Luettelo televisiosarjan Greyn anatomia henkilöistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Greyn anatomia on amerikkalainen Shonda Rhimesin luoma sairaalamaailmaan sijoittuva draamasarja, jota esittää Yhdysvalloissa ABC ja Suomessa Nelonen.

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraava on luettelo kaikista nykyisistä ja edellisistä päähenkilöistä aakkosjärjestyksessä.

Nimi Näyttelijä Päähenkilönä Sivuhenkilönä
Teddy Altman Kim Raver 6,[1] 7 6
Tri Altman on Seattle Gracen sairaalan kardiologian osaston johtava erikoislääkäri. hän palveli aikaisemmin Irakissa Owen Huntin kanssa. Vaikka hän onkin hyvä kirurgi, hänen opetusmetodinsa voivat olla välillä kyseenalaisia. Altmanin saapuminen Seattle Graceen aiheutti säröjä Owen Huntin ja Cristina Yangin suhteeseen.
Jackson Avery Jesse Williams 7[2] 6
Kirurgian harjoittelija Mercy Westin sairaalasta, jota erityisesti Cristina Yang kutsuu lempinimellä "nättipoika". Hänen isoisänsä on kuuluisa kirurgi tri Harper Avery. Jackson on ihastunut Cristinaan ja suuteleekin tätä juhlissa, mutta Cristina torjuu tämän. Kuudennen kauden viimeisessä jaksossa tri Shepherd kertoo Jacksonille, että sairaala on lukitustilassa ja jää myöhemmin tri Huntin ja tri Altmanin kanssa leikkaussaliin kahden hoitajan ja nukutuslääkärin kanssa. Hän myös rohkaisi Yangin leikkaamaan Shepherdin, jotta tämä jäisi henkiin. Kun herra Clark (ampuja) ottaa leikkaussalissa olijat panttivangeikseen, Jackson irrottaa Shepherdin sydänkoneesta, jotta kaikki uskoisivat tämän kuolleen, että herra Clark lähtisi pois.
Miranda Bailey Chandra Wilson 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Miranda Bailey on Seattle Gracen johtava yleislääkäri, joka saattaa vaikuttaa kylmältä ja etäiseltä ja ansaitsikin ominaisuuksillaan lempinimen "Natsi". Baileyn asenne on kuitenkin pehmentynyt ja hänelle on muodostunut äidillinen suhde sairaalan apulaislääkäreihin. Hän on juuri käynyt läpi eron ja torjunut tarjouksen siirtyä pediatrian puolelle.
Preston Burke Isaiah Washington 1, 2, 3 -
Preston Burke on Seattle Gracen entinen johtava kardiologian kirurgi. Hänellä ja Cristina Yangilla oli suhde, joka päättyi Burken jätettyä Cristina alttarille.
Alexandra 'Lexie' Grey Chyler Leigh 4, 5, 6 3
Lexie Grey on kirurgian harjoittelija ja Meredith Greyn sisarpuoli, jolla oli pitkäaikainen suhde Mark Sloaniin. Lexie tunnetaan valokuvamuististaan, jonka vuoksi häntä kutsutaan nimellä "Lexipedia". Hänellä on etäinen ja varovainen suhde Meredithiin, mutta sisarukset ovat kuitenkin hiljattain alkaneet lähentyä. Seattle Gracen lääkärit kutsuvat häntä usein nimellä "Pikku Grey".
Meredith Grey Ellen Pompeo 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Meredith Grey on Seattle Gracen apulaislääkäri, jota toimii useimpien sarjan jaksojen kertojana. Hän aloitti sarjassa harjoittelijana ja läpäistyään kokeen, eteni apulaislääkäriksi. Meredith on naimisissa neurokirurgi Derek Shepherdin kanssa ja hänen paras ystävänsä on Cristina Yang.
Erica Hahn Brooke Smith 4, 5 2, 3
Preston Burken lähdettyä, Erica Hahn otti tämän paikan johtavan kardiologian kirurgina. Hahnin ja Callie Torresin välille syntyi suhde, joka kuitenkin päättyi Hahnin lähdettyä Seattle Gracesta Denny Duquetten tapauksen jälkeen.
Owen Hunt Kevin McKidd 5, 6 5
Owen Hunt on Seattle Gracen johtava traumakirurgi ja Cristina Yangin poikaystävä. Hunt kärsii Irakissa kokemiensa kauheuksien aiheuttamasta post-traumaattisesta stressistä ja kutsui entisen kollegansa Teddy Altmanin työskentelemään Seattle Gracessa.
Alex Karev Justin Chambers 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Kovapäinen ja usein riidanhaluinen apulaislääkäri Alex Karev on kokenut useita epäonnistuneita ihmissuhteita. Jo hyvin nuorena hänen täytyi puolustaa äitiään pahoinpitelevältä isältään ja myöhemmin pitää huolta masentuneesta äidistään. Lääkärinä työskennellessään, Alex rakastui Ava-nimiseen potilaaseen, joka paljastui kuitenkin henkisesti sairaaksi. Alex meni naimisiin Izzie Stevensin kanssa, mutta suhde päättyi Izzien sairastuessa syöpään ja saatua potkut Seattle Gracesta.
April Kepner Sarah Drew 7[3] 6
Mercy Westin kirurgian apulaislääkäri, joka sai potkut, mutta jonka tri Shepherd kuitenkin myöhemmin palkkasi takaisin. Myöhemmin paljastuu, että April on ihastunut tri Shepherdiin.
Addison Montgomery Kate Walsh 2, 3 1, 2, 4, 5, 6
Entinen Seattle Gracen gynekolgian ja naistentautien kirurgi ja Derek Shepherdin ex-vaimo. Addison seurasi Derekiä Seattle Graceen, mutta tajuttuaan tämän rakastavan Meredithiä lähti takaisin Los Angelesiin. Addison on nykyään Greyn anatomian sisarsarjan Rakkauden anatomia kertoja.
George O'Malley T.R. Knight 1, 2, 3, 4 5 -
George O'Malley oli Seattle Gracen apulaislääkäri, jolla oli yhdenyönjuttu Meredith greyn kanssa, syvä ystävyyssuhde Izzieen ja myöhemmin Lexieen. Oli naimisissa Callie Torresin kanssa, mutta suhde päättyi Georgen ihastuessa Izzieen. Pari aloittikin suhteen, mutta päätti sen pian kemian puutteen vuoksi. George kuoli traagisesti pelastettuaan tytön jäämästä bussin alle uhraamalla itsensä.
Arizona Robbins Jessica Capshaw 6 5
USS Arizonan mukaan nimetty Arizona Robbins on Seattle Gracen lastenkirurgian johtaja ja Callie Torresin tyttöystävä. Arizonan veli kuoli armeijassa työskennellessään.
Derek Shepherd Patrick Dempsey 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Derek Shepherd on neurokirurgian johtaja, jota naishenkilökunta kutsuu nimellä "McDreamy". Derek tunnetaan parhaiten rakkasuelämästään; hän muutti Seattleen vaimonsa Addisonin maattua parhaan ystävänsä Mark Sloanin kanssa. Derekin ja Meredithin yhdenyönjutusta kehkeytyi lopulta avioliitto.
Mark Sloan Eric Dane 3, 4, 5, 6 2, 3
Mark Sloan on Seattle Gracen plastiikkakirurgian johtaja, jolla on playboyn luonne, joka lähes tuhosi hänen ystävyytensä Derekin kanssa. Ystävykset kuitenkin selvittivät lopulta välinsä korjatatkseen ystävyytensä. Naishenkilökunnan kesken Mark tunnetaan nimellä "McSteamy" joka viittaa vahvasti tämän seksikkääseen ja flirttailevaan luonteeseen. Markilla ja Lexiella oli suhde, joka päättyi Markin 18-vuotiaan tyttären ilmestyttyä kaupunkiin.
Isobel 'Izzie' Stevens Katherine Heigl 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Vartuttuaan asuntovaunussa äitinsä kanssa asuen, annettuaan 16-vuotiaana saamansa tyttären adoptioon, Izzie selvityi lääketieteelliseen maksaen opintonsa mallintöitä tehden. Izzie uhrasi uransa lääkärinä yrittäessään pelastaa rakastettuaan Denny Duquettea katkaisemalla tämän sydänmonitorin johdot jotta tämä saisi uuden sydämen nopeammin. Denny kuoli veritulppaan, mutta Izzie sai pitää työnsä. Izzie alkoi seurustella Alexin kanssa, mutta suhde kariutui Izzien syöpädiagnoosin vuoksi, josta tämä kuitenkin selviytyi.
Calliope 'Callie' Torres Sara Ramirez 3, 4, 5, 6 2
Callie on johtava ortopedian kirurgi, George O'Malleyn ex-vaimo, Erica Hahnin ex-tyttöystävä ja Arizonan tyttöystävä. Kuudennen kauden lopussa pari päättää hankkia lapsen.
Richard Webber James Pickens, Jr. 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Richard Webber on Seattle Gracen kirurgi ja entinen päällikkö, joka kärsi alkoholismista ja jolla oli aikoinaan suhde Meredithin äitiin.
Cristina Yang Sandra Oh 1, 2, 3, 4, 5, 6 -
Cristina Yang on lahjakas apulaislääkäri, jolla on suuri intohimo kardiologiaan ja joka tekee mitä tahansa panostaakseen erikoisalaansa. Cristinan paras ystävä on Meredith ja hän seurustelee Owen Huntin kanssa. Aikaisemmin Cristinalla oli suhde kardiologi Preston Burkeen, joka kuitenkin päättyi Burken jätettyä Cristina alttarille.

Sivuhenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muuta sairaalan henkilökuntaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Näyttelijä Kaudet Jaksoja
Sairaanhoitaja Olivia Harper Sarah Utterback 1, 2, 3, 4, 6 18
Seattle Gracen sairaanhoitaja, jolla oli suhde sekä Georgen että Alexin kanssa. Alex tartutti syfiliksen Oliviaan ja tämä Georgeen. Tämän jälkeen Alex aloitti suhteen Izzien kanssa, joka sai Alexin kiinni seksistä Olivian kanssa. Naispuoliset harjoittelijat kutsuvat Oliviaa usein nimellä "Syphilis hoitsu".
Sairaanhoitaja Tyler Christian Moe Irvin 1, 2, 3, 4, 5, 6 24
Tyler on yksi Seattle Gracen sairaanhoitajista. Osallistui hoitajien lakkoon toisella tuotantokaudella.
Patricia Robin Pearson Rose 1, 2, 3, 5 12
Patricia on Richard Webberin assistentti/sihteeri, joka työskenteli aikaisemmin sairaanhoitajana.
Tri Sydney Heron Kali Rocha 2, 3, 4 8
Seattle Gracen apulaislääkäri, joka tunnetaan ärsyttävän pirteästä luonteestaan. Toimi Baileyn sijaisena tämän ollessa äitiyslomalla. Sydney tavoitteli johtavan apulaislääkärin paikkaa, mutta hävisi Callielle, jonka paikan Bailey myöhemmin sai. Sydney oli treffeillä tri Shepherdin kanssa.
Tri Katharine Wyatt Amy Madigan 4, 5, 6 18
Sairaalan psykiatri, jonka potilaita ovat olleet muun muassa tri Meredith Greyn, tri Erica Hahnin ja tri Owen Huntin.
tri Steve Mostow Mark Saul 4, 5, 6 27
Tri Cristina Yangin harjoittelija, lempinimeltään "2". Steve auttoi tri Shepherdia kraniotomiassa ja selvisi siitä melko hyvin. Myöhemmin Steve makasi Piercen tyttöystävän, Meganin kanssa ja megan tuli raskaaksi eikä tiennyt lapsen isää. Kuudennella kaudella paljastuu, että Steve ja Megan ovat naimisissa.
Tri Graciella Guzman Gloria Garayua 4, 5, 6 17
Tri Izzie Stevensin harjoittelija, joka on hermostunut ja syö siksi paljon suklaata.
Harjoittelija Pierce Joseph Williamson 4, 5, 6 23
Tri Alex Karevin harjoittelija.
Tri Ryan Spalding Brandon Scott 5, 6 15
Tri Cristina Yangin harjoittelija, lempinimeltään "4.2".
Tri Megan Mostow Molly Kidder 4, 5, 6 25
o.s. Nowland. Megan on apulaislääkäri ja Meredith Greyn entinen harjoittelija. Sai potkut fuusion aikana sähköpostin välityksellä, mutta myöhemmin Derek Shepherd palkkasi hänet takaisin.
Harjoittelija Laura Candice Afia 4, 5, 6 25
Entinen tri Alex karevin harjoittelija. Sai haukut Izzie Stevensiltä haukuttuaan potilasta jolla oli epämuodostuneet kasvot.
Tri Raj Sen Anjul Nigam 1, 2, 4 7
Seattle Gracen psykiatrin apulaislääkäri, joka konsultoi joskus kirurgeja.
Tri Virginia Dixon Mary McDonnell 5 3
Poikkeuksellisen lahjakas kardiologi, jolla on aspergerin syndrooma.
Tri Swender Kimberly Elise 5 3
Onkologi, joka toimi Izzie Stevensin lääkärinä. Sanoi olevansa paras onkologi koko Washingtonissa.[4]
Tri Margaret Campbell Faye Dunaway 5 1
Yleiskirurgi ja Seattle Gracen ensimmäinen naiskirurgi. 40 vuoden kirurgin kokemuksellaan häntä pidetään naiskirurgien tienraivaajana ja yhtenä sairaalan arvostetuimpana kirurgina.
Tri Sadie Harris Melissa George 5 8
Harjoittelija ja Meredith Greyn entinen parasystävä. Lopettaa harjoittelunsa kun hänen lääketieteen tietämystään ja osaamistaan kyseenalaistetaan.
Tri Colin Marlow Roger Rees 3 3
Stanfordin yliopiston prefessori ja loistava kardiologi. Seurusteli Cristina Yangin kanssa kolme vuotta ennen tämän valmistumista ja harjoittelusopimusta Seattle Gracessa.
Tri Norman Shales Edward Herrmann 4 3
Varttuneempi kirurgian harjoittelija ja entinen farmaseutti, jota ikänsä vuoksi potilaat luulevat kokeneeksi tohtoriksi. Siirrettiin psykiatrian opintoihin.
Sairaanhoitaja Rose Lauren Stamile 4, 5 10
Seattle Gracen sairaanhoitaja, joka työskentelee usein tri Derek Shepherdin kanssa. Derek ja Rose suutelivat ja alkoivat seurustella. Parin suhde kuitenkin päättyi Meredithin ja Derekin palattua yhteen.
Tri Finn Dandridge Chris O'Donnell 2, 3 9
Meredithin, Derekin ja Addisonin koiran entinen eläinlääkäri, sekä Meredithin kiinnostuksen kohde. Finnin vaimo, Liz kuoli auto-onnettomuudessa. Harjoittelijat kutsuvat tätä nimellä "McVet", Derekin ja Sloanin lempinimien inspiroimana. Tapaili Meredithia toisen ja kolmannen tuotantokauden aikana. Meredithin valitessa Derekin eikä Finniä jolloin tämä sanoi "Hän särkee sydämesi uudelleen enkä ole silloin täällä".
Tri Ben Warren Jason George 6 3
Nukutuslääkäri sekä tri baileyn kiinnostuksen kohde.

Perheen jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Meredithin ja Lexien perhe

 • Thatcher Grey (Jeff Perry): Meredithin ja Lexien isä, Ellis Greyn ex-mies sekä Susan Greyn leski.
 • Molly Grey-Thompson (Mandy Siegfried): Thatcher ja Susan Greyn tytär, Lexien pikkusisko ja Meredithin siskopuoli. Kosi miestään Ericiä tämän saadessa siirron Irakiin. Alun perin Mercy Westin potilas, mutta hänet kuitenkin siirrettiin Seattle Graceen ollessaan 32. viikolla raskaana. Addison leikkasi Mollyn vauvalta tyrän ja vauvan synnyttyä Molly antoi tälle nimeksi Laura.

Cristinan perhe

 • Helen Yang Rubenstein (Tsai Chin): Cristinan äiti. Helen ja Cristinan isä erosivat, jonka jälkeen Helen meni naimisiin tri Saul Rubenstein nimisen lääkärin kanssa. Hänen mielestään Cristinan pitäisi keskittyä enemmän naimisiin menoon kuin uraansa.
 • Herra Yang: Cristinan isä, joka kuoli auto-onnettomuudessa Cristinan ollessa 9-vuotias.

Izzien perhe

 • Robbie Stevens (Sharon Lawrence): Izzien äiti, joka työskentelee tarjoilijana.
 • Hannah Klein (Liv Hutchings): Izzien biologinen tytär, joka syntyi Izzien ollessa vain 16-vuotias. Kolmannella kaudella Hannah joutuu Seattle Gracen sairaalaan sairastuttuaan leukemiaan ja Izzie lahjoittaa tälle luuydintään. Hannah ei kuitenkaan halua nähdä biologista äitiään.

Tri Webberin perhe

 • Adele Webber (Loretta Devine): Tri Webberin vaimo, joka jätti miehensä, mutta palasi kuitenkin takaisin tämän luo.
 • Camille Travis (Tessa Thompson / Camille Winbush): Adelen siskon Arlenen tytär, jolle diagnosoitiin munasarjasyöpä 14-vuotiaana ja syöpä palasi tämän ollessa high school ikäinen. Tri bailey käski harjoittelijoiden järjestää sairaalaan tanssijaiset tämän kunniaksi.
 • Arlene Travis (Shelley Robertson): Adelen sisko ja Camillen äiti.

Georgen perhe

 • Louise O'Malley (Debra Monk): Georgen äiti, joka on opettaja.
 • Jerry O'Malley (Greg Pitts): Georgen veli, joka työskentelee kuivapesulassa.
 • Ronny O'Malley (Tim Griffin): Georgen veli, joka on postinajakaja.

Alex Karevi perhe

 • Aaron Karev: Alexin pikkuveli, joka on erittäin ystävällinen ja kohtelias, jonka vuoksi Cristina nimesi hänet "enkelin sikiöksi" kutsuessaan Alexia "paholaisen sikiöksi". Tulee Seattleen tapaamaan veljeään ja kysyy samalla napatyränsä vakavuudestaan. Tri Bailey leikkaa Aaronin ilmaiseksi. Kertoo lääkäreille kaiken lapsuudestaan.
 • Amber Karev: Alexin pikkusisko, joka käy high schoolia.

Miranda Baileyn perhe

 • Tucker Jones: Mirandan ex-mies.
 • William George Bailey Tucker "Tuck" Jones: Mirandan poika.

Muita sivuhahmoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Joe the Bartender (Steven W. Bailey): Emerald City Barin omistaja, joka sijaitsee sairaalaa vastapäätä, jonka vuoksi se on lääkäreiden suosiossa.
 • Walter (Brian Reid/Jack Yang): Joen poikaystävä.
 • Amanda (Shannon Lucio): Nuori nainen, jonka George pelasti jäämästä bussin alle uhraamalla itsensä. Amanda oli erittäin huolestunut tämän tilasta ja pysyi tämän vierellä tutkimusten aikana. Osallistui Georgen hautajaisiin ja itki enemmän kuin Georgen oma äiti.
 • Rebecca Pope / "Ava" (Elizabeth Reaser): Muistinmenetyksestä kärsivä potilas, joka loukkaantui pahasti lauttaonnettomuudessa raskaana ollessaan. Tri Alex Karev löysi tämän ja parin välille muodostui voimakas suhde. Seattle Gracessa ollessaan Rebecca synnyttää terveen tyttövauvan ja käy läpi kasvojen korjaus leikkauksen. Lopulta hän sai muistinsa takaisin ja palasi kotiin miehensä Jeffin luo, vaikka ennen lähtöään hän aneli Alexilta "syytä jäädä". Palasi Seattle Graceen Alexin luo väittäen olevansa tälle raskaana. Masentui lopulta pahasti ja joutui psyykkiseen hoitoon.

Kuolleet henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Bonnie Crasnoff (Monica Keena): Seattle Graceen junaonnettomuuden jälkeen tuotu potilas, jonka rautatanko oli lävistänyt yhdessä toisen matkustajan kanssa. Koska tangon liikuttaminen tappaisi molemmat, lääkärit oäättävät liikuttaa toisen potilaan pois tangolta ja yrittää korjata toisen potilaan vammat tangon ympärillä. Koska Bonnien vammat ovat vakavammat, lääkärit päättävät liikuttaa hänet pois tangosta, jonka vuoksi hän kuoli. Bonnie esiintyi uudelleen kolmannella kaudella Meredithin hukuttua.
 • Dylan Young (Kyle Chandler): Seattlen pommiryhmän upseeri, joka saapui Seattle Graceen pommiuhan vuoksi. Auttoi pitämään meredithin rauhallisena tämän pitäessä pommia potilaan sisällä. Meredith poisti pommin turvallisesti potilaasra, mutta pommi kuitenkin räjähti Dylanin kantaessa sitä ulos leikkaussalista. Dylan ilmestyi uudelleen Meredithin hukuttua.
 • Dennison "Denny" Duquette, Jr. (Jeffrey Dean Morgan): Sydänsiirtoa odottava potilas joka muodostaa läheisen suhteen Izzie Stevensin kanssa. Izzie riskeeraa lopulta uransa pelastaakseen Dennyn leikkaamalla tämän sydänmonitori johdot. Esiintyi kolmannella kaudella Meredithin hukuttua ja viidennellä kaudella Izzielle aivokasvaimen oireena.
 • Harold O'Malley (George Dzundza): George O'Malleyn isä, joka oli rekkakuski ja omasi suuren intohimo vintage-autoihin. Oli naimisissa vaimonsa Louisen kanssa yli 40 vuotta, jonka aikana he saivat kolme poikaa; Jerry, Ronny ja George. Joutui Seattle Gracen sairaalaan ruokatorven syövän vuoksi joka oli levinnyt vatsaan sekä aorttaan. Joutui leikkaukseen jossa hänen aorttansa korvattiin sekä toiseen leikkaukseen jossa muu osa syövästä piti poistaa. Leikkaus osoittautui liian rankaksi hänen keholleen ja useiden päivien jälkeen hänen elimistönsä petti, jolloin perhe päätti kytkeä hänet pois laitteista.
 • Ellis Grey (Kate Burton, Sarah Paulson (1982 takauma)): Meredithin äiti, joka oli suuresti kunnioitettu kirurgi ja tri Webberin ex-rakastaja. Ellis voitti Harper Avery -palkinnon kahdesti ja keksi Grey-metodin. Hänelle giagnosoitiin Alzheimerin tauti pian Meredithin aloitettua lääketieteellisen. Kuoli kolmannen kauden puolessa välissä.
 • Susan Grey (Mare Winningham): Thatcher Greyn toinen vaimo sekä Lexie ja Molly Greyn äiti. Kuoli yllättäen tavallisen toimenpiteen komplikaatioihin. Thatcher murtui tämän kuolemasta ja alkoi juoda huomattavasti.
 • George O'Malley (T. R. Knight): Seattle Gracen apulaislääkäri ja yksi tri Baileyn aikaisemmista harjoittelijoista. Näytti kykynsä traumakirurgina ja päätti liittyä armeijaan. Viimeisenä päivänään siviilinä, George pelasti naisen jäämästä bussin alle, uhraamalla oman henkensä.
 • Tri Reed Adamson (Nora Zehetner): Kirurgian apulaislääkäri, joka oli tri Charles Percyn ja tri April Kepnerin läheinen ystävä. Oli kiinnostunut Alex Karevista. Joutui Gary Clarkin ampumaksi kuudennen kauden viimeisessä jaksossa.
 • Tri Charles Percy (Robert Baker): Kirurgian harjoittelija, jota kutsuttiin usein "isoksi tyypiksi". Oli rakastunut tri Reed Adamsoniin. Joutui Gary Clarkin ampumaksi kuudennen kauden lopussa, ja Miranda Baileyn yrityksestä pelastaa tämä, kuoli.
 • Gary Clark (Michael O’Neill): Seattle Gracessa kuolleen potilaan aviomies. Kuudennen kauden viimeisessä jaksossa hän palasi sairaalaan aikoen tappaa vaimoaan hoitaneet lääkärit; tri Webberin, tri Lexie Greyn ja tri Shepherdin. Ampui lopulta useaa ihmisiä, muun muassa Reed Adamsonia, Charles Percya ja Alex Karevia. Tappoi itsensä.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]