Luettelo televisiosarjan Olipa kerran jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Once Upon A Time logo.svg

Olipa kerran (engl. Once Upon a Time) on yhdysvaltalainen fantasiasarja, jossa satu- ja arkimaailma kohtaavat. Sarjan loivat Edward Kitsis ja Adam Horowitz, jotka toimivat myös sen johtavina tuottajina Steve Pearlmanin ohella. Sarjan esitys alkoi Yhdysvalloissa ABC:llä 23. lokakuuta 2011 ja Suomessa Nelosella 14. lokakuuta 2012.[1]

Sarjasta on tähän mennessä esitetty kuusi tuotantokautta.[2]

11. toukokuuta 2017 julkaistiin tieto, että Olipa Kerran-sarjasta on tekeillä 7.tuotantokausi.

Kaudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa
Avausjakso Päätösjakso Avausjakso Päätösjakso
1 22 23. lokakuuta 2011 13. toukokuuta 2012 14. lokakuuta 2012 17. maaliskuuta 2013
2 22 29. syyskuuta 2012 12. toukokuuta 2013 19. maaliskuuta 2013 21. marraskuuta 2013
3 22 30. syyskuuta 2013 11. toukokuuta 2014 30. elokuuta 2014 31. tammikuuta 2015
4 23 28. syyskuuta 2014 10. toukokuuta 2015 16. elokuuta 2015 1. marraskuuta 2015
5 23 27. syyskuuta 2015 15. toukokuuta 2016 3. tammikuuta 2016 5. kesäkuuta 2016
6 22 25. syyskuuta 2016 14. toukokuuta 2017 16. marraskuuta 2016 2017
7 22 6. lokakuuta 2017 2018 ? ?

Ensimmäinen tuotantokausi (2011–2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[3] Suomenkielinen nimi[4] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. Pilot Kaiken alku Mark Mylod Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 23. lokakuuta 2011 Suomen lippu 14. lokakuuta 2012
2. The Thing You Love Most Kaikkein rakkain Greg Beeman Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 30. lokakuuta 2011 Suomen lippu 21. lokakuuta 2012
3. Snow Falls Hurmuri Dean White Liz Tigelaar Yhdysvaltain lippu 6. marraskuuta 2011 Suomen lippu 28. lokakuuta 2012
4. The Price of Gold Sopimuksia David Solomon David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 13. marraskuuta 2011 Suomen lippu 4. marraskuuta 2012
5. That Still Small Voice Omatunnon ääni Paul Edwards Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 27. marraskuuta 2011 Suomen lippu 11. marraskuuta 2012
6. The Shepherd Paimen Victor Nelli Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvaltain lippu 4. joulukuuta 2011 Suomen lippu 18. marraskuuta 2012
7. The Heart Is a Lonely Hunter Metsästäjä David M. Barrett Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 11. joulukuuta 2011 Suomen lippu 25. marraskuuta 2012
8. Desperate Souls Epätoivoinen sielu Michael Waxman Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 8. tammikuuta 2012 Suomen lippu 2. joulukuuta 2012
9. True North Kompassi David H. Goodman & Liz Tigelaar Dean White Yhdysvaltain lippu 15. tammikuuta 2012 Suomen lippu 9. joulukuuta 2012
10. 7:15 A.M. Aamun kaipaus Ralph Hemecker Edward Kitsis, Adam Horowitz & Daniel T. Thomsen Yhdysvaltain lippu 22. tammikuuta 2012 Suomen lippu 16. joulukuuta 2012
11. Fruit of the Poisonous Tree Lampun henki Bryan Spicer Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 29. tammikuuta 2012 Suomen lippu 23. joulukuuta 2012
12. Skindeep Pelkkää pintaa Milan Cheylov Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 12. helmikuuta 2012 Suomen lippu 6. tammikuuta 2013
13. What happened to Frederick Mitä Frederickille tapahtui Dean White David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 19. helmikuuta 2012 Suomen lippu 13. tammikuuta 2013
14. Dreamy Toiveikas David Solomon Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 12. helmikuuta 2012 Suomen lippu 20. tammikuuta 2013
15. Red-Handed Verenpuna Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 11. maaliskuuta 2012 Suomen lippu 27. tammikuuta 2013
16. Heart of Darkness Synkkä sydän Dean White Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvaltain lippu 25. maaliskuuta 2012 Suomen lippu 3. helmikuuta 2013
17. Hat Trick Hattutemppu Ralph Hemecker Vladimir Cvetko & David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 1. huhtikuuta 2012 Suomen lippu 10. helmikuuta 2013
18. The Stable Boy Tallipoika Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 22. huhtikuuta 2012 Suomen lippu 17. helmikuuta 2013
19. The Return Isä ja hänen poikansa Paul Edwards Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 29. huhtikuuta 2012 Suomen lippu 24. helmikuuta 2013
20. The Stranger Muukalaisen tarina Gwyneth Horder-Payton Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 6. huhtikuuta 2012 Suomen lippu 3. maaliskuuta 2013
21. An Apple Red As Blood Omena punainen kuin veri Milan Cheylov Jane Espenson & David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 6. toukokuuta 2012 Suomen lippu 10. maaliskuuta 2013
22. A Land Without Magic Taikaa vailla Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 15. toukokuuta 2012 Suomen lippu 17. maaliskuuta 2013

Toinen tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[6] Suomenkielinen nimi[4] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. Broken Kumottu kirous Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 30. syyskuuta 2012 Suomen lippu 24. maaliskuuta 2013
2. We Are Both Kahden minän välissä Dean White Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 7. lokakuuta 2012 Suomen lippu 31. maaliskuuta 2013
3. Lady of the Lake Lumottu vaatekaappi Milan Cheylov Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvaltain lippu 14. lokakuuta 2012 Suomen lippu 7. huhtikuuta 2013
4. The Crocodile Krokotiili mieheksi David Solomon David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvaltain lippu 21. lokakuuta 2012 Suomen lippu 14. huhtikuuta 2013
5. The Doctor Tiede taikaakin mahtavampi Paul Edwards Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 28. lokakuuta 2012 Suomen lippu 21. huhtikuuta 2013
6. Tallahassee Emma ja pavunvarsi David M. Barrett Christine Boylan & Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 4. marraskuuta 2012 Suomen lippu 28. huhtikuuta 2013
7. Child of the Moon Kuun lapsi Anthony Hemingway Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 11. marraskuuta 2012 Suomen lippu 5. toukokuuta 2013
8. Into the Deep Unten mailla Ron Underwood Kalinda Vazquez & Daniel T. Thomsen Yhdysvaltain lippu 25. marraskuuta 2012 Suomen lippu 12. toukokuuta 2013
9. Queen of Hearts Herttakuningatar Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 2. joulukuuta 2012 Suomen lippu 19. toukokuuta 2013
10. The Cricket Game Salaisuuksien haltija Dean White David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvaltain lippu 6. tammikuuta 2013 Suomen lippu 26. toukokuuta 2013
11. The Outsider Soturin sydän David Solomon Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvaltain lippu 13. tammikuuta 2013 Suomen lippu 5. syyskuuta 2013
12. In the Name of the Brother Veljen nimeen Milan Cheylov Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 20. tammikuuta 2013 Suomen lippu 12. syyskuuta 2013
13. Tiny Piskuinen Guy Ferland Christine Boylan & Kalinda Vazquez Yhdysvaltain lippu 10. helmikuuta 2013 Suomen lippu 19. syyskuuta 2013
14. Manhattan Ennustus Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 17. helmikuuta 2013 Suomen lippu 26. syyskuuta 2013
15. The Queen is Dead Kuningattaren kuolema Gwyneth Horder-Payton Daniel T. Thomsen & David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 3. maaliskuuta 2013 Suomen lippu 3. lokakuuta 2013
16. The Miller's Daughter Myllärin tytär Ralph Hemecker Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 10. maaliskuuta 2013 Suomen lippu 10. lokakuuta 2013
17. Welcome to Storybrook Uusi alku Dave Barrett Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 17. maaliskuuta 2013 Suomen lippu 17. lokakuuta 2013
18. Selfless, Brave and True Puinen sydän Ralph Hemecker Robert Hull & Kalinda Vazquez Yhdysvaltain lippu 24. maaliskuuta 2013 Suomen lippu 24. lokakuuta 2013
19. Lacey Lacey Milan Cheylov Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 21. huhtikuuta 2013 Suomen lippu 31. lokakuuta 2013
20. The Evil Queen Valepuvussa Gwyneth Horder-Payton Jane Espenson & Christine Boylan Yhdysvaltain lippu 28. huhtikuuta 2013 Suomen lippu 7. marraskuuta 2013
21. Second Star to the Right Toinen tähti oikealta Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvaltain lippu 5. toukokuuta 2013 Suomen lippu 14. marraskuuta 2013
22. And Straight on 'Til Morning Ja kohti aamua Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 12. toukokuuta 2013 Suomen lippu 21. marraskuuta 2013

Kolmas tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[7] Suomenkielinen nimi[4] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. The Heart of the Truest Believer Uskon voima Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 29. syyskuuta 2013 Suomen lippu 30. elokuuta 2014
2. Lost Girl Kadonnut tyttö Ron Underwood Andrew Chambliss & Kalinda Vazquez Yhdysvaltain lippu 6. lokakuuta 2013 Suomen lippu 6. syyskuuta 2014
3. Quite a Common Fairy Ihan tavallinen keiju Alex Zakrzewski Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 13. lokakuuta 2013 Suomen lippu 20. syyskuuta 2014
4. Nasty Habits Pahoja tapoja David Boyd David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvaltain lippu 20. lokakuuta 2013 Suomen lippu 27. syyskuuta 2014
5. Good Form Periaatteen mies Jon Amiel Christine Boylan & Daniel T. Thomsen Yhdysvaltain lippu 27. lokakuuta 2013 Suomen lippu 4. lokakuuta 2014
6. Ariel Ariel Ciaran Donnelly Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 3. marraskuuta 2013 Suomen lippu 11. lokakuuta 2014
7. Dark Hollow Pimeä notko Guy Ferland Kalinda Vazquez & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 10. marraskuuta 2013 Suomen lippu 18. lokakuuta 2014
8. Think Lovely Thoughts Kauniita ajatuksia David Solomon David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvaltain lippu 17. marraskuuta 2013 Suomen lippu 25. lokakuuta 2014
9. Save Henry Henryn pelastus Andy Goddard Christine Boylan & Daniel T. Thomsen Yhdysvaltain lippu 1. joulukuuta 2013 Suomen lippu 1. marraskuuta 2014
10. The New Neverland Uusi Mikä-Mikä-Maa Ron Underwood Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 8. joulukuuta 2013 Suomen lippu 8. marraskuuta 2014
11. Going Home Kirouksen hinta Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 15. joulukuuta 2013 Suomen lippu 15. marraskuuta 2014
12. New York City Serenade Unelma New Yorkissa Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 9. maaliskuuta 2014 Suomen lippu 22. marraskuuta 2014
13. Witch Hunt Noitajahti Guy Ferland Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 16. maaliskuuta 2014 Suomen lippu 29. marraskuuta 2014
14. The Tower Torni Ralph Hemecker Robert Hull Yhdysvaltain lippu 23. maaliskuuta 2014 Suomen lippu 6. joulukuuta 2014
15. Quiet Minds Hiljainen mieli Eagle Egilsson Kalinda Vazquez Yhdysvaltain lippu 30. maaliskuuta 2014 Suomen lippu 13. joulukuuta 2014
16. It's Not Easy Being Green Kateudesta vihreä Mario Van Peebles Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 6. huhtikuuta 2014 Suomen lippu 20. joulukuuta 2014
17. The Jolly Roger Merirosvon kunnia Ernest Dickerson David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 13. huhtikuuta 2014 Suomen lippu 27. joulukuuta 2014
18. Bleeding Through Veri on vettä sakeampaa Romeo Tirone Jane Espenson & Daniel T. Thomsen Yhdysvaltain lippu 20. huhtikuuta 2014 Suomen lippu 3. tammikuuta 2015
19. A Curious Thing Sydämen voima Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 27. huhtikuuta 2014 Suomen lippu 10. tammikuuta 2015
20. Kansas Kansas Gwyneth Horder-Payton Andrew Chambliss & Kalinda Vazquez Yhdysvaltain lippu 4. toukokuuta 2014 Suomen lippu 17. tammikuuta 2015
21. Snow Drifts Tuuliajolla Ron Underwood David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvaltain lippu 11. toukokuuta 2014 Suomen lippu 24. tammikuuta 2015
22. There's No Place Like Home Oma koti kullan kallis Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 11. toukokuuta 2014 Suomen lippu 31. tammikuuta 2015

Neljäs tuotantokausi (2014–2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[8] Suomenkielinen nimi[8] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[8]
1. A Tale of Two Sisters Elsa ja Anna Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 28. syyskuuta 2014 Suomen lippu 16. elokuuta 2015
2. White Out Jään vankina Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 5. lokakuuta 2014 Suomen lippu 16. elokuuta 2015
3. Rocky Road Lumihiutale Morgan Beggs David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 12. lokakuuta 2014 Suomen lippu 23. elokuuta 2015
4. The Apprentice Oppipoika Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 19. lokakuuta 2014 Suomen lippu 23. elokuuta 2015
5. Breaking Glass Rikkoutumaton lasi Alrick Riley Kalinda Vazquez & Scott Nimerfro Yhdysvaltain lippu 26. lokakuuta 2014 Suomen lippu 30. elokuuta 2015
6. Family Business Perheasioita Mario Van Peebles Kalinda Vazquez & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 2. marraskuuta 2014 Suomen lippu 30. elokuuta 2015
7. The Snow Queen Lumikuningatar Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 19. marraskuuta 2014 Suomen lippu 6. syyskuuta 2015
8. Smash the Mirror (Part 1) Riko peili, osa yksi Eagle Egilsson David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 16. marraskuuta 2014 Suomen lippu 6. syyskuuta 2015
9. Smash the Mirror (Part 2) Riko peili, osa kaksi Ralph Hemecker David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 16. marraskuuta 2014 Suomen lippu 13. syyskuuta 2015
10. Fall Kirous Van Peebles Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 30. marraskuuta 2014 Suomen lippu 13. syyskuuta 2015
11. Shattered Sight Särkynyt mieli Gwyneth Horder-Payton Scott Nimerfro & Tze Chun Yhdysvaltain lippu 7. joulukuuta 2014 Suomen lippu 20. syyskuuta 2015
12. Heroes and Villains Sankareita ja roistoja Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 14. joulukuuta 2014 Suomen lippu 20. syyskuuta 2015
13. Darkness on the Edge of Town Pimeys laskeutuu Jon Amiel Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 1. maaliskuuta 2015 Suomen lippu 27. syyskuuta 2015
14. Unforgiven Uusinta Adam Horowitz Andrew Chambliss & Kalinda Vazquez Yhdysvaltain lippu 8. maaliskuuta 2015 Suomen lippu 4. lokakuuta 2015
15. Enter the Dragon Lohikäärmeen kutsu Ralph Hemecker David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 15. maaliskuuta 2015 Suomen lippu 4. lokakuuta 2015
16. Poor Unfortunate Soul Likainen sielu Steve Pearlman Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 22. maaliskuuta 2015 Suomen lippu 11. lokakuuta 2015
17. Best Laid Plans Valheessa vara parempi Ron Underwood Kalinda Vazquez & Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 29. maaliskuuta 2015 Suomen lippu 11. lokakuuta 2015
18. Heart of Gold Sydän karrella Billy Gierhart Tze Chun & Scott Nimerfro Yhdysvaltain lippu 12. huhtikuuta 2015 Suomen lippu 18. lokakuuta 2015
19. Sympathy for the De Vil Pieni piruparka Romeo Tirone David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 19. huhtikuuta 2015 Suomen lippu 18. lokakuuta 2015
20. Lily Lily Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 26. huhtikuuta 2015 Suomen lippu 25. lokakuuta 2015
21. Mother Äiti Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 3. toukokuuta 2015 Suomen lippu 25. lokakuuta 2015
22. Operation Mongoose, part 1 Operaatio Mungo, osa 1 Romeo Tirone Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 10. toukokuuta 2015 Suomen lippu 1. marraskuuta 2015
23. Operation Mongoose, part 2 Operaatio Mungo, osa 2 Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 10. toukokuuta 2015 Suomen lippu 1. marraskuuta 2015

Viides tuotantokausi (2015–2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[9] Suomenkielinen nimi[9] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[9]
1. The Dark Swan Pimeyden pyörteissä Ron Underwood Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 27. syyskuuta 2015 Suomen lippu 3. tammikuuta 2016
2. The Price Hinta Romeo Tirone Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 4. lokakuuta 2015 Suomen lippu 10. tammikuuta 2016
3. Siege Perilous Tyhjä Tuoli Ralph Hemecker Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 11. lokakuuta 2015 Suomen lippu 17. tammikuuta 2016
4. The Broken Kingdom Rikkinäinen valtakunta Alrick Riley David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 18. lokakuuta 2015 Suomen lippu 24. tammikuuta 2016
5. Dreamcatcher Unisieppari Romeo Tirone Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 25. lokakuuta 2015 Suomen lippu 31. tammikuuta 2016
6. The Bear and the Bow Karhunpalvelus Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Tze Chun Yhdysvaltain lippu 1. marraskuuta 2015 Suomen lippu 7. helmikuuta 2016
7. Nimue Nimue Romeo Tirone Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 8. marraskuuta 2015 Suomen lippu 14. helmikuuta 2016
8. Birth Syntymä Eagle Egilsson David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 15. marraskuuta 2015 Suomen lippu 21. helmikuuta 2016
9. The Bear King Karhukuningas Geofrey Hildrew Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 15. marraskuuta 2015 Suomen lippu 28. helmikuuta 2016
10. Broken Heart Särkynyt sydän Romeo Tirone Dana Horgan & Tze Chun Yhdysvaltain lippu 29. marraskuuta 2015 Suomen lippu 6. maaliskuuta 2016
11. Swan Song Joutsenlaulu Gwyneth Horder-Payton Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 6. joulukuuta 2015 Suomen lippu 13. maaliskuuta 2016
12. Souls of the Departed Keskeneräisiä asioita Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 6. maaliskuuta 2016 Suomen lippu 20. maaliskuuta 2016
13. Labor of Love Urotyö Billy Gierhart Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 13. maaliskuuta 2016 Suomen lippu 27. maaliskuuta 2016
14. Devil's Due Pimeä velka Alrick Riley Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 20. maaliskuuta 2016 Suomen lippu 3. huhtikuuta 2016
15. The Brothers Jones Jonesin veljekset Eagle Egilsson Jerome Schwartz & David H. Goodman Yhdysvaltain lippu 27. maaliskuuta 2016 Suomen lippu 10. huhtikuuta 2016
16. Our Decay Yhteinen rappio Steve Pearlman Tze Chun & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 3. huhtikuuta 2016 Suomen lippu 17. huhtikuuta 2016
17. Her Handsome Hero Hänen komea sankarinsa Romeo Tirone Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 10. huhtikuuta 2016 Suomen lippu 24. huhtikuuta 2016
18. Ruby Slippers Taikakengät Eriq La Salle Andrew Chambliss & Bill Wolkoff Yhdysvaltain lippu 17. huhtikuuta 2016 Suomen lippu 1. toukokuuta 2016
19. Sisters Siskokset Romeo Tirone David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvaltain lippu 24. huhtikuuta 2016 Suomen lippu 8. toukokuuta 2016
20. Firebird Tulilintu Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 1. toukokuuta 2016 Suomen lippu 15. toukokuuta 2016
21. Last Rites Viimeiset riitit Craig Powell Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 8. toukokuuta 2016 Suomen lippu 22. toukokuuta 2016
22. Only You Sinä vain Romeo Tirone David H. Goodman & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu 15. toukokuuta 2016 Suomen lippu 29. toukokuuta 2016
23. An Untold Story Kertomaton tarina Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 15. toukokuuta 2016 Suomen lippu 5. kesäkuuta 2016

Kuudes tuotantokausi (2016-2017)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
1. The Savior Pelastaja Eagle Egilsson Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 25. syyskuuta 2016 Suomen lippu 16. marraskuuta 2016
2. A Bitter Draught Katkera malja Ron Underwood Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 2. lokakuuta 2016 Suomen lippu 23. marraskuuta 2016
3. The Other Shoe Puuttuva kenkä Steve Pearlman Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 9. lokakuuta 2016 Suomen lippu 30. marraskuuta 2016
4. Strange Case Outo tapaus Alrick Riley David H. Goodman & Nelson Soler Yhdysvaltain lippu 16. lokakuuta 2016 Suomen lippu 7. joulukuuta 2016
5. Street Rats Katurottia Norman Buckley Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 23. lokakuuta 2016 Suomen lippu 14. joulukuuta 2016
6. Dark Waters Synkissä vesissä Robert Duncan Andrew Chambliss & Brigitte Hales Yhdysvaltain lippu 30. joulukuuta 2016 Suomen lippu 21. joulukuuta 2016
7. Heartless Sydämetön Ralph Hemecker Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 6. marraskuuta 2016 Suomen lippu 28. joulukuuta 2016
8. I'll Be Your Mirror Peilimaassa Jennifer Lynch Jerome Schwartz & Leah Fong Yhdysvaltain lippu 13. marraskuuta 2016 Suomen lippu 4. tammikuuta 2017
9. Changelings Totuus keijuista Mairzee Almas David H. Goodman & Brian Ridings Yhdysvaltain lippu 27. marraskuuta 2016 Suomen lippu 11. tammikuuta 2017
10. Wish You Were Here Ikävä luoksesi Ron Underwood Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 4. joulukuuta 2016 Suomen lippu 8. maaliskuuta 2017
11. Tougher Than the Rest Kovin kaikista Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 5. maaliskuuta 2017 Suomen lippu 15. maaliskuuta 2017
12. Murder Most Foul Häikäilemätön murha Morgan Beggs Jerome Schwartz & Jane Espenson Yhdysvaltain lippu 12. maaliskuuta 2017 Suomen lippu 22. maaliskuuta 2017
13. Ill-Boding Patterns Pahaenteinen kuvio Ron Underwood Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 19. maaliskuuta 2017 Suomen lippu 29. maaliskuuta 2017
14. Page 23 Sivu 23  ? David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvaltain lippu 26. maaliskuuta 2017 Suomen lippu 5. huhtikuuta 2017
15. A Wondrous Place Toteutunut toive  ? Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu 2. huhtikuuta 2017 Suomen lippu 12. huhtikuuta 2017
16. Mother's Little Helper Äidin pikku apuri  ? Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu

9. huhtikuuta 2017

Suomen lippu 19. huhtikuuta 2017
17. Awake Hereillä  ? Andrew Chambliss & Leah Fong Yhdysvaltain lippu 16. huhtikuuta 2017 Suomen lippu 26. huhtikuuta 2017
18. Where Bluebirds Fly Sininen tie  ? David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvaltain lippu

23. huhtikuuta 2017

Suomen lippu 3. toukokuuta 2017
19. The Black Fairy Musta keiju  ? Jerome Schwartz & Dana Horgan Yhdysvaltain lippu 30. huhtikuuta 2017 Suomen lippu
20. The Song in Your Heart Sydämesi laulu  ? David H. Goodman & Andrew Chambliss Yhdysvaltain lippu

7. toukokuuta 2017

Suomen lippu
21. The Final Battle, part 1 Viimeinen taisto, osa 1  ? Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu Suomen lippu
22. The Final Battle, part 2 Viimeinen taisto, osa 2  ? Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu Suomen lippu

Seitsemäs tuotantokausi (2017-2018)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
1. Hyperion Heights  ? Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvaltain lippu 6. lokakuuta 2017 Suomen lippu ?
2. A Pirate's Life  ?  ? Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?
3. The Garden of Forking Paths  ?  ? David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?
4. Beauty  ? Mick Garris Dana Horgan & Leah Fong Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?
5. Greenbacks  ?  ? Christopher Hollier & Adam Karp Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?
6. Wake Up Call  ?  ? Jerome Schwartz & Jane Espenson Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?
7. Eloise Gardener  ?  ? David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?
8. Pretty in Blue  ?  ? Dana Forgan & Leah FOng Yhdysvaltain lippu ? Suomen lippu ?

Erikoisjaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[4] Suomenkielinen nimi[4] Kertoja/t Esitetty jaksojen välissä Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. Magic Is Coming Taikuutta kerrakseen Giancarlo Esposito Taikaa vailla
Kumottu kirous
Yhdysvaltain lippu 30. syyskuuta 2012 Suomen lippu 19. maaliskuuta 2013
2. The Price of Magic Taikuuden hinta Alan Dale Puinen sydän
Lacey
Yhdysvaltain lippu 14. huhtikuuta 2013 Suomen lippu 29. lokakuuta 2013
3. Journey to Neverland Matka Mikä-Mikä-Maahan Alfred Molina Ja kohti uskoa
Uskon voima
Yhdysvaltain lippu 29. syyskuuta 2013 Suomen lippu 29. elokuuta 2014
4. Wicked Is Coming Pahan mahti Dan Stevens Kirouksen hinta
Unelma New Yorkissa
Yhdysvaltain lippu 9. maaliskuuta 2014 Suomen lippu 22. marraskuuta 2014
5. Storybrooke Has Frozen Over Tarinan juuret John Rhys-Davies Oma koti kullan kallis
Elsa ja Anna
Yhdysvaltain lippu 28. syyskuuta 2014 Suomen lippu 16. elokuuta 2015
6. Secrets of Storybrooke Storybrooken salaisuudet Jennifer Morrison Sankareita ja roistoja
Pimeys laskeutuu
Yhdysvaltain lippu 1. maaliskuuta 2015 Suomen lippu 27. syyskuuta 2015
7. Dark Swan Rises: A Once Upon a Time Fan Celebration Juhlajakso faneille Howard Parker Operaatio Mungo, osa 2
Pimeyden pyörteissä
Yhdysvaltain lippu 27. syyskuuta 2015 Suomen lippu 3. tammikuuta 2016

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Olipa kerran 2012. Nelonen.
  2. Grey's Anatomy, Quantico, and more renewed at ABC Entertainment Weekly. Viitattu 1.6.2016. (englanniksi)
  3. Olipa kerran - 1. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  4. a b c d e f g h i Sarjaopas: Olipa kerran Telvis.fi. Viitattu 15.3.2015.
  5. a b c d e f Once Upon a Time Epguides.com. Viitattu 15.3.2015.
  6. Olipa kerran - 2. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  7. Olipa kerran - 3. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  8. a b c Olipa kerran - 4. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  9. a b c Olipa kerran - 5. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.