Luettelo sarjan The Angry Video Game Nerd jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo The Angry Video Game Nerd -sarjan jaksoista.[1]

2004/2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd pelaamassa raamattuaiheisia videopelejä joulun spesiaalijaksossa: "Bible games".
# Nimi Kesto Esityspäivä
1. - 101 Castlevania 2: Simon’s Quest 09:25 7. toukokuuta 2004[2]
2. - 102 Dr. Jekyll and Mr. Hyde 06:28 15. kesäkuuta 2004[3]
3. - 103 The Karate Kid 04:29 10. helmikuuta 2006[4]
4. - 104 Who Framed Roger Rabbit? 03:46 24. huhtikuuta 2006[5]
5. - 105 Teenage Mutant Ninja Turtles 07:03 29. kesäkuuta 2006[6]
6. - 106 Back to the Future 06:42 29. heinäkuuta 2006[7]
7. - 107 McKids 07:07 1. syyskuuta 2006[8]
8. - 108 Wally Bear and the No Gang 03:46 8. syyskuuta 2006[9]
9. - 109 Master Chu and Drunkard Hu 04:19 24. syyskuuta 2006[10]
10. - 110 Top Gun 07:34 24. syyskuuta 2006[11]
11. - 111 Double Dragon III 04:09 2. lokakuuta 2006[12]
12. - 112 Friday the 13th 12:20 13. lokakuuta 2006[13]
13. - 113 A Nightmare on Elm Street 13:27 31. lokakuuta 2006[14]
14. - 114 The Power Glove 12:26 22. marraskuuta 2006[15]
15. - 115 Chronologically Confused About Bad Movie and Video Game Sequel Titles 11:33 7. joulukuuta 2006[16]
16. - 116 Rocky 09:45 20. joulukuuta 2006[17]
17. - 117 Bible Games 21:28 25. joulukuuta 2006[18]

[19]

2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd säikähtäessään videopeliä "Halloween"-spesiaalijaksossa.
# Nimi Kesto Esityspäivä
18. - 201 Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Part 1 11:55 25. tammikuuta 2007[20]
19. - 202 Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Part 2 10:58 25. tammikuuta 2007[20]
20. - 203 Atari 5200 10:33 13. helmikuuta 2007[21]
21. - 204 Ghostbusters 17:14 27. helmikuuta 2007[22]
22. - 205 Ghostbusters: Follow-Up 11:23 20. maaliskuuta 2007[23]
23. - 206 Ghostbusters: Conclusion 12:59 3. huhtikuuta 2007[24]
24. - 207 Spider-Man 10:28 17. huhtikuuta 2007[25]
25. - 208 Sega CD 13:17 2. toukokuuta 2007[26]
26. - 209 Sega 32X 09:04 15. toukokuuta 2007[27]
27. - 210 Silver Surfer 11:19 5. kesäkuuta 2007[28]
28. - 211 Die Hard 08:56 19. kesäkuuta 2007[29]
29. - 212 Independence Day 06:11 3. heinäkuuta 2007[30]
30. - 213 The Simpsons Double Feature 13:08 17. heinäkuuta 2007[31]
31. - 214 Bugs Bunny's Birthday Blowout 08:44 7. elokuuta 2007[32]
32. - 215 Atari Porn 10:03 22. elokuuta 2007[33]
33. - 216 Nintendo Power 14:44 4. syyskuuta 2007[34]
34. - 217 Fester's Quest 09:24 18. syyskuuta 2007[35]
35. - 218 The Texas Chainsaw Massacre 12:45 9. lokakuuta 2007[36]
36. - 219 Halloween 16:07 30. lokakuuta 2007[37]
37. - 220 Dragon's Lair 09:23 20. marraskuuta 2007[38]
38. - 221 An Angry Nerd Christmas Carol: Part 1 - Home Alone 2 05:53 18. joulukuuta 2007[39]
39. - 222 An Angry Nerd Christmas Carol: Part 2 - Shaq Fu 09:46 24. joulukuuta 2007[40]

[41]

2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd esittelemässä Superman 64 -videopeliä jaksossa "Superman 64".
# Nimi Kesto Esityspäivä
40. - 301 Chronologically Confused About Zelda 18:55 8. tammikuuta 2008[42]
41. - 302 Rambo 13:13 22. tammikuuta 2008[43]
42. - 303 Virtual Boy 15:05 19. helmikuuta 2008[44]
43. - 304 The Wizard of Oz 11:32 4. maaliskuuta 2008[45]
44. - 305 Double Vision: Part 1 10:02 25. maaliskuuta 2008[46]
45. - 306 Double Vision: Part 2 08:23 8. huhtikuuta 2008[47]
46. - 307 Super Mario Brothers 3 and 'The Wizard' 17:18 22. huhtikuuta 2008[48]
47. - 308 NES Accessories 13:50 14. toukokuuta 2008[49]
48. - 309 Indiana Jones Trilogy 17:26 20. toukokuuta 2008[50]
49. - 310 Star Trek 10:45 11. kesäkuuta 2008[51]
50. - 311 Superman 11:45 26. kesäkuuta 2008[52]
51. - 312 Superman 64 10:36 8. heinäkuuta 2008[53]
52. - 313 Batman: Part 1 11:44 22. heinäkuuta 2008[54]
53. - 314 Batman: Part 2 09:42 10. elokuuta 2008[55]
54. - 315 Deadly Towers 08:20 19. elokuuta 2008[56]
55. - 316 Battletoads 07:52 3. syyskuuta 2008[57]
56. - 317 Dick Tracy 14:04 16. syyskuuta 2008[58]
57. - 318 Dracula 11:57 14. lokakuuta 2008[59]
58. - 319 Frankenstein 14:08 29. lokakuuta 2008[60]
59. - 320 CD-i Part I 07:57 12. marraskuuta 2008[61]
60. - 321 CD-i Part II 12:35 25. marraskuuta 2008[62]
61. - 322 CD-i Part III 14:15 9. joulukuuta 2008[63]
62. - 323 Bible Games: Part 2 17:00 23. joulukuuta 2008[64]

[65]

2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
63. - 401 Michael Jackson's Moonwalker 10:04 7. tammikuuta 2009[66]
64. - 402 Milon's Secret Castle 11:33 27. tammikuuta 2009[67]
65. - 403 Atari Jaguar Part I 8:23 16. maaliskuuta 2009[68]
66. - 404 Atari Jaguar Part II 14:21 25. maaliskuuta 2009[69]
67. - 405 Metal Gear 13:17 8. huhtikuuta 2009[70]
68. - 406 Magnavox Odyssey 10:58 21. huhtikuuta 2009[71]
69. - 407 X-Men 14:11 6. toukokuuta 2009[72]
70. - 408 Terminator 14:54 19. toukokuuta 2009[73]
71. - 409 Terminator 2 13:25 2. kesäkuuta 2009[74]
72. - 410 Transformers 12:43 17. kesäkuuta 2009[75]
73. - 411 Mario Is Missing 9:30 1. heinäkuuta 2009[76]
74. - 412 Plumbers Don’t Wear Ties 20:38 21. heinäkuuta 2009[77]
75. - 413 Bug`s Bunny Crazy Castle 16:58 5. elokuuta 2009[78]
76. - 414 Super Pitfall! 11:06 20. elokuuta 2009[79]
77. - 415 Godzilla 15:46 4. syyskuuta 2009[80]
78. - 416 Wayne's World 12:15 24. syyskuuta 2009[81]
79. - 417 Castlevania:Part 1 10:08 8. lokakuuta 2009[82]
80. - 418 Castlevania:Part 2 12:47 21. lokakuuta 2009[83]
81. - 419 Castlevania:Part 3 12:52 5. marraskuuta 2009[84]
82. - 420 Castlevania:Part 4 9:48 19. marraskuuta 2009[85]
83. - 421 Little Red Hood 14:54 3. joulukuuta 2009[86]
84. - 422 Winter Games 10:28 25. joulukuuta 2009[87]

[88]

2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
85. - 501 Street Fighter 2010 17:56 6. tammikuuta 2010[89]
86. - 502 HydLide 8:28 20. tammikuuta 2010[90]
87. - 503 Ninja Gaiden 15:40 4. helmikuuta 2010[91]
88. - 504 Swordquest 9:12 18. helmikuuta 2010[92]
89. - 505 Pong Consoles 12:00 6. maaliskuuta 2010[93]
90. - 506 Action 52 25:30 30. huhtikuuta 2010[94]
91. - 507 Cheetahmen 19:31 9. kesäkuuta 2010[95]
92. - 508 Game Glitches 16:06 7. heinäkuuta 2010[96]
93. - 509 Zelda II 15:07 4. elokuuta 2010[97]
94. - 510 Back to the Future Trilogy 23:03 3. syyskuuta 2010[98]
95. - 511 Dr. Jekyll and Mr. Hyde Re-Revisited 16:40 7. lokakuuta 2010[99]
96. - 512 Lester the Unlikely 10:44 3. marraskuuta 2010[100]
97. - 513 How The Nerd Stole Christmas 12:06 6. joulukuuta 2010[101]

[102]

2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
98. - 601 Day Dreamin' Davey 14:00 5. tammikuuta 2011[103]
99. - 602 Star Wars 22:28 3. helmikuuta 2011[104]
100. - 603 R.O.B the Robot 18:44 3. maaliskuuta 2011[105]
101. - 604 Spielberg Games 21:18 6. huhtikuuta 2011[106]
102. - 605 The Making of The Angry Video Game Nerd 35:05 6. heinäkuuta 2011[107]
103. - 606 Kid Kool 8:14 3. elokuuta 2011[108]
104. - 607 Nintendo World Championships 17:02 26. elokuuta 2011[109]
105. - 608 Dark Castle 12:07 6. lokakuuta 2011[110]
106. - 610 Bible Games III 14:14 7. joulukuuta 2011[111]

[112]

2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
107. - 701 Schwarzenegger Games 22:25 23. heinäkuuta 2012[113]
108. - 702 Ghost N' Goblins 17:03 24. lokakuuta 2012[114]
109. - 703 Atari Sports 12:41 17. joulukuuta 2012[115]

[112]

2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
110. - 801 Ikari Warriors 20:38 6. maaliskuuta 2013[116]
111. - 802 Toxic Crusaders 14:41 30. huhtikuuta 2013[117]
112. - 803 Bill & Ted's Excellent Adventure 17:51 1. heinäkuuta 2013[118]
113. - 804 Tiger Electronic Games 18:39 6. syyskuuta 2013[119]
114. - 805 Alien 3 10:16 22. lokakuuta 2013[120]
115. - 806 AVGN Games! 21:55 19. marraskuuta 2013[121]
116. - 807 Wish List: Part 1 15:06 17. joulukuuta 2013[122]
117. - 808 Wish List: Part 2 15:26 19. joulukuuta 2013[123]

[112]

2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
118. - 901 Big Rigs: Over the Road Racing 15:44 19. maaliskuuta 2014[124]
119. - 902 Desert Bus 15:29 28. toukokuuta 2014[125]
120. - 903 E.T. Atari 2600 7:00 10. lokakuuta 2014[126]
121. - 904 Beetlejuice 13:53 15. lokakuuta 2014[127]
122. - 905 Tagin’ Dragon 3:50 11. joulukuuta 2014[128]
123. - 906 ALF 4:01 12. joulukuuta 2014[129]
124. - 907 CrazyBus 4:06 13. joulukuuta 2014[130]
125. - 908 Ren & Stimpy: Fire Dogs 5:16 14. joulukuuta 2014[131]
126. - 909 Rocky and Bullwinkle 4:06 15. joulukuuta 2014[132]
127. - 910 Mary-Kate and Ashley "Get a Clue" 4:15 16. joulukuuta 2014[133]
128. - 911 V.I.P. with Pamela Anderson 4:53 17. joulukuuta 2014[134]
129. - 912 Lethal Weapon 4:37 18. joulukuuta 2014[135]
130. - 913 Porky's 6:02 19. joulukuuta 2014[136]
131. - 914 HyperScan 6:32 20. joulukuuta 2014[137]
132. - 915 Universal Studios Theme Parks Adventure 11:29 21. joulukuuta 2014[138]
133. - 916 LJN Video Art 8:42 22. joulukuuta 2014[139]

[112]

2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
134. - 1001 Hong Kong 97 12:46 26. maaliskuuta 2015[140]
119. - 1002 Darkwing Duck 13:48 13. toukokuuta 2015[141]
120. - 1003 Seaman 17:24 28. heinäkuuta 2015[142]
121. - 1004 The Crow 9:42 30. lokakuuta 2015[143]
122. - 1005 Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero 12:02 22. joulukuuta 2015[144]

[145]

2016[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
139. - 1101 MEGA MAN Games 25:06 6. huhtikuuta 2016[146]
140. - 1102 Paperboy 16:05 26. toukokuuta 2016[147]
141. - 1103 Beavis and Butt-Head 14:18 17. elokuuta 2016[148]
142. - 1104 Berenstain Bears 19:41 18. lokakuuta 2016[149]
143. - 1105 Sega Activator Interactor Menacer 11:51 20. joulukuuta 2016[150]

[145]

2017[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
144. - 1201 Mighty Morphin Power Rangers 20:15 23. maaliskuuta 2017[151]
145. - 1202 Sonic '06 16:47 20. huhtikuuta 2017[152]
146. - 1203 Planet of the Apes 12:33 4. heinäkuuta 2017[153]
147. - 1204 Game Boy Accessories 16:15 15. elokuuta 2017[154]
148. - 1205 Treasure Master 10:02 20. syyskuuta 2017[155]
149. - 1206 Wrestling Games 11:54 4. lokakuuta 2017[156]
150. - 1207 Polybius 22:18 25. lokakuuta 2017[157]
151. - 1208 RoboCop Games 13:52 20. marraskuuta 2017[158]
152. - 1209 Sonic '06 Part 2 13:34 30. marraskuuta 2017[159]
153. - 1210 Charlie's Angels 9:41 6. joulukuuta 2017[160]
154. - 1211 Star Wars: Masters of Teräs Käsi 8:47 13. joulukuuta 2017[161]
155. - 1212 Lightspan Adventures 15:37 22. joulukuuta 2017[162]

[145]

2018[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
156. - 1301 EarthBound 39:30 25. huhtikuuta 2018[163]
157. - 1302 Dirty Harry 11:51 27. kesäkuuta 2018[164]
158. - 1303 Drake of the 99 Dragons 13:28 26. syyskuuta 2018[165]
159. - 1304 Tomb Raider Games 18:57 22. lokakuuta 2018[166]
160. - 1305 Resident Evil Survivor 22:28 30. lokakuuta 2018[167]
161. - 1306 Super Hydlide & Virtual Hydlide 20:35 6. marraskuuta 2018[168]
162. - 1307 Amiga CD32 28:23 21. marraskuuta 2018[169]
163. - 1308 The Town with No Name 15:51 5. joulukuuta 2018[170]
164. - 1309 Home Alone Games with Macaulay Culkin 19:03 15. joulukuuta 2018[171]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Angry Video Game Nerd (AVGN) AVGN. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  2. Mike Matei: Castlevania 2: Simons Quest Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.5.2004. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  3. Mike Matei: Dr. Jekyll and Mr. Hyde Angry Video Game Nerd (AVGN). 15.6.2004. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  4. Mike Matei: The Karate Kid Angry Video Game Nerd (AVGN). 10.2.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  5. Mike Matei: Who Framed Roger Rabbit Angry Video Game Nerd (AVGN). 24.4.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  6. Mike Matei: Teenage Mutant Ninja Turtles Angry Video Game Nerd (AVGN). 29.6.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  7. Mike Matei: Back To The Future Angry Video Game Nerd (AVGN). 29.7.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  8. Mike Matei: McKids Angry Video Game Nerd (AVGN). 1.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  9. Mike Matei: Wally Bear and the NO! Gang Angry Video Game Nerd (AVGN). 8.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  10. Mike Matei: Master Chu and the Drunkard Hu Angry Video Game Nerd (AVGN). 24.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  11. Mike Matei: Top Gun Angry Video Game Nerd (AVGN). 24.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  12. Mike Matei: Double Dragon 3 Angry Video Game Nerd (AVGN). 2.10.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  13. Mike Matei: Friday the 13th Angry Video Game Nerd (AVGN). 13.10.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  14. Mike Matei: A Nightmare On Elm Street Angry Video Game Nerd (AVGN). 31.10.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  15. Mike Matei: The Power Glove Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.11.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  16. Mike Matei: Chronologically Confused about Bad Movie and Video Game Sequel Titles Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.12.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  17. Mike Matei: Rocky Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.12.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  18. Mike Matei: Bible Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.12.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  19. AVGN jaksot (2004-2006) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  20. a b Mike Matei: TMNT 3 Movie Review Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.1.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  21. Mike Matei: Atari 5200 Angry Video Game Nerd (AVGN). 13.2.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  22. Mike Matei: Ghostbusters Angry Video Game Nerd (AVGN). 27.2.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  23. Mike Matei: Ghostbusters Follow-Up Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.3.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  24. Mike Matei: Ghostbusters Conclusion Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.4.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  25. Mike Matei: Spiderman Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.4.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  26. Mike Matei: Sega CD Angry Video Game Nerd (AVGN). 2.5.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  27. Mike Matei: Sega 32X Angry Video Game Nerd (AVGN). 15.5.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  28. Mike Matei: Silver Surfer Angry Video Game Nerd (AVGN). 5.6.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  29. Mike Matei: Die Hard Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.6.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  30. Mike Matei: Independence Day Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.7.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  31. Mike Matei: The Simpsons Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.7.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  32. Mike Matei: Bugs Bunnys Birthday Blowout Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.8.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  33. Mike Matei: Atari Porn Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.8.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  34. Mike Matei: Nintendo Power Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.9.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  35. Mike Matei: Festers Quest Angry Video Game Nerd (AVGN). 18.9.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  36. Mike Matei: Texas Chainsaw Massacre Angry Video Game Nerd (AVGN). 9.10.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  37. Mike Matei: Halloween Angry Video Game Nerd (AVGN). 30.10.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  38. Mike Matei: Dragons Lair Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.11.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  39. Mike Matei: Christmas Carol Part 1 – Home Alone 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 18.12.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  40. Mike Matei: Christmas Carol Part 2 – Shaq Fu Angry Video Game Nerd (AVGN). 24.12.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  41. AVGN jaksot (2007) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  42. Mike Matei: Chronologically Confused About The Legend Of Zelda Timeline Angry Video Game Nerd (AVGN). 8.1.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  43. Mike Matei: Rambo Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.1.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  44. Mike Matei: Virtual Boy Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.2.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  45. Mike Matei: Wizard of Oz Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.3.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  46. Mike Matei: Doublevision Part 1 – Intellivision Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.3.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  47. Mike Matei: Doublevision Part 2 – Colecovision Angry Video Game Nerd (AVGN). 8.4.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  48. Mike Matei: The Wizard and Super Mario Bros 3 Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.4.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  49. Mike Matei: Nes Accessories Angry Video Game Nerd (AVGN). 14.5.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  50. Mike Matei: Indiana Jones Trilogy Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.5.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  51. Mike Matei: Star Trek Angry Video Game Nerd (AVGN). 11.6.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  52. Mike Matei: Superman Angry Video Game Nerd (AVGN). 26.6.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  53. Mike Matei: Superman 64 Angry Video Game Nerd (AVGN). 8.7.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  54. Mike Matei: Batman Part 1 Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.7.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  55. Mike Matei: Batman Part 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 10.8.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  56. Mike Matei: Deadly Towers Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.8.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  57. Mike Matei: Battletoads Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.9.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  58. Mike Matei: Dick Tracy Angry Video Game Nerd (AVGN). 16.9.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  59. Mike Matei: Dracula Angry Video Game Nerd (AVGN). 14.10.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  60. Mike Matei: Frankenstein Angry Video Game Nerd (AVGN). 29.10.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  61. Mike Matei: CD-I Part 1 – Hotel Mario Angry Video Game Nerd (AVGN). 12.11.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  62. Mike Matei: CD-I Part 2 – Zelda Wand of Gamelon Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.11.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  63. Mike Matei: CD-I Part 3 – Link The Faces of Evil Angry Video Game Nerd (AVGN). 9.12.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  64. Mike Matei: Bible Games 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 23.12.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  65. AVGN jaksot (2008) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  66. Mike Matei: Michael Jackson’s Moonwalker Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.1.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  67. Mike Matei: Milon’s Secret Castle Angry Video Game Nerd (AVGN). 27.1.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  68. Mike Matei: Atari Jaguar Part 1 Angry Video Game Nerd (AVGN). 16.3.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  69. Mike Matei: Atari Jaguar Part 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.3.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  70. Mike Matei: Metal Gear Angry Video Game Nerd (AVGN). 8.4.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  71. Mike Matei: The Odyssey Angry Video Game Nerd (AVGN). 21.4.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  72. Mike Matei: X-Men Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.5.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  73. Mike Matei: The Terminator Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.5.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  74. Mike Matei: Terminator 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 2.6.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  75. Mike Matei: Transformers Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.6.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  76. Mike Matei: Mario is Missing Angry Video Game Nerd (AVGN). 1.7.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  77. Mike Matei: Plumbers Don’t Wear Ties Angry Video Game Nerd (AVGN). 21.7.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  78. Mike Matei: Bugs Bunny’s Crazy Castle Angry Video Game Nerd (AVGN). 5.8.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  79. Mike Matei: Super Pitfall Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.8.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  80. Mike Matei: Godzilla Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.9.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  81. Mike Matei: Wayne’s World Angry Video Game Nerd (AVGN). 24.9.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  82. Mike Matei: Castlevania Part 1 Angry Video Game Nerd (AVGN). 8.10.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  83. Mike Matei: Castlevania Part 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 21.10.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  84. Mike Matei: Castlevania Part 3 Angry Video Game Nerd (AVGN). 5.11.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  85. Mike Matei: Castlevania Part 4 Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.11.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  86. Mike Matei: Little Red Hood Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.12.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  87. Mike Matei: Winter Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.12.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  88. AVGN jaksot (2009) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  89. Mike Matei: Street Fighter 2010 Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.1.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  90. Mike Matei: HydLide Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.1.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  91. Mike Matei: Ninja Gaiden Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.2.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  92. Mike Matei: Swordquest Angry Video Game Nerd (AVGN). 18.2.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  93. Mike Matei: Pong Consoles Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.3.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  94. James Rolfe: Action 52 Angry Video Game Nerd (AVGN). 30.4.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  95. James Rolfe: Cheetahmen Angry Video Game Nerd (AVGN). 9.6.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  96. Mike Matei: Game Glitches Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.7.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  97. Mike Matei: Zelda 2 The Adventure of Link Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.8.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  98. James Rolfe: Back to the Future Trilogy Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.9.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  99. Mike Matei: Dr. Jekyll and Mr. Hyde Re-Revisited Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.10.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  100. Mike Matei: Lester the Unlikely Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.11.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  101. James Rolfe: How the Nerd Stole Christmas Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.12.2010. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  102. AVGN jaksot (2010) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  103. James Rolfe: Day Dreamin’ Davey Angry Video Game Nerd (AVGN). 5.1.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  104. Mike Matei: Star Wars Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.2.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  105. Mike Matei: ROB the Robot Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.3.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  106. Mike Matei: Spielberg Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.4.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  107. Mike Matei: The Making of The Angry Video Game Nerd Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.7.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  108. Mike Matei: Kid Kool Angry Video Game Nerd (AVGN). 3.8.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  109. Mike Matei: Nintendo World Championships Angry Video Game Nerd (AVGN). 26.8.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  110. James Rolfe: Dark Castle Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.10.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  111. Mike Matei: Bible Games 3 Angry Video Game Nerd (AVGN). 7.12.2011. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  112. a b c d AVGN jaksot (2011–2014) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  113. James Rolfe: Schwarzenegger Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 23.7.2012. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  114. James Rolfe: Ghosts N’ Goblins Angry Video Game Nerd (AVGN). 24.10.2012. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  115. James Rolfe: Atari Sports Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.12.2012. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  116. Mike Matei: Ikari Warriors Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.3.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  117. Mike Matei: Toxic Crusaders Angry Video Game Nerd (AVGN). 30.4.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  118. Mike Matei: Bill & Ted’s Excellent Adventure Angry Video Game Nerd (AVGN). 1.7.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  119. Mike Matei: Tiger Electronic Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.9.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  120. Mike Matei: Alien 3 Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.10.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  121. Mike Matei: AVGN Games! Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.11.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  122. Mike Matei: Wish List (Part 1) Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.12.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  123. Mike Matei: Wish List (Part 2) Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.12.2013. Cinemassacre.com. Viitattu 24.12.2018. (englanniksi)
  124. Mike Matei: Big Rigs Over the Road Racing Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.3.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  125. Mike Matei: Desert Bus Angry Video Game Nerd (AVGN). 28.5.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  126. Mike Matei: E.T. Atari 2600 Angry Video Game Nerd (AVGN). 10.10.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  127. Mike Matei: Beetlejuice Angry Video Game Nerd (AVGN). 15.10.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  128. Mike Matei: Tagin’ Dragon Angry Video Game Nerd (AVGN). 11.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  129. Mike Matei: ALF Angry Video Game Nerd (AVGN). 12.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  130. Mike Matei: CrazyBus Angry Video Game Nerd (AVGN). 13.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  131. Mike Matei: Ren & Stimpy: Fire Dogs Angry Video Game Nerd (AVGN). 14.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  132. Mike Matei: Rocky & Bullwinkle Angry Video Game Nerd (AVGN). 15.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  133. Mike Matei: Mary-Kate and Ashley: Get a Clue Angry Video Game Nerd (AVGN). 16.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  134. Mike Matei: V.I.P. with Pamela Anderson Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  135. Mike Matei: Lethal Weapon Angry Video Game Nerd (AVGN). 18.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  136. Mike Matei: Porky’s Angry Video Game Nerd (AVGN). 19.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  137. Mike Matei: HyperScan Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  138. Mike Matei: Universal Studios Theme Parks Adventure Angry Video Game Nerd (AVGN). 21.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  139. Mike Matei: LJN Video Art Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.12.2014. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  140. Mike Matei: Hong Kong 97 Angry Video Game Nerd (AVGN). 26.3.2015. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  141. Mike Matei: Darkwing Duck Angry Video Game Nerd (AVGN). 13.5.2015. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  142. Mike Matei: Seaman for Dreamcast Angry Video Game Nerd (AVGN). 28.7.2015. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  143. Mike Matei: The Crow Angry Video Game Nerd (AVGN). 30.10.2015. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  144. Mike Matei: Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero (N64) Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.12.2015. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  145. a b c AVGN jaksot (2015–2017) Angry Video Game Nerd (AVGN). Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  146. Mike Matei: MEGA MAN Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.4.2016. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  147. Mike Matei: Paperboy (NES) Angry Video Game Nerd (AVGN). 26.5.2016. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  148. Mike Matei: Beavis & Butt-Head Angry Video Game Nerd (AVGN). 17.8.2016. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  149. James Rolfe: Berenstein Bears Angry Video Game Nerd (AVGN). 18.10.2016. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  150. Mike Matei: Sega Activator Interactor Menacer Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.12.2016. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  151. Mike Matei: Mighty Morphin Power Rangers Angry Video Game Nerd (AVGN). 23.3.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  152. Mike Matei: Sonic the Hedgehog (2006) Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.4.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  153. James Rolfe: Planet of the Apes (PlayStation) Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.7.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  154. James Rolfe: GameBoy Accessories Angry Video Game Nerd (AVGN). 15.8.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  155. Mike Matei: Treasure Master Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.9.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  156. Mike Matei: Wrestling Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 4.10.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  157. Mike Matei: Polybius Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.10.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  158. Mike Matei: RoboCop NES Games Angry Video Game Nerd (AVGN). 20.11.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  159. Mike Matei: Sonic 06 Part 2 Angry Video Game Nerd (AVGN). 30.11.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  160. Mike Matei: Charlie’s Angels Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.12.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  161. Mike Matei: Star Wars: Masters of Teras Kasi (PS1) Angry Video Game Nerd (AVGN). 13.12.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  162. Mike Matei: Lightspan Adventures (PS1) Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.12.2017. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  163. James Rolfe: EarthBound Angry Video Game Nerd (AVGN). 25.4.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  164. James Rolfe: Dirty Harry Angry Video Game Nerd (AVGN). 27.6.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  165. James Rolfe: Drake of the 99 Dragons Angry Video Game Nerd (AVGN). 26.9.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  166. James Rolfe: Tomb Raider Angry Video Game Nerd (AVGN). 22.10.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  167. James Rolfe: Resident Evil Survivor Angry Video Game Nerd (AVGN). 30.10.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  168. James Rolfe: Super/ Virtual Hydlide Angry Video Game Nerd (AVGN). 6.11.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  169. James Rolfe: Amiga CD32 Angry Video Game Nerd (AVGN). 21.11.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  170. James Rolfe: Town with No Name Angry Video Game Nerd (AVGN). 5.12.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)
  171. James Rolfe: Home Alone (With Macaulay Culkin) Angry Video Game Nerd (AVGN). 15.12.2018. Cinemassacre.com. Viitattu 25.12.2018. (englanniksi)