Luettelo suomalaisista arkkitehdeista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo tunnetuista suomalaisista arkkitehdeista.lähde?

Nimi
Aalto , Aino Aino Aalto
Aalto , Alvar Alvar Aalto
Aalto , Elissa Elissa Aalto
Aaltonen , MattiMatti Aaltonen
Aartelo , SakariSakari Aartelo
Ahola-Valo , AleksanteriAleksanteri Ahola-Valo
af Schultén , MariusMarius af Schultén
Ahde-Kjäldman , Aili-SalliAili-Salli Ahde-Kjäldman
Ahola , PenttiPentti Ahola
Ahrenberg , Johan JacobJohan Jacob Ahrenberg
Åkerblom , MattiMatti Åkerblom
Åkergren , MatsMats Åkergren
Arokallio , ElsaElsa Arokallio
Aropaltio , ElseElse Aropaltio
Arppe, Anton WilhelmAnton Wilhelm Arppe
Aspelin , WaldemarWaldemar Aspelin
Basilier , JuliusJulius Basilier
Bassi , CharlesCharles Bassi
Berner , SamuelSamuel Berner
Blomqvist , Johan BrynolfJohan Brynolf Blomqvist
Blomstedt , AulisAulis Blomstedt
Baeckman, WoldemarWoldemar Baeckman
Blomstedt , Woldemar Woldemar Blomstedt
Blomstedt , Pauli Pauli Blomstedt
Blomstedt , RafaelRafael Blomstedt
Blomstedt , Yrjö Yrjö Blomstedt
Borg , ElsiElsi Borg
Borg , Kaarlo Kaarlo Borg
Boman , AugustAugust Boman
Brunila , Birger Birger Brunila
Bryggman , ErikErik Bryggman
Calonius , Frans LudvigFrans Ludvig Calonius
Casagrande , BenitoBenito Casagrande
Casagrande , MarcoMarco Casagrande
Castrén , HeikkiHeikki Castrén
Chiewitz , Georg TheodorGeorg Theodor Chiewitz
Cronstedt , Carl Olof Carl Olof Cronstedt
Dalström , Axel HampusAxel Hampus Dalström
Decker , TheodorTheodor Decker
Ekelund , Hilding Hilding Ekelund
Eklund , Jarl Jarl Eklund
Engel , Carl LudwigCarl Ludwig Engel
Englund , KajKaj Englund
Englund , Dag Dag Englund
Enkovaara , Martti Martti Enkovaara
Enwald , Bertha Bertha Enwald
Ervi , Aarne Aarne Ervi
Federley , BirgerBirger Federley
Finnilä , RunarRunar Finnilä
Flodin , Otto Otto Flodin
Frosterus , Sigurd Sigurd Frosterus
Frölander-Ulf , David David Frölander-Ulf
Gesellius , Herman Herman Gesellius
Gestrin , Hilja Hilja Gestrin
Granholm , Bruno Bruno Granholm
Granholm , Florentin Florentin Granholm
Granstedt , Anders Fredrik Anders Fredrik Granstedt
Granstedt , Pehr Pehr Granstedt
Granstedt , Theodor Theodor Granstedt
Gullichsen , Kristian Kristian Gullichsen
Gylich , Pehr Johan Pehr Johan Gylich
Gripenberg , Ole Ole Gripenberg
Gripenberg , SebastianSebastian Gripenberg
Gripenberg , Mauritz Mauritz Gripenberg
Hakola, AnttiAntti Hakola
Heikel, EliaElia Heikel
Heikura, MarttiMartti Heikura
Hindersson, J. EskilJ. Eskil Hindersson
Honka, MattiMatti Honka
Harmia , Hugo Hugo Harmia
Huttunen , Erkki Erkki Huttunen
Hytönen , Aarne Aarne Hytönen
Hård af Segerstad , Karl Karl Hård af Segerstad
Härmä, MattiMatti Härmä
Höijer , TheodorTheodor Höijer
Ilveskoski , Antti Antti Ilveskoski
Jaatinen , Jarl Jarl Jaatinen
Jaatinen , Martti Martti Jaatinen
Jung , Bertel Bertel Jung
Jung , Valter Valter Jung
Juslén , Gösta Gösta Juslén
Jägerroos , Georg Georg Jägerroos
Jännes , Jussi Jussi Jännes
Jäntti , Toivo Toivo Jäntti
Järvi , Jorma Jorma Järvi
Kallio , Oiva Oiva Kallio
Kallio , Kauno Kauno Kallio
Kallio-Ericsson , AinoAino Kallio-Ericsson
Kiljander , Elna Elna Kiljander
Kiseleff , KonstantinKonstantin Kiseleff
Köhlström , SalomonSalomon Köhlström
Krook , AugustAugust Krook
Kuorikoski , JaakkoJaakko Kuorikoski
Kivinen , Olli Olli Kivinen
Kokko , Niilo Niilo Kokko
Korhonen , Esko Esko Korhonen
Korhonen , ToivoToivo Korhonen
Korhonen , AhtiAhti Korhonen
Kråkström , Erik Erik Kråkström
Kuhlefelt-Ekelund , Eva Eva Kuhlefelt-Ekelund
Lagerspetz, Evert Evert Lagerspetz
Larkas, Veikko Veikko Larkas
Launis, Ilmari Ilmari Launis
Leiviskä, Juha Juha Leiviskä
Lindqvist, Ludvig Isak Ludvig Isak Lindqvist
Lohrmann, Ernst Bernhard Ernst Bernhard Lohrmann
Lüchow, Frans Wilhelm Frans Wilhelm Lüchow
Lagerblad , YngveYngve Lagerblad
Lanste , Rudolf Rudolf Lanste
Laosmaa , JermoJermo Laosmaa
Lappo , Osmo Osmo Lappo
Liljequist , BertelBertel Liljequist
Lindberg , CarolusCarolus Lindberg
Lindegren , Yrjö Yrjö Lindegren
Lindgren , Armas Armas Lindgren
Lindgrén , Karl Karl Lindgrén
Lindqvist , Selim Arvid Selim Arvid Lindqvist
Luukkonen , Risto-Veikko Risto-Veikko Luukkonen
Lönn , Wivi Wivi Lönn
Malmio , Veikko Veikko Malmio
Martikainen-Ypyä , Martta Martta Martikainen-Ypyä
Mahlamäki, RainerRainer Mahlamäki
Meurman , Otto-Iivari Otto-Iivari Meurman
Nyberg , Albert Albert Nyberg
Nyberg , Frans Frans Nyberg
Nyström , Gustaf Gustaf Nyström
Nyström , UskoUsko Nyström
Öhman , FerdinandFerdinand Öhman
Oldenburg , JohanJohan Oldenburg
Olsson , Svante Svante Olsson
Olsson , Paul Paul Olsson
Paavilainen , KäpyKäpy Paavilainen
Paavilainen , SimoSimo Paavilainen
Pallasmaa , JuhaniJuhani Pallasmaa
mestari , PernajanPernajan mestari
Piimänen , AnttiAntti Piimänen
Piimänen , MikaelMikael Piimänen
Pitkänen , EinoEino Pitkänen
Pitkänen , Pekka Pekka Pitkänen
Paalanen , Martti Martti Paalanen
Paalanen , Elias Elias Paalanen
Paatela , Jussi Jussi Paatela
Paatela , Toivo Toivo Paatela
Palmqvist , Wäinö Gustaf Wäinö Gustaf Palmqvist
Penttilä , Timo Timo Penttilä
Penttilä , Vilho Vilho Penttilä
Petrelius , Albert Albert Petrelius
Pettersson , Doris Doris Pettersson
Pietilä , Reima Reima Pietilä
Pietilä , Raili Raili Pietilä
Pöyry , Olli Olli Pöyry
Rancken , Helge Helge Rancken
Raveala , Aarno Aarno Raveala
Revell , Viljo Viljo Revell
Riihimäki , Heimo Heimo Riihimäki
Rijf, JacobJacob Rijf
Rosenbröijer , Maj-Lis Maj-Lis Rosenbröijer
Ruusuvuori , Aarno Aarno Ruusuvuori
Salonen, JuhanaJuhana Salonen
Schjerfbeck, MagnusMagnus Schjerfbeck
Schreck, GeorgGeorg Schreck
Schröder, Christian FriedrichChristian Friedrich Schröder
Silvén, SimonSimon Silvén
Simberg, KurtKurt Simberg
Sipinen, ArtoArto Sipinen
Sirén, Johan SigfridJohan Sigfrid Sirén
Sjöström, Frans AnatoliusFrans Anatolius Sjöström
Slotte, Carl-JohanCarl-Johan Slotte
Sonck, LarsLars Sonck
Stenbäck, JosefJosef Stenbäck
Strömmer, BertelBertel Strömmer
Suomalainen, TimoTimo Suomalainen
Suomalainen, TuomoTuomo Suomalainen
Suuronen, MattiMatti Suuronen
Saarinen , Eero Eero Saarinen
Saarinen , Eliel Eliel Saarinen
Saijonmaa , Olli Olli Saijonmaa
Saijonmaa , EijaEija Saijonmaa
Salmio-Toiviainen , TarjaTarja Salmio-Toiviainen
Savonlahti , Onni Onni Savonlahti
Schalin , Bengt Bengt Schalin
Schjerfbeck , Magnus Magnus Schjerfbeck
Serenius , Ingvald Ingvald Serenius
Settergren , John John Settergren
Setälä , Salme Salme Setälä
Silvennoinen , Lauri Lauri Silvennoinen
Simberg , Kurt Kurt Simberg
Sipari , Osmo Osmo Sipari
Sipinen , Arto Arto Sipinen
Siren , Heikki Heikki Siren
Siren , Kaija Kaija Siren
Sjöström , Einar Einar Sjöström
Sonck , Lars Lars Sonck
Sortta , Olavi Olavi Sortta
Strengell , Gustaf Gustaf Strengell
Strömmer , Bertel Bertel Strömmer
Suhonen , EskoEsko Suhonen
Tarjanne , Onni Onni Tarjanne
Taskinen , Heikki Heikki Taskinen
Tavio , Markus Markus Tavio
Teräsvirta , Einari Einari Teräsvirta
Toiviainen , Esko Esko Toiviainen
Tolpo , Martti Martti Tolpo
Ullberg , Uno Uno Ullberg
von Ungern-Sternberg , Erich Erich von Ungern-Sternberg
Vähäkallio , Väinö Väinö Vähäkallio
Välikangas , Martti Martti Välikangas
Vapaavuori, PekkaPekka Vapaavuori
Vaskinen, YrjöYrjö Vaskinen
Wasastjerna, NilsNils Wasastjerna
Wik, JeanJean Wik
Wilenius, GeorgGeorg Wilenius
Wessman , Ragnar Ragnar Wessman
Wickberg , Nils Erik Nils Erik Wickberg
Wrede , Karl August Karl August Wrede
Ylihannu , Jouko Jouko Ylihannu
Ypyä , Ragnar Ragnar Ypyä
Ålander , Kyösti Kyösti Ålander