Luettelo softballin olympiamitalisteista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pääartikkeli: Softball olympialaisissa

Softball on ollut olympialaisten kisaohjelmassa virallisena lajina vuosina 1996-2008. Menestynein maa olympialaisten baseballissa on Yhdysvallat.[1]

Mitalistit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olympialippu Mitalitaulukko
Tapahtuma Kultaa Hopeaa Pronssia
1996 Atlanta
tulokset
 Yhdysvallat (USA)[2]
Laura Berg
Gillian Boxx
Sheila Cornell
Lisa Fernandez
Michele Granger
Lori Harrigan
Dionna Harris
Kim Maher
Leah O'Brien
Dot Richardson
Julie Smith
Michele Smith
Shelly Stokes
Danielle Tyler
Christa Lee Williams
 Kiina (CHN)[3]
An Zhongxin
Chen Hong
He Liping
Lei Li
Liu Xuqing
Liu Yaju
Ma Ying
Ou Jingbai
Tao Hua
Wang Lihong
Wang Ying
Wei Qiang
Xu Jian
Yan Fang
Zhang Chunfang
 Australia (AUS)[4]
Joanne Brown
Kim Cooper
Carolyn Crudgington
Kerry Dienelt
Peta Edebone
Tanya Harding
Jennifer Holliday
Joyce Lester
Sally McDermid
Francine McRae
Haylea Petrie
Nicole Richardson
Melanie Roche
Natalie Ward
Brooke Wilkins
2000 Sydney
tulokset
 Yhdysvallat (USA)[5]
Christie Ambrosi
Laura Berg
Jennifer Brundage
Crystl Bustos
Sheila Cornell
Lisa Fernandez
Lori Harrigan
Danielle Henderson
Jennifer McFalls
Stacey Nuveman
Leah O'Brien
Dot Richardson
Michele Smith
Michelle Venturella
Christa Lee Williams
 Japani (JPN)[6]
Misako Ando
Yumiko Fujii
Taeko Ishikawa
Kazue Ito
Yoshimi Kobayashi
Shiori Koseki
Mariko Masubuchi
Naomi Matsumoto
Emi Naito
Haruka Saito
Juri Takayama
Hiroko Tamoto
Reika Utsugi
Miyo Yamada
Noriko Yamaji
 Australia (AUS)[7]
Sandra Allen
Joanne Brown
Kerry Dienelt
Peta Edebone
Sue Fairhurst
Selina Follas
Fiona Hanes
Kelly Hardie
Tanya Harding
Sally McDermid
Simmone Morrow
Melanie Roche
Natalie Titcume
Natalie Ward
Brooke Wilkins
2004 Ateena
tulokset
 Yhdysvallat (USA)[8]
Leah Amico
Laura Berg
Crystl Bustos
Lisa Fernandez
Jennie Finch
Tairia Flowers
Amanda Freed
Lori Harrigan
Lovieanne Jung
Kelly Kretschman
Jessica Mendoza
Stacey Nuveman
Cat Osterman
Jenny Topping
Natasha Watley
 Australia (AUS)[9]
Sandra Allen
Marissa Carpadios
Fiona Crawford
Amanda Doman
Peta Edebone
Tanya Harding
Natalie Hodgskin
Simmone Morrow
Tracey Mosley
Stacey Porter
Melanie Roche
Natalie Titcume
Natalie Ward
Brooke Wilkins
Kerry Wyborn
 Japani (JPN)[10]
Emi Inui
Kazue Ito
Yumi Iwabuchi
Masumi Mishina
Emi Naito
Haruka Saito
Hiroko Sakai
Naoko Sakamoto
Rie Sato
Yuki Sato
Juri Takayama
Yukiko Ueno
Reika Utsugi
Eri Yamada
Noriko Yamaji
2008 Peking
tulokset
 Japani (JPN)[11]
Naho Emoto
Motoko Fujimoto
Megu Hirose
Emi Inui
Sachiko Ito
Ayumi Karino
Satoko Mabuchi
Yukiyo Mine
Masumi Mishina
Rei Nishiyama
Hiroko Sakai
Rie Sato
Mika Someya
Yukiko Ueno
Eri Yamada
 Yhdysvallat (USA)[12]
Monica Abbott
Laura Berg
Crystl Bustos
Andrea Duran
Jennie Finch
Tairia Flowers
Victoria Galindo
Lovieanne Jung
Kelly Kretschman
Lauren Lappin
Caitlin Lowe
Jessica Mendoza
Stacey Nuveman
Cat Osterman
Natasha Watley
 Australia (AUS)[13]
Jodie Bowering
Kylie Cronk
Kelly Hardie
Tanya Harding
Sandy Lewis
Simmone Morrow
Tracey Mosley
Stacey Porter
Melanie Roche
Justine Smethurst
Danielle Stewart
Natalie Titcume
Natalie Ward
Belinda Wright
Kerry Wyborn
  Lähde: Baseball Sports Reference. Viitattu 10.2.2017. (englanniksi)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Softball Sports Reference. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  2. United States Softball at the 1996 Atlanta Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  3. China Softball at the 1996 Atlanta Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  4. Australia Softball at the 1996 Atlanta Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  5. United States Softball at the 2000 Sydney Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  6. Japan Softball at the 2000 Sydney Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  7. Australia Softball at the 2000 Sydney Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  8. United States Softball at the 2004 Athina Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  9. Australia Softball at the 2004 Athina Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  10. Japan Softball at the 2004 Athina Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  11. Japan Softball at the 2008 Beijing Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  12. United States Softball at the 2008 Beijing Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)
  13. Australia Softball at the 2008 Beijing Summer Games Sports Reference LLC. Viitattu 11.2.2017. (englanniksi)