Luettelo televisiosarjan Olipa kerran jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Once Upon A Time logo.svg

Olipa kerran (engl. Once Upon a Time) on yhdysvaltalainen fantasiasarja, jossa satu- ja arkimaailma kohtaavat. Sarjan loivat Edward Kitsis ja Adam Horowitz, jotka toimivat myös sen johtavina tuottajina Steve Pearlmanin ohella. Sarjan esitys alkoi Yhdysvalloissa ABC:llä 23. lokakuuta 2011 ja Suomessa Nelosella 14. lokakuuta 2012.[1] Sarjaa esitettiin yhteensä seitsemän tuotantokautta.[2]

Kaudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa
Avausjakso Päätösjakso Avausjakso Päätösjakso
1 22 23. lokakuuta 2011 13. toukokuuta 2012 14. lokakuuta 2012 17. maaliskuuta 2013
2 22 29. syyskuuta 2012 12. toukokuuta 2013 19. maaliskuuta 2013 21. marraskuuta 2013
3 22 30. syyskuuta 2013 11. toukokuuta 2014 30. elokuuta 2014 31. tammikuuta 2015
4 23 28. syyskuuta 2014 10. toukokuuta 2015 16. elokuuta 2015 1. marraskuuta 2015
5 23 27. syyskuuta 2015 15. toukokuuta 2016 3. tammikuuta 2016 5. kesäkuuta 2016
6 22 25. syyskuuta 2016 14. toukokuuta 2017 16. marraskuuta 2016 2017
7 22 6. lokakuuta 2017 18. toukokuuta 2018 ? ?

Ensimmäinen tuotantokausi (2011–2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[3] Suomenkielinen nimi[4] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. Pilot Kaiken alku Mark Mylod Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 23. lokakuuta 2011 Suomi 14. lokakuuta 2012
2. The Thing You Love Most Kaikkein rakkain Greg Beeman Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 30. lokakuuta 2011 Suomi 21. lokakuuta 2012
3. Snow Falls Hurmuri Dean White Liz Tigelaar Yhdysvallat 6. marraskuuta 2011 Suomi 28. lokakuuta 2012
4. The Price of Gold Sopimuksia David Solomon David H. Goodman Yhdysvallat 13. marraskuuta 2011 Suomi 4. marraskuuta 2012
5. That Still Small Voice Omatunnon ääni Paul Edwards Jane Espenson Yhdysvallat 27. marraskuuta 2011 Suomi 11. marraskuuta 2012
6. The Shepherd Paimen Victor Nelli Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvallat 4. joulukuuta 2011 Suomi 18. marraskuuta 2012
7. The Heart Is a Lonely Hunter Metsästäjä David M. Barrett Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 11. joulukuuta 2011 Suomi 25. marraskuuta 2012
8. Desperate Souls Epätoivoinen sielu Michael Waxman Jane Espenson Yhdysvallat 8. tammikuuta 2012 Suomi 2. joulukuuta 2012
9. True North Kompassi David H. Goodman & Liz Tigelaar Dean White Yhdysvallat 15. tammikuuta 2012 Suomi 9. joulukuuta 2012
10. 7:15 A.M. Aamun kaipaus Ralph Hemecker Edward Kitsis, Adam Horowitz & Daniel T. Thomsen Yhdysvallat 22. tammikuuta 2012 Suomi 16. joulukuuta 2012
11. Fruit of the Poisonous Tree Lampun henki Bryan Spicer Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvallat 29. tammikuuta 2012 Suomi 23. joulukuuta 2012
12. Skindeep Pelkkää pintaa Milan Cheylov Jane Espenson Yhdysvallat 12. helmikuuta 2012 Suomi 6. tammikuuta 2013
13. What happened to Frederick Mitä Frederickille tapahtui Dean White David H. Goodman Yhdysvallat 19. helmikuuta 2012 Suomi 13. tammikuuta 2013
14. Dreamy Toiveikas David Solomon Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 12. helmikuuta 2012 Suomi 20. tammikuuta 2013
15. Red-Handed Verenpuna Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvallat 11. maaliskuuta 2012 Suomi 27. tammikuuta 2013
16. Heart of Darkness Synkkä sydän Dean White Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvallat 25. maaliskuuta 2012 Suomi 3. helmikuuta 2013
17. Hat Trick Hattutemppu Ralph Hemecker Vladimir Cvetko & David H. Goodman Yhdysvallat 1. huhtikuuta 2012 Suomi 10. helmikuuta 2013
18. The Stable Boy Tallipoika Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 22. huhtikuuta 2012 Suomi 17. helmikuuta 2013
19. The Return Isä ja hänen poikansa Paul Edwards Jane Espenson Yhdysvallat 29. huhtikuuta 2012 Suomi 24. helmikuuta 2013
20. The Stranger Muukalaisen tarina Gwyneth Horder-Payton Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvallat 6. huhtikuuta 2012 Suomi 3. maaliskuuta 2013
21. An Apple Red As Blood Omena punainen kuin veri Milan Cheylov Jane Espenson & David H. Goodman Yhdysvallat 6. toukokuuta 2012 Suomi 10. maaliskuuta 2013
22. A Land Without Magic Taikaa vailla Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 15. toukokuuta 2012 Suomi 17. maaliskuuta 2013

Toinen tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[6] Suomenkielinen nimi[4] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. Broken Kumottu kirous Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 30. syyskuuta 2012 Suomi 24. maaliskuuta 2013
2. We Are Both Kahden minän välissä Dean White Jane Espenson Yhdysvallat 7. lokakuuta 2012 Suomi 31. maaliskuuta 2013
3. Lady of the Lake Lumottu vaatekaappi Milan Cheylov Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvallat 14. lokakuuta 2012 Suomi 7. huhtikuuta 2013
4. The Crocodile Krokotiili mieheksi David Solomon David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvallat 21. lokakuuta 2012 Suomi 14. huhtikuuta 2013
5. The Doctor Tiede taikaakin mahtavampi Paul Edwards Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 28. lokakuuta 2012 Suomi 21. huhtikuuta 2013
6. Tallahassee Emma ja pavunvarsi David M. Barrett Christine Boylan & Jane Espenson Yhdysvallat 4. marraskuuta 2012 Suomi 28. huhtikuuta 2013
7. Child of the Moon Kuun lapsi Anthony Hemingway Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvallat 11. marraskuuta 2012 Suomi 5. toukokuuta 2013
8. Into the Deep Unten mailla Ron Underwood Kalinda Vazquez & Daniel T. Thomsen Yhdysvallat 25. marraskuuta 2012 Suomi 12. toukokuuta 2013
9. Queen of Hearts Herttakuningatar Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 2. joulukuuta 2012 Suomi 19. toukokuuta 2013
10. The Cricket Game Salaisuuksien haltija Dean White David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvallat 6. tammikuuta 2013 Suomi 26. toukokuuta 2013
11. The Outsider Soturin sydän David Solomon Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvallat 13. tammikuuta 2013 Suomi 5. syyskuuta 2013
12. In the Name of the Brother Veljen nimeen Milan Cheylov Jane Espenson Yhdysvallat 20. tammikuuta 2013 Suomi 12. syyskuuta 2013
13. Tiny Piskuinen Guy Ferland Christine Boylan & Kalinda Vazquez Yhdysvallat 10. helmikuuta 2013 Suomi 19. syyskuuta 2013
14. Manhattan Ennustus Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 17. helmikuuta 2013 Suomi 26. syyskuuta 2013
15. The Queen is Dead Kuningattaren kuolema Gwyneth Horder-Payton Daniel T. Thomsen & David H. Goodman Yhdysvallat 3. maaliskuuta 2013 Suomi 3. lokakuuta 2013
16. The Miller's Daughter Myllärin tytär Ralph Hemecker Jane Espenson Yhdysvallat 10. maaliskuuta 2013 Suomi 10. lokakuuta 2013
17. Welcome to Storybrook Uusi alku Dave Barrett Ian Goldberg & Andrew Chambliss Yhdysvallat 17. maaliskuuta 2013 Suomi 17. lokakuuta 2013
18. Selfless, Brave and True Puinen sydän Ralph Hemecker Robert Hull & Kalinda Vazquez Yhdysvallat 24. maaliskuuta 2013 Suomi 24. lokakuuta 2013
19. Lacey Lacey Milan Cheylov Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 21. huhtikuuta 2013 Suomi 31. lokakuuta 2013
20. The Evil Queen Valepuvussa Gwyneth Horder-Payton Jane Espenson & Christine Boylan Yhdysvallat 28. huhtikuuta 2013 Suomi 7. marraskuuta 2013
21. Second Star to the Right Toinen tähti oikealta Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Ian Goldberg Yhdysvallat 5. toukokuuta 2013 Suomi 14. marraskuuta 2013
22. And Straight on 'Til Morning Ja kohti aamua Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 12. toukokuuta 2013 Suomi 21. marraskuuta 2013

Kolmas tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[7] Suomenkielinen nimi[4] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. The Heart of the Truest Believer Uskon voima Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 29. syyskuuta 2013 Suomi 30. elokuuta 2014
2. Lost Girl Kadonnut tyttö Ron Underwood Andrew Chambliss & Kalinda Vazquez Yhdysvallat 6. lokakuuta 2013 Suomi 6. syyskuuta 2014
3. Quite a Common Fairy Ihan tavallinen keiju Alex Zakrzewski Jane Espenson Yhdysvallat 13. lokakuuta 2013 Suomi 20. syyskuuta 2014
4. Nasty Habits Pahoja tapoja David Boyd David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvallat 20. lokakuuta 2013 Suomi 27. syyskuuta 2014
5. Good Form Periaatteen mies Jon Amiel Christine Boylan & Daniel T. Thomsen Yhdysvallat 27. lokakuuta 2013 Suomi 4. lokakuuta 2014
6. Ariel Ariel Ciaran Donnelly Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 3. marraskuuta 2013 Suomi 11. lokakuuta 2014
7. Dark Hollow Pimeä notko Guy Ferland Kalinda Vazquez & Andrew Chambliss Yhdysvallat 10. marraskuuta 2013 Suomi 18. lokakuuta 2014
8. Think Lovely Thoughts Kauniita ajatuksia David Solomon David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvallat 17. marraskuuta 2013 Suomi 25. lokakuuta 2014
9. Save Henry Henryn pelastus Andy Goddard Christine Boylan & Daniel T. Thomsen Yhdysvallat 1. joulukuuta 2013 Suomi 1. marraskuuta 2014
10. The New Neverland Uusi Mikä-Mikä-Maa Ron Underwood Andrew Chambliss Yhdysvallat 8. joulukuuta 2013 Suomi 8. marraskuuta 2014
11. Going Home Kirouksen hinta Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 15. joulukuuta 2013 Suomi 15. marraskuuta 2014
12. New York City Serenade Unelma New Yorkissa Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 9. maaliskuuta 2014 Suomi 22. marraskuuta 2014
13. Witch Hunt Noitajahti Guy Ferland Jane Espenson Yhdysvallat 16. maaliskuuta 2014 Suomi 29. marraskuuta 2014
14. The Tower Torni Ralph Hemecker Robert Hull Yhdysvallat 23. maaliskuuta 2014 Suomi 6. joulukuuta 2014
15. Quiet Minds Hiljainen mieli Eagle Egilsson Kalinda Vazquez Yhdysvallat 30. maaliskuuta 2014 Suomi 13. joulukuuta 2014
16. It's Not Easy Being Green Kateudesta vihreä Mario Van Peebles Andrew Chambliss Yhdysvallat 6. huhtikuuta 2014 Suomi 20. joulukuuta 2014
17. The Jolly Roger Merirosvon kunnia Ernest Dickerson David H. Goodman Yhdysvallat 13. huhtikuuta 2014 Suomi 27. joulukuuta 2014
18. Bleeding Through Veri on vettä sakeampaa Romeo Tirone Jane Espenson & Daniel T. Thomsen Yhdysvallat 20. huhtikuuta 2014 Suomi 3. tammikuuta 2015
19. A Curious Thing Sydämen voima Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 27. huhtikuuta 2014 Suomi 10. tammikuuta 2015
20. Kansas Kansas Gwyneth Horder-Payton Andrew Chambliss & Kalinda Vazquez Yhdysvallat 4. toukokuuta 2014 Suomi 17. tammikuuta 2015
21. Snow Drifts Tuuliajolla Ron Underwood David H. Goodman & Robert Hull Yhdysvallat 11. toukokuuta 2014 Suomi 24. tammikuuta 2015
22. There's No Place Like Home Oma koti kullan kallis Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 11. toukokuuta 2014 Suomi 31. tammikuuta 2015

Neljäs tuotantokausi (2014–2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[8] Suomenkielinen nimi[8] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[8]
1. A Tale of Two Sisters Elsa ja Anna Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 28. syyskuuta 2014 Suomi 16. elokuuta 2015
2. White Out Jään vankina Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvallat 5. lokakuuta 2014 Suomi 16. elokuuta 2015
3. Rocky Road Lumihiutale Morgan Beggs David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 12. lokakuuta 2014 Suomi 23. elokuuta 2015
4. The Apprentice Oppipoika Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 19. lokakuuta 2014 Suomi 23. elokuuta 2015
5. Breaking Glass Rikkoutumaton lasi Alrick Riley Kalinda Vazquez & Scott Nimerfro Yhdysvallat 26. lokakuuta 2014 Suomi 30. elokuuta 2015
6. Family Business Perheasioita Mario Van Peebles Kalinda Vazquez & Andrew Chambliss Yhdysvallat 2. marraskuuta 2014 Suomi 30. elokuuta 2015
7. The Snow Queen Lumikuningatar Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 19. marraskuuta 2014 Suomi 6. syyskuuta 2015
8. Smash the Mirror (Part 1) Riko peili, osa yksi Eagle Egilsson David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 16. marraskuuta 2014 Suomi 6. syyskuuta 2015
9. Smash the Mirror (Part 2) Riko peili, osa kaksi Ralph Hemecker David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 16. marraskuuta 2014 Suomi 13. syyskuuta 2015
10. Fall Kirous Van Peebles Jane Espenson Yhdysvallat 30. marraskuuta 2014 Suomi 13. syyskuuta 2015
11. Shattered Sight Särkynyt mieli Gwyneth Horder-Payton Scott Nimerfro & Tze Chun Yhdysvallat 7. joulukuuta 2014 Suomi 20. syyskuuta 2015
12. Heroes and Villains Sankareita ja roistoja Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 14. joulukuuta 2014 Suomi 20. syyskuuta 2015
13. Darkness on the Edge of Town Pimeys laskeutuu Jon Amiel Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 1. maaliskuuta 2015 Suomi 27. syyskuuta 2015
14. Unforgiven Uusinta Adam Horowitz Andrew Chambliss & Kalinda Vazquez Yhdysvallat 8. maaliskuuta 2015 Suomi 4. lokakuuta 2015
15. Enter the Dragon Lohikäärmeen kutsu Ralph Hemecker David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 15. maaliskuuta 2015 Suomi 4. lokakuuta 2015
16. Poor Unfortunate Soul Likainen sielu Steve Pearlman Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 22. maaliskuuta 2015 Suomi 11. lokakuuta 2015
17. Best Laid Plans Valheessa vara parempi Ron Underwood Kalinda Vazquez & Jane Espenson Yhdysvallat 29. maaliskuuta 2015 Suomi 11. lokakuuta 2015
18. Heart of Gold Sydän karrella Billy Gierhart Tze Chun & Scott Nimerfro Yhdysvallat 12. huhtikuuta 2015 Suomi 18. lokakuuta 2015
19. Sympathy for the De Vil Pieni piruparka Romeo Tirone David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 19. huhtikuuta 2015 Suomi 18. lokakuuta 2015
20. Lily Lily Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 26. huhtikuuta 2015 Suomi 25. lokakuuta 2015
21. Mother Äiti Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvallat 3. toukokuuta 2015 Suomi 25. lokakuuta 2015
22. Operation Mongoose, part 1 Operaatio Mungo, osa 1 Romeo Tirone Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 10. toukokuuta 2015 Suomi 1. marraskuuta 2015
23. Operation Mongoose, part 2 Operaatio Mungo, osa 2 Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 10. toukokuuta 2015 Suomi 1. marraskuuta 2015

Viides tuotantokausi (2015–2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[9] Suomenkielinen nimi[9] Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[9]
1. The Dark Swan Pimeyden pyörteissä Ron Underwood Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 27. syyskuuta 2015 Suomi 3. tammikuuta 2016
2. The Price Hinta Romeo Tirone Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 4. lokakuuta 2015 Suomi 10. tammikuuta 2016
3. Siege Perilous Tyhjä Tuoli Ralph Hemecker Jane Espenson Yhdysvallat 11. lokakuuta 2015 Suomi 17. tammikuuta 2016
4. The Broken Kingdom Rikkinäinen valtakunta Alrick Riley David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 18. lokakuuta 2015 Suomi 24. tammikuuta 2016
5. Dreamcatcher Unisieppari Romeo Tirone Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 25. lokakuuta 2015 Suomi 31. tammikuuta 2016
6. The Bear and the Bow Karhunpalvelus Ralph Hemecker Andrew Chambliss & Tze Chun Yhdysvallat 1. marraskuuta 2015 Suomi 7. helmikuuta 2016
7. Nimue Nimue Romeo Tirone Jane Espenson Yhdysvallat 8. marraskuuta 2015 Suomi 14. helmikuuta 2016
8. Birth Syntymä Eagle Egilsson David H. Goodman & Jerome Schwartz Yhdysvallat 15. marraskuuta 2015 Suomi 21. helmikuuta 2016
9. The Bear King Karhukuningas Geofrey Hildrew Andrew Chambliss Yhdysvallat 15. marraskuuta 2015 Suomi 28. helmikuuta 2016
10. Broken Heart Särkynyt sydän Romeo Tirone Dana Horgan & Tze Chun Yhdysvallat 29. marraskuuta 2015 Suomi 6. maaliskuuta 2016
11. Swan Song Joutsenlaulu Gwyneth Horder-Payton Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 6. joulukuuta 2015 Suomi 13. maaliskuuta 2016
12. Souls of the Departed Keskeneräisiä asioita Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 6. maaliskuuta 2016 Suomi 20. maaliskuuta 2016
13. Labor of Love Urotyö Billy Gierhart Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 13. maaliskuuta 2016 Suomi 27. maaliskuuta 2016
14. Devil's Due Pimeä velka Alrick Riley Jane Espenson Yhdysvallat 20. maaliskuuta 2016 Suomi 3. huhtikuuta 2016
15. The Brothers Jones Jonesin veljekset Eagle Egilsson Jerome Schwartz & David H. Goodman Yhdysvallat 27. maaliskuuta 2016 Suomi 10. huhtikuuta 2016
16. Our Decay Yhteinen rappio Steve Pearlman Tze Chun & Dana Horgan Yhdysvallat 3. huhtikuuta 2016 Suomi 17. huhtikuuta 2016
17. Her Handsome Hero Hänen komea sankarinsa Romeo Tirone Jerome Schwartz Yhdysvallat 10. huhtikuuta 2016 Suomi 24. huhtikuuta 2016
18. Ruby Slippers Taikakengät Eriq La Salle Andrew Chambliss & Bill Wolkoff Yhdysvallat 17. huhtikuuta 2016 Suomi 1. toukokuuta 2016
19. Sisters Siskokset Romeo Tirone David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 24. huhtikuuta 2016 Suomi 8. toukokuuta 2016
20. Firebird Tulilintu Ron Underwood Jane Espenson Yhdysvallat 1. toukokuuta 2016 Suomi 15. toukokuuta 2016
21. Last Rites Viimeiset riitit Craig Powell Jerome Schwartz Yhdysvallat 8. toukokuuta 2016 Suomi 22. toukokuuta 2016
22. Only You Sinä vain Romeo Tirone David H. Goodman & Andrew Chambliss Yhdysvallat 15. toukokuuta 2016 Suomi 29. toukokuuta 2016
23. An Untold Story Kertomaton tarina Dean White Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 15. toukokuuta 2016 Suomi 5. kesäkuuta 2016

Kuudes tuotantokausi (2016–2017)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
1. The Savior Pelastaja Eagle Egilsson Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 25. syyskuuta 2016 Suomi 16. marraskuuta 2016
2. A Bitter Draught Katkera malja Ron Underwood Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 2. lokakuuta 2016 Suomi 23. marraskuuta 2016
3. The Other Shoe Puuttuva kenkä Steve Pearlman Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvallat 9. lokakuuta 2016 Suomi 30. marraskuuta 2016
4. Strange Case Outo tapaus Alrick Riley David H. Goodman & Nelson Soler Yhdysvallat 16. lokakuuta 2016 Suomi 7. joulukuuta 2016
5. Street Rats Katurottia Norman Buckley Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 23. lokakuuta 2016 Suomi 14. joulukuuta 2016
6. Dark Waters Synkissä vesissä Robert Duncan Andrew Chambliss & Brigitte Hales Yhdysvallat 30. joulukuuta 2016 Suomi 21. joulukuuta 2016
7. Heartless Sydämetön Ralph Hemecker Jane Espenson Yhdysvallat 6. marraskuuta 2016 Suomi 28. joulukuuta 2016
8. I'll Be Your Mirror Peilimaassa Jennifer Lynch Jerome Schwartz & Leah Fong Yhdysvallat 13. marraskuuta 2016 Suomi 4. tammikuuta 2017
9. Changelings Totuus keijuista Mairzee Almas David H. Goodman & Brian Ridings Yhdysvallat 27. marraskuuta 2016 Suomi 11. tammikuuta 2017
10. Wish You Were Here Ikävä luoksesi Ron Underwood Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 4. joulukuuta 2016 Suomi 8. maaliskuuta 2017
11. Tougher Than the Rest Kovin kaikista Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 5. maaliskuuta 2017 Suomi 15. maaliskuuta 2017
12. Murder Most Foul Häikäilemätön murha Morgan Beggs Jerome Schwartz & Jane Espenson Yhdysvallat 12. maaliskuuta 2017 Suomi 22. maaliskuuta 2017
13. Ill-Boding Patterns Pahaenteinen kuvio Ron Underwood Andrew Chambliss & Dana Horgan Yhdysvallat 19. maaliskuuta 2017 Suomi 29. maaliskuuta 2017
14. Page 23 Sivu 23 Kate Woods David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 26. maaliskuuta 2017 Suomi 5. huhtikuuta 2017
15. A Wondrous Place Toteutunut toive Steve Pearlman Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvallat 2. huhtikuuta 2017 Suomi 12. huhtikuuta 2017
16. Mother's Little Helper Äidin pikku apuri Billy Gierhart Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 9. huhtikuuta 2017 Suomi 19. huhtikuuta 2017
17. Awake Hereillä Sharat Raju Andrew Chambliss & Leah Fong Yhdysvallat 16. huhtikuuta 2017 Suomi 26. huhtikuuta 2017
18. Where Bluebirds Fly Sininen tie Michael Schultz David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 23. huhtikuuta 2017 Suomi 25. marraskuuta 2017
19. The Black Fairy Musta keiju Alrick Riley Jerome Schwartz & Dana Horgan Yhdysvallat 30. huhtikuuta 2017 Suomi 1. joulukuuta 2017
20. The Song in Your Heart Sydämesi laulu Ron Underwood David H. Goodman & Andrew Chambliss Yhdysvallat 7. toukokuuta 2017 Suomi 1. joulukuuta 2017
21. The Final Battle, part 1 Viimeinen taisto, osa 1 Steve Pearlman Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 14. toukokuuta 2017 Suomi 2. joulukuuta 2017
22. The Final Battle, part 2 Viimeinen taisto, osa 2 Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 14. toukokuuta 2017 Suomi 2. joulukuuta 2017

Seitsemäs tuotantokausi (2017–2018)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
1. Hyperion Heights ? Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 6. lokakuuta 2017 Suomi ?
2. A Pirate's Life ? Tara Nicole Weyr Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvallat 13. lokakuuta 2017 Suomi ?
3. The Garden of Forking Paths ? Ron Underwood David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 20. lokakuuta 2017 Suomi ?
4. Beauty ? Mick Garris Dana Horgan & Leah Fong Yhdysvallat 27. lokakuuta 2017 Suomi ?
5. Greenbacks ? Geofrey Hildrew Christopher Hollier & Adam Karp Yhdysvallat 3. marraskuuta 2017 Suomi ?
6. Wake Up Call ? Sharat Raju Jerome Schwartz & Jane Espenson Yhdysvallat 10. marraskuuta 2017 Suomi ?
7. Eloise Gardener ? Alex Kalymnios David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 17. marraskuuta 2017 Suomi ?
8. Pretty in Blue ? Ralph Hemecker Dana Forgan & Leah Fong Yhdysvallat 17. marraskuuta 2017 Suomi ?
9. One Little Tear ? Steve Pearlman Christopher Hollier & Adam Karp Yhdysvallat 8. joulukuuta 2017 Suomi ?
10. The Eighth Witch ? Ralph Hemecker Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvallat 15. joulukuuta 2017 Suomi ?
11. Secret Garden ? Mick Garris Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 2. maaliskuuta 2018 Suomi ?
12. A Taste of the Heights ? Nina Lopez-Corrado David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 9. maaliskuuta 2018 Suomi ?
13. Knightfall ? Steve Miner Jerome Schwartz & Miguel Ian Raya Yhdysvallat 16. maaliskuuta 2018 Suomi ?
14. The Girl in the Tower ? Antonio Negret Dana Horgan & Leah Fong Yhdysvallat 23. maaliskuuta 2018 Suomi ?
15. Sisterhood ? Ellen S. Pressman Christopher Hollier & Adam Karp Yhdysvallat 30. maaliskuuta 2018 Suomi ?
16. Breadcrumbs ? Ron Underwood Jane Espenson & Jerome Schwartz Yhdysvallat 6. huhtikuuta 2018 Suomi ?
17. Chosen ? Lana Parrilla Paul Karp & Brian Ridings Yhdysvallat 13. huhtikuuta 2018 Suomi ?
18. The Guardian ? Geofrey Hildrew David H. Goodman & Brigitte Hales Yhdysvallat 20. huhtikuuta 2018 Suomi ?
19. Flower Child ? Tessa Blake Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 27. huhtikuuta 2018 Suomi ?
20. Is This Henry Mills? ? Ron Underwood Dana Horgan & Leah Fong Yhdysvallat 4. toukokuuta 2018 Suomi ?
21. Homecoming ? Steve Pearlman David H. Goodman Yhdysvallat 11. toukokuuta 2018 Suomi ?
22. Leaving Storybrooke ? Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz Yhdysvallat 18. toukokuuta 2018 Suomi ?

Erikoisjaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi[4] Suomenkielinen nimi[4] Kertoja/t Esitetty jaksojen välissä Alkuperäinen esityspäivä[5] Esityspäivä Suomessa[4]
1. Magic Is Coming Taikuutta kerrakseen Giancarlo Esposito Taikaa vailla
Kumottu kirous
Yhdysvallat 30. syyskuuta 2012 Suomi 19. maaliskuuta 2013
2. The Price of Magic Taikuuden hinta Alan Dale Puinen sydän
Lacey
Yhdysvallat 14. huhtikuuta 2013 Suomi 29. lokakuuta 2013
3. Journey to Neverland Matka Mikä-Mikä-Maahan Alfred Molina Ja kohti uskoa
Uskon voima
Yhdysvallat 29. syyskuuta 2013 Suomi 29. elokuuta 2014
4. Wicked Is Coming Pahan mahti Dan Stevens Kirouksen hinta
Unelma New Yorkissa
Yhdysvallat 9. maaliskuuta 2014 Suomi 22. marraskuuta 2014
5. Storybrooke Has Frozen Over Tarinan juuret John Rhys-Davies Oma koti kullan kallis
Elsa ja Anna
Yhdysvallat 28. syyskuuta 2014 Suomi 16. elokuuta 2015
6. Secrets of Storybrooke Storybrooken salaisuudet Jennifer Morrison Sankareita ja roistoja
Pimeys laskeutuu
Yhdysvallat 1. maaliskuuta 2015 Suomi 27. syyskuuta 2015
7. Dark Swan Rises: A Once Upon a Time Fan Celebration Juhlajakso faneille Howard Parker Operaatio Mungo, osa 2
Pimeyden pyörteissä
Yhdysvallat 27. syyskuuta 2015 Suomi 3. tammikuuta 2016

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Olipa kerran 2012. Nelonen.
  2. Sen pituinen se: Olipa kerran loppuu! Episodi. 7.2.2018. Viitattu 20.4.2019. (englanniksi)
  3. Olipa kerran - 1. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  4. a b c d e f g h i Sarjaopas: Olipa kerran Telvis.fi. Viitattu 15.3.2015.
  5. a b c d e f Once Upon a Time Epguides.com. Viitattu 15.3.2015.
  6. Olipa kerran - 2. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  7. Olipa kerran - 3. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  8. a b c Olipa kerran - 4. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.
  9. a b c Olipa kerran - 5. kauden jaksot sarjaseuraaja.net. Viitattu 1.1.2016.