Luettelo suomennetuista kauhukirjoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo suomennetuista kauhukirjoista.

Taulukko suomennetuista kauhukirjoista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirjailija Teos Kirjasarja Ilmestymisvuosi Suomentaja Kustantaja Julkaisusarja Alkuteos Ilmestymisvuosi
E. von Adlersfeld-Ballestrem Kummituspalatsi 1917 Helmi Tissari Otava
Joan Aiken Äänet 1992 Tiina Hemming Karisto Kauhujuttu-sarja Voices 1988
Federico Andahazi Hurskaat sisaret 2001 Tarja Roinila Otava Las Piadosas 1998
Samuli Antila & Markus Harju (toim.) Ken vainajia muistelee ja muita myytillisiä tarinoita 2013 Espoon science fiction- ja fantasiaseura
John. Applegate Kuoleman uni 1990 Jorma-Veikko Sappinen Viihdeviikarit Oy Horror-sarja 7 Deadly Sleep 1988
Roy Apps Ukkini on vampyyri Monsterijengi 1 2007 Tytti Träff Sitruuna Kustannus Oy My Vampire Grandad 2006
Roy Apps Päätön opettaja Monsterijengi 2 2007 Tytti Träff Sitruuna Kustannus Oy The Headless Teacher 2006
Asphyxia Kalmankalliot - Hautomo 2013 Mika Kivimäki Karisto The Grimstones: Hatched 2012
Asphyxia Kalmankalliot - Isän salaisuus 2013 Mika Kivimäki Karisto The Grimstones: Mortimer Revealed 2012
Richard Bachman (oik. Stephen King) Kirous 1997 Hannu Antila Romanikieliset repliikit Henkka Thinner Tammi 1985
Richard Bachman (oik. Stephen King) Teloittajat 1996 Heikki Karjalainen Tammi The Regulators 1996
Iain M. Banks Ampiaistehdas 1986 Juhani Koskinen WSOY The Wasp Factory 1984
Clive Barker Kadotuksen peli 1992 Ulla Selkälä Kustannus Oy Jalava The Damnation Game 1985
Clive Barker Veren kirjat 1 1989 Ulla Selkälä ja Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 03 Clive Barker's Books of Blood vol. 1 1984
Clive Barker Veren kirjat 2 1990 Ulla Selkälä ja Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 08 Clive Barker's Books of Blood vol. 2 1984
Clive Barker Veren kirjat 3 1991 Ulla Selkälä ja Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 14 Clive Barker's Books of Blood vol. 3 1984
Clive Barker Veren kirjat 4 1992 Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 20 Clive Barker's Books of Blood vol. 4 1985
Clive Barker Veren kirjat 5 1993 Ulla Selkälä ja Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Clive Barker's Books of Blood vol. 5 1985
Clive Barker Veren kirjat 6 1994 Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Clive Barker's Books of Blood vol. 6 1985
Clive Barker Yön kansa 1993 Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Cabal 1988
Ambrose Bierce Pyhä kauhu 1934 V. Hämeen-Anttila Karisto Taskutoveri 16
Ambrose Bierce Vanhempainmurhaajien klubi 1986 Timo Tamminen Kustannus Oy Odessa Kauhukabinetti-sarja
William Peter Blatty Paholaisen riivaama 1972 Matti Kannosto Tammi The Exorcist 1971
William Peter Blatty Paholaisleegio 1985 Gummerus Legion 1983
Robert Bloch Kauhu-7 1964 E. O. Savolainen Horror-7 1963
Robert Bloch Kauniita unia - parempia painajaisia 1980 Nykylehdet Oy Science Fiction -sarja 4 Pleasant Dreams - Nightmares 1960
Robert Bloch Pehmustettu selli ja muita kauhun paikkoja 1994 Jari Niittylä WSOY FAN-sarja
Ray Bradbury Varhaiset varjot 1992 Sari Kallioinen ja Anita Puumalainen WSOY FAN-sarja
Max Brooks Sukupolvi Z: Zombisodan aikakirjat 2011 Helmi Keränen Johnny Kniga World War Z: An Oral History of the Zombie War 2006
Max Brooks Zombi: Taistelijan opas 2009 Helmi Keränen Johnny Kniga The Zombie Survival Guide: Complete Protection from the Living Dead 2003
Angela Bull Toivomushauta 1993 Pirjo-Riitta Syrjänen Karisto Kauhujuttu-sarja A Wish at the Baby's Grave 1988
Edward Bulwer-Lytton Kauhujen talo 1999 K. Repo Biokustannus Oy The Haunted and the Haunters; or, The House and the Brain 1860
Arthur Calder-Marshall Pimeyden voimat 1963 Leena Salminen Gummerus Silmukka-sarja 12 The Scarlet Boy 1962
Ramsey Campbell Nimetön painajainen 1986 Pirkko Jokinen Gummerus The Nameless 1981
Patrick Carman Luurankopuro - Ryanin päiväkirja 2009 Sami Rouhento WSOY Skeeton Creek 2009
Angela Carter Verinen kammio sekä muita kertomuksia 1994 Kirsi-Marja Kekki & Jukka Heiskanen TK-Kustannus The Bloody Chamber and Other Stories 1979
P. C. Cast & Kristin Cast Merkitty Yön talo 01 2010 Annika Eräpuro Otava Marked. A House of Night Novel 2007
P. C. Cast & Kristin Cast Petetty Yön talo 02 2010 Annika Eräpuro Otava Betrayed. A House of Night Novel 2007
P. C. Cast & Kristin Cast Valittu Yön talo 03 2011 Inka Parpola Otava Chosen. A House of Night Novel 2008
P. C. Cast & Kristin Cast Piinattu Yön talo 04 2011 Inka Parpola Otava Untamed. A House of Night Novel 2008
P. C. Cast & Kristin Cast Vainottu Yön talo 05 2012 Annika Eräpuro Otava Hunted. A House of Night Novel 2009
P. C. Cast & Kristin Cast Lumottu Yön talo 06 2012 Inka Parpola Otava Tempted. A House of Night Novel 2009
P. C. Cast & Kristin Cast Kahlittu Yön talo 07 2013 Inka Parpola Otava Burned. A House of Night Novel 2010
P. C. Cast & Kristin Cast Vapautettu Yön talo 08 2013 Inka Parpola Otava Hunted. A House of Night Novel 2010
P. C. Cast & Kristin Cast Määrätty Yön talo 09 2014 Inka Parpola Otava Destined. A House of Night Novel 2012
P. C. Cast & Kristin Cast Salattu Yön talo 10 2014 Inka Parpola Otava Hidden. A House of Night Novel 2013
P. C. Cast & Kristin Cast Paljastettu Yön talo 11 2015 Inka Parpola Otava Revealed. A House of Night Novel 2014
Robert W. Chambers Keltainen kuningas 2014 Jussi Korhonen Basam Books Oy The King in Yellow 1895
Ronald Chetwynd-Hayes Hirviöklubi 1983 Jorma-Veikko Sappinen Kymppilehdet Oy Kyöpeli-sarja 1 The Monster Club 1975
Ronald Chetwynd-Hayes Kartanon kirous 1985 Jorma-Veikko Sappinen Kymppilehdet Oy Kyöpeli-sarja 4 Tales from the Other Side 1983
Agatha Christie Kuoleman koira ja muita kertomuksia 1978 Anna-Liisa Laine WSOY SAPO-sarja 226 The Hound of Death and Other Stories 1933
C. Terry Cline Damon - pahan vallassa 1983 Veikko Mihailoff Kymppilehdet Oy Kyöpeli-sarja 2 Damon 1975
Brian Coffey (oik. Dean R. Koontz) Pelon kasvot 1984 Maire Nopanen Winthers Forlag Krimi-sarja 1 The Face of Fear 1977
Brian Coffey (oik. Dean R. Koontz) Pelon kasvot 1990 Heikki Sarkkila Book Studio Oy (ilm. Koontzin omalla nimellä) The Face of Fear 1977
Brian Coffey (oik. Dean R. Koontz) Ääni pimeydestä 1988 Heikki Sarkkila Viihdeviikarit Oy 2.laitos: Book Studio Oy 1992. (ilm. Koontzin omalla nimellä) The Voice of the Night 1980
Wilkie Collins John Jagon henki tahi Kuollutko wai eläwä? 1880 A. O. Forsman G.W. Edlund Kaunokirjallisuutta ulosannettuna G.W. Edlundin kustannuksella 3 John Jago's Ghost 1874
Nancy A. Collins Musta yö - tummat lasit 1994 Ulla Selkälä WSOY FAN-sarja Sunglasses After Dark 1989
Roald Dahl Nahka ja muita novelleja 2007 Pentti Saarikoski Otava Novellit ilmestyneet aikaisemmin kokoelmissa "Rakkaani, kyyhkyläiseni" ja "Joku kaltaisesi"
Richard Dalby (toim.) Kuollut koskettaa keveästi 2011 Koonnut ja suomentanut Conranicin työryhmä Conranic Book Studio -kirjat
Richard Dalby (toim.) Suuri kummituskirja 1993 Pertti Koskela Book Studio Oy Collector Antologia 07 The Mammoth Book of the Ghost Stories 1990
Richard Dalby (toim.) Suuri noitakirja 1994 Sirkka-Liisa Sjöblom Book Studio Oy Collector Antologia 11 Tales of Witchcraft 1991
Richard Dalby (toim.) Vampyyrit 1993 Pertti Koskela Book Studio Oy Vampire Stories 1992
Ellen Datlow (toim.) Aavistus verta 1993 Ilkka Äärelä & Ulla Selkälä WSOY FAN-sarja A Whisper of Blood 1991
Ellen Datlow (toim.) Ei vain verestä 1990 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä. Runot Jussi Rekinen Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 09 Blood Is Not Enough 1989
Guillermo del Toro Vitsaus. Ensimmäinen kirja Vitsaus-trilogia 1 2010 Risto Raitio Tammi The Strain 2009
Guillermo del Toro Lankeemus. Toinen kirja Vitsaus-trilogia 2 2011 Risto Raitio Tammi The Fall 2010
Guillermo del Toro Yö ikuinen. Kolmas kirja Vitsaus-trilogia 3 2012 Risto Raitio Tammi The Night Eternal 2011
Sir Arthur Conan Doyle Aarnihauta eli kullankaivaja Jackmans Gulchissa sekä muita jännittäviä kertoelmia 1901 E. F. Pihlström G.W. Edlund
Sir Arthur Conan Doyle Hopeapeili 1909 Isak Julin The Silver Mirror 1908
Sir Arthur Conan Doyle Hämärätarinoita 1926 Väinö Nyman Kirja Conan Doylen kootut teokset 4 Tales of Twilight and the Unseen 1922
Sir Arthur Conan Doyle Kun Maa kirkui ja muita epätavallisia tarinoita 1992 Sari Kallioinen, Anita Puumalainen ja Veikko Rekunen WSOY FAN-sarja
Sir Arthur Conan Doyle Nahkaratti 1910 Isak Julin The Leather Funnel 1900
Sir Arthur Conan Doyle Ruskea kummitus 1906 H. Nurhonen Matkakirjallisuutta-sarja The Brown Hand 1899
Sir Arthur Conan Doyle Thothin sormus 1910 O. Andersin Helppohintainen kirjasto 5 The Ring of Thot 1890
Sir Arthur Conan Doyle Uusi katakombi ja muita kertomuksia 1907 V. Hämeen-Anttila Kansa Joutoaikoina 11
Sir Arthur Conan Doyle Vedenalaisten saartama maa ynnä muita kertomuksia 1917 Sisko Brummer Gummerus
Daphne Du Maurier Kauhunkierre 1976 Liisa Hakola WSOY The Apple Tree & The Breaking Point & Not After Midnight 1971 & 1959 & 1952
Daphne Du Maurier Linnut ja muita kertomuksia 1974 Liisa Hakola WSOY The Apple Tree & The Breaking Point & Not After Midnight 1972 & 1959 & 1952
Lee Duigon Kauhun koulu 1990 Kari Nenonen Viihdeviikarit Oy Horror-sarja 8 Schoolhouse 1988
Katherine Dunn Petomaista rakkautta 1991 Kristiina Rikman Art House Geek Love 1989
Anders Fager Pohjoisen kultit - Kauhukertomuksia 2012 Ulla Lempinen Atena Kustannus Oy
Stephen Gallagher Vertailevaa anatomiaa 1995 Tarmo Haarala Book Studio Minipokkari-sarja Comparative Anatomy 1991
Ray Garton Paholaisen profeetta 1993 Ilkka Äärelä WSOY Dark Channel 1992
Jeff Gelb (toim.) Rock on rajaton kauhu 1993 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä WSOY FAN-sarja Shock Rock 1992
Tess Gerritsen Mefisto-klubi 2007 Kari Koski Otava The Mephisto Club 2006
Joseph Lee Gilmore Käärmeet tulevat 1984 Heikki Haveri Kolmiokirja Shokki 5 Rattlers 1978
Nikolai Gogol Demonien ruhtinatar 1914 K. Repo Kirja 50 p:n kirjasto 3 Vii 1835
Nikolai Gogol Kadonnut kirje 1992 Jukka Malinen Kustannus Oy Taifuuni Vetzera na hutore bliz dikanki 1830-32
Charles L. Grant Kauhujen kirja 4 1993 Annika Eräpuro Book Studio Night Visions 4 1987
Charles L. Grant Kauhujen kirja 6 1994 Kari Nenonen Book Studio Night Visions 2 1985
Kate Green Kuun varjo 1987 Kaarina Jaatinen Karisto Shattered Moon 1986
Stephen Gresham Tappavat kädet 1989 Jorma-Veikko Sappinen Viihdeviikarit Oy Horror-sarja 6 Night Touch 1988
Diane Guest Kauhujen talo 1994 Tarmo Haarala Book Studio Oy Cristobel 1993
Diane Guest Kehtolaulu 1995 Tarmo Haarala Book Studio Oy Lullaby 1990
Diane Guest Unissakävelijä 1994 Heikki Sarkkila Book Studio Oy The Nightwalker 1993
Archibald Clavering Gunter Kauhun öitä 1924 Sana
Peter Haining (toim.) Murha à la Carte 1996 Kari Salminen (1.osa), Marja Sinkkonen (2.osa) & Sirkka-Liisa Sjöblum (3.osa) Book Studio Oy Murder on the Menu 1991
Peter Haining (toim.) Weird Tales 1992 Book Studio Collector Antologia 03 Weird Tales 1976
Charlaine Harris Kuiskauksia haudan takaa Harper Connelly 01 2014 Sari Kumpulainen Gummerus Grave Sight 2005
Charlaine Harris Yllätyksiä haudan takaa Harper Connelly 02 2015 Sari Kumpulainen Gummerus Grave Surprise 2006
Charlaine Harris Väristyksiä haudan takaa Harper Connelly 03 2015 Sari Kumpulainen Gummerus An Ice Cold Grave 2007
Charlaine Harris Veren voima Sookie Stackhouse 01 2010 Johanna Vainikainen-Uusitalo Gummerus Dead Until Dark 2001
Charlaine Harris Verenjanoa Dallasissa Sookie Stackhouse 02 2010 Johanna Vainikainen-Uusitalo Gummerus Living Dead in Dallas 2002
Charlaine Harris Kylmäveristen klubi Sookie Stackhouse 03 2010 Sari Kumpulainen Gummerus Club Dead 2003
Charlaine Harris Veren imussa Sookie Stackhouse 04 2011 Johanna Vainikainen-Uusitalo Gummerus Dead to the World 2004
Charlaine Harris Verta sakeampaa Sookie Stackhouse 05 2011 Sari Kumpulainen Gummerus Dead as a Doornail 2005
Charlaine Harris Pahan veren valtakunta Sookie Stackhouse 07 2012 Sari Kumpulainen Gummerus All Together Dead 2007
Charlaine Harris Veren sitomat Sookie Stackhouse 08 2012 Johanna Vainikainen-Uusitalo Gummerus From Dead to Worse 2008
Charlaine Harris Pedon veri Sookie Stackhouse 09 2012 Sari Kumpulainen Gummerus Dead and Gone 2009
Charlaine Harris Samaa verta Sookie Stackhouse 10 2013 Sari Kumpulainen Gummerus Dead in the Family 2010
Charlaine Harris Veren muisti Sookie Stackhouse 11 2013 Sari Kumpulainen Gummerus Dead Reckoning 2011
Charlaine Harris Veri kielellä Sookie Stackhouse 12 2013 Sari Kumpulainen Gummerus Deadlocked 2012
Charlaine Harris Sydänverellä Sookie Stackhouse 13 2014 Sari Kumpulainen Gummerus Dead Ever After 2013
Rick Hautala Haamu 1994 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä WSOY Cold Whisper 1991
Rick Hautala Kuoleman kivi 1995 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä WSOY Night Stone 1986
James Herbert Rotat 1993 Jukka Heiskanen WSOY FAN-sarja The Rats 1974
James Herbert Yön aaveet 1989 Tarmo Haarala Gummerus Haunted 1988
Joe Hill Bobby Conroy palaa kuolleista 2009 Kari Salminen Tammi 20th Century Ghosts 2005
Joe Hill Sarvet 2011 Kari Salminen Tammi Horns 2010
Joe Hill Sydämen muotoinen rasia 2008 Kari Salminen Tammi Heart-Shaped Box 2007
S. E. Hinton Vampyyrin palvelija 2006 Lotta Sonninen Otava Hawkes Harbor 2004
Alfred Hitchcock (toim.) Alfred Hitchcockin Kummitusgalleria 1980 Sirkka Salonen Kirjateos Oy Alfred Hitchcock's Ghostly Gallery 1966
Alfred Hitchcock (toim.) Hirttäjän tusina 1964 Vankka Vankkoja & Väinö J. Tervaskari Tammi Kurki-sarja 27 Alfred Hitchcock Presents: A Hangman's Dozen 1962
Alfred Hitchcock (toim.) Hitchcock esittää 1964 P. Kopperi & J. Linturi & E. Palsbo & M. Rutanen & A. Tiusanen & V. Vankkoja Tammi Omnibus-sarja Alfred Hitchcock Presents: My Favourites in Suspence 1959
E. T. A. Hoffmann Yökappaleita 2011 Markku Mannila Kustannusosakeyhtiö Teos Nachtstücke 1816, 1817
Charlie Huston Kuolleena palannut 2014 Einari Aaltonen Like Like kauhu -sarja Already Dead 2005
Peter James Kylmä kosketus 1989 Marjatta Soinio Tammi Possession 1988
Peter James Sydänkäpyseni 1992 Tauno Peltola Tammi Sweet Heart 1990
K. W. Jeter Sielusta sieluun 1989 Marja Hilden Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 05 Soul Eater 1983
William Katz Yön viesti 1988 Väinö J. Tervaskari Karisto Death Dreams 1979
D.L. King Suloisin suudelma. Lumoavaa vampyyrierotiikkaa 2011 Milla Karvonen Basam Books Oy Basam Shakti -sarja The Sweetest Kiss: Ravishing Vampire Erotica 2009
Stephen King & Peter Straub Pimeyden talo 2002 Ilkka Rekiaro Tammi Black House 2001
Stephen King Anteeksi, oikea numero. Painajaisia ja unikuvia 2 2000 Heikki Karjalainen Tammi Nightmares and Dreamscapes 1993
Stephen King Auringonlaskun jälkeen 2010 Ilkka Rekiaro Tammi Just After Sunset 2008
Stephen King Buick 8 2004 Ilkka Rekiaro Tammi From a Buick 8 2002
Stephen King Carrie 1987 Tuula Saarikoski Tammi Carrie 1974
Stephen King Christine - tappaja-auto 1984 Pentti Isomursu Tammi Christine 1984
Stephen King Cujo 1987 Virpi Kosonen Harlequin Enterprises Cujo 1981
Stephen King Cujo 1992 Reijo Kalvas Book Studio Oy Lyhentämätön Cujo 1981
Stephen King Doloreksen tunnustus 1993 Ilkka Rekiaro Tammi Dolores Claiborne 1993
Stephen King Eksyneiden jumala 1999 Ilkka Rekiaro Tammi The Girl Who Loved Tom Gordon 1999
Stephen King Ennen aamunkoittoa 1991 Tapio Tamminen Book Studio Oy Skeleton Crew 1985
Stephen King Epätoivon kaupunki 1996 Ilkka Rekiaro Tammi Desperation 1996
Stephen King Hohto 1985 Pentti Isomursu WSOY The Shining 1977
Stephen King Ihmissuden vuosi 1990 Annika Eräpuro Book Studio Oy Cycle of the Werewolf 1983
Stephen King Julma leikki 1993 Heikki Karjalainen Tammi Gerald's Game 1992
Stephen King Jälkeen keskiyön 1991 Tapio Tamminen Book Studio Oy Skeleton Crew 1985
Stephen King Kalpea aavistus 1998 Ilkka Rekiaro Tammi Bag of Bones 1998
Stephen King Kauhun vuodenajat 1992 Tapio Tamminen Book Studio Oy 2. painos: Rita Hayworth – avain pakoon. Suomentanut Tapio Tamminen. Book Studio Oy 1995. Different Seasons 1982
Stephen King Kauhun vuodenajat II 1992 Tapio Tamminen Book Studio Oy Different Seasons 1982
Stephen King Kolkuttajat 1990 Ilkka Rekiaro Tammi The Tommyknockers 1987
Stephen King Kosketus 1989 Heikki Karjalainen Tammi The Dead Zone 1979
Stephen King Kuoleman käytävä 1: Kaksi pientä tyttöä 1997 Heikki Kaskimies Tammi Green Mile, Part One: The Two Dead Girls 1996
Stephen King Kuoleman käytävä 2: Hiiri käytävällä 1997 Heikki Kaskimies Tammi Green Mile, Part Two: The Mouse on the Mile 1996
Stephen King Kuoleman käytävä 3: Coffeyn kädet 1997 Heikki Kaskimies Tammi Green Mile, Part Three: Coffey's Hands 1996
Stephen King Kuoleman käytävä 4: Delacroixin kurja loppu 1997 Heikki Kaskimies Tammi Green Mile, Part Four: The Bad Death of Eduard Delacroix 1996
Stephen King Kuoleman käytävä 5: Öinen matka 1997 Heikki Kaskimies Tammi Green Mile, Part Five: Night Journey 1996
Stephen King Kuoleman käytävä 6: Coffeyn viimeinen taival 1997 Heikki Kaskimies Tammi Green Mile, Part Six: Coffey on the Mile 1996
Stephen King Kuulolla 2007 Ilkka Rekiaro Tammi Cell 2006
Stephen King Liseyn tarina 2008 Ilkka Rekiaro Tammi Lisey's Story 2006
Stephen King Maantievirus matkalla pohjoiseen 2003 Ilkka Rekiaro Tammi Everything's Eventual. 14 Dark Stories 2002
Stephen King Maissilapset 1995 Reijo Kalvas Book Studio Oy Minipokkari-sarja Children of the Corn 1977
Stephen King Naisen raivo 1995 Heikki Karjalainen Tammi Rose Madder 1995
Stephen King Painajainen 1990 Heikki Karjalainen Tammi Salem's Lot 1975
Stephen King Pedon sydän 2000 Ilkka Rekiaro, Karri Kokko, Silja Hiidenheimo Tammi Hearts in Atlantis 1999
Stephen King Pedon yö, tähdetön taivas 2012 Ilkka Rekiaro Tammi Full Dark, No Stars 2010
Stephen King Piina 1989 Ilkka Rekiaro Tammi Misery 1987
Stephen King Pimeä puoli 1991 Ilkka Rekiaro Tammi The Dark Half 1991
Stephen King Richard Bachman kirjat 1: Raivo & Pitkä marssi 1992 Leevi Lehto Tammi Rage & The Long Walk 1977 & 1979
Stephen King Richard Bachman kirjat: Vimma & Juokse tai kuole 1994 Leevi Lehto Tammi Roadwork & The Running Man 1981 & 1982
Stephen King Se 1 1988 Ilkka ja Päivi Rekiaro Tammi It 1986
Stephen King Se 2 1988 Ilkka ja Päivi Rekiaro Tammi It 1986
Stephen King Sydänyö 1991 Ilkka Rekiaro Tammi Four Past Midnight 1990
Stephen King Tapahtumapaikkana Duma Key 2009 Ilkka Rekiaro Tammi Duma Key 2008
Stephen King Tarpeellista tavaraa 1992 Ilkka Rekiaro Tammi Needful Things 1991
Stephen King Tohtori Uni 2014 Ilkka Rekiaro Tammi Doctor Sleep 2013
Stephen King Tukikohta 1990 Kari Nenonen Book Studio Oy The Stand 1978, 1990
Stephen King Tulisilmä 1982 Aarne T.K. Lahtinen Tammi Firestarter 1980
Stephen King Uinu, uinu, lemmikkini 1986 Pirkko Talvio-Jaatinen Tammi Pet Semetary 1983
Stephen King Unensieppaaja 2001 Ilkka Rekiaro Tammi Dreamcatcher 2001
Stephen King Uneton yö 1994 Ilkka Rekiaro Tammi Insomnia 1994
Stephen King Yksinäinen sormi. Painajaisia ja unikuvia 1 1999 Heikki Kaskimies ja Heikki Karjalainen Tammi Nightmares and Dreamscapes 1993
Stephen King Yön äänet 1989 Reijo Kalvas Viihdeviikarit Oy Night Shift 1978
Rudyard Kipling Pedon merkki ja muita kauhuja 1994 Matti Rosvall WSOY FAN-sarja
Robert Kirkman Kuvernöörin nousu The Walking Dead 2014 Marika Saastamoinen Like The Walking Dead: The Rise of the Governor 2011
Robert Kirkman Kuvernöörin tuho. Osa 1 The Walking Dead 2016 Marika Saastamoinen Like The Walking Dead: The Fall of the Governor, Part One 2011
Robert Kirkman Tie Woodburyyn The Walking Dead 2015 Marika Saastamoinen Like The Walking Dead: The Road to Woodbury 2012
Dean R. Koontz Aaveet 1995 Renne Nikupaavola Book Studio Oy Phantoms 1983
Dean R. Koontz Ilman pelkoa 1999 Renne Nikupaavola Book Studio Oy Fear Nothing 1998
Dean R. Koontz Kaiken keskellä yksin 1997 Tarmo Haarala Book Studio Oy Intensity 1995
Dean R. Koontz Keskiyö 1989 Kari Salminen Viihdeviikarit Midnight 1989
Dean R. Koontz Kuiskauksia 1994 Pertti Koskela Book Studio Oy Whispers 1980
Dean R. Koontz Kuulustelu 1995 Kari Nenonen Book Studio Oy Minipokkari-sarja The Interrogation 1987
Dean R. Koontz Kylmä kuu 1996 Pertti Koskela Book Studio Oy Winter Moon 1994
Dean R. Koontz Kylmä tuli 1991 Heikki Sarkkila Book Studio Oy Cold Fire 1991
Dean R. Koontz Mr. Murha 1994 Kari Salminen Book Studio Oy Mr Murder 1993
Dean R. Koontz Näkijä 1995 Reijo Kalvas Book Studio Oy Visions 1977
Dean R. Koontz Odd Thomas - Hiljaisten kaupunki 2006 Kari Salminen Gummerus Odd Thomas 2003
Dean R. Koontz Odd Thomas - Kuolleiden kasino 2007 Kari Salminen Gummerus Forever Odd 2005
Dean R. Koontz Odd Thomas - Luostarin kirous 2008 Kari Salminen Gummerus Brother Odd 2006
Dean R. Koontz Painajainen 1990 Kari Salminen Book Studio Oy The Bad Place 1990
Dean R. Koontz Pakopaikka 1992 Pertti Koskela Book Studio Oy Hideaway 1992
Dean R. Koontz Pedon merkki 1993 Heikki Sarkkila Book Studio Oy Dragon Tears 1993
Dean R. Koontz Pelastus 1998 Tarmo Haarala Book Studio Oy Sole Survivor 1997
Dean R. Koontz Pimeyden enkeli 2002 Kari Salminen Book Studio Oy From the Corner of His Eye 2000
Dean R. Koontz Pimeyden palvelijat 1993 Kari Salminen Book Studio Oy The Servants of Twilight 1984
Dean R. Koontz Pimeyden vanki 2000 Tarmo Haarala Book Studio Oy Seize the Night 1999
Dean R. Koontz Pimeän pelko 1993 Heikki Sarkkila Book Studio Oy Darkfall 1984
Dean R. Koontz Salainen muisti 2001 Kari Salminen Book Studio Oy False Memory 1999
Dean R. Koontz Salama 1991 Pertti Koskela Book Studio Oy Lightning 1988
Dean R. Koontz Sydämen tummat virrat 1996 Reijo Kalvas Book Studio Oy Dark Rivers of the Heart 1994
Dean R. Koontz Taivaan porteilla 2003 Kari Salminen Book Studio Oy One Door Away from Heaven 2002
Dean R. Koontz Tiktak 1997 Renne Nikupaavola Book Studio Oy Ticktock 1996
Dean R. Koontz Vieraat 1996 Ilkka Äärelä Book Studio Oy Strangers 1986
Dean R. Koontz Ääniä yössä 1987 Irmeli Ruuska WSOY Watchers 1987
Dean R. Koontz Naamio 1992 Book Studio Oy The Mask 1981
Elizabeth Kostova Historiantutkija 2006 Arto Schroderus WSOY The Historian 2005
Tessa Krailing Painajaismies 1992 Tiina Hemming Karisto Kauhujuttu-sarja The Nightmare Man 1988
Kummitusjuttuja 1897 Suomalais-amerikkalainen kustannusyhtiö Ghost Stories. s.a. )
Drew Lamark Tappajameduusat 1986 Veikko Mihailoff Kymppilehdet Oy Kyöpeli-sarja 5 The Medusa Horror 1983
Joe R. Lansdale Julma aika 1998 Anita Puumalainen Jalava Savage Season 1990
Joe R. Lansdale Yöjuoksijat 1996 Anita Puumalainen Jalava The Nightrunners 1987
Sheridan Le Fanu Carmilla ja muita kertomuksia 2012 Timo Hännikäinen Kustannusosakeyhtiö Savukeidas Savukeitaan kauhuklassikot 1
Tanith Lee Pedon sydän 1994 Sari Kallioinen & Anita Puumalainen WSOY FAN-sarja Heart-Beast 1992
Tanith Lee Pimeyden tytär 1993 Sari Kallioinen & Anita Puumalainen WSOY Dark Dance 1992
Tanith Lee Synnyinhauta 2006 Mika Renvall Kustannus Oy Jalava Birthgrave 1975
Ira Levin Rosemaryn painajainen 1968 Kaija Kauppi Gummerus Rosemary's Baby 1967
Ira Levin Rosemaryn poika 1999 Jukka Jääskeläinen Gummerus Son of Rosemary 1997
Matthew G. Lewis Munkki 2015 Mika Rassi. Jälkisanat Päivi Mehtonen Kustannusosakeyhtiö Savukeidas Savukeitaan kauhuklassikot 5 The Monk 1796
Edward Levy Kasvava uhka 1982 Kari Nenonen Kolmiokirja Shokki 1 Came a Spider 1978
John Ajvide Lindqvist Ihmissatama 2009 Jaana Nikula Gummerus Människohamn 2008
John Ajvide Lindqvist Kuinka kuolleita käsitellään 2010 Jaana Nikula Gummerus Hanteringen av odöda 2005
John Ajvide Lindqvist Ystävät hämärän jälkeen 2008 Jaana Nikula Gummerus Låt den rätte komma in 2004
Jeff Long Seinämä 2006 Einari Aaltonen Like The Wall 2006
Jeff Long Tilinteon hetki 2005 Pauliina Klemola Like The Reckoning 2004
Dean Lorey Painajaisakatemia 2010 Kari Koski Otava Nightmare Academy 2007
Dean Lorey Painajaisakatemia 2 - Hirviöiden kosto 2011 Kari Koski Otava Nightmare Academy, Book Two: Monster Madness 2008
Dean Lorey Painajaisakatemia 3 - Hirviöiden sota 2012 Kari Koski Otava Nightmare Academy, Book Three: Monster War 2009
Sarah Lotz Kolme 2014 J. Pekka Mäkelä Karisto The Three 2014
Sarah Lotz Neljäs päivä 2015 J. Pekka Mäkelä Karisto Day Four 2015
H. P. Lovecraft Kuiskaus pimeässä ja muita kertomuksia H.P. Lovecraftin kootut teokset 1 2009 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Varjo menneisyydestä ja muita kertomuksia H.P. Lovecraftin kootut teokset 2 2010 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Vaaniva pelko ja muita kertomuksia H.P. Lovecraftin kootut teokset 3 2011 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Hautausmaan kauhu ja muita kertomuksia H.P. Lovecraftin kootut teokset 4 2012 Ilkka Äärelä, Matti Rosvall, Sari Kallioinen & Anita Puumalainen Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Siivekäs kuolema ja muita kertomuksia H.P. Lovecraftin kootut teokset 5 2013 Matti Rosvall & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Hautakummun salaisuus ja muita kertomuksia ja kirjoituksia H.P. Lovecraftin kootut teokset 6 2014 Matti Rosvall & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Alkemisti ja muita kertomuksia 1994 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H. P. Lovecraft Charles Dexter Wardin tapaus 1992 Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 19 The Case of Charles Dexter Ward 1943
H. P. Lovecraft Kuiskaus pimeässä 1989 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 04
H. P. Lovecraft Nimetön kaupunki 1991 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 12
H. P. Lovecraft Temppeli ja muita kertomuksia 1988 Kari Nenonen Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 01
H. P. Lovecraft Vaeltaja unien portilla 1997 Matti Rosvall Tampereen Science Fiction Seura Portti-kirjat 1
H. P. Lovecraft Varjo menneisyydestä 1993 Ilkka Äärelä Kustannus Oy Jalava
H.P. Lovecraft & August Derleth Kauhun kynnys 1993 Ilkka Äärelä WSOY FAN-sarja The Lurker at the Treshold 1945
Jack MacLane Paholaisen opetuslapset 1989 Jorma-Veikko Sappinen Viihdeviikarit Horror-sarja 5 Keepers of the Beast 1988
Paul Martin Von Skalpellin kummalliset kokeet Kauhukartano 1 2004 Ville Viitanen Sanoma Magazines Finland Oy Maudit Manoir, Les expériences de Von Skalpel 2003
Paul Martin Kuolion kultakurkku Kauhukartano 2 2004 Ville Viitanen Sanoma Magazines Finland Oy Maudit Manoir, Hans, le meilleur des monstres 2003
Paul Martin Kartanon katala juonittelija Kauhukartano 3 2004 Ville Viitanen Sanoma Magazines Finland Oy Maudit Manoir, Les maléfices de Béatrice 2001
Paul Martin Iso, paha susimies Kauhukartano 4 2005 Ville Viitanen Sanoma Magazines Finland Oy Maudit Manoir, Bernard le loup-garou 2001
Paul Martin Kalmansuon Kauhistus Kauhukartano 5 2006 Anna-Maija Viitanen Sanoma Magazines Finland Oy Maudit Manoir, L'horreur des marais 2001
Paul Martin Kummallisen kreivin kohtalo Kauhukartano 6 2006 Anna-Maija Viitanen Sanoma Magazines Finland Oy Maudit Manoir, Le talisman de Dracunaze 2002
Richard Matheson Helvetin talo 1990 Marja Sinkkonen Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 10 Hell House 1971
Richard Matheson Olen legenda 2007 Vuokko Aitosalo Vaskikirjat I Am Legend 1954
Robert R. McCammon Kauhujen kirja 5 1994 Tarmo Haarala Book Studio Oy Night Visions 8 1991
Stephenie Meyer Aamunkoi 2009 Pirkko Biström WSOY Breaking Dawn 2008
Stephenie Meyer Bree Tannerin lyhyt elämä 2010 Pirjo Ruti WSOY The Short Second Life of Bree Tanner 2010
Stephenie Meyer Epäilys 2008 Pirkko Biström WSOY Eclipse 2007
Stephenie Meyer Houkutus 2005 Tiina Ohinmaa WSOY Twilight 2005
Stephenie Meyer Houkutus - kuvitettu opas vampyyrisaagaan 2011 Pirkko Biström, Hilla Hautajoki, Tiina Ohinmaa, Pirjo Ruti ja Marlene Sanoukian WSOY The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide 2011
Stephenie Meyer Uusikuu 2007 Tiina Ohinmaa WSOY New Moon 2006
Stephenie Meyer Vieras 2009 Pirkko Biström WSOY The Host 2008
Gustav Meyrink Golem 1995 Rauni Paalanen Taifuuni Der Golem 1915
Susie Moloney Sateenaika 1998 Ilkka Äärelä ja Ulla Selkälä WSOY A Dry Spell 1997
Andrew Neiderman Paholaisen asianajaja 1997 Viihdeviikarit The Devil's Advocate 1997
Leigh Nichols (oik. Dean R. Koontz) Pelko tulee hiipimällä 1989 Reijo Kalvas Viihdeviikarit The House of Thunder 1982
Leigh Nichols (oik. Dean R. Koontz) Pimeyden silmät 1988 Heikki Ruster Viihdeviikarit The Eyes of Darkness 1981
Mikael Niemi Kirkon piru 2002 Tuula Kojo Schildts Kustannus Oy Kyrkdjävulen 1994
Mikael Niemi Verenimijät 2003 Tuula Kojo Schildts Kustannus Oy Blodsugarna 1997
Painajaisia 1996 WSOY
Albert Sánchez Piñol Kylmä iho 2006 Anu Partanen WSOY La pell freda 2002
Edgar Allan Poe Kauhutarinoita 1995 Eero Ahmavaara, Niilo Idman, Yrjö Kivimies, Yrjö Jylhä & Paavo Lehtonen Valitut Palat Maailman Parhaat Kertojat -sarja
Edgar Allan Poe Kootut kertomukset 2006 Jaana Kapari Kustannusosakeyhtiö Teos
Edgar Allan Poe Korppi ja kultakuoriainen sekä muita kertomuksia 1959 Niilo Idman, Yrjö Kivimies ja Eero Ahmavaara WSOY Korppi-sarja 1. (Osa novelleista ilmestynyt aikaisemmin teoksessa "Kultakuoriainen", WSOY 1927)
Edgar Allan Poe Kultakuoriainen ym. Kertomuksia 1927 Yrjö Kivimies & Yrjö Jylhä (runot) WSOY Valiokirjasto 3
Edgar Allan Poe Pelon ja kuoleman kertomuksia 1993 Toim & Harri Haarikko Book Studio Oy
Edgar Allan Poe Punaisen surman naamio 1926 Eino Kaltimo Kansanvalta Hyvää ajanvietettä -sarja 14
Edgar Allan Poe Punaisen surman naamio ja muita kertomuksia 1954 Aulis Nopsanen Karisto Osaksi lyhentäen tai mukaillen
Edgar Allan Poe Rakkauden ja kuoleman lauluja. (Runoja). 1946 O. Nousiainen Tammi
Edgar Allan Poe Rue Morguen murhat ja muita kertomuksia 1975 Valinnut ja Paavo Lehtonen WSOY Sapo 177
John Polidori Vampyyri 2005 Sami Jansson Faros-kustannus Oy The Vampyre 1819
Susan Price Luukoira 1993 Tiina Hemming-Sotejeff Karisto Kauhujuttu-sarja The Bone-dog 1989
Alexander Pushkin Patarouva 1930 J. Virtanen Valtion kustannusliike Kirja Pikovaja dama 1833
Ann Radcliffe Udolpho 2014 Ville-Juhani Sutinen Kustannusosakeyhtiö Savukeidas The Mysteries of Udolpho 1794
Alan Radnor Riivatut 1985 Veikko Mihailoff Kymppilehdet Oy Kyöpeli-sarja 3 Possessed 1982
Gary Raisor (toim.) Kauhujen kirja 3 1992 Kari Nenonen Book Studio Oy Obsessions 1991
Jay Ramsay Kuoleman kynsi 1986 Veikko Mihailoff Kymppilehdet Oy Kyöpeli-sarja 6 The Claw 1983
Anne Rice Veren vangit Vampyyrikronikat 01 1992 Hanna Tarkka Otava Interview with the Vampire 1976
Anne Rice Vampyyri Lestat Vampyyrikronikat 02 1993 Hanna Tarkka Otava The Vampire Lestat 1985
Anne Rice Kadotettujen kuningatar Vampyyrikronikat 03 1994 Hanna Tarkka Otava The Queen of the Damned 1988
Fred Saberhagen & James V. Hart Draculan tarina 1993 Jaana Lahtinen Otava Bram Stoker's Dracula 1992
Salatusta maailmasta 1917 Otto Andersin Andersinin helppohintainen kirjasto 19
Maggie Shayne Ikiyön tarinoita Yön siivet 1 2011 Hanna Arvonen Förlaget Harlequin AB Nocturne-sarja Twilight Phantasies 1993
Maggie Shayne Verilinja 2010 Eeva Parviainen Förlaget Harlequin AB Nocturne-sarja Bloodline 2009
Lucius Shepard Kultainen 1994 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä WSOY FAN-sarja The Golden 1993
Dan Simmons Kalin laulu 2001 Hannu Tervaharju Like Song of Kali 1985
Dan Simmons Kesäyön kauhu 1992 Ilkka Rekiaro Gummerus Summer of Night 1991
Dan Simmons Yön lapsi 1993 Ilkka Rekiaro Gummerus Children of the Night 1992
Carolyn Sloan Uhka vedessä 1991 Tiina Hemming Karisto Kauhujuttu-sarja Don't Go Near the Water 1988
Michele Slung (toim.) Värisyttävä kosketus 1992 Kari Salminen Book Studio Oy Collector Antologia 05 I Shudder at Your Touch 1991
Michele Slung (toim.) Värisyttävä kosketus 2 1995 Heikki Sarkkila, Marja Sinkkonen & Arvi Tamminen Book Studio Oy Collector Antologia 13 Shudder Again 1993
Guy N. Smith Kannibaalit 1991 Tarmo Haarala Kustannus Oy Jalava Jalavan kauhusarja 15 Cannibals 1986
L. J. Smith Korpinmusta Vampyyripäiväkirjat 1 2011 Joel Kontro Otava The Vampire Diaries: The Awakening 1991
L. J. Smith Sielunkumppani Vampyyripäiväkirjat 2 2011 Pirkko Biström Otava The Vampire Diaries: The Struggle 1991
L. J. Smith Verivala Vampyyripäiväkirjat 3 2011 Joel Kontro Otava The Vampire Diaries: The Fury 1991
L. J. Smith Pimeän piiri Vampyyripäiväkirjat 4 2011 Pirkko Biström Otava The Vampire Diaries: The Dark Reunion 1991
L. J. Smith Uusi aika: Suden hetki Vampyyripäiväkirjat 5 2011 Joel Kontro Otava The Vampire Diaries 5: The Return: The Nightfall 2009
L. J. Smith Uusi aika 2: Varjosielut Vampyyripäiväkirjat 6 2011 Pirkko Biström Otava The Vampire Diaries 6: The Return 2: The Shadow Souls 2010
L. J. Smith Uusi aika 3: Sydänyö Vampyyripäiväkirjat 7 2012 Joel Kontro Otava The Vampire Diaries 7: The Return 3: Midnight 2011
Stefan Spjut Staalo 2013 Taina Rönkkö Like Stallo 2012
John Steakley Vampyyrinmetsästäjät 1993 Pertti Koskela Book Studio Oy Vampires 1990
John Richard Stephens & Kim Smith (toim.) Mystisiä kissatarinoita 1995 Pasi Junnila Book Studio Oy Collector Antologia 12 Mysterious Cat Stories 1993
Michael Stewart Pahan hohto 1986 Paula Karlsson Koko Kansan Kirjakerho Monkey-Shines 1983
Maggie Stiefvater Väristys Väristys 01 2009 Laura Honkasalo WSOY Shiver 2009
Maggie Stiefvater Häivähdys Väristys 02 2011 Laura Honkasalo WSOY Linger 2010
Maggie Stiefvater Ikuisuus Väristys 03 2011 Helene Bützov WSOY Forever 2011
Maggie Stiefvater Viettelys Väristys 04 2014 Marja Helanen WSOY Sinner 2014
R. L. Stine Apua, muutun karvaturriksi! Goosebumps 2009 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #26, My Hairiest Adventure 1994
R. L. Stine Elävien nukkejen yö Goosebumps 2000 Sanna Ropa Helsinki Media Company Oy Goosebumps #7, Night of the Living Dummy 1993
R. L. Stine Hirviöitä! Hirviöitä! Goosebumps 2001 Kari Salminen Helsinki Media Oy Goosebumps #8, The Girl Who Cried Monster 1993
R. L. Stine Hullu tiedemies Goosebumps 2002 Taija Kuula Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #2, Stay Out of the Basement 1992
R. L. Stine Hän on kannoillasi! Goosebumps 2007 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #27, A Night in Terror Tower 1995
R. L. Stine Kana kynimättä Goosebumps 2010 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #53, Chicken, Chicken 1997
R. L. Stine Karmivat pianotunnit Goosebumps 2002 Taija Kuula Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #13, Piano Lessons Can Be Murder 1993
R. L. Stine Kauhun kulissit Goosebumps 2006 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #35, A Shocker on Shock Street 1995
R. L. Stine Keskiyön kulkijat Goosebumps 2000 Taija Kuula Helsinki Media Company Oy Goosebumps #20, The Scarecrow Walks at Midnight 1994
R. L. Stine Kolkko aavekoira Goosebumps 2006 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #32, The Barking Ghost 1995
R. L. Stine Kolme kauheaa toivetta Goosebumps 2008 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #12, Be Careful What You Wish For... 1993
R. L. Stine Kuka katoaa seuraavaksi? Goosebumps 2009 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #9, Welcome to Camp Nightmare 1994
R. L. Stine Kummituskoulu Goosebumps 2003 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #59, The Haunted School 1997
R. L. Stine Kummitusluola Goosebumps 2000 Taija Kuula Helsinki Media Company Oy Goosebumps #22, Ghost Beach 1994
R. L. Stine Kummitusnaapuri Goosebumps 2001 Pia Valtanen Helsinki Media Oy Goosebumps #10, The Ghost Next Door 1993
R. L. Stine Mutainen kosto Goosebumps 2010 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #15, You Can´t Scare Me! 1994
R. L. Stine Muumion kirous Goosebumps 2000 Taija Kuula Helsinki Media Company Oy Goosebumps #5, The Curse of the Mummy's Tomb 1993
R. L. Stine Naamioitu kostaja Goosebumps 2007 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #24, phantom of the Auditorium 1994
R. L. Stine Noiduttu kello Goosebumps 2001 Marja Helanen-Ahtola Helsinki Media Oy Goosebumps #28, The Cuckoo Clock of Doom 1995
R. L. Stine Noiduttu naamio Goosebumps 2008 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #11, The Haunted Mask 1993
R. L. Stine Näkymättömiin Goosebumps 2000 Jani Bohm Helsinki Media Company Oy Goosebumps #6, Let's Get Invisible! 1993
R. L. Stine Painajainen kesäleirillä Goosebumps 2004 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #33, The Horror at Camp Jellyjam 1995
R. L. Stine Päivä Kauhumaassa Goosebumps 2005 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #16, One Day at Horrorland 1994
R. L. Stine Syvällä vaanii vaara Goosebumps 2004 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #19, Deep Trouble 1994
R. L. Stine Vampyyrin henkäys Goosebumps 2007 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #49, Vampire Breath 1996
R. L. Stine Varjojen kaupunki Goosebumps 2000 Taija Kuula Helsinki Media Company Oy Goosebumps #1, Welcome to Dead House 1992
R. L. Stine Viemärin vaanija Goosebumps 2006 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #30, It Came from Beneath the Sink! 1995
R. L. Stine Viidakon tuliainen Goosebumps 2005 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Goosebumps #39, How I Got My Shrunken Head 1996
R. L. Stine Nukkeni mun Goosebumps Kauhumaa 01 2008 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #1, Revenge of the Living Dummy 2008
R. L. Stine Syvyyksien syylä Goosebumps Kauhumaa 02 2009 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #2, Creep from the Deep 2008
R. L. Stine Monsteriverta aamiaiseksi! Goosebumps Kauhumaa 03 2009 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #3, Monster Blood for Breakfast! 2008
R. L. Stine Noidutun naamion nauru Goosebumps Kauhumaa 04 2009 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #4, The Scream of the Haunted Mask 2008
R. L. Stine Tohtori Mielipuoli Goosebumps Kauhumaa 05 2010 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #5, Dr. Maniac vs. Robby Schwartz 2008
R. L. Stine Mitä mielessä, muumio? Goosebumps Kauhumaa 06 2010 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #6, Who's Your Mummy? 2008
R. L. Stine Haukkuvat hirviöksi Goosebumps Kauhumaa 07 2010 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #7, My Friends Call Me Monster 2009
R. L. Stine Sano muikku... niin käy köpelösti! Goosebumps Kauhumaa 08 2011 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #8, Say Cheese - And Die Screaming! 2009
R. L. Stine Luikeroleiri Goosebumps Kauhumaa 09 2011 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #9, Welcome to Camp Slither 2009
R. L. Stine Oho, mitkä voimat! Goosebumps Kauhumaa 10 2011 Marja Helanen-Ahtola WSOY Goosebumps HorrorLand #10, Help! We Have Strange Powers! 2009
R. L. Stine Armoton aikamatka Goosebumps Special #1 2003 Marja Helanen-Ahtola Sanoma Magazines Finland Oy Give Yourself Goosebumps Book #2, Tick Tock, You're Dead 1995
R. L. Stine Kamala kamera Kalmanväreitä-sarja 1994 Taija Mård Karisto Goosebumps #4, Say Cheese and Die! 1992
R. L. Stine Vihreää hirviön verta Kalmanväreitä-sarja 1994 Tiina Hemming-Sotejeff Karisto Monster Blood 1992
R. L. Stine Älä unohda minua! The Nightmare Room #01 2001 Mika Kivimäki WSOY Don't Forget Me! 2000
R. L. Stine Kaappi numero 13 The Nightmare Room #02 2001 Mika Kivimäki WSOY Locker 13 2000
R. L. Stine Kirottu tyttö The Nightmare Room #03 2001 Mika Kivimäki WSOY My Name Is Evil 2000
R. L. Stine Vaaralliset valheet The Nightmare Room #04 2001 Mika Kivimäki WSOY Liar Liar 2000
R. L. Stine Pirullinen päiväkirja The Nightmare Room #05 2002 Mika Kivimäki WSOY Dear Diary, I'm Dead 2000
R. L. Stine Uhka metsässä The Nightmare Room #06 2002 Mika Kivimäki WSOY They Call Me Creature 2001
R. L. Stine Huutavat haamut The Nightmare Room #07 2003 Mika Kivimäki WSOY The Howler 2001
R. L. Stine Varjotyttö The Nightmare Room #08 2004 Mika Kivimäki WSOY Shadow Girl 2001
R. L. Stine Kauhujen kesäleiri The Nightmare Room #09 2004 Mika Kivimäki WSOY Camp Nowhere 2001
R. L. Stine Täydenkuun Halloween The Nightmare Room #10 2005 Mika Kivimäki WSOY Full Moon Halloween 2001
R. L. Stine Kiusanhenki The Nightmare Room #11 2005 Mika Kivimäki WSOY Scare School 2001
R. L. Stine Vierailijat The Nightmare Room #12 2005 Mika Kivimäki WSOY Visitors 2001
R. L. Stine Pelon pelit The Nightmare Room -trilogia #1 2006 Mika Kivimäki WSOY Fear Games 2001
R. L. Stine Pahin painajaisesi The Nightmare Room -trilogia #2 2006 Mika Kivimäki WSOY What Scares You the Most? 2001
R. L. Stine Ei eloonjääneitä? The Nightmare Room -trilogia #3 2006 Mika Kivimäki WSOY No Survivors 2001
R. L. Stine Vampyyrisiskokset Vampyyrisiskokset 1 2005 Mika Kivimäki WSOY Dangerous Girls 2003
R. L. Stine Yön maku Vampyyrisiskokset 2 2006 Mika Kivimäki WSOY Dangerous Girls: The Taste of Night 2004
Bram Stoker Dracula 1977 Jarkko Laine Otava Dracula 1897
Bram Stoker Draculan vieras ja muita kauhukertomuksia 2012 Inkeri Koskinen Tammi Dracula's Guest and Other Weird Stories 1914
Bram Stoker Kammoittava kreivi 1952 Risto Kalliomaa. Lyhennetty suomennos Nide Oy Dracula 1897
Peter Straub Jos näkisit minut 1992 Kari Salminen Book Studio Oy If You Could See Me Now 1977
Peter Straub Julia 1977 Marja Heinonen Weilin+Göös Julia 1975
Peter Straub Koko 1994 Annika Eräpuro Book Studio Oy Koko 1988
Peter Straub Kummitusjuttu 1979 Matti Kannosto Kirjayhtymä Ghost Story 1979 Lyhentäen
Peter Straub Lohikäärme 1995 Pertti Koskela Book Studio Oy Floating Dragon 1983
G. P. Taylor Varjonmanaaja 2004 Mari Vilkanen Päivä Osakeyhtiö ja Fontana Media Shadowmancer 2003
Melanie Tem Petojen suku 1994 Ulla Selkälä & Ilkka Äärelä WSOY FAN-sarja The Wilding 1992
Lisa Tuttle (toim.) Sielusi hipiä 1993 Leena Peltonen & Marja Sinkkonen Kääntöpiiri Skin of the Soul 1990
Patricia Wallace Pahan katse 1989 Jorma-Veikko Sappinen Viihdeviikarit Horror-sarja 4 See No Evil 1988
Horace Walpole Otranton linna 2015 Päivi Mehtonen ja Jyrki Siukonen. Jälkisanat Janne Tunturi Faros-kustannus Oy The Castle of Otranto 1764
J.R. Ward Halu Langenneet enkelit 1 2012 Tanja Kielinen Basam Books Oy Covet 2009
J.R. Ward Himo Langenneet enkelit 2 2013 Tanja Kielinen Basam Books Oy Crave 2010
J.R. Ward Kateus Langenneet enkelit 3 2013 Timo Utterström Basam Books Oy Envy 2011
J.R. Ward Hurma Langenneet enkelit 4 2014 Timo Utterström Basam Books Oy Rapture 2012
J.R. Ward Riivaus Langenneet enkelit 5 2014 Timo Utterström Basam Books Oy Possession 2013
J.R. Ward Pimeyden rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 01 2009 Marke Ahonen Basam Books Oy Dark Lover 2005
J.R. Ward Ikuinen rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 02 2010 Marke Ahonen Basam Books Oy Lover Eternal 2006
J.R. Ward Herätetty rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 03 2010 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Awakened 2006
J.R. Ward Paljastettu rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 04 2011 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Revealed 2007
J.R. Ward Sitomaton rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 05 2011 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Unbound 2007
J.R. Ward Varjeltu rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 06 2011 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Enshrined 2008
J.R. Ward Koston rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 07 2012 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Angered 2009
J.R. Ward Minun rakastajani Mustan tikarin veljeskunta 08 2012 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Mine 2010
J.R. Ward Vapautettu rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 09 2012 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Unleashed 2011
J.R. Ward Uudestisyntynyt rakastaja Mustan tikarin veljeskunta 10 2013 Maria Sjövik Basam Books Oy Lover Reborn 2012
J.R. Ward Rakastaja - vihdoinkin Mustan tikarin veljeskunta 11 2013 Timo Utterström Basam Books Oy Lover at Last 2013
Sarah Waters Vieras kartanossa 2011 Helene Bützov Tammi Keltainen kirjasto 418 The Little Stranger 2009
H. G. Wells Punainen huone 1994 Matti Rosvall WSOY FAN-sarja
David West Kutsu minut kuolemaan 1962 Toni Tolsa Gummerus Silmukka -sarja 7 Wish Me Dead 1960
Robert Westall Kummitusluostari 1991 Tiina Hemming Karisto Kauhujuttu-sarja Ghost Abbey 1988
Phyllis A. Whitney Sateenkaari sumussa 1990 Marjatta Soinio Tammi Rainbow in the Mist 1990
Stanley Wiater (toim.) Kauhujen kirja 7 1995 Kari Salminen Book Studio Oy Night Visions 7 1989
Oscar Wilde Dorian Grayn muotokuva 1906 Helmi Setälä WSOY The Picture of Dorian Gray 1891
Oscar Wilde Dorian Grayn muotokuva 1947 Aulis Nopsanen Mantere The Picture of Dorian Gray 1891
Oscar Wilde Dorian Grayn muotokuva 1963 Kai Kaila WSOY Kolibri-kirjasto 5 The Picture of Dorian Gray 1891
Oscar Wilde Dorian Grayn muotokuva 2009 Jaana Kapari-Jatta Otava Keskiyön kirjasto 9 The Picture of Dorian Gray 1891
Douglas E. Winter Kauhujen kirja 1991 Kari Salminen Book Studio Oy Night Visions 5 1988
Douglas E. Winter Kauhujen kirja 2 1992 J-V Sappinen Book Studio Oy Prime Evil 1988
Sebastian Wolfe Pieni kauhukirja 1992 Pertti Koskela Book Studio Oy Collector Antologia 06 Tiny Tales of Terror 1992
Stuart Woods Kuolema järvessä 1989 Juha Väänänen Gummerus Under the Lake 1987
T. M. Wright Kummitusjuttu 1992 Heikki Sarkkila Book Studio Oy Manhattan Ghost Story 1984

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]