Luettelo televisiosarjan Kasarmin naiset jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Seuraava lista on luettelo televisiosarjan Kasarmin naiset jaksoista.

Kausi 1: (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esitys
101 A Tribe is Born Kohtalotoverit Katherine Fugate Ben Younger 3. kesäkuuta 2007
Vain neljä päivää tunnettuaan, Roxy päättää mennä naimisiin korpraali Trevor LeBlancin kanssa ja muuttaa kahden lapsensa kanssa armeijan sotilasalueelle. Totutellessaan uuteen elämäänsä kasarmin naisena, Roxy ottaa vastaan baarimikon työn paikallisessa kapakassa. Sotilasalueella Roxy tapaa Claudia Joy Holdenin, joka uskoo ettei hänen miehensä eversti Michael Holden saanut ylennystä toisen kasarmin naisen esittämien valheiden vuoksi. Toinen kasarmin nainen, Pamela Moran on viimeisillään raskaana kaksosista - hän toimii salaa sijaissynnyttäjänä saadakseen perheensä velat maksettua. Samaan aikaan psykiatri Roland Burton yrittää tutustua uudelleen juuri Afganistanista palanneeseen vaimoonsa everstiluutnantti Joan Burtoniin. Denise Sherwood yrittää käsitellä poikansa Jeremyn vihanhallintaongelmia sekä ankaran miehensä, majuri Frank Sherwoodin paluuta sotaan. Epätavallisesta ryhmästä muodostuu ystäviä Pamelan synnytyksen käynnistyessä Claudia Joyn teekutsuilla.
102 After Birth Syntymän jälkeen Katherine Fugate Ben Younger 10. kesäkuuta 2007
Saapuessaan sairaalaan Pamela saa tietää synnyttämiensä lasten vanhempien olevan lomalla, eivätkä täten voi noutaa lapsiaan heti; Claudia Joy tarjoaa taloaan vastasyntyneille suojellakseen Pamelan salaisuutta. Samaan aikaan Trevorin lähestyvä sijoitus Irakiin saa miehen pyytämään Roxyltä tämän lasten adoptiota. Toisaalla Denisen pahoinpitelevä poika, Jeremy ajaa Roxyn puolustamaan Deniseä.
103 The Art of Separation Eroamisen jalo taito TBA Ben Younger 17. kesäkuuta 2007
Claudia Joyn tytär joutuu pidätetyksi mielenosoituksessa, eikä Claudia Joy ole ainut onglemia omaava äiti; Denise selvittelee välejään Jeremyn kanssa ja valehtelee tämän West Point -suunnitelmista miehelleen. Roland saa selville erään sotilaan näkevän alituisesti painajaisia komentavasta upseeristaan, joka paljastuu Joaniksi. Pamela ja Chase yrittävät saada suhteensa paremmalle pohjalle, mutta sijaisäitiys jatkaa hankaluuksien muodostamista. Samaan aikaan Roxyn ex-mies ei halua antaa Trevorin adoptoida T.J.:tä. Claudia Joyn luon järjestetyissä illanistujaisissa, ystävykset saavat tietää Denisen miehen helikopterin syöksyneen maahan Irakissa, eikä kukaan tiedä tämän kohtalosta.
104 One of Our Own Yksi omistamme Katherine Fugate Ben Younger 24. kesäkuuta 2007
Järkyttyneenä miehensä onnettomuudesta, Denise haluaa epätoivoisesti Frankin luo. Roxy allekirjoittaa adoptiopaperit, tehden Trevorista virallisesti lastensa isän. Samaan aikaan henkisesti epävakaa sotilas ottaa Rolandin ja Claudia Joyn panttivangeiksi sairaalaan ja vaatii puhua valvojalleen; Joanille, jonka synkimmät salaisuudet paljastuvat Rolandille.
105 Independence Day Itsenäisyyspäivä Katherine Fugate Ben Younger 1. heinäkuuta 2007
Roxy saa tietää, että Fort Marshallin suurin juoruilija, Marilyn pettää miestään, mutta lupaa kuitenkin pitää tämän salaisuuden. Claudia joyn vuotuisella itsenäisyyspäivän piknikillä, Pamela murtuu Delta-voimien kutsuessa Chasen yllättäen tehtävään. Roland puolustaa vaimoaan Joania pyytäen eversti Holdenia harkitsemaan tämän 20 vuoden palvelua, mutta Joan masentuu mahdollisesta eläkkeelle siirtymisestään tai sotaoikeuden kohtaamisesta.
106 Who We Are Tunnustuksia Katherine Fugate Ben Younger 8. heinäkuuta 2007
Denise saa odotetun yllätyksen. Claudia Joy ja Michael ovat huolissaan saadessaan selville tyttärensä Amandan suhteesta Jeremyyn. Poikiensa kanssa leikkiessään Trevor loukkaa jalkansa eikä siten voikaan lähteä Irakiin. Roxyn äiti Marda tulee yllätysvierailulle.
107 Hail and Farewell Juhlia ja jäähyväisiä Katherine Fugate Ben Younger 15. heinäkuuta 2007
Muistaessaan yhä lapsuutensa rikotut lupaukset, Roxyn on vaike luottaa äitinsä Mardan raitistuneen. Yllättääkseen tyttärensä, Marda pyytää Pamelalta apua suunnittelemaan syntymäpäiväjuhlat Roxylle. Jeremy päättää liittyä armeijaan ja etsii lohtua Amandasta. Michael ja Claudia Joy yrittävät estää parin välisen romanssin paljastaen Amandalle Jeremyn viimeaikaisen käytöksen. Samaan aikaan Denise on suunniltaan kuultuaan Jeremyn päätöksen.
108 Only The Lonely Lohdutusta Katherine Fugate Ben Younger 22. heinäkuuta 2007
Jeremyyn rakastunut Amanda on vihoissaan vanhemmilleen Michaelille ja Claudia Joylle, jotka suunnittelevat perhelomaa Montanaan. Turhautuneena Amanda etsii lohtua Jeremyn äidistä, Denisestä. Lähes 20 vuoden kotiäitiyden jälkeen Denise päättää valmistua sairaanhoitajaksi. Chasen ollessa sodassa, Pamela saa yllättävän vieraan. Roland löytää itsensä sängystä reportterin kanssa, joka on kaupungissa vain 42 tuntia. Roxy ystävystyy leskeksi jääneen yksinhuoltajaäidin, Deloresin kanssa, joka ei haluaisi jättää sotilasaluetta.
109 Nobody's Perfect Täydellistä ei olekaan Katherine Fugate Ben Younger 29. heinäkuuta 2007
Joan palaa sotilasalueelle ja yllättää Rolandin uudelle asenteellaan. Roland alkaa katua suhdettaan toimittajan kanssa. Denise riitelee Frankin kanssa palaamisestaan koulunpenkille. Frank haluaa Denisen jäävän kotiin, mutta Denise ei ole aivan samaa mieltä. Majuri Weatherfordin juhlissa, Claudia Joy kuulee Lenore Bakerin ja tämän miehen riitelevän avioliitostaan. Lenoren huomatessa Claudia Joyn kuulleen keskustelun, hän alkaa levittää huhuja Claudia Joysta.
110 Dirty Laundry Likapyykkiää Katherine Fugate Ben Younger 5. elokuuta 2007
Claudia Joyn vanha ystävä Hannah White palaa alueelle osallistuakseen kaatuneiden sotilaiden muistotilaisuuteen. Kiistat alkavat kun Hannah White saa tietää miehensä kuolleen omien tulitukseen ja eri maassa kuin mitä hänelle kerrottiin. White päättää viedä tapauksen oikeuteen, joka aiheuttaa hallaa Claudia Joylle ja Michaelille.
111 Truth and Consequences Totuuden hinta Katherine Fugate Ben Younger 12. elokuuta 2007
Kenraali Grayson vaimoineen vierailee sotilasalueella ja Lenore ottaa aiheekseen sabotoida Claudia Joyta yhä enemmän. Huhut yltyvät niin pahoiksi, että lopulta Amandan täytyy kysyä onkko Michael edes hänen oikea isönsä. Claudia Joy on raivoissaan ja lopulta Lenore saa mitä ansaitseekin yrittäessää aiheuttaa Claudia Joylle harmia. Frank saa tietää joutuvansa jälleen sijoitetuksi, joten Denise yrittää saada tämän vierailemaan Jeremyn luona ennen lähtöä. Lopulta Frank vierailee Jeremyn luona, vaikkei tälle täysin anteeksi annakkaan. Pamelalle tarjotaan työtä radioasemalla. Aluksi Pamela torjuu tarjouksen, mutta lopulta hyväksyy sen ilmaistakseen itseään ja antaakseen kasarmin naisille mahdollisuuden tulla kuulluiksi. Roland myöntää suhteensa Joanille, joka kuitenkin lopulta päättää haluavansa pelastaa liiton. Roland kuitenkin toteaa, ettei ole tyytyväinen avioliittoon ja päätyy nukkumaan hotellissa.
112 Rules Of Engagement Kirjoittamattomat säännöt Katherine Fugate Ben Younger 19. elokuuta 2007
Roxyn joutuessa juopon lyömäksi baarissa, Roland puolustaa tätä aiheuttaen lopulta tappelun ja joutuen putkaan. Joan maksaa tämän takuut, mutta Roland ei silti suostu palaan kotiin. Lopulta Joan kertoo Rolandille kaiken vaikuttavan avioerolta ja Roland alkaa etsiä töitä Chicagosta. Trevor on huolissaan Roxystä ja pyytää tätä etsimään uuden työn. Roxy kertoo haluavansa avata oman baarin, mutta Trevor selittää ettei kasarmin nainen pysy samassa paikassa kuin 2-3 vuotta kerrallaan. Chase palaa ja Pamela on enemmän kuin innoissaan. Mutta radio-ohjelmassaan kertoessan kuinka hän juhli miehensä kanssa tämän paluuta, Chase suuttuu ja sanoo Pamelan nolanneen hänet. Michaelista tulee uusi sotilasalueen uusi komentaja, jonka vuoksi perheen täytyy ylläpitää puhtoinen maineensa.
113 Goodbye Stranger Kohti tuntematonta Katherine Fugate Ben Younger 26. elokuuta 2007
Amanda eroaa Jeremysta todeten haluavansa keskittyä kouluun. Palatessaan kotiin Amanda paljastaa Claudia Joylle pelkäävänsä olevansa raskaana ja että mahdollisen raskauden olevan myös syy eroon. Amanda saa tietää ettei ole raskaana, mutta toisaalla Joan saa tietää olevansa raskaana. Roland ottaa vastaan työn Chicagossa ja juuri ennen lähtöään Joan paljastaa olevansa raskaana ja ettei vielä tiedä mitä tekee. Sotilasalueelle tulee tieto mahdollisesta terrori-iskuvaarasta, armeijan huomatessa räjähteitä puuttuvan. Koska alue ei ole enää turvallinen, suurin osa sotilaista sijoitetaan mahdollisimman pian. Trevor, Frank ja Chase kuuluvat heihin. Samaan aikaan Marilyn päättää jättää miehensä, tämä kuitenkin saa asian selville ja alkaa lyödä vaimoaan joka kuitenkin pääsee pakenemaan. Amanda on valmis lähtemään collegeen ja Claudia Joy päättää lähteä säättämään tämän linja-autoasemalle. Matkan varrella Claudia Joy kuitenkin poikkeaa Hump Bar -baarissa, jossa Roxy ja Denise surevat miestensä sotaan lähtöä. Myös Roland poikkeaa baarissa huomattuaan tyttöjen autot ulkopuolella. Yht'äkkiä Marilynin mies astuu sisään ja paljastaa kantavansa pommia. Amandan huomatessa baarin ulkopuolella jonkin olevan vialla, hän kävelee myös baariin.

Kausi 2 (2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi 3 (2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi 4 (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi 5 (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi 6 (2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]