Luettelo televisiosarjan Ihmemies MacGyver jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Ihmemies MacGyver jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa Yhdysvaltain alkuperäisessä esitysjärjestyksessä, eivätkä välttämättä vastaa Suomessa esitettyjen jaksojen järjestystä.

MacGyver logo.svg
Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
1. Kuoleman loukku Pilot Maanalainen tutkimuskeskus räjähtää jättäen sisäänsä useita työntekijöitä ja MacGyver ryhtyy yhden miehen pelastusryhmäksi. IMDb
2. Viidakon orjat The Golden Triangle MacGyver matkustaa Burmaan ja auttaa oopiumiviljelijöitä nousemaan heidän diktaattorijohtajaansa vastaan. IMDb
3. Budapestin varas Thief of Budapest Unkarissa oleva MacGyver rientää rajalle mukanaan salaisia, rikollisväkeä kiinnostavia tietoja sekä romanijoukko, joka haluaa loikata. IMDb
4. Kujanjuoksu The Gauntlet Mac lähtee väli-amerikkalaiseen, sotilaita kuhisevaan valtioon noutamaan vaarassa olevaa journalistia turvaan Yhdysvaltoihin. IMDb
5. Timanttikeikka The Heist MacGyver saapuu Havaijilla sijaitsevaan kasinoon tehtävänään anastaa takaisin satsi varastettuja jalokiviä. IMDb
6. Trumbon maailma Trumbo's World Mac matkustaa erään biologiystävänsä kanssa syvälle Amazonin viidakkoon, jossa hänen on tehtävä loppu miljoonapäisestä, tuhoa aiheuttavasta muurahaisyhdyskunnasta. IMDb
7. Viimeinen taistelu The Last Stand Viettäessään lomaa joutuu Mac tahtomattaan keskelle hylätyn lentokentän panttivankidraamaa. IMDb
8. Tulipätsi Hellfire Saavuttuaan vanhojen tuttaviensa luo rentoutumaan, joutuu Mac tositoimiin, kun ystävien öljynporaustorni muuttuu rajuksi liekkimereksi ja heidän elannonsaantinsa on vaarassa. IMDb
9. Tuhlaajapoika The Prodigal MacGyver auttaa mafian tähtäimessä olevaa entistä gangsteria tapaamaan kuolemansairaan äitinsä viimeisen kerran. IMDb
10. Tähtäimessä MacGyver Target MacGyver Yrittäessään viettää lomaa isoisänsä Harryn luona, joutuvat MacGyver ja Harry juoksemaan täyttä vauhtia kutsumattomia vieraita pakoon. IMDb
11. Painajainen Nightmares Kriminaaliryhmä yrittää saada selville salaisia tietoja sisällään pitävän mikrofilmin olinpaikan, ja he kiristävät Macia paljastamaan sen ruiskuttamalla häneen aimo annoksen kuolemaanjohtavaa myrkkyä. IMDb
12. Kuolemaanlukitut Deathlock Vaarallinen teknologian asiantuntija on muuttanut erään todistajainsuojeluun tarkoitetun turvatalon vaaralliseksi taistelukentäksi, jonne Pete ja Mac erehtyvät astumaan sisään. IMDb
13. Liekin loppu Flame's End Vallanhimoiset rikolliset ottavat ydinvoimalan haltuunsa, jossa Mac ystävineen joutuu kiipeliin. IMDb
14. Lähtölaskenta Countdown Valtava risteilyalus on pommiuhan alla ja MacGyverin on mentävä paikalle purkamaan räjähteet ja selvitettävä niiden tekijä, joka kutsuu itseään Viikingiksi. IMDb
15. Vihollinen keskuudessamme The Enemy Within Agentuuriliikkeessä on tapahtunut neljä kuolemaa lyhyen ajan sisällä ja MacGyverin on selvitettävä niiden tekijä. IMDb
16. Hymyn voima Every Time She Smiles Suoritettuaan tehtävänsä Bulgariassa joutuu MacGyver uuteen seikkailuun, kun hän tahtomattaan joutuu epäillyksi jalokivivarkaudesta yhdessä suulaan Penny Parkerin kanssa. IMDb
17. Miehen mitta To Be A Man MacGyver auttaa leskirouvan ja tämän pojan Afganistanin rajan yli barbaarisotilaiden vallan alta. IMDb
18. Ruma ankanpoikanen Ugly Duckling Mac tapaa nuoren tietokone-ekspertin, jonka tiedot ja taidot ovat kullanarvoisia tuhoisan ohjuslaukaisun estämiseksi. IMDb
19. Hidas kuolema Slow Death MacGyveria kuljettava juna joutuu kaapatuksi asein varustettujen miehien toimesta, jotka vaativat omankäden oikeutta kahdelle tuntemattomalle matkustajalle, jotka ovat myyneet heille myrkyllisiä lääkkeitä. IMDb
20. Pako vankilasta The Escape Auttaakseen Pohjois-Afrikkalaiseen vankilaan suljettua syytöntä miestä, MacGyver hommaa itsensä kiven sisään. IMDb
21. Käenpesä The Prisoner of Consience MacGyver ja Pete koettavat pelastaa poliittisen vangin, joka on pantu lukkojen taa leningradilaiseen mielisairaalaan. IMDb
22. Nunnia ja konnia The Assassin Macin on löydettävä kylmäverinen ammattitappaja ja valeasujen mestari, joka aikoo nirhata paikallisen arkkipiispan. IMDb

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
23. Inhimillinen tekijä The Human Factor MacGver lähtee testaamaan sotilaallisen tutkimuskeskuksen huipputurvajärjestelmää, jonka sanotaan olevan läpipääsemätön ja virheetön. IMDb
24. Ystävä vai vihollinen The Eraser MacGyver selvittää mustassa pörssissä käytävää asekauppaa, johon sekaantuu myös vankilasta vapautunut entinen mafian palkkamurhaaja. IMDb
25. Tuplakupla Twice Stung MacGyver ystävineen panee ojennukseen rikollisin keinoin hevoskilpailujen tuloksiin vaikuttavan mestaririkollisen järjestämällä tälle kunnon huiputuksen. IMDb
26. Pelastakaa kotkat The Eagles MacGyver yrittää pelastaa harvinaisen kotkapariskunnan ja niiden poikaset vuoristossa. IMDb
27. Toivomuslapsi The Wish Child Kiinalainen miljonääri kaappaa MacGyverin nuoren ystävän, sillä hän uskoo tämän olevan eräs kiinalaisen mytologian henkilöitymä. IMDb
28. Viimeinen yritys Final Approach Mac ja neljä ongelmanuorta tekevät pakkolaskun erämaahan ja sieltä pois päästäkseen on kaikkien tehtävä yhteistyötä. IMDb
29. Valesäkki Jack of Lies Jack pyytää palvelusta MacGyverilta ja tapaus johdattaa kaksikon väliamerikkalaiseen valtioon ja huumeiden salakuljetuksen kiemuroihin. IMDb
30. Sydämen valinta The Road Not Taken Mac ja Pete matkustavat Kaukoitään auttaakseen pakolaiskeskuksen asukkaita ja entisiä rakastettujaan. IMDb
31. Äänetön maailma Silent World Macin kuuro ystävä näkee todentuntuisen, pahaa enteilevän unen tulevista tapahtumista. IMDb
32. Kyytiä kolmelle Three For The Road Vanha Hollywood-näyttelijä ja tämän vaimo saavat vahingossa haltuunsa laukullisen mafian rahoja ja joutuvat yhdessä MacGyverin kanssa takaa-ajettaviksi keskellä autiomaata. IMDb
33. Hyökkäys kotikentälle Phoenix Under Siege MacGyver ja hänen Harry-isoisänsä joutuvat satimeen tyhjässä Phoenix-säätiön rakennuksessa, jonka terroristit ovat ottaneet haltuunsa. IMDb
34. Perheasia Family Matter Peten vaimo ja poika on kidnapattu ja hänen on kiristyksen alla lähdettävä kaappaajan luokse asioita selvittämään Macin seuratessa perässä. IMDb
35. Pehmeä kosketus Soft Touch Penny Parker saa uuden työnsä kautta vihiä poliittisesta murhasuunnitelmasta. IMDb
36. Syntymäpäivä Birth Day Mac yrittää johdattaa viimeisillään raskaana olevan äidin turvaan likaisen aviomiehensä viheltäviltä luodeilta. IMDb
37. Merirosvot Pirates Rikolliset kidnappaavat arkeologin joka on saanut selville miljoonien arvoisen aarteen sijainnin merenpohjassa, ja MacGyver ryhtyy yhden miehen pelastuspartioksi. IMDb
38. Lumivyöry Out in the Cold Lumivyöryn alle jäävä MacGyver pitää tietämättä hallussaan mafian janoamaa filminauhaa. IMDb
39. Me vakoojat Dalton, Jack of Spies Kaksi CIA-agenttia yrittää lahdata Jackin ja Macin on riennettävä paikalle auttaakseen ystävänsä pulasta. IMDb
40. Työtoverit Partners MacGyver ja Pete joutuvat tekemisiin kuolleeksi luullun vihollisen, Murdocin kanssa. IMDb
41. Mestarisissi Bushmaster MacGyver lähtee pelastamaan vieraan vallan vangiksi joutuneen sissisotilaan. IMDb
42. Kolmenkympin kriisi Friends MacGyverille järjestetään syntymäpäiväjuhlat ja ystävät muistelevat yhdessä menneitä seikkailuja ja täpäriä tilanteita. IMDb
43. Muistin menetys D.O.A.: MacGyver Mac yrittää estää salamurhaajien aikeet mutta saa luodista päähänsä ja seurauksena menettää muistinsa. IMDb
44. Rahasta vai rakkaudesta For Love Or Money MacGyver matkustaa halveksimansa naisagentin kanssa Tšekkoslovakiaan hakemaan ihmisoikeusaktivistin turvaan Yhdysvaltoihin mutta paluumatkan jälkeen asiat vasta monimutkaistuvatkin. IMDb

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
45. Nainen menneisyydestä, osa 1/2 Lost Love, part one Phoenix-säätiö saa vastuulleen arvokkaan kiinalaisen patsaan, Ming-lohikäärmeen, turvallisuuden takaamisen ja Mac joutuu tahtomattaan varastamaan sen rikollisille, joilla on panttivankina hänen entinen naisystävänsä. IMDb
46. Nainen menneisyydestä, osa 2/2 Lost Love, part two MacGyver saa patsaan pöllimisessä apua Jackilta mutta pian Mac saa huomata, että häntä on totaalisesti huijattu. IMDb
47. Takaisin elävien kirjoissa Back from the Dead Entinen mafian palkollinen on saanut uuden henkilöllisyyden mutta joutuukin yllättäen gangsterien tulilinjalle ja joutuu turvautumaan MacGyverin auttavaan käteen. IMDb
48. Aavelaiva Ghost Ship Suorittaessaan tehtävää aarniometsässä MacGyver löytää hylätyn paatin, jonka sisällä on jotakin salaperäistä. IMDb
49. Jäätä ja tulta Fire and Ice MacGyver aikoo saattaa itse teosta kiinni erään ulkomaisen timanttivarkaan, jolla on diplomaattinen koskemattomuus. IMDb
50. Taivaan ihme GX-1 Huippusalainen hävittäjäkone syöksyy yllättäen maahan ja sitä lähtevät etsimään niin MacGyver kuin venäläiset tiedustelijat mukanaan selvänäkijä. IMDb
51. Ystävän palvelus Jack in the Box Jack passitetaan pakkotyöhön laittomaan kaivokseen, johon on kauan sitten kätketty viisi miljoonaa taalaa, ja Mac hommaa itsensä paikalle auttaakseen ystäväänsä. IMDb
52. Leskentekijä The Widowmaker Vuorikiipeilyonnettomuudessa kuollut ystävä aiheuttaa Macille vaaran erakoitua surun murtamana korpeen, kunnes vihollinen menneisyydestä palaa kostamaan. IMDb
53. Painetta ilmassa Hell Week MacGyver toimii tuomarina nuorten fysiikkakilpailussa. IMDb
54. Räjähdysvaara Blow Out Terroristiryhmä vaatii johtajansa vapautettavan vankilasta pommiuhkauksien voimin. IMDb
55. Kuolemanvyöhyke Kill Zone Tappava organismi pääsee valloilleen Phoenix-säätiön rakennuksessa. IMDb
56. Varhain eläkkeelle Early Retirement Pete tuntee syyllisyyttä ydinaseiden purkuoperaatiossa tapahtuneesta onnettomuudesta ja hän päättää jättää Phoenix-säätiön johtajuuden mutta MacGyver uskoo kyseessä olleen sabotointi. IMDb
57. Heikolla jäällä Thin Ice Mac valmentaa nuorten jääkiekkojoukkuetta, jonka paras pelaaja haluaisi siirtyä NHL:ään hyvien tappelukykyjensä ansiosta. IMDb
58. Konstikas kolmikko The Odd Triple MacGyver ja Jack joutuvat huiputetuiksi varastettujen jalokivien salakuljetukseen Ranskassa ja Pete on ainoa joka voi auttaa heitä. IMDb
59. Neuvottelija The Negotiator Ympäristölle haittaa aiheuttavan rakennusurakan työntekijät palkkaa vaarallisen kauniin naisen viettelemään ja tappamaan MacGyverin, joka on hankkeen onnistumisen tiellä. IMDb
60. Myrkyttäjät The Spoilers Mac selvittelee vesistön saastumista ja yrittää saada myrkyttäjät vastuuseen, kun hän saa silminnäkijän eräästä metsässä asuvasta erakosta. IMDb
61. Suden naamio Mask of the Wolf Jackin vanha intiaaniystävä tarvitsee apua jäljittäessään heimonsa pyhää aarretta, josta kiinnostuu myös kaksi haudanryöstäjää. IMDb
62. Kaksi miestä ja beibi Rock the Craddle Jack ja MacGyver löytävät Jackin lentokoneesta hylätyn vauvan ja tukun väärennettyä rahaa. IMDb
63. Vaara vaanii The Endangered Rentouttava loma rauhallisella syrjäseudulla saa yllättävän käänteen, kun MacGyver huomaa metsässä joukon salametsästäjiä. IMDb
64. Murhaajat liikkeellä Murderer's Sky Rikollisjärjestö yrittää ottaa haltuunsa liiketoiminnan, jonka johtajuuden on perinyt nuori luostarissa elävä poika. IMDb

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
65. Kartanon salaisuus The Secret of Parker House Penny Parker turvautuu Macin apuun, kun hän saa kuolleelta tädiltään perinnöksi suuren kartanon, jossa kerrotaan kummittelevan. IMDb
66. Veriveljet Blood Brothers Mac palaa lapsuutensa maisemiin täyttääkseen vuosia sitten vannomansa valan. IMDb
67. Ulkopuoliset The Outsiders Amissien luona lepäävä loukkaantunut MacGyver joutuu keskelle rankkaa ja ristiriitaista tapahtumasarjaa kahden erilaisen yhteisön välillä. IMDb
68. Ihmeiden aika On a Wing and a Prayer Pete joutuu kapinallisten vangiksi Keski-Amerikassa ja MacGyver rientää apuun Jackin kanssa. IMDb
69. Törmäyskurssi Collision Course MacGyver tuuraa ystäväänsä autokilpailussa, jonka hämärämiehet aikovat voittaa keinoja kaihtamatta. IMDb
70. Selviytyjät The Survivors Mac ja Pete ovat erämetsässä suorittamassa kuntotestiä, kun he huomaavat siellä harrastettavan huumeiden välitystä. IMDb
71. Viikinkiprinssi Deadly Dreams Mac ja Pete ovat mukana poliisin etsinnöissä, kun vaarallisen ovela vankimielisairaalan potilas tohtori Zito auttaa erään sarjamurhaajan pakenemaan ja kostamaan Ziton pidättäneelle poliisille. IMDb
72. Daltonin mamma Ma Dalton Jack lähtee MacGyverin avustuksella etsimään kadonnutta äitiään, jota jäljittävät myös vaaralliset velkojat. IMDb
73. Esirippu nousee Cleo Rocks Penny Parkerin teatteriharjoituksissa sattuu outoja onnettomuuksia ja karmivia tilanteita. IMDb
74. Varkaitten veljeskunta Faternity of Thieves Peten poika on päässyt töihin Phoenix-säätiöön mutta sortuu laittomiin toimenpiteisiin. IMDb
75. Tommy Giordanon suuri seikkailu The Battle of Tommy Giordano Huoltajuuden menettänyt isä kaappaa pienen poikansa mafiakytköstensä avulla. IMDb
76. Kovan luokan haaste The Challenge Tummaihoisten ylläpitämä ongelmanuorten turvakoti on sulkemisuhan alla, kun paikallinen rasisti haluaa keinolla millä hyvänsä lopettaa sen toiminnan. IMDb
77. Siipirikko Runners Mac yrittää saada nuoren prostituoidun hakevan apua ja muuttamaan elämäänsä. IMDb
78. Kultakuume Gold Rush Kultalastin sisältävä lentokone ammuttiin alas toisen maailmansodan aikana ja MacGyver rientää etsimään sitä syvältä lumen kätköistä. IMDb
79. Näkymätön tappaja The Invisible Killer MacGyver vetää Phoenix-säätiön järjestämää työntekijöiden patikkaretkeä mutta selviää, että yksi heistä on vankikarkuri. IMDb
80. Aivopesty ystävä Brainwashed Kun afrikkalainen presidentti saapuu valtiovierailulle, salamurhaajat käyttävät hypnoosia saadakseen Jackin tappamaan presidentin. IMDb
81. Kaupunki tarjottimella Easy Target Huipputeknologialla varustettu rikollisliiga uhkaa aiheuttaa valtavan kaaoksen katkaisemalla sähköt koko kaupungista. IMDb
82. Luopio Renegade Kurjiintunut viraltapantu Navy SEAL -sotilas kaappaa näytepullollisen anthraxia ja aikoo myydä sen hämärään tarkoitukseen. IMDb
83. Keskeneräinen juttu Unfinished Business Mac, Pete ja Jack ovat kultaa huuhtomassa, kun vihollinen menneisyydestä saapuu hoitamaan asiat loppuun. IMDb

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
84. Taru pyhästä ruususta, osa 1/2 Legend of the Holy Rose, part 1 MacGyverin arkeologiystävä haluaa apua pyhän Graalin maljan etsinnässä ja tutkimusmatka johdattaa heidät Englantiin. IMDb
85. Taru pyhästä ruususta, osa 2/2 Legend of the Holy Rose, part 2 Macin ja hänen ystävänsä seikkailu jatkuu Ranskassa ja etenee yhä lähemmäs määränpäätä. IMDb
86. Musta jalokivi The Black Corsage MacGyver metsästää varastettua, arvokasta jalokiveä ja saa odottamatonta apua Frank Coltonilta. IMDb
87. Tulitauko Cease Fire MacGyver ja Pete ovat matkustaneet Sveitsiin sopiakseen rauhanneuvotteluista kun yhtäkkiä Mac lavastetaan syylliseksi salamurhayritykseen. IMDb
88. Toinen tilaisuus Second Chance Kehitystyötä bangkokilaisessa lastensairaalassa tekevä Mac ja naisystäväänsä etsimään tullut Jesse Colton kohtaavat kriminaaleja, jotka vaikeuttavat molempien tehtäviä. IMDb
89. Kauhujen yön ritarit Halloween Knigths Mac saa odottamattoman avunpyynnön, kun hänen arkkivihollisensa Murdoc pyytää apua sisarensa pelastamiseksi. IMDb
90. Valon lapset Children of Light MacGyverin tuntema kiinalainen opiskelija ilmaantuu tämän ovelle ja tuo mukanaan todisteita Taivaallisen rauhan aukion mielenosoittajien raa'asta kohtalosta. IMDb
91. Sarvikuonot vaarassa Black Rhino MacGyverin saama tehtävä vie hänet Afrikkaan, jossa hänen tulee saada sarvikuonojen salametsästäjät kiinni. IMDb
92. Kymmenen prosentin ratkaisu The Ten Percent Solution Vanhalta juutalaismieheltä toisen maailmansodan aikana varastettu arvokas maalaus huutokaupataan ja yrittäessään saada sen takaisin, joutuvat hän ja MacGyver epäinhimillisen natsismin pyörteisiin. IMDb
93. Kaksoset Two Times Trouble Rock-laulaja Roxi Yates pyytää ystävältään Macilta apua, kun tämä epäilee kaksoissisarensa yrittävän tappaa hänet. IMDb
94. Madonna The Madonna Ongelmanuorten turvakodin joulu näyttää synkältä sillä se on jälleen sulkemisuhan alla. IMDb
95. Rauhan tyyssija Serenity Työn uuvuttama MacGyver pääsee unessaan Villin Lännen maisemiin. IMDb
96. Elä ja opi Live and Learn Mac yrittää suostutella erään 16-vuotiaan nuorukaisen jatkamaan koulun loppuun. IMDb
97. Tukkisuma Log Jam MacGyver soluttautuu metsurien joukkoon paljastaakseen työnjohtajan pimeät puuhat. IMDb
98. Mancon aarre The Treasure of Manco Mac matkustaa arkeologiystävänsä kanssa Peruun etsimään ikivanhaa Manco-intiaanien aarretta. IMDb
99. Jenny's Chance Jenny's Chance MacGyver, Pete ja Jack koettavat puijata suurrikollisen astumaan omaan ansaansa. IMDb
100. Vedenalainen vihollinen Deep Cover Phoenix-säätiö on kehittänyt miehittämättömillä sukellusveneillä tapahtuvan kokaiinin salakuljetuksen estävän laitteen, joka joutuu vääriin käsiin. IMDb
101. Kadonnut Amadeus The Lost Amadeus Vapaapäivää viettävä MacGyver joutuu harmikseen keskelle arvokkaan viulun varkautta. IMDb
102. Terässydämet Hearts of Steel Tyytymättömät terästehtaan työntekijät ottavat johtajansa tyttären panttivangiksi. IMDb
103. Kiireinen tuomio Rush to Judgement MacGyver toimii yhtenä murhaoikeudenkäynnin valamiehistä ja alkaa tehdä omia tutkimuksia, kun hän alkaa epäillä syytetyn olevan syytön. IMDb
104. Matkalla Passages Jouduttuaan pudotetuksi korkeasta rakennuksesta MacGyver vaipuu koomaan ja joutuu elämän ja kuoleman rajalle ja tapaa siellä vanhempansa ja juuri kuolleen isoisänsä Harryn. IMDb

Kuudes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
105. Kovat pojat Tough Boys Pommeilla varustettu nuorisojengi taistelee huumeita vastaan omankäden oikeutta käyttäen. IMDb
106. Ihmisarvoinen elämä The Humanity Mac joutuu pakenemaan romanialaista iskuryhmää siihen yhä kuuluvan sotilaan kanssa. IMDb
107. Kirottu ase The Gun Legendaarinen, poliittiseen murhaan käytetty käsiase aiheuttaa MacGyverin nuorelle ystävälle syytteen murhasta. IMDb
108. Kaksikymmentä kysymystä Twenty Questions MacGyver yrittää saada nuoren ystävänsä tajuamaan, että hänellä saattaa olla alkoholiongelma. IMDb
109. Berliinin muuri The Wall Mac auttaa ystäväänsä löytämään kadonneen lapsenlapsensa. IMDb
110. Pahuuden oppitunti Lesson in Evil Pahansuopa tohtori Zito onnistuu karkaamaan vankimielisairaalasta ja aikoo kostaa MacGyverille ja pidätyksen suorittaneelle poliisille henkilökohtaisesti. IMDb
111. Harryn testamentti Harry's Will MacGyver saa isoisältään Harrylta testamentiksi upean '57 Nomad Cadillacin, jonne piilotetusta timanttikorusta monet tahot ovat kiinnostuneita. IMDb
112. MacGyverin naiset MacGyver's Women Mac vaipuu uneen ja pääsee kohtaamaan kaunottaria ja kuuluisia lainsuojattomia Villissä Lännessä. IMDb
113. Kuolema korjaa satoa Bitter Harvest Mac antaa tukensa maanviljelijöille jotka vaativat vaarallisten torjunta-aineiden käytön lopettamista. IMDb
114. Vierailija The Visitor Syrjäisellä maaseudulla on nähty lentävä lautanen ja tapausta tutkiva MacGyver aikoo selvittää hämärät tapahtumat ja saa myös odottamatonta apua salaperäiseltä imurikauppiaalta. IMDb
115. Näpäyspeli Squeeze Play MacGyver, Mama Colton ja kuuluisan baseball-tähden tytär yhdistävät voimansa pysäyttääkseen ryhmän rikollisia, jotka tekevät väärennettyjä baseball-keräilykappaleita. IMDb
116. Jerico-kisat Jerico Games Entinen tyttöystävä lukioajoilta käyttää MacGyveria hyväkseen ja toteuttaa hänen avullaan murhan. IMDb
117. Tuhoalue The Wasteland Mac aikoo takoa järkeä liikemiehen päähän, joka aikoo rakennuttaa asuinalueen joutomaalle. IMDb
118. Osiriksen silmä Eye of Osiris MacGyver matkustaa Turkkiin jossa hän auttaa arkeologituttujaan löytämään Aleksanteri Suuren hautakammion ja sen aarteen. IMDb
119. Valvontatehtävä High Control Kaidalle polulle siirtynyt Earl Dent saa MacGyverista tukea uuden elämän aloittamisessa, kunnes Earlin vanhat rikoskumppanit palaavat kuvioihin. IMDb
120. Niin siinä minullekin olisi voinut käydä There but for the Grace Paikallisen kodittomia auttaneen papin kuoltua hämärissä olosuhteissa MacGyver soluttautuu kodittomien joukkoon löytääkseen vastauksia. IMDb
121. Sokea usko Blind Faith Pete kertoo MacGyverille sairastavansa viherkaihia ja Mac joutuu auttamaan häntä tärkessä tehtävässä. IMDb
122. Kolmistaan kotona Faith, Hope & Charity MacGyver astuu karhunloukkuun metsässä mutta saa apua kahdelta herttaiselta rouvalta jotka vievät hänet hotelliinsa toipumaan. IMDb
123. Puhdas liikeasia Strictly Business Kuolleeksi luultu Murdoc palaa jälleen ja aikoo hoitaa Macin pois päiviltä. IMDb
124. Kyynelten polku Trail of Tears Mac yrittää auttaa intiaaniasianajajaa jotta sähköyhtiö ei rakentaisi korkeajännitelinjoja pyhälle maalle. IMDb
125. Katse taaksepäin Hind-Sight MacGyver koettaa selvittää, kuka lähettää kiusallisia viestejä silmäleikkaukseen valmistautuvalle Petelle sairaalaan. IMDb

Seitsemäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD-paketin kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
126. Rehellistä peliä Honest Abe MacGyver saapuu kummipoikansa syntymäpäiville mutta joutuukin tahtomattaan päivänsankarin hupsun isoisän mukaan varastetulla helikopterilla. IMDb
127. Uusilla kulmilla The 'Hood MacGyver muuttaa uudelle asuinalueelle ja joutuu selvittämään uusien naapuriensa ongelmia. IMDb
128. Pakkomielle Obsessed Jatkuvat painajaiset Murdocista saavat Macin uskomaan tämän olevan yhä elossa ja suunnittelevan kostotoimia. IMDb
129. Prometheus-syndrooma The Prometheus Syndrome Prometheus-titaaniksi itseään kutsuva tuhopolttaja tekee tuhojaan kaupungissa ja kun eräs räjähdys tappaa MacGyverin ystävän, ryhtyy hän jäljittämään tätä. IMDb
130. Coltonin veljekset The Coltons Coltonin palkkionmetsästäjäveljekset, Frank, Jesse ja Billy, lähtevät hoitamaan keikkaa Chinatownin alamaailmaan. IMDb
131. Kuoleman askeleet Walking Dead Salaperäinen Voodoo-yhteisö ottaa MacGyverin naapurin vangiksi ja muuttaa hänet zombiksi. IMDb
132. Ritari MacGyver, osa 1/2 Good Knight MacGyver, part one Sukunsa juuria selvittelevä MacGyver saa rajun iskun päähänsä ja siirtyy unen kautta 500-luvun Englantiin ja itse kuningas Arthurin hoviin. IMDb
133. Ritari MacGyver, osa 2/2 Good Knight MacGyver, part two Mysteerisen unen saatteleman aikamatkan jatkuessa kuningas Arthur on lähettänyt Macin ja velho Merlinin tekemään selvää Kaledonian ilkeästä hallitsijattaresta Morganasta. IMDb
134. Mykkää kauhua Deadly Silents Vanha mykkäfilmitähti tarvitsee MacGyverin apua, kun hänen ennenjulkaisettomat elokuvafilminauhansa varastetaan. IMDb
135. Ei kaikilla tuomariäänillä Split Decision Earl Dent haluaa palata rahahuoliensa takia ammattinyrkkeilyn pariin ja pyytää MacGyveria valmentajakseen mutta hänen etäinen tyttärensä ja juonitteleva managerinsa heittävät kapuloita rattaisiin. IMDb
136. Kuoleman kauppias Gunz 'N Boyz MacGyver yrittää estää pimeää asekauppiasta myymästä nuorille aseita, ennen kuin jengien välille syttyy täysi sota. IMDb
137. Viimeinen asukas Off the Wall Mac auttaa nuorta kapinallispoikaa joka uskoo, että hänen isoäitinsä on häädetty asunnostaan lainvastaisesti. IMDb
138. Etusivun uutinen The Stringer Mac tutkii orjatyövoimalla valmistetun tavaran maahantuontia öisessä satamassa ja hänet pelastaa tukalasta tilanteesta nuori reportteri, joka sanoo olevansa tämän poika. IMDb
139. Nuoruusvuodet The Mountain of Youth MacGyver lähtee Jackin kanssa Kaukoidässä sijaitsevaan laaksoon, jossa kerrotaan olevan nuoruudenlähde. IMDb

TV-elokuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD:n kansikuva.
# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Juoni IMDb-linkki
1. Kadonnut aarre Lost treasure of Atlantis Arkeologiprofessori Atticus tarvitsee parhaan oppilaansa MacGyverin apua jäljittäessään mystistä Atlantiksen kadonnutta kaupunkia ja sen aarretta. IMDb
2. Tuomiopäivä Trail to Doomsday MacGyverin vanha ystävä salamurhataan tämän syntymäpäiväjuhlissa Britanniassa ja tutkiessaan tapausta Mac pääsee laittoman ydinvoimalan jäljille. IMDb
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]