Luettelo televisiosarjan Nalle Puhin uudet seikkailut jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli sisältää luettelon Disneyn televisiosarjan Nalle Puhin uudet seikkailut jaksoista. Jos joillakin jaksoilla on ollut Suomen-esityksissään useampi kuin yksi suomenkielinen nimi, ne mainitaan tässä vinoviivan (/) erotuksella.


1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Yleiskatsaus
1 Se on vain elokuvaa (Pooh Ought to Be in Pictures) Risto Reipas, Nalle Puh, Tiikeri ja Nasu menevät katsomaan hirviöelokuvaa, joka on Tiikerin mielestä tylsä ja Nasun mielestä pelottava. Kun he palaavat Puolen hehtaarin metsään, Risto päättää tehdä Puhin ja muiden kanssa oman hirviöelokuvan.
2 Hunaja on herkkua (Friend in Deed) Kani on väsynyt siihen, että viime aikoina Puh on lainannut kaikki hänen hunajansa. Kani saa lopulta tarpeekseen antaen loput hunajansa Puhille ja ilmoittaa muuttavansa pois. Kyseessä on kuitenkin valhe, jotta Puh jättäisi hänet joksikin aikaa rauhaan. Totuudesta tietämättömänä Puh päättää etsiä Kanille hunajaa, ettei tämä muuttaisi pois.
3 Ihaa mököttää (Donkey for a Day) Ihaa istuu kukkalansa päällä eräänä yönä, yksin myrskyssä. Nasu säälii Ihaata ja kutsuu muut kokoukseen jossa he päättävät piristää Ihaata. Tiikeri ja Ruu opettavat Ihaalle pomppimista, Puh eri ruokien syöntiä, Kani puutarhanhoitoa, Pöllö lentämistä, mutta Nasu ei kuitenkaan itse tiedä mitä voisi Ihaalle opettaa.
4 There's No Camp Like Home Nasu näkee painajaisia, jossa hän juoksee pakoon möhköfantteja. Hän herää Tiikeriin ja Puhiin, jotka ovat tulleet pyytämään häntä telttailemaan. Nasu pelkää telttailua, mutta Puh ja Tiikeri saavat kuitenkin houkuteltua Nasun mukaan.
5 Palloonatics (Balloonatics) Puhin ollessa Riston luona, tämä näyttää Puhille punaisia ilmapalloja. Puh kysyy, voiko hän viedä palloja kävelylle ja Risto suostuu, kunhan Puh lupaa olla varovainen. Kani kuitenkin haluaa pallot ja Puh antaa pallot, kunhan Kani on varovainen. Kani piirtää palloihin pelottavat naamat ja yrittää pelottaa niillä variksia. Pallot kuitenkin pelottavat Nasua ja hän varoittaa Tiikeria isosta hirviöstä...
6 Linnunpoika (Find Her, Keep Her) On pimeä, tuulinen ja luminen yö ja Kani yrittää pitää huolta porkkanoistaan, mutta kuulee avunhuutoja. Kani löytää pienen linnunpojan, Kessin. Kani päättää alkaa pitää tästä linnunpojasta huolta, eikä aio päästää häntä etelään talveksi.
7 Kuningas Nasu (The Piglet Who Would Be King) Sen jälkeen kun Puh on antanut Nasulle lahjan, Nasu lähtee Tiikerin ja Kanin kanssa maidon ja hunajan maahan hakemaan hunajaa Puhille.
8 Cleanliness Is Next to Impossible Puh kumppaneineen auttaa Ristoa siivoamaan tämän huoneen.
9 Suuri hunajaryöstö/Suuri hunajaruukkuryöstö (The Great Hunny Pot Robbery) Kaikki hunajat alkavat kadota Puolen hehtaarin metsästä, kiitos erään Möhköfantin ja Tärpän.
10 Raidat/Kadonneet raidat (Stripes) Kun Kani on saanut Tiikerin kylpyyn, Tiikerin raidat ovat huuhtoutuneet pois, jättäen muut (paitsi Ihaan) epävarmaksi tämän henkilöllisyydestään ja Tiikerin kohtalosta.
11 Paras lahja (Monkey See, Monkey Do Better) Puh kumppaneineen ovat allapäin, kun Riston uusi lelu, vedettävä apina nimeltä Bruno, väittää olevansa "paras lelu, minkä lapsi voi saada".
12 Lapsenvahti (Babysitter Blues) Risto ja muu porukka kohtaavat erilaisia vaikeuksia unten maille pääsemiseksi, joka aiheuttaa päänvaivaa lapsenvahdille. Myöhemmin Risto alkaa muun porukan kanssa vahtimaan Ruuta sen aikaa, kun Kengu on poissa, mutta se ei ole lainkaan helppo tehtävä.
13 How Much Is That Rabbit in the Window? Kani, tuntien itsensä ala-arvostetuksi, lähtee ja kohtaa romukauppiaan, joka laittaa hänet myyntiin.
14 Nalle Puhin namihammas/Namihammas (Nothing But the Tooth) Puh luulee, ettei pysty enää syömään hunajaa menetettyään "namihampaansa" ja alkaa etsimään sitä.
15 Tuulen viemää/Tuulinen päivä (Gone with the Wind) Sen jälkeen, kun Nasu saa ikävän kokemuksen tuulispäivänä, hän ei enää uskalla mennä ulos.
16 Seriffi Nasu (Paw and Order) Puh ja kumppanit seikkailevat Villissä lännessä.
17 Möhköfantin ansa/Pieni metsästäjä (Trap as Trap Can) Puh ja Nasu auttavat nuorta Möhköfanttia, jolla on ongelmia oppia asioita isältään.
18 Hunajakani/Hunajaa kanista (Honey for a Bunny) Kun Kani heittää ainutlaatuisen kaninmuotisen kirjatuen pois, se kiertää kädestä käteen pitkin muuta porukkaa.
19 The Masked Offender Tiikeri rupeaa Naamioituneeksi Suojelijaksi ja alkaa auttaa muita, aiheuttaen kuitenkin vain harmia.
20 Yön äänet (Things That Go Piglet in the Night) Porukka on eräänä yönä paniikissa, koska he luulevat että kummitukset jahtaavat heitä.
21 Luck Amok Sen jälkeen, kun Tiikeri rikkoi peilin, kaikkia alkaa vaivata huono onni.
22 Taikakorvaläpät (Magic Earmuffs) Risto antaa Nasulle "taikakorvasuojat" antaakseen tälle itseluottamusta luistelemisessa.
23 Toivomusnalle (The Wishing Bear) Sen jälkeen kun Puh luulee kuluttaneensa toivomustähden voimat loppuun, hän alkaa toteuttamaan salaa ystäviensä toiveita, joita he olivat toivomustähdelle esittäneet.

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Yleiskatsaus
24 Metsän kuningas (King of the Beasties) Tiikeri saa muut uskomaan (Kania lukuun ottamatta), että metsässä on Jagulaari. Tiikeristä tehdään metsän kuningas sen jälkeen, kun hän on kukistanut kyseisen "Jagulaarin".
25 Rotat ryöstöpuuhissa (The Rats Who Came to Dinner) Puh ja kumppanit kohtaavat vaihtokaupparottia.
26 Avulias Tiikeri (My Hero) Tiikeri rupeaa Nasun palvelijaksi Nasun pelastettua Tiikerin hengen.
27 Pöllöparan höyhenet (Owl Feathers) Pöllö ei pysty enää lentämään kunnolla koska on alkanut menettää höyheniään, joten muu porukka yrittää piristää häntä ja saada hänet taas lentämään.
28 Metsän jättiläinen (A Very, Very Large Animal) Nasu uskoo olevansa liian pieni ja päättää muuttaa pois Puolen hehtaarin metsästä.
29 Kuin kala metsässä (Fish Out From Water) Kani on menettämässä hermonsa, kun Myyrä joutuu muuttamaan toistaiseksi hänen luokseen.
30 Kadonnut Valo/Valot Pois (Lights Out) Kun Kani ottaa Myyrän lamppukypärän tämän tietämättä, Myyrä panikoi ja hän ja muu porukka lähtee etsimään sitä.
31 Pomppukengät/Tiikerin kengät (Tigger's Shoes) Kani antaa Tiikerille painavat kengät selittäen että niihin täytyy totutella ensin. Todellisuudessa Kani vain haluaa hidastaa Tiikerin pomppuiluja.
32 The "New" Eeyore Ihaa toivoisi olevan suositumpi, joten hän yrittää eri keinoja tullakseen sellaiseksi, pyytäen myös Tiikeriltä apua.
33 Tigger, Private Ear Tiikeri haluaa etsiväksi, joten hän suorittaa rikoksen, jonka hän voi itse ratkaista.
34 Kanin kekkerit (Party Poohper) Kani haluaa, että Puh hämää Kanin sukulaisia sen aikaa kun Kani suunnittelee näille yllätysjuhlia.
35 Vaihdokkaat/Vanha Ruun vaihtotemppu (The Old Switcheroo) Tiikeri yrittää auttaa Ruuta pelastautumaan kylvystä vaihtamalla tämän Nasuun.
36 Varjoa vailla (Me and My Shadow) Nasu etsii kadonnutta varjoaan.
37 Hikotuksen karkotus (To Catch a Hiccup) Nasulla on hirveä hikka, jota yritetään eri konstein parantaa.
38 Kupla juttu (Bubble Trouble) Puh jumittuu kuplan sisään, Myyrän käytävä romahtaa myrskyssä ja Kani on isäntänä kasvissyöjien tapaamisessa.
39 Ground Piglet Day On metsämurmelipäivä (Groundhog Day), mutta porukalla ei ole metsämurmeleita, joten Kani tekee Nasusta sellaisen.
40 Kani kätkee aarteen (Rabbit Marks the Spot) Kani yrittää pilailla muun porukan kanssa aarrearkun avulla (jonka sisällä on kiviä), koska he sotkivat hänen puutarhansa.
41 Näkemiin, Puh!/Näkemiin, herra Puh (Good-bye, Mr. Pooh) Kun Tiikeri levittää huhua siitä, että Puh aikoo lähteä Puolen Hehtaarin metsästä, porukka järjestää Puhille jäähyväisjuhlat.
42 Toivomuskaivo/Toivomuslähde (All's Well That Ends Wishing Well) Tiikeri juhlii "ensimmäistä" syntymäpäiväänsä, jota hän pitää pettymyksenä. Tämän vuoksi Puh aikoo toivoa Tiikerille jotain Puolen hehtaarin metsän toivomuskaivolla.
43 Kadonnut Nasu/Minne on Nasu kadonnut? (Where Oh Where Has My Piglet Gone?) Puhin tapa laittaa tavaroita vääriin paikkoihin saa Nasun luulemaan, että muu porukka ei pidä Nasun laulamisesta, tämän vuoksi hän päättää lauluaa rauhassa, jolloin Puh ja muut luulevat tämän kadonneen...
44 Hop, hop, ylöspäin (Up, Up and Awry) Puh yrittää lentää, kuin höyhenet, ilmapallot ym.
45 Eeyore's Tail Tale Ihaan häntä on kadoksissa, koska muu porukka käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa.
46 Kolme pientä Nasua (Three Little Piglets) Kani kertoo tarinan kolmesta pienestä porsaasta, Puolen hehtaarin metsän tyyliin.
47 Prize Piglet Kun väärinkäsitys saa muut luulemaan, että Nasu on voittanut juoksukilpailupalkinnon, päätetään järjestää juoksukilpailu läpi Puolen hehtaarin metsän ja Nasu on ennakkosuosikki.
48 Fast Friends Koska Puh tulee usein liian myöhään paikalle, muu porukka yrittää saada tämän liikkumaan nopeammin, vaikka vaikeimman kautta...

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Yleiskatsaus
49 Epäystävänpäivä (Un-Valentine's Day) Kani tekee lain, jonka mukaan ei ole enää Ystävänpäivää, mutta kaikki kuitenkin alkavat pian salaa lähetellä toisilleen ystävänpäiväkortteja kun joku jätti sellaisen Puhille...
50 Kanin kallis kasvimaa (No Rabbit's a Fortress) Kani menettää hermonsa, kun Tiikeri, Puh, Nasu ja Myyrä tuhosivat vahingossa hänen puutarhansa, joten hän rakentaa suuren muurin talonsa ympärille saadakseen olla rauhassa...
51 Frankenpuhin hirviö/Frankenpuhin hirvitys (The Monster Frankenpooh) On synkkä ja myrkyinen yö Puolen hehtaarin metsässä ja Tiikeri päättää kertoa tarinan hullu tiedemies Nasusta ja tämän hirviöstä, Frankenpuhista.
52 Pulloposti (Oh, Bottle) Puh luulee, että Risto on kidnapattu, ja hän yrittää saada Riston (mahdollisesti lähettämää) viestipulloa vaihtokaupparotilta.
53 Pöllön sukulaiset/Pöllön perheessä (Owl in the Family) Pöllön sukulaiset ovat tulossa käymään, mutta varikset ja Puh (Pöllöksi pukeutuneena) ovat myös tulossa...
54 Puh Kuu (Pooh Moon) Kun Tiikeri on kertonut iltanuotiolla pelottavan tarinan muulle porukalle, he huomaavat Puhin ja Nasun kadonneen ja alkavat etsiä heitä. Puh ja Nasu puolestaan uskovat päätyneensä kuuhun.
55 Caws and Effect Kani, Tiikeri ja Nasu lähtevät nappaamaan variksia ja jättävät Puhin vartioimaan Kanin puutarhaa.
56 Sham Pooh Porukka yrittää saada Puhin taas nälkäiseksi ja yrittävät löytää hänen ruokahaluaan.
57 Enneuni (Rock-a-Bye Pooh Bear) Nasu näkee pahaa unta, eikä uskalla enää mennä nukkumaan.
58 Missä mennään, Puh? (What's the Score, Pooh?) Eräs porukan pelaama peli menee vähän pieleen.
59 Tigger's House Guest Tiikeri ystävystyy termiitin kanssa, joka on aika herkkusuu...
60 Rabbit Takes a Holiday Kani lähtee lomalle, ja muu porukka yrittää pitää Kanin talon kunnossa tämän paluuseen saakka.
61 Puutarhuri Ihaa (Eeyi Eeyi Eeyore) Kani antaa Ihaalle siemenen kasvattamista varten.
62 Taivas putoaa/Puh pilvissä (Pooh Skies) Kun Puh vahingossa pudottaa munankuoren puusta, kaikki luulevat, että taivas putoaa heidän niskaansa.
63 Aprilli-Puh (April Pooh) Puh ja muu porukka etsivät Aprillipilaa (April's Fool) tietämättä sitä, että Risto pilailee heidän kustannuksellaan.
64 To Bee or Not to Bee Puh ja muut kertovat Ristolle, kuinka he kerran sotkeutuivat mehiläisten kanssa hunajasotaan.
65 Ritari rohkea (A Knight to Remember) Eräänä myrskyisenä iltana, Nasu kuvittelee olevansa urhea ritari...
66 Tiikeri, kaikkien keksintöjen äiti (Tigger is the Mother of Invention) Tiikeri tekee keksinnön auttamaan muita, mutta aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä.
67 Ötökkä irtaimenaan (The Bug Stops Here) Puh on lapsenvahtina Ruulle ja Pöllön serkulle ja yrittää samalla löytää Riston tiedeprojektia, joka on ötökkä.
68 Myyrän myyräntyö (Easy Come, Easy Gopher) Kani yrittää tuhota Myyrän käytävät talonsa alta, mutta se ei ole niinkään helppoa...
69 Invasion of the Pooh Snatcher Tiikeri luulee, että Jagulaari on kidnapannut Puhin, joka on oikeasti vierailemassa Nasun luona.
70 Tigger Got Your Tongue? Tiikeristä tulee mykkä, joten Nasu ja Puh yrittävät auttaa häntä ja samalla pelastaa Kanin puutarhan.
71 Kessin Paluu (A Bird in the Hand) Vanha tuttu Möhköfantti ja Tärppä- kaksikko kidnappaavat Kessin, Kanin adoptoiman linnunpojan, kiristääkseen muilta hunajaa.

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Yleiskatsaus
72 Sorry, Wrong Slusher Outoja alkaa tapahtua, kun Risto, Puh, Tiikeri, Nasu ja Ihaa katsovat myöhäisyön "Slusher" elokuvaa.
73 Grown, But Not Forgotten Kun Risto menee varttuneemman tytön juhliin, Puh ja muu porukka pelkäävät, että Risto, myös, kasvaa ja unohtaa heidät.
74 A Pooh Day Afternoon Risto, Puh, Nasu ja Tiikeri joutuvat vahtimaan Riston naapurin koiraa.
75 Hyvät, pahat ja Tiikeri (The Good, The Bad, And The Tigger) Kun Tiikeri menettää Riston leikkijunan hallinnan, hän ja Puh ovat oikeudessa syytettynä junaryöstöstä.
76 Home Is Where The Home Is Risto ja porukka rikkovat vahingossa patsaan, kun he ovat siivoamassa. Peläten rangaistusta, Risto karkaa kotoa ja porukka tarjoaa kukin omaa kotiaan tämän asuinpaikaksi. Risto ei kuitenkaan mahdu niihin ja hänelle päätetään rakentaa oma koti.
77 Shovel, Shovel Toil And Trouble Kun Myyrä saa suuren lapion, hän alkaa "parantelemaan" kaikkien kotejen ympäristöjä.
78 The Wise Have It Kun porukka järjestää Puhille synttärit, he ovat vakuuttuneita, että Puh on vanha ja viisas kun he näkevät kuinka paljon tällä on kynttilöitä kakussaan.
79 Pomppuja ja pilveilyä (Cloud, Cloud Go Away) Tiikeriä alkaa vainota itsepintainen (ja sateinen) pilvi.
80 To Dream the Impossible Scheme Kun Myyrän iso-isän tulessa käymään, Myyrä yrittää toteuttaa iso-isänsä elinikäistä unelmaa maanpäälisen alakaupungin rakentamisesta.
81 Nasu runoilee (Piglet's Poohetry) Tiikeri aiheuttaa ongelmia, kun hän ilmaantuu Nasun runonlausuntaan.
82 Ei pöllömpi pelätti (Owl's Well That Ends Well) Pöllön huono laulutaito harmittaa Kania, mutta karkoittaa varikset.
83 Nalle Puhin joulu (Winnie the Pooh and Christmas Too) Risto ja porukka tekevät toivomuslistan Joulupukille, mutta Puh unohtaa pyytää lahjaa. Puh yrittää saada sen takaisin, ja viedä sen Joulupukille jouluun mennessä, mikä sattuu olemaan seuraavana päivänä.