Luettelo sarjan The Angry Video Game Nerd jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo The Angry Video Game Nerd -sarjan jaksoista.[1]

2004/2006[2][muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd pelaamassa raamattuaiheisia videopelejä joulun spesiaalijaksossa: "Bible games".
# Nimi Kesto Esityspäivä
1. - 101 Castlevania 2: Simon’s Quest 09:25 7. toukokuuta 2004[3]
2. - 102 Dr. Jekyll and Mr. Hyde 06:28 15. kesäkuuta 2004[4]
3. - 103 The Karate Kid 04:29 10. helmikuuta 2006[5]
4. - 104 Who Framed Roger Rabbit? 03:46 24. huhtikuuta 2006[6]
5. - 105 Teenage Mutant Ninja Turtles 07:03 29. kesäkuuta 2006[7]
6. - 106 Back to the Future 06:42 29. heinäkuuta 2006[8]
7. - 107 McKids 07:07 1. syyskuuta 2006[9]
8. - 108 Wally Bear and the No Gang 03:46 8. syyskuuta 2006[10]
9. - 109 Master Chu and Drunkard Hu 04:19 24. syyskuuta 2006[11]
10. - 110 Top Gun 07:34 24. syyskuuta 2006[12]
11. - 111 Double Dragon III 04:09 2. lokakuuta 2006[13]
12. - 112 Friday the 13th 12:20 13. lokakuuta 2006[14]
13. - 113 A Nightmare on Elm Street 13:27 31. lokakuuta 2006[15]
14. - 114 The Power Glove 12:26 22. marraskuuta 2006[16]
15. - 115 Chronologically Confused About Bad Movie and Video Game Sequel Titles 11:33 7. joulukuuta 2006[17]
16. - 116 Rocky 09:45 20. joulukuuta 2006[18]
17. - 117 Bible Games 21:28 25. joulukuuta 2006[19]

2007[20][muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd säikähtäessään videopeliä "Halloween"-spesiaalijaksossa.
# Nimi Kesto Esityspäivä
18. - 201 Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Part 1 11:55 25. tammikuuta 2007[21]
19. - 202 Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Part 2 10:58 25. tammikuuta 2007[21]
20. - 203 Atari 5200 10:33 13. helmikuuta 2007[22]
21. - 204 Ghostbusters 17:14 27. helmikuuta 2007[23]
22. - 205 Ghostbusters: Follow-Up 11:23 20. maaliskuuta 2007[24]
23. - 206 Ghostbusters: Conclusion 12:59 3. huhtikuuta 2007[25]
24. - 207 Spider-Man 10:28 17. huhtikuuta 2007[26]
25. - 208 Sega CD 13:17 2. toukokuuta 2007[27]
26. - 209 Sega 32X 09:04 15. toukokuuta 2007[28]
27. - 210 Silver Surfer 11:19 5. kesäkuuta 2007[29]
28. - 211 Die Hard 08:56 19. kesäkuuta 2007[30]
29. - 212 Independence Day 06:11 3. heinäkuuta 2007[31]
30. - 213 The Simpsons Double Feature 13:08 17. heinäkuuta 2007[32]
31. - 214 Bugs Bunny's Birthday Blowout 08:44 7. elokuuta 2007[33]
32. - 215 Atari Porn 10:03 22. elokuuta 2007[34]
33. - 216 Nintendo Power 14:44 4. syyskuuta 2007[35]
34. - 217 Fester's Quest 09:24 18. syyskuuta 2007[36]
35. - 218 The Texas Chainsaw Massacre 12:45 9. lokakuuta 2007[37]
36. - 219 Halloween 16:07 30. lokakuuta 2007[38]
37. - 220 Dragon's Lair 09:23 20. marraskuuta 2007[39]
38. - 221 An Angry Nerd Christmas Carol: Part 1 - Home Alone 2 05:53 18. joulukuuta 2007[40]
39. - 222 An Angry Nerd Christmas Carol: Part 2 - Shaq Fu 09:46 24. joulukuuta 2007[41]

2008[42][muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd esittelemässä Superman 64 -videopeliä jaksossa "Superman 64".
# Nimi Kesto Esityspäivä
40. - 301 Chronologically Confused About Zelda 18:55 8. tammikuuta 2008[43]
41. - 302 Rambo 13:13 22. tammikuuta 2008[44]
42. - 303 Virtual Boy 15:05 19. helmikuuta 2008[45]
43. - 304 The Wizard of Oz 11:32 4. maaliskuuta 2008[46]
44. - 305 Double Vision: Part 1 10:02 25. maaliskuuta 2008[47]
45. - 306 Double Vision: Part 2 08:23 8. huhtikuuta 2008[48]
46. - 307 Super Mario Brothers 3 and 'The Wizard' 17:18 22. huhtikuuta 2008[49]
47. - 308 NES Accessories 13:50 14. toukokuuta 2008[50]
48. - 309 Indiana Jones Trilogy 17:26 20. toukokuuta 2008[51]
49. - 310 Star Trek 10:45 11. kesäkuuta 2008[52]
50. - 311 Superman 11:45 26. kesäkuuta 2008[53]
51. - 312 Superman 64 10:36 8. heinäkuuta 2008[54]
52. - 313 Batman: Part 1 11:44 22. heinäkuuta 2008[55]
53. - 314 Batman: Part 2 09:42 10. elokuuta 2008[56]
54. - 315 Deadly Towers 08:20 19. elokuuta 2008[57]
55. - 316 Battletoads 07:52 3. syyskuuta 2008[58]
56. - 317 Dick Tracy 14:04 16. syyskuuta 2008[59]
57. - 318 Dracula 11:57 14. lokakuuta 2008[60]
58. - 319 Frankenstein 14:08 29. lokakuuta 2008[61]
59. - 320 CD-i Part I 07:57 12. marraskuuta 2008[62]
60. - 321 CD-i Part II 12:35 25. marraskuuta 2008[63]
61. - 322 CD-i Part III 14:15 9. joulukuuta 2008[64]
62. - 323 Bible Games: Part 2 17:00 23. joulukuuta 2008[65]

2009[66][muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
63. - 401 Michael Jackson's Moonwalker 10:04 7. tammikuuta 2009[67]
64. - 402 Milon's Secret Castle 11:33 27. tammikuuta 2009[68]
65. - 403 Atari Jaguar Part I 8:23 16. maaliskuuta 2009[69]
66. - 404 Atari Jaguar Part II 14:21 25. maaliskuuta 2009[70]
67. - 405 Metal Gear 13:17 8. huhtikuuta 2009[71]
68. - 406 Magnavox Odyssey 10:58 21. huhtikuuta 2009[72]
69. - 407 X-Men 14:11 6. toukokuuta 2009[73]
70. - 408 Terminator 14:54 19. toukokuuta 2009[74]
71. - 409 Terminator 2 13:25 2. kesäkuuta 2009[75]
72. - 410 Transformers 12:43 17. kesäkuuta 2009[76]
73. - 411 Mario Is Missing 9:30 1. heinäkuuta 2009[77]
74. - 412 Plumbers Don’t Wear Ties 20:38 21. heinäkuuta 2009[78]
75. - 413 Bug`s Bunny Crazy Castle 16:58 5. elokuuta 2009[79]
76. - 414 Super Pitfall! 11:06 20. elokuuta 2009[80]
77. - 415 Godzilla 15:46 4. syyskuuta 2009[81]
78. - 416 Wayne's World 12:15 24. syyskuuta 2009[82]
79. - 417 Castlevania:Part 1 10:08 8. lokakuuta 2009[83]
80. - 418 Castlevania:Part 2 12:47 21. lokakuuta 2009[84]
81. - 419 Castlevania:Part 3 12:52 5. marraskuuta 2009[85]
82. - 420 Castlevania:Part 4 9:48 19. marraskuuta 2009[86]
83. - 421 Little Red Hood 14:54 3. joulukuuta 2009[87]
84. - 422 Winter Games 10:28 25. joulukuuta 2009[88]

2010[89][muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
85. - 501 Street Fighter 2010 17:56 6. tammikuuta 2010
86. - 502 HydLide 10:58 20. tammikuuta 2010
87. - 503 Ninja Gaiden 15:40 4. helmikuuta 2010
88. - 504 Swordquest 9:12 18. helmikuuta 2010
89. - 505 Pong Consoles 12:00 6. maaliskuuta 2010
90. - 506 Action 52 26:50 30. huhtikuuta 2010
91. - 507 Cheetahmen 20:25 10. kesäkuuta 2010
92. - 508 Game Glitches 16:07 8. heinäkuuta 2010
93. - 509 Zelda II 15:07 5. elokuuta 2010
94. - 510 Nintendo Days Re-Revisited 23:03 3. syyskuuta 2010
95. - 511 Dr. Jekyll and Mr. Hyde Re-Revisited 16:40 7. lokakuuta 2010
96. - 512 Lester the Unlikely 10:44 4. marraskuuta 2010
97. - 513 How The Nerd Stole Christmas 12:07 8. joulukuuta 2010

2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
98. - 601 Day Dreamin' Davey 14:00 6. tammikuuta 2011
99. - 602 Star Wars 22:28 3. helmikuuta 2011
100. - 603 R.O.B the Robot 18:52 3. maaliskuuta 2011
101. - 604 Spielberg Games 21:18 6. huhtikuuta 2011
102. - 605 The Making of The Angry Video Game Nerd (Aka. barbie episode) 35:05 6. heinäkuuta 2011
103. - 606 Kid Kool 8:14 3. elokuuta 2011
104. - 607 Nintendo World Championships 17:02 26. elokuuta 2011
105. - 608 Dark Castle 12:07 6. lokakuuta 2011
106. - 610 Bible Games III 14:14 7. joulukuuta 2011

2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
107. - 601 Schwarzenegger Games 22:26 23. heinäkuuta 2012
108. - 601 Ghost N,Goblins 17:46 22. lokakuuta 2012
109. - 601 Atari Sports 12:42 17. joulukuuta 2012

2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
110. - 601 Ikari Warriors 20:38 6. maaliskuuta 2013
111. - 601 Toxic Crusaders 14:41 30. huhtikuuta 2013
112. - 601 Bill & Ted's Excellent Adventure 17:51 30. kesäkuuta 2013
113. - 601 Tiger Electronic Games 18:39 6. syyskuuta 2013
114. - 601 Alien 3 10:17 21. lokakuuta 2013
115. - 601 AVGN Games! 21:55 20. marraskuuta 2013
116. - 601 Wish List: Part 1 15:07 17. joulukuuta 2013
117. - 601 Wish List: Part 2 15:27 19. joulukuuta 2013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Angry Video Game Nerd Categories. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  2. AVGN Episodes (2004-2006) Angry Video Game Nerd. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  3. Matei, Mike: AVGN: Castlevania 2: Simons Quest Angry Video Game Nerd. 7.5.2004. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  4. Matei, Mike: AVGN: Dr. Jekyll and Mr. Hyde Angry Video Game Nerd. 15.6.2004. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  5. Matei, Mike: AVGN: The Karate Kid Angry Video Game Nerd. 10.2.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  6. Matei, Mike: AVGN: Who Framed Roger Rabbit Angry Video Game Nerd. 24.4.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  7. Matei, Mike: AVGN: Teenage Mutant Ninja Turtles Angry Video Game Nerd. 29.6.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  8. Matei, Mike: AVGN: Back To The Future Angry Video Game Nerd. 29.7.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  9. Matei, Mike: AVGN: McKids Angry Video Game Nerd. 1.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  10. Matei, Mike: AVGN: Wally Bear and the NO! Gang Angry Video Game Nerd. 8.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  11. Matei, Mike: AVGN: Master Chu and the Drunkard Hu Angry Video Game Nerd. 24.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  12. Matei, Mike: AVGN: Top Gun Angry Video Game Nerd. 24.9.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  13. Matei, Mike: AVGN: Double Dragon 3 Angry Video Game Nerd. 2.10.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  14. Matei, Mike: AVGN: Friday the 13th Angry Video Game Nerd. 13.10.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  15. Matei, Mike: AVGN: A Nightmare On Elm Street Angry Video Game Nerd. 31.10.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  16. Matei, Mike: AVGN: The Power Glove Angry Video Game Nerd. 22.11.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  17. Matei, Mike: AVGN: Chronologically Confused about Bad Movie and Video Game Sequel Titles Angry Video Game Nerd. 7.12.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  18. Matei, Mike: AVGN: Rocky Angry Video Game Nerd. 20.12.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  19. Matei, Mike: AVGN: Bible Games Angry Video Game Nerd. 25.12.2006. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  20. AVGN Episodes (2007) Angry Video Game Nerd. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  21. a b Matei, Mike: AVGN: TMNT 3 Movie Review Angry Video Game Nerd. 25.1.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  22. Matei, Mike: AVGN: Atari 5200 Angry Video Game Nerd. 13.2.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  23. Matei, Mike: AVGN: Ghostbusters Angry Video Game Nerd. 27.2.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  24. Matei, Mike: AVGN: Ghostbusters Follow-Up Angry Video Game Nerd. 20.3.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  25. Matei, Mike: AVGN: Ghostbusters Conclusion Angry Video Game Nerd. 3.4.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  26. Matei, Mike: AVGN: Spiderman Angry Video Game Nerd. 17.4.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  27. Matei, Mike: AVGN: Sega CD Angry Video Game Nerd. 2.5.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  28. Matei, Mike: AVGN: Sega 32X Angry Video Game Nerd. 15.5.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  29. Matei, Mike: AVGN: Silver Surfer Angry Video Game Nerd. 5.6.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  30. Matei, Mike: AVGN: Die Hard Angry Video Game Nerd. 19.6.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  31. Matei, Mike: AVGN: Independence Day Angry Video Game Nerd. 3.7.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  32. Matei, Mike: AVGN: The Simpsons Angry Video Game Nerd. 17.7.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  33. Matei, Mike: AVGN: Bugs Bunnys Birthday Blowout Angry Video Game Nerd. 7.8.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  34. Matei, Mike: AVGN: Atari Porn Angry Video Game Nerd. 22.8.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  35. Matei, Mike: AVGN: Nintendo Power Angry Video Game Nerd. 4.9.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  36. Matei, Mike: AVGN: Festers Quest Angry Video Game Nerd. 18.9.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  37. Matei, Mike: AVGN: Texas Chainsaw Massacre Angry Video Game Nerd. 9.10.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  38. Matei, Mike: AVGN: Halloween Angry Video Game Nerd. 30.10.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  39. Matei, Mike: AVGN: Dragons Lair Angry Video Game Nerd. 20.11.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  40. Matei, Mike: AVGN: Christmas Carol Part 1 – Home Alone 2 Angry Video Game Nerd. 18.12.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  41. Matei, Mike: AVGN: Christmas Carol Part 2 – Shaq Fu Angry Video Game Nerd. 24.12.2007. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  42. AVGN Episodes (2008) Angry Video Game Nerd. Cinemassacre.com. Viitattu 3.10.2018. (englanniksi)
  43. Matei, Mike: AVGN: Chronologically Confused About The Legend Of Zelda Timeline Angry Video Game Nerd. 8.1.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  44. Matei, Mike: AVGN: Rambo Angry Video Game Nerd. 22.1.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  45. Matei, Mike: AVGN: Virtual Boy Angry Video Game Nerd. 19.2.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  46. Matei, Mike: AVGN: Wizard of Oz Angry Video Game Nerd. 4.3.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  47. Matei, Mike: AVGN: Doublevision Part 1 – Intellivision Angry Video Game Nerd. 25.3.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  48. Matei, Mike: AVGN: Doublevision Part 2 – Colecovision Angry Video Game Nerd. 8.4.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  49. Matei, Mike: AVGN: The Wizard and Super Mario Bros 3 Angry Video Game Nerd. 22.4.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  50. Matei, Mike: AVGN: Nes Accessories Angry Video Game Nerd. 14.5.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  51. Matei, Mike: AVGN: Indiana Jones Trilogy Angry Video Game Nerd. 20.5.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  52. Matei, Mike: AVGN: Star Trek Angry Video Game Nerd. 11.6.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  53. Matei, Mike: AVGN: Superman Angry Video Game Nerd. 26.6.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  54. Matei, Mike: AVGN: Superman 64 Angry Video Game Nerd. 8.7.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  55. Matei, Mike: AVGN: Batman Part 1 Angry Video Game Nerd. 22.7.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  56. Matei, Mike: AVGN: Batman Part 2 Angry Video Game Nerd. 10.8.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  57. Matei, Mike: AVGN: Deadly Towers Angry Video Game Nerd. 19.8.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  58. Matei, Mike: AVGN: Battletoads Angry Video Game Nerd. 3.9.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  59. Matei, Mike: AVGN: Dick Tracy Angry Video Game Nerd. 16.9.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  60. Matei, Mike: AVGN: Dracula Angry Video Game Nerd. 14.10.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  61. Matei, Mike: AVGN: Frankenstein Angry Video Game Nerd. 29.10.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  62. Matei, Mike: AVGN: CD-I Part 1 – Hotel Mario Angry Video Game Nerd. 12.11.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  63. Matei, Mike: AVGN: CD-I Part 2 – Zelda Wand of Gamelon Angry Video Game Nerd. 25.11.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  64. Matei, Mike: AVGN: CD-I Part 3 – Link The Faces of Evil Angry Video Game Nerd. 9.12.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  65. Matei, Mike: AVGN: Bible Games 2 Angry Video Game Nerd. 23.12.2008. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  66. AVGN Episodes (2009) Angry Video Game Nerd. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  67. Matei, Mike: AVGN: Michael Jackson’s Moonwalker Angry Video Game Nerd. 7.1.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  68. Matei, Mike: AVGN: Milon’s Secret Castle Angry Video Game Nerd. 27.1.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  69. Matei, Mike: AVGN: Atari Jaguar Part 1 Angry Video Game Nerd. 16.3.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  70. Matei, Mike: AVGN: Atari Jaguar Part 2 Angry Video Game Nerd. 25.3.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  71. Matei, Mike: AVGN: Metal Gear Angry Video Game Nerd. 8.4.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  72. Matei, Mike: AVGN: The Odyssey Angry Video Game Nerd. 21.4.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  73. Matei, Mike: AVGN: X-Men Angry Video Game Nerd. 6.5.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  74. Matei, Mike: AVGN: The Terminator Angry Video Game Nerd. 19.5.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  75. Matei, Mike: AVGN: Terminator 2 Angry Video Game Nerd. 2.6.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  76. Matei, Mike: AVGN: Transformers Angry Video Game Nerd. 17.6.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  77. Matei, Mike: AVGN: Mario is Missing Angry Video Game Nerd. 1.7.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  78. Matei, Mike: AVGN: Plumbers Don’t Wear Ties Angry Video Game Nerd. 21.7.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  79. Matei, Mike: AVGN: Bugs Bunny’s Crazy Castle Angry Video Game Nerd. 5.8.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  80. Matei, Mike: AVGN: Super Pitfall Angry Video Game Nerd. 20.8.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  81. Matei, Mike: AVGN: Godzilla Angry Video Game Nerd. 4.9.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  82. Matei, Mike: AVGN: Wayne’s World Angry Video Game Nerd. 24.9.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  83. Matei, Mike: AVGN: Castlevania Part 1 Angry Video Game Nerd. 8.10.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  84. Matei, Mike: AVGN: Castlevania Part 2 Angry Video Game Nerd. 21.10.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  85. Matei, Mike: AVGN: Castlevania Part 3 Angry Video Game Nerd. 5.11.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  86. Matei, Mike: AVGN: Castlevania Part 4 Angry Video Game Nerd. 19.11.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  87. Matei, Mike: AVGN: Little Red Hood Angry Video Game Nerd. 3.12.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  88. Matei, Mike: AVGN: Winter Games Angry Video Game Nerd. 25.12.2009. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)
  89. AVGN Episodes (2010) Angry Video Game Nerd. Cinemassacre.com. Viitattu 8.10.2018. (englanniksi)