulla rangerit pystyvät ehkä voittamaan vahvat susimaiset hirviöit. Kun ne hyökkäävät jälleen rangerit joutuvat haastamaan ne zordeillaan ilman voimiaan. Ehtiikö Cameron valjastamaan Blasterin voimat ajoissa?
488 30 "The Wild Wipeout" Jackie Marchand Andrew Merrifield 20. syyskuuta 2003
Tori joutuu toiseen ulottuvuuteen, jossa Power Rangerit ovat pahoja. Hänen täytyy yhdistää voimansa Lothorin joukkojen kanssa, jos haluaa voittaa rangerit ja tuoda kaupunkiin rauhan. Jakson lopussa Blake paljastaa tunteensa Torille.
489 31 "Double-Edged Blake" M.L. Kessler Wayne Rose 27. syyskuuta 2003
Tori on ihmeissään, kun Blake on kadonnut viime aikoina usein ilman syytä. Kukaan ei tunnu tietävän missä hän on tai mitä hän tekee. Kun häneltä lopulta kysytään asiasta hän on kaiken lisäksi varsin vaitonainen. Uuden hirviön ilmestyessä rangerit saavat viimeinkin tietää syyn.
490 32 "Eye of the Storm" Ann Austen Charlie Haskell 27. syyskuuta 2003
Shanen isoveli saapuu kaupunkiin ja näkee sattumalta, kun Shane muuttuu rangermuotoonsa. Motodrone kutsuu Eyezak nimisen hirviön, joka laittaa ihmiset kohtaamaan pahimmat pelkonsa. Myös Wind Rangerit joutuvat kohtaamaan pelkonsa samalla, kun Thunder Rangerit jäävät vangiksi.
491 33 "General Deception I" Ann Austen Wayne Rose 4. lokakuuta 2003
Tori antaa pojille kyydin, kun he lähtevät retkeilemään. Matkalla he joutuvat väijytetyksi, mutta päättävät siitä huolimatta jatkaa suunnitelmiensa mukaan. Sillä välin Zurgane joutuu pilkan kohteeksi ja jopa Lothor kyseenalaistaa hänen asemansa kenraalina. Zurgane kehittää suunnitelman rangereiden tuhoamiseksi, mutta ei tiedä, että myös Vexacuksella on omat suunnitelmansa. Myöhemmin kaikki ovat hämillään, miten Zurganen asiat alkavat kehittyä.
492 34 "General Deception II" Ann Austen & Douglas Sloan Wayne Rose 4. lokakuuta 2003
Rangerit tuhoavat Zurganen zordin, mutta hän ehtii sitä ennen hankkimaan kaiken mahdollisen tiedon rangereiden hyökkäyksistä. Keräämänsä tiedon perusteella hän luo uuden zordin, HyperZurganen! Kun se rampauttaa Hurricane Megazordin, rangereiden on viivytettävä Zurganea tarpeeksi pitkään, jotta heidän zordinsa ovat taas kunnossa. Vaikka Zurgane selviäisi taistelusta on yhdellä hänen virkaveljistään yhä sanansa sanottavana...
493 35 "A Gem of a Day" Ann Austen Charlie Haskell 18. lokakuuta 2003
Hunter on salaa säilyttänyt muutaman palan Sielujen kivestä. Salaisuus paljastuu, kun Vexacus saa hänet kiinni niiden kanssa. Muut rangerit ovat aluksi pettyneitä Hunterin salailusta. Pian kuitenkin ilmenee, että kivistä voi olla hyötyäkin. Cam keksii, että niiden avulla on mahdollista päästä Lothorin alukselle vapauttamaan kaapatut ninjat! Lothor on määrännyt Motodronen vakoilemaan Vexacusta. Myöhemmin seuraa välienselvittely näiden kahden kenraalin välillä. Kaiken lisäksi Condortron niminen hirviö hyökkää Maahan!
494 36 "Down and Dirty" Douglas Sloan Charlie Haskell 18. lokakuuta 2003
Bradleyn veljekset ajautuvat suureen riitaan, kun Blake voittaa Hunterin motocross-kisassa. Kapri ja Marah pyytävät Shimazulta apua avaruusaluksen valtaamisessa. Dustin päättää vaihtaa tavallisesta motocrossista freestyle motocrossiin.
495 37 "Storm Before the Calm I" Douglas Sloan Paul Grinder 15. marraskuuta 2003
Rangerit pääsevät esittämään taitojaan urheilutapahtumaan. Sillä välin Lothor valmistelee suunnitelmansa viimeistä vaihetta. Hän aikoo avata Pahuuden syvänteen, joka sijaitsee suoraan urheilutapahtuman alapuolella. Rangerit joutuvat tähän mennessä vaikeimman haasteensa eteen.
496 38 "Storm Before the Calm II" Ann Austen Paul Grinder 15. marraskuuta 2003
Lothor löytää ja tuhoaa rangereiden tukikohdan ja jättää perin pohjin muuttuneen sensein taakseen. Saatuaan itsevarmuutensa takaisin rangerit yhdistävät voimansa tuhotakseen Lothorin oman zordin ja Pahuuden syvänteestä syöksyvät jo aiemmin tuhotut hirviöt. Sen jälkeen rangerit kohtaavat itse Lothorin. Riittävätkö heidän voimansa hänen pysäyttämiseen, kun Lothorilla on vielä yksi valttikortti hihassaan?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]