Luettelo Helsingin pörssissä noteeratuista yhtiöistä

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Helsingin pörssissä noteeratuista pörssiyhtiöistä. Yhtiöt on luokiteltu pörssin toimialaluokituksen mukaisesti. Lisäksi yhtiöt jaettu pörssin luokituksen mukaisesti markkina-arvoltaan suuriin (yli 1 mrd €), keskisuuriin (yli 150 milj. €) ja pieniin (alle 150 milj. €). Pääosa yhtiöistä on suomalaisia, mutta joukossa on myös ruotsalaisia yhtiötä: Endomines, Nordea, Sotkamo Silver, SSAB ja Telia Company.

Yhtiö Toimiala Lista Kansallisuus
Neste Öljy ja kaasu suuret suomalainen
Afarak Group Perusteollisuus pienet suomalainen
Ahlstrom-Munksjö Perusteollisuus keskisuuret suomalainen
Endomines Perusteollisuus pienet ruotsalainen
Kemira Perusteollisuus suuret suomalainen
Metsä Board Perusteollisuus suuret suomalainen
Outokumpu Perusteollisuus suuret suomalainen
Sotkamo Silver Perusteollisuus pienet ruotsalainen
SSAB Perusteollisuus suuret ruotsalainen
Stora Enso Perusteollisuus suuret suomalainen
Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Perusteollisuus pienet suomalainen
UPM Perusteollisuus suuret suomalainen
Aspo Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Aspocomp Group Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Cargotec Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
Caverion Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Componenta Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Consti Yhtiöt Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Cramo Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Dovre Group Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Efore Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Elecster Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Etteplan Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Exel Composites Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Glaston Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Huhtamäki Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
Incap Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Kesla Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
KONE Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
Konecranes Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
Lassila & Tikanoja Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Lehto Group Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Lemminkäinen Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Metso Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
Neo Industrial Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Nurminen Logistics Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Outotec Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
PKC Group Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Ponsse Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Pöyry Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Ramirent Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Raute Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Robit Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Scanfil Teollisuustuotteet ja palvelut pienet suomalainen
SRV Yhtiöt Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Talenom Teollisuustuotteet ja palvelut pienet suomalainen
Tikkurila Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Tulikivi Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Uponor Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Uutechnic Group Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Vaisala Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Valmet Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
Valoe Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Wulff-yhtiöt Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Wärtsilä Teollisuustuotteet ja -palvelut suuret suomalainen
YIT Teollisuustuotteet ja -palvelut keskisuuret suomalainen
Yleiselektroniikka Teollisuustuotteet ja -palvelut pienet suomalainen
Amer Sports Kulutustavarat suuret suomalainen
Apetit Kulutustavarat pienet suomalainen
Atria Kulutustavarat keskisuuret suomalainen
Fiskars Kulutustavarat suuret suomalainen
HKScan Kulutustavarat keskisuuret suomalainen
Honkarakenne Kulutustavarat pienet suomalainen
Marimekko Kulutustavarat pienet suomalainen
Martela Kulutustavarat pienet suomalainen
Nokian Renkaat Kulutustavarat suuret suomalainen
Olvi Kulutustavarat keskisuuret suomalainen
Raisio Kulutustavarat keskisuuret suomalainen
Rapala VMC Kulutustavarat keskisuuret suomalainen
Saga Furs Kulutustavarat pienet suomalainen
Suominen Kulutustavarat keskisuuret suomalainen
Biohit Terveydenhuolto pienet suomalainen
Oriola Terveydenhuolto keskisuuret suomalainen
Orion Terveydenhuolto suuret suomalainen
Pihlajalinna Terveydenhuolto keskisuuret suomalainen
Revenio Group Terveydenhuolto keskisuuret suomalainen
Silmäasema Terveydenhuolto pienet suomalainen
Alma Media Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Finnair Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Ilkka-Yhtymä Kulutuspalvelut pienet suomalainen
Kamux Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Keskisuomalainen Kulutuspalvelut pienet suomalainen
Kesko Kulutuspalvelut suuret suomalainen
Kotipizza Kulutuspalvelut pienet suomalainen
Pohjois-Karjalan Kirjapaino Kulutuspalvelut pienet suomalainen
Restamax Kulutuspalvelut pienet suomalainen
Sanoma Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Stockmann Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Tokmanni Group Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Viking Line Kulutuspalvelut keskisuuret suomalainen
Aktia Pankki Rahoitus keskisuuret suomalainen
Asiakastieto Group Rahoitus keskisuuret suomalainen
CapMan Rahoitus pienet suomalainen
Citycon Rahoitus suuret suomalainen
eQ Rahoitus pienet suomalainen
Evli Pankki Rahoitus pienet suomalainen
Investors House Rahoitus pienet suomalainen
Nordea Rahoitus suuret ruotsalainen
Orava Asuntorahasto Rahoitus pienet suomalainen
Panostaja Rahoitus pienet suomalainen
Sampo Rahoitus suuret suomalainen
Sievi Capital Rahoitus pienet suomalainen
Sponda Rahoitus suuret suomalainen
Suomen Hoivatilat Rahoitus keskisuuret suomalainen
Taaleri Rahoitus keskisuuret suomalainen
Technopolis Rahoitus keskisuuret suomalainen
Ålandsbanken Rahoitus keskisuuret suomalainen
Affecto Teknologia pienet suomalainen
Basware Teknologia keskisuuret suomalainen
Bittium Teknologia keskisuuret suomalainen
Comptel Teknologia pienet suomalainen
Digia Teknologia pienet suomalainen
Digitalist Group Teknologia pienet suomalainen
F-Secure Teknologia keskisuuret suomalainen
Innofactor Teknologia pienet suomalainen
Nokia Teknologia suuret suomalainen
QPR Software Teknologia pienet suomalainen
Qt Group Teknologia pienet suomalainen
Siili Solutions Teknologia pienet suomalainen
Solteq Teknologia pienet suomalainen
Soprano Teknologia pienet suomalainen
SSH Communications Security Teknologia pienet suomalainen
Tecnotree Teknologia pienet suomalainen
Teleste Teknologia pienet suomalainen
Tieto Teknologia suuret suomalainen
Trainers’ House Teknologia pienet suomalainen
DNA Tietoliikennepalvelut suuret suomalainen
Elisa Tietoliikennepalvelut suuret suomalainen
Telia Company Tietoliikennepalvelut suuret ruotsalainen
Fortum Yleishyödylliset palvelut suuret suomalainen

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]