Luettelo televisiosarjan NCIS Rikostutkijat jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo televisiosarjan NCIS Rikostutkijat jaksoista.

Jaksoluettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2003–2004)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 Reviirikiistoja Yankee White Don McGill Donald Bellisario 23. syyskuuta 2003 2. syyskuuta 2006
2 Vapaa pudotus Hung out to Dry Don McGill Alan Levi 30. syyskuuta 2003 10. syyskuuta 2006
3 Seadog Seadog Donald Bellisario ja John Kelley Bradford May 7. lokakuuta 2003 17. syyskuuta 2006
4 Kuolemattomat The Immortals Darcy Meyers Alan Levi 14. lokakuuta 2003 23. syyskuuta 2006
5 Kirous The Curse Donald Bellisario, Don McGill and Jeff Vlaming Alan Levi 28. lokakuuta 2003 30. syyskuuta 2006
6 Äkkipysäys High Seas Don McGill Alan Levi 4. marraskuuta 2003 7. lokakuuta 2006
7 Pinnan alla Sub Rosa Don McGill Alan Levi 18. marraskuuta 2003 14. lokakuuta 2006
8 Minimivartioinnissa Minimum Security Don McGill Alan Levi 25. marraskuuta 2003 21. lokakuuta 2006
9 Haudan takaa Marine Down Don McGill Alan Levi 16. joulukuuta 2003 28. lokakuuta 2006
10 Elävältä haudattu Left for Dead Don McGill Alan Levi 6. tammikuuta 2004 4. marraskuuta 2006
11 Silmät kaikkialla Eye Spy Don McGill Alan Levi 13. tammikuuta 2004 11. marraskuuta 2006
12 Toinen vasen jalkani My Other Left Foot Don McGill Jeff Woolnough 3. helmikuuta 2004 18. marraskuuta 2006
13 Laaki ja vainaa One Shot, One Kill Don McGill Alan Levi 10. helmikuuta 2004 26. marraskuuta 2006
14 Laupias samarialainen The Good Samaritan Don McGill Alan Levi 17. helmikuuta 2004 2. joulukuuta 2006
15 Arvoitus Enigma Don McGill Alan Levi 24. helmikuuta 2004 9. joulukuuta 2006
16 Painajainen Bête Noire Don McGill Alan Levi 2. maaliskuuta 2004 17. joulukuuta 2006
17 Totuut on tuolla jossain The Truth Is out There Don McGill Alan Levi 16. maaliskuuta 2004 23. joulukuuta 2006
18 Mustasukkaisuutta UnSEALed Don McGill Alan Levi 6. huhtikuuta 2004 30. joulukuuta 2006
19 Kuollut mies puhuu Dead Man Talking Frank Cardea and George Schenck Dennis Smith 27. huhtikuuta 2004 6. tammikuuta 2007
20 Kateissa Missing John Kelley Jeff Woolnough 4. toukokuuta 2004 13. tammikuuta 2007
21 Täystyrmäys Split Decision Bob Gookin Terrence O’Hara 11. toukokuuta 2004 20. tammikuuta 2007
22 Heikko lenkki A Weak Link Jack Bernstein Alan Levi 18. toukokuuta 2004 27. tammikuuta 2007
23 Aamusoitto Reveille Donald Bellisario Thomas J. Wright 25. toukokuuta 2004 3. helmikuuta 2007

Toinen tuotantokausi (2004–2005)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 Sokea pahuudelle See No Evil Chris Crowe Thomas J. Wright 28. syyskuuta 2004 10. helmikuuta 2007
2 Hyvien Vaimojen Kerho The Good Wives Club Gil Grant Dennis Smith 5. lokakuuta 2004 17. helmikuuta 2007
3 Kuin Tuhka Tuuleen Vanished Frank Cardea ja George Schenck James Whitmore, Jr. 12. lokakuuta 2004 24. helmikuuta 2007
4 Tuntematon Luutnantti Lt. Jane Doe Donald Bellisario, Gil Grant, Steven Long Mitchell, Craig W. Van Sickle Dan Lerner 19. lokakuuta 2004 3. maaliskuuta 2007
5 Luutarha The Bone Yard John Kelley Terrence O’Hara 26. lokakuuta 2004 10. maaliskuuta 2007
6 Elävänä Siviiliin Terminal Leave Roger Director Jeff Woolnough 16. marraskuuta 2004 17. maaliskuuta 2007
7 Hiljaisuuden Kutsu Call of Silence Roger Director Thomas J. Wright 24. marraskuuta 2004 3. maaliskuuta 2007
8 Särkynyt Sydän Heart Break Frank Cardea ja George Schenck Dennis Smith 30. marraskuuta 2004 31. maaliskuuta 2007
9 Nettilempeä Forced Entry John Kelley ja Jesse Stern Dennis Smith 7. joulukuuta 2004 7. helmikuuta 2007
10 Kahleissa Chained Frank Military Thomas J. Wright 14. joulukuuta 2004 14. helmikuuta 2007
11 Tummissa Vesissä Black Water Juan Carlos Coto ja John Kelly Terrence O’Hara 11. tammikuuta 2005 21. huhtikuuta 2007
12 Kaksoisolennot Doppelgänger Jack Bernstein Terrence O’Hara 18. tammikuuta 2005 28. huhtikuuta 2007
13 Ruumispalapeli The Meat Puzzle Frank Military Thomas J. Wright 8. helmikuuta 2005 5. toukokuuta 2007
14 Silminnäkijä Witness Frank Cardea ja George Schenck James Whitmore, Jr. 15. helmikuuta 2005 12. toukokuuta 2007
15 Kuva ei Valehtele Caught on Tape Chris Crowe, Gil Grant ja John Kelley Jeff Woolnough 22. helmikuuta 2005 19. toukokuuta 2007
16 Tähdenlento Pop Life Frank Military Thomas J. Wright 1. maaliskuuta 2005 26. toukokuuta 2007
17 Silmä Silmästä An Eye for an Eye Steven Kane Dennis Smith 22. maaliskuuta 2005 2. kesäkuuta 2007
18 Bikineitä ja Vahaa Bikini Wax David North Stephen Cragg 29. maaliskuuta 2005 9. kesäkuuta 2007
19 Salaliittoteoria Conspiracy Theory Frank Military Jeff Woolnough 12. huhtikuuta 2005 16. kesäkuuta 2007
20 Punainen Solu Red Cell Christopher Silber Dennis Smith 26. huhtikuuta 2005 1. syyskuuta 2007
21 Kotipuolen Sankari Hometown Hero David North Stephen Cragg 3. toukokuuta 2005 8. syyskuuta 2007
22 Suudelmiin Suljettu SWAK Donald Bellisario Dennis Smith 10. toukokuuta 2005 15. kesäkuuta 2007
23 Pimeys Nousee Twilight John Kelley Thomas J. Wright 24. toukokuuta 2005 22. kesäkuuta 2007

Kolmas tuotantokausi (2005–2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 Tappakaa Ari osa 1 Kill Ari (Part I) Donald Bellisario Dennis Smith 20. syyskuuta 2005 29. syyskuuta 2007
2 Tappakaa Ari osa 2 Kill Ari (Part II) Donald Bellisario James Whitmore, Jr. 27. syyskuuta 2005 6. lokakuuta 2007
3 Harhautuksia Mind Games Jeffrey Kirkpatrick & John Kelley William Webb 4. lokakuuta 2005 13. lokakuuta 2007
4 Sotamuistoja Silver War John Kelley & Joshua Lurie Terrence O’Hara 11. lokakuuta 2005 20. lokakuuta 2007
5 Vaihdokki Switch Gil Grant Thomas J. Wright 18. lokakuuta 2005 27. lokakuuta 2007
6 Tirkistelijät The Voyeur’s Web David North Dennis Smith 25. lokakuuta 2005 3. marraskuuta 2007
7 Kunnian Perässä Honor Code Christopher Silber Colin Bucksey 1. marraskuuta 2005 10. marraskuuta 2007
8 Peitetarina Under Covers Lee David Zlotoff Aaron Lipstadt 8. marraskuuta 2005 17. marraskuuta 2007
9 Lavastus Frame Up Laurence Walsh Thomas J. Wright 22. marraskuuta 2005 24. marraskuuta 2007
10 Keltanokka Probie Frank Cardea & George Schenck Terrence O’Hara 29. marraskuuta 2005 1. joulukuuta 2007
11 Mallikäytöstä Model Behavior David North Stephen Cragg 13. joulukuuta 2005 8. joulukuuta 2007
12 Pinteessä Boxed In Dana Coen Dennis Smith 10. tammikuuta 2006 15. joulukuuta 2007
13 Huijaus Deception Jack Bernstein Leslie Libman 17. tammikuuta 2006 22. joulukuuta 2007
14 Koiranunta Light Sleeper Christopher Silber Colin Bucksey 24. tammikuuta 2006 29. joulukuuta 2007

Neljäs tuotantokausi (2006–2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 - Shalom Donald Bellisario ja John Kelley William Webb 19. syyskuuta 2006 3. syyskuuta 2007

Viides tuotantokausi (2007–2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 - Bury Your Dead Shane Brennan Thomas J. Wright 25. syyskuuta 2007 3. syyskuuta 2008

Kuudes tuotantokausi (2008–2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 - Last Man Standing Shane Brennan Tony Wharmby 23. syyskuuta 2008 3. syyskuuta 2009

Seitsemäs tuotantokausi (2009–2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 - Truth or Consequences Jesse Stern Dennis Smith 22. syyskuuta 2009 3. syyskuuta 2011

Kahdeksas tuotantokausi (2010–2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
1 - Spider and the Fly Gary Glasberg Dennis Smith 21. syyskuuta 2010 3. syyskuuta 2011

Yhdeksäs tuotantokausi (2011–)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja/t Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys Nelonen
2 Paluu Kotiin Restless James Whitmore, Jr. James Whitmore, Jr. 27. syyskuuta 2011 3. tammikuuta 2012
1 Pelin Henki Nature of the Beast Gary Glasberg Tony Wharmby 20. syyskuuta 2011 10. tammikuuta 2012
3 Penelopen Paperit The Penelope Papers Nicole Mirante-Matthews Arvin Brown 4. lokakuuta 2011 17. tammikuuta 2012
4 - Enemy on the Hill George Schenck & Frank Cardea Dennis Smith 11. lokakuuta 2011 31. tammikuuta 2012
5 Turvasatama Safe Harbor Reed Steiner & Christopher J. Waild Tom Wright 18. lokakuuta 2011 31. tammikuuta 2012
6 Jano Thirst Steven D. Binder & Reed Steiner Leslie Libman 25. lokakuuta 2011 14. helmikuuta 2012
7 Kadonnut mies Devil’s Triangle Gary Glasberg Tony Wharmby 1. marraskuuta 2011 21. helmikuuta 2012
8 Pelastus Osa 1 Engaged (Part I) Gina Lucita Monreal James Whitmore, Jr. 8. marraskuuta 2011 6. maaliskuuta 2012
9 Pelastus Osa 2 Engaged (Part II) Gary Glasberg Tony Wharmby 15. marraskuuta 2011 13. maaliskuuta 2012
10 Isän synnit Sins of the Father George Schenck & Frank Cardea Arvin Brown 22. marraskuuta 2011 30. maaliskuuta 2012
11 Joulun lapsi Newborn King Christopher J. Waild Dennis Smith 13. joulukuuta 2011 27. maaliskuuta 2012
12 Turvassa Housekeeping George Schenck & Frank Cardea Arvin Brown 3. tammikuuta 2012 3. huhtikuuta 2012
13 Epätoivoinen mies A Desperate Man Nicole Mirante-Matthews Leslie Libman 10. tammikuuta 2012 10. huhtikuuta 2012
14 Ihmeellinen oli elämä Life Before His Eyes Gary Glasberg Tony Wharmby 7. helmikuuta 2012 17. huhtikuuta 2012