Luettelo televisiosarjan Noddy – Lelumaan Niksu jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Noddy – Lelumaan Niksu
Make Way for Noddy
Tyyli animaatiosarja
Kestoaika 22 min
Pääosissa Veikko Honkanen
Samuel Anttila
Henri Piispanen
Kiti Kokkonen
Antti Pääkkönen
Rauno Ahonen
Rinna Paatso
Jyrki Kovaleff
Hannele Karppinen
Teuvo Matala
Ari Parviainen
Annituuli Kasurinen
Vaula Hyry
Markus Degerman
Saana Kauhanen
Bettina Santahuhta
Miika Vintturi
Miia Karppinen
Katja Peacock
Jaana Hovinen
Marja-Liisa Pettersson
Valter Kulomaa
Ralf Öhberg
Tomi Paatsalo
Reko Castrén
Annamari Metsävainio
Alkuperämaa Englannin lippu Englanti
Verkko Suomen lippu Nelonen
Suomen lippu Fox
Suomen lippu C More Juniori
Esitetty 13. tammikuuta 2005 – 29. elokuuta 2007
Tuotantokausia 2
Jaksoja 102
Edeltäjä Niksun lelumaan seikkailut
Seuraaja Niksu, lelumaan mestarietsivät
Palkinnot
Voitetut Daytime Emmy (2007)
Ehdokkuudet WGC Award (2005, 2006)
Gemini (2017)

Tämä on luettelo televisiosarjan Lelumaan Niksu jaksoista.

Jaksoluettelot:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. Tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Uusinta Nelonen kanavalla 2005
1. Liian monta Niksua Too Many Noddies 20. tammikuuta 2006
2. Lelumaan uusi taksi Noddy and the New Taxi 13. tammikuuta 2005
3. Niksu ja lumottu säkkipilli Noddy & the Magic Bagpipes 20. tammikuuta 2005
4. Vieraanvaraisuutta Noddy Has a Visitor 27. tammikuuta 2005
5. Täydellinen syntymäpäivälahja Noddy's Perfect Gift 3. helmikuuta 2005
6. Niksun onnenpäivä Noddy's Lucky Day 10. helmikuuta 2005
7. Niksu lainvalvojana Policeman For a Day 17. helmikuuta 2005
8. Pomppuhälytys Bounce Alert in Toyland! 24. helmikuuta 2005
9. Naurusta punaisena Tickled Pink 3. maaliskuuta 2005
10. Niksun lemmikkikana Noddy's Pet Chicken 10. maaliskuuta 2005
11. Niksu ostoksilla Noddy Goes Shopping 17. maaliskuuta 2005
12. Myrskytuulen armoilla Hold Onto Your Hat Noddy 24. maaliskuuta 2005
13. Niksun jalkapallojoukkue Toy Town's Winning Team 31. maaliskuuta 2005
14. Niksu ja hirviö Noddy and the Bumper Monster 7. huhtikuuta 2005
15. Taikapulveria The Magic Powder 18. elokuuta 2005
16. Isokorvan polkupyörä A Bike for Big Ears 25. elokuuta 2005
17. Noddy and the Voice of Plod
18. Master Tubby's Opposite Day
19. Don't Be Scared Noddy
20. The Goblin's Stopwatch
21. Mr. Sparks and the Broken Clock

2. Tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Uusinta Nelonen kanavalla 2006
22. Noddy's On The Move
23. The Flower Thief
24. Noddy and the Treasure Map
25. Mr. Plod & the Jail Bird
26. A Grey Day In Toy Town
27. Noddy's Car Trouble
28. Tapsu-Koiran päivä Bumpy Dog's Day
29. The Out-Of-Control Tower
30. The Magic Eraser
31. Noddy & The Naughty Box
32. Skittle In The Middle
33. Googleberry Moon
34. Noddy's Wake Up Call
35. Miss Pink Cat's Country Adventure
36. The Big Sneeze
37. The Magic Rubber
38. Dinah's Day Out
39. Catch A Falling Star
40. Driving Miss Pink Cat
41. Noddy's Clothes On The Loose
42. Fire Chief Dinah
43. Goblin Good Deed Day
44. Noddy - The Best Driver In The World
45. The Great Goblin Giveaway
46. Sateenkaari Niksu Noddy The Rainbow Chaser
47. Above It All
48. Noddy & The Magic Sound Cup
49. Mr. Plod's Little Problem
50. Niksu ja kukka Noddy and the Towering Flower
51. The Great Goblin Switch
52. Kadonneen pallon arvoitus The Case of the Missing Ball 24. toukokuuta 2007
53. Suuri junajahti The Great Train Chase 31. toukokuuta 2007
54. Salaperäinen lahja A Surprise For Tessie Bear 7. kesäkuuta 2007
55. Pienen vieterihiiren suuri toive Clockwork Mouse's Wish 14. kesäkuuta 2007
56. Nallekarhun suklaauni Master Tubby's Chocolate Dream 21. kesäkuuta 2007
57. Kummallinen sää What Strange Weather 21. elokuuta 2007
58. Anteeksiantamaton asta Forgive Me Not 28. elokuuta 2007
59. Pyöräilykisa Bicycle Battle 22. elokuuta 2007
60. Herra Huojuvan pulma Lie Down, Mr. Wobbly Man 29. elokuuta 2007
61. Noddy's Car Loses Its Voice
62. Noddy Through The Looking Glass
63. Mr. Plod In Jail
64. Goblin Above
65. Noddy & The Big Chicken Roundup
66. Master Tubby Goblin
67. Ole juuri sellainen kuin olet Just Be Yourself Noddy 1. syyskuuta 2005
68. Näkymätön maali The Goblins & The Invisible Paint 8. syyskuuta 2005
69. Älä luovuta Niksu Don't be Late, Noddy 15. syyskuuta 2005
70. Rikotut astiat rikotut astiat Noddy & The Broken Dishes 22. syyskuuta 2005
71. Taidemaalari Niksu Noddy The Artist 29. syyskuuta 2005
72. Niksun palkintomatka Noddy's Special Treat 13. tammikuuta 2006
73. Niksu rakentaa avaruusraketin Noddy Builds A Rocket Ship 17. toukokuuta 2007
74. Lelumaan paras poliisi Mr. Plod, the Best Policeman 27. tammikuuta 2006
75. Nukkumaton Niksu No Nap For Noddy 3. helmikuuta 2006
76. Funny Moments
77. Päivä Isokorvan Big Ears For a Day 10. helmikuuta 2006
78. Niksu ja kadonnut kulkunen Noddy Loses His Bell 17. helmikuuta 2006
79. Asta ja ilmapallot Up, Up and Away 24. helmikuuta 2006
80. Hätävalhe The Big Fib 3. maaliskuuta 2006
81. Niksu ja sukupuu Noddy's Family Tree 10. maaliskuuta 2006
82. Kuunteluleikki The Listening Game 17. maaliskuuta 2006
83. Salaperäinen paketti Noddy and the Curious Package 24. maaliskuuta 2006
84. Avuton Niksu Shelf Help 31. maaliskuuta 2006
85. Niksu on nokkela Good Neighbour Noddy 11. tammikuuta 2007
86. Niksu tarvitsee lääkettä Noddy Needs Some Medicine 18. tammikuuta 2007
87. Hassut valokuvat Noddy and the Funny Pictures 25. tammikuuta 2007
88. Niksu eksyksissä Noddy Gets Lost 1. helmikuuta 2007
89. Nallekarhu nimittelee Master Tubby's Name Game 8. helmikuuta 2007
90. Niksu on avulias Noddy Helps Out 15. helmikuuta 2007
91. Niksu ja kadonnut työkalu Noddy & The Lost Tool 22. helmikuuta 2007
92. Niksun suuri löytö Noddy's Great Discovery 1. maaliskuuta 2007
93. Niksun rankka päivä Noddy Has a Difficult Day 8. maaliskuuta 2007
94. Tee-se-itse-Niksu Noddy Can Fix It 15. maaliskuuta 2007
95. Tapsu-Koiran vierailu Bumpy Dog's Visit 22. maaliskuuta 2007
96. Lelukylän paraatipäivä The Toy Town Parade 29. maaliskuuta 2007
97. Niksun korttitalo Noddy's House of Cards 5. huhtikuuta 2007
98. Asta Apinan banaanipiiras Martha Monkey's Banana Pie 12. huhtikuuta 2007
99. Niksu ja keilat Noddy and the Skittles 19. huhtikuuta 2007
100. Tasapainottelua The Balancing Act 26. huhtikuuta 2007
101. Niksu ja kadonneet muffinssit Noddy and the Missing Muffins 3. toukokuuta 2007
102. Taikatiuku The Tell-Tale Bell 10. toukokuuta 2007

Elokuvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Englanninkielinen nimi Esitetty

Suomessa

Niksu lumottu joulu Noddy Saves Christmas 2004
Niksu ja jättiläis seikkailu Noddy and The Island Adventure 2005
Noddy and the Magical Moondust 2006