Luettelo saarista asukasluvun mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo saarista asukasluvun mukaan. Luettelo sisältää kaikki saaret, joiden väkiluku on yli 100 000. Vertailun vuoksi mannermaa on kursivoitu. Maailman saarten väestö on yli 730 miljoonaa, noin 11 prosenttia maailman koko väestöstä. Niistä vain Jaavalla ja Honshussa asuu yli 1 % planeetan ihmisistä.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asukasluku yli 10 miljoonaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sija Saari Asukasluku Tiheys
(/km²)
Valtio(t)
Afro-Euraasia 6 151 810 000 (2013) 72,4
Amerikka 1 001 559 000 (2016) 23,5
1 Jaava 141 370 000 (2015) [1] 1 117 Indonesia
2 Honshū 104 000 000 (2010) [2] 451,8 Japani
3 Iso-Britannia 62 600 000 (2017) [3] 281,3 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia (Englanti, Skotlanti , Wales)
4 Luzon 53 336 134 (2015) 480 Filippiinit
5 Sumatra 50 180 000 (2015)[4] 90,4 Indonesia
6 Madagaskar 25 571 000 (2017) 43,5 Madagaskarin lippu Madagaskar
Manner-Australia 24 377 200 (2018) 3 198 Australian lippu Australia
7 Taiwan 23 461 708 (2015)[4] 657 Taiwanin lippu Taiwan
8 Mindanao 21 902 000 (2015) 226 Filippiinit
9 Borneo 21 258 000 (2014)[4][5][6] 26,3 Indonesia (Kalimantan) Brunein lippu Brunei Malesian lippu Malesia (Sabah Sarawak)
10 Sri Lanka (Ceylon) 21 203 000 (2016)[7] 310 Sri Lankan lippu Sri Lanka
11 Hispaniola 21 107 000 (2016) 277 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta Haiti
12 Sulawesi (Celebes) 18 455 058 (2014)[4] 97 Indonesia
13 Salsette 15 111 974 (2012)[4] 24 414 Intia (Maharashtra)
14 Kyūshū 13 200 000 (2010)[2] 371 Japani
15 Uusi-Guinea 11 818 000 (2014 -2015)[8][9] 15 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea ja Indonesia (Länsi-Uusi-Guinea)
16 Kuuba 11 167 325 (2012)[4] 103,3 Kuuba

Asukasluku 1 000 000 - 10 000 000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sija Saari Asukasluku Valtio(t)
17 Hainan 9 035 000 (2014)[10] Kiina
18 Long Island 7 838 822 (2015)[11] Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (New York)
19 Irlanti 6 380 661 (2008)[12][13] Irlanti ja Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia (Pohjois-Irlanti)
20 Pulau Ujong 5 607 300 (2016)[14] Singaporen lippu Singapore
21 Hokkaidō 5 383 579 (2015) [2] Japani
22 Sisilia 5 017 000 (2007)[15] Italia
23 Negros 4 414 131 (2015) Filippiinit
24 Panay 4 307 000 (2015)[16] Filippiinit
25 Bali 4 225 384 (2014) [17][18] Indonesia
26 Cebu 4 164 535 (2016) Filippiinit
27 Shikoku 3 815 000 (2015)[2] Japani
28 Madura 3 622 000 (2010)[4] Indonesia
29 Pohjoissaari 3519800 (2015).[19] Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti
30 Puerto Rico 3 474 182 (2015)[20] Puerto Ricon lippu Puerto Rico
31 Lombok 3 311 044 (2014) [18] Indonesia
32 Timor 3 182 693 (2014)[21][22] Indonesia ja Itä-Timor
33 Jamaika 2 950 210 (2015)[21] Jamaika
34 Zhongshan 2 890 000 (2015)[4][21] Kiina (Guangdong ja Macau)
35 Sjælland 2 275 000 (2005)[23] Tanskan lippu Tanska
36 Leyte 2 388 518 (2015)[16] Filippiinit
37 Montrealinsaari 2 014 221 (2016)[24][25] Kanada (Quebec)
38 Xiamen 1 847 047 (2010)[26] Kiina (Fujian)
39 Flores 1 831 000 (2010)[18] Indonesia
40 Bhola 1 758 000 (2011)[4] Bangladeshin lippu Bangladesh
41 Samar 1 751 267 (2010) Filippiinit
42 Sardinia 1 659 000 (2007) [15] Italia
43 Manhattan 1 619 090 (2012)[11] Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (New York)
44 Haizhu 1 558 663 (2010)[27] Kiina (Guangdong)
45 São Luís 1 381 459 (2014)[28] Brasilian lippu Brasilia (Maranhão)
46 Sumbawa 1 391 340 (2014)[29] Indonesia
47 Mindoro 1 331 473 (2015)[16] Filippiinit
48 Okinawa 1 301 000 (2015)[2] Japani
49 Trinidad 1 267 145 (2011)[30] Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago
50 Hongkongin saari 1 253 417 (2016)[31] Hongkong
51 Mauritius 1 219 265 (2014)[32] Mauritiuksen lippu Mauritius
52 Bohol 1 211 000 (2015)[33] Filippiinit
53 Batam 1 153 860 (2012)[34] Indonesia
54 Bahrain 1 095 000 (2014)[35] Bahrainin lippu Bahrain
55 Kypros 1 088 503 (2010)[36][37] Kyproksen tasavalta Akrotirin ja Dhekelian lippu Akrotiri ja Dhekelia (Britannia) Pohjois-Kyproksen lippu Pohjois-Kypros
56 Eteläsaari 1076300 (2015).[19] Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti

Asukasluku 500 000 - 1 000 000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sija Saari Asukasluku Valtio(t)
57 Oahu 976 372 (2012)[11] Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (Havaijisaaret)
58 Bangka 960 692 (2010) [18] Indonesia
59 Tenerife 906 854 (2010) Espanjan lippu Espanja (Kanariansaaret)
60 Sansibar 896 721 (2012)[38] Tansanian lippu Tansania (Sansibar)
61 Palawan 886 308 (2015) Filippiinit
62 Mallorca 862 397 (2009) Espanjan lippu Espanja (Baleaarit)
63 Penang 860 000 (2010) Malesian lippu Malesia
64 Gran Canaria 838 397 (2009) Espanjan lippu Espanja (Kanariansaaret)
65 Réunion 837 868 (2012)[39] Ranskan lippu Ranska
66 Cangshan 762 746 (2010)[40] Kiina (Fujian)
67 São Vicente 760 000[41] Brasilian lippu Brasilia (São Paulo)
68 Nias 756 338 (2010) [42] Indonesia
69 Vancouverinsaari 748 937 (2009)[43] Kanada (Brittiläinen Kolumbia)
70 Masbate 706 897 (2015) Filippiinit
71 Sumba 686 113 (2010)[42] Indonesia (Itäinen Nusa Tenggara)
72 Viti Levu 661 997 (2007)[44] Fidži
73 Kreeta 623 065 (2011) Kreikka
74 Jeju 621 550 (2014)[45] Etelä-Korea
75 Chongming 615 297 (2013)[46] Kiina (Shanghai)
76 Phuket 525 018 (2010)[47] Thaimaan lippu Thaimaa
77 Uusi-Britannia 513 926 (2011)[48] Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea
78 Tasmania 507 626 (2010) Australian lippu Australia
79 Zhoushan 502 667 (2000)[49] Kiina (Zhejiang)
80 Newfoundland 502 273 (2016 - 2011)[50] Kanada (Newfoundland ja Labrador)

Asukasluku 100 000 - 500 000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sija Saari Asukasluku Valtio(t)
81 Staten Island 474 558 (2016) Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (New York)
82 Sahalin 471 515 (2014)[51] Venäjän lippu Venäjä
83 Halmahera 449 938 2010 [8][52] Indonesia
84 Jolo 530 000

(2015)

Filippiinit
85 Buton 447 408 (2010) [42] Indonesia
86 Fyn 466 284 (2010) Tanskan lippu Tanska
87 Ambon 441 000 (2010)[42] Indonesia
88 Margarita 489 917 (2014)[53] Venezuelan lippu Venezuela
89 Seram 434 113 (2010) [42] Indonesia
90 Île Jésus 429 413 (2016 - 2011)[54] Kanada (Quebec)
90 IJsselmonde 423 000 Alankomaiden lippu Alankomaat
91 Santa Catarina 420 000[55] Brasilian lippu Brasilia (Santa Catarina )
92 Pemba 406 808 (2012)[38] Tansanian lippu Tansania
93 Sandwip 400 000 Bangladeshin lippu Bangladesh
94 Basilan 459 367 (2015) Filippiinit
95 Martinique 390 371 (2012)[39] Ranskan lippu Ranska (Martinique)
96 Malta 386 057 (2011)[56] Maltan lippu Malta
97 Mactan 467 824 (2015) Filippiinit
98 Marajó 383 336 (2014)[57] Brasilian lippu Brasilia (Pará)
99 Grande Comore 369 600 (2012)[58] Komorit
100 Pingtan 357 760 (2010)[40] Kiina (Fujian)
101 Ukerewe 345 147 (2012)[38] Tansanian lippu Tansania
102 Yangzhong 334 977 (2010) Kiina (Jiangsu)
103 Bintan 329 659 (2010)[42] Indonesia
104 Islanti 325 671 (2014)[59] Islannin lippu Islanti
105 Maheshkhali 321 218 (2011)[60] Bangladeshin lippu Bangladesh
106 Flevopolder 317 000 (2007) Alankomaiden lippu Alankomaat (Flevoland)
107 Korsika 316 578 (2012)[39] Ranskan lippu Ranska
108 Santo Amaro (Guarujá) 308 989 (2014) [61] Brasilian lippu Brasilia (São Paulo)
109 Anjouan 306 800 (2012)[58] Komorit
110 Vendsyssel-Thy 306 373 (2003) Tanskan lippu Tanska
111 Vitória 300 000[62] Brasilian lippu Brasilia (Espirito Santo)
112 Chengār 292 057 (2011)[63] Bangladeshin lippu Bangladesh
113 Abu Dhabi 280 385 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat
114 Barbados 279 254 (2005) Barbadoksen lippu Barbados
115 Muna 268 140 (2010) [42] Indonesia
116 Santiago 290 280 (2014)[64] Kap Verde
117 Madeira 262 456 (2011) Portugalin lippu Portugali
118 Belitung 262 357 (2010) [42] Indonesia
119 Grande Terre 247 669 (2014)[65] Uuden-Kaledonian lippu Uusi-Kaledonia (Ranska)
120 Geojedo 241 711 (2010) [45] Etelä-Korea
121 Bushrod 234 596 (1996)[66] Liberia
122 Bougainville 234 280 (2011)[48] Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea
123 Marinduque 227 828 (2010) Filippiinit
124 Lagos 212 700(2006)[67] Nigerian lippu Nigeria
125 Governador 212 574 (2010)[68] Brasilian lippu Brasilia (Rio de Janeiro)
126 New Providence 210 832 (2000) Bahaman lippu Bahama
127 Euboea 210 815 (2011) Kreikka
128 Vasilinsaari 202 650 (2002),[69] Venäjän lippu Venäjä
129 Grande-Terre 197 603 (2006) Ranskan lippu Ranska (Guadeloupe)
130 Uusi-Irlanti 194 067 (2011)[48] Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea
131 Tarakan 193 370 (2010)[42] Indonesia (Itä-Kalimantan)
132 Tsing Yi 191 500 (2015)[70] Hongkong
134 Dongchong 191 019 (2010)[71] Kiina (Guangdong)
135 Havaiji 190 821 (2013) Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (Havaijisaaret)
136 Muharraq 188 597 (2010)[72] Bahrainin lippu Bahrain
137 Grande-Terre 188 442 (2012)[73] Ranskan lippu Ranska (Mayotte)
138 Chiloé 186 933 (2016)[74] Chilen lippu Chile
139 Basse-Terre 186 661 (2006) Ranskan lippu Ranska (Guadeloupe)
140 Ternate 185 705 (2010)[42] Indonesia (Pohjois-Molukit)
141 Jinshazhou 183 000 (2010)[71] Kiina (Guangdong)
142 Eteläiset-Andamaanit 181 949 (2001)[75] Intia (Andaman- ja Nicobarsaaret)
143 Tahiti 178 133 (2007) Ranskan Polynesia
144 Tulimaa 172 797 Argentiinan lippu Argentiina ja Chilen lippu Chile
145 São Tomé 171 856 (2012)[76] São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe
146 Voorne-Putten 170 411 (2002) Alankomaiden lippu Alankomaat
- Pulau Petak yli 170 000 (2010) Indonesia
147 Carmen 169 466 (2010)[77] Meksikon lippu Meksiko
148 Lulu 168 162 Kanada
149 Majuli 167 304 (2011)[78] Intia (Assam)
150 Buru 162 116 (2010) [42] Indonesia (Maluku)
151 Guimaras 162 943 (2010) Filippiinit
152 Saint Lucia 166 526 (2010)[79] Saint Lucian lippu Saint Lucia
153 Shawan 161 390 (2010)[71] Kiina (Guangdong)
154 Maui 160 202 (2013)[11] Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (Havaijisaaret)
155 Amager 160 064 (2006) Tanskan lippu Tanska
156 Guam 160 000 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
157 Guadalcanal 158 222 (2009 Honiara ja Guadacanal)[80] Salomonsaarten lippu Salomonsaaret
158 Tablas 158 050 (2010) Filippiinit
159 Biliran 155 061 (2010) Filippiinit
160 Malé 153 379 (2014) Malediivien lippu Malediivit
161 Qeshm 148 993 (2016)[81] Iran
162 Prinssi Edwardin saari 148 649 (2016)[82] Kanada
163 Mombasa 146 334 Kenia
164 Upolu 147 629 (2011)[83] Samoan lippu Samoa
165 Portsea 147 088 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia (Englanti)
166 Alor 145 299 (2010) [84] Indonesia
167 Yeong 144 884 (2010)[45] Etelä-Korea (Busan)
168 Wightsaari 139 800 (2016) Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia (Englanti)
169 Malaita 137 596 (2009)[80] Salomonsaarten lippu Salomonsaaret
170 Djerba 139 517 (2004) Tunisian lippu Tunisia
171 Awaji 138 804 (2013) Japani
172 Curaçao 138 000 (2006) Curaçaon lippu Curaçao (Alankomaat)
173 São Miguel 137 830 (2011) Portugalin lippu Portugali (Azorit)
174 Bantayan 136 960 (2010) Filippiinit
175 Mannar 132 000 Sri Lankan lippu Sri Lanka
176 Lanzarote 131 708 (2007) Espanjan lippu Espanja (Kanariansaaret)
177 Cape Breton 131 606 (2016)[85] Kanada (Nova Scotia)
178 Xiaoguwei 131 470 (2010)[71] Kiina (Guangdong)
179 Hisingen 130 497 (2007) Ruotsin lippu Ruotsi
180 Bioko 334 463 (2015) Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea
181 Vanua Levu 130 000 Fidži
182 Kutubdia 125 279 (2011)[60] Bangladeshin lippu Bangladesh
183 Srirangam 120 000 (2011) Intia (Tamil Nadu)
184 Rhodes 119 830 (2011) Kreikka
185 Dordrecht 118 601 (2009) Alankomaiden lippu Alankomaat
186 Ibiza 117 698 (2007) Espanjan lippu Espanja (Baleaarit)
187 Daishan 113 983 (2000)[86] Kiina (Zhejiang)
188 Rote 119 908 (2010) [42] Indonesia (Maluku )
189 Lembata 117 829 (2010) [42] Indonesia (Itäinen Nusa Tenggara)
190 Biak 112 873 (2010) [87] Indonesia (Papua )
191 Nansha 112 151 (2010) [71] Kiina (Guangdong)
192 Peleng 109 319 (2010) [88] Indonesia (Keski-Sulawesi)
193 Bengkalis 108 700 (2010) [89] Indonesia (Riau)
194 Saint Vincent 108 600 (2000) Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit
195 Songzhou 106 274 (2010) [71] Kiina (Guangdong)
196 Daishan 105 945 (2014)[90] Kiina (Zhejiang)
197 Korfu 104 371 (2011) Kreikka
198 Jersey 104 200 (2016) [91] Jersey (Britannia)
199 Aruba 103 484 (2006) Aruban lippu Aruba (Alankomaat)
200 Lantau 100 000 Hongkong

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Kementerian Kesehatan Republik Indonesia depkes.go.id.
  2. a b c d e 総務省|住基ネット soumu.go.jp.
  3. 2011 Census: Population Estimates for the United Kingdom. In the 2011 census, the population of England, Wales and Scotland was estimated to be approximately 61,370,000; compromising of 60,800,000 on Great Britain, and 570,000 on other islands. Retrieved 23 January 2014lähde tarkemmin?
  4. a b c d e f g h i G geohive.com. Arkistoitu 21.9.2012.
  5. Malaysia: Federal States, Territories, Districts, Major Cities, Urban Aras & Conurbations - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de (2013-05-20). Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  6. W.P. Labuan Sepintas Lalu statistics.gov.my.
  7. Mid-year Population Estimates by Age Group and Sex, 2012 - 2016 Department of Census and Statistics Sri Lanka.
  8. a b Indonesia: Administrative Division citypopulation.de.
  9. Papua New Guinea citypopulation.de.
  10. China: Provinces and Major Cities - Population Statistics in Maps and Charts citypopulation.de.
  11. a b c d Data Access and Dissemination Systems (DADS): American FactFinder - Results census.gov. Arkistoitu 15.8.2014.
  12. 2011 UK censuses - Office for National Statistics ons.gov.uk.
  13. Home - CSO - Central Statistics Office cso.ie.
  14. Statistics Singapore - Key annual indicators
  15. a b Statistiche demografiche ISTAT istat.it.
  16. a b c Philippines population Worldometers. Viitattu 19.3.2018.
  17. Bali faces population boom, now home to 4.2 million residents. The Jakarta Post (2012-12-17). Retrieved on 2013-07-12.
  18. a b c d Indonesia (Urban City Population): Provinces & Cities - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de (2010-05-01). Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  19. a b Subnational Population Estimates: At 30 June 2015 (provisional) 22.10.2015. Statistics New Zealand. Viitattu 4.6.2016. (englanniksi) Asutuskeskukset: Infoshare; Group: Population Estimates - DPE; Table: Estimated Resident Population for Urban Areas, at 30 June (1996+) (Annual-Jun) 22.10.2015. Statistics New Zealand. Viitattu 4.6.2016. (englanniksi)
  20. U.S. Census Bureau Census Data for Puerto Rico (2015) 2010.census.gov. Arkistoitu 15.2.2012.
  21. a b c World Population Prospects, the 2012 Revision un.org. Arkistoitu 20.3.2014.
  22. Biro Pusat Statistik - Nusa Tenggara Timur
  23. Population and elections - StatBank Denmark - data and statistics statbank.dk.
  24. https://www.citypopulation.de/php/canada-admin.php
  25. Community Profiles from the 2006 Census, Statistics Canada - Census Division statcan.ca. 13 March 2007.
  26. China Census of 2010 for Siming District of Xiamen Islando[vanhentunut linkki]. Data has not include the outlying island of Gulangyu.[vanhentunut linkki]
  27. 广州市2010年第六次全国人口普查主要数据公报 . Gzstats.gov.cn (2011-05-17). Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  28. IBGE - Cidades@ - Maranhão Brazilian Institute for Geography and Statistics (IBGE). Viitattu 28.9.2014. Portugueselähde tarkemmin?
  29. Biro Pusat Statistik - Nusa Tenggara Barat
  30. Trinidad and Tobago: Municipalities, Major Cities & Communities - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de. Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  31. Hong Kong: Districts, Major Cities & Towns - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de. Retrieved on 2013-07-12.
  32. Mauritius: Districts, Major Towns & Villages - Population Statistics in Maps and Charts citypopulation.de.
  33. Philippine Statistics Authority census.gov.ph. Arkistoitu 4.10.2013.
  34. Batam Civil registry April 2012
  35. Bahrain: Governorates, Major Cities & Towns - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de. Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  36. s&labeling=labels&plugin=1 "Total population as of 1 January". Eurostat
  37. North Cyprus' State Planning Organization
  38. a b c Tanzania: Administrative Division citypopulation.de.
  39. a b c Estimation de population au 1er janvier, par région, sexe et grande classe d'âge INSEE. Viitattu 12.10.2013. lähde tarkemmin?
  40. a b Fuzhou Municipal Statistic Bureau Fuzhou.gov.cn. Arkistoitu 20.3.2012. Viitattu 6.4.2012.
  41. The Brazilian Institute for Geography and Statistics and The Brazilian Institute for Geography and Statistics
  42. a b c d e f g h i j k l m Administrative Division of Indonesia: Provinces, Regencies and Cities - Statistics & Maps by »City Population«. Citypopulation.de (2012-02-18). Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  43. Vancouver Island Population Figures 2008 15.1.2009. Bcstats.gov.bc.ca. Arkistoitu 2.2.2013. Viitattu 19.2.2011.
  44. Fiji citypopulation.de.
  45. a b c South Korea: Administrative Division citypopulation.de.
  46. Chongming County population minus Changxing & Hengsha islands. Retrieved on 2015-11-13.lähde tarkemmin?
  47. Thailand: Administrative Division citypopulation.de.
  48. a b c Papua New Guinea: Provinces, Cities & Urban Localities - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de. Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  49. Statistical Information of Zhoushan, line 2(the part of Dinghai District) plus line 31(the part of Putuo District) }
  50. https://www.citypopulation.de/php/canada-admin.php
  51. Russia: Administrative Division of the Far Eastern Federal District citypopulation.de.
  52. Halmahera Selatan Regency site table, including mainland Gane but excluding the tip which is considered Joronga Islands halmaheraselatankab.go.id. Arkistoitu 4.10.2013.
  53. Venezuela: Administrative Division citypopulation.de.
  54. https://www.citypopulation.de/php/canada-admin.php
  55. The Brazilian Institute for Geography and Statistics
  56. Malta citypopulation.de.
  57. IBGE - Cidades@ - Pará Brazilian Institute for Geography and Statistics (IBGE). Viitattu 28.9.2014. Portugueselähde tarkemmin?
  58. a b Comoros citypopulation.de.
  59. Iceland (Major Urban Settlements): Regions, Major Cities, Urban Settlements & Urban Areas - Statistics & Maps on City Population citypopulation.de.
  60. a b Administrative Division of Bangladesh: Districts and Subdistricts - Statistics & Maps by »City Population«. Citypopulation.de (2012-07-25). Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  61. IBGE - Cidades@ - Guarujá Brazilian Institute for Geography and Statistics (IBGE). Viitattu 28.9.2014. Portuguese
  62. The Brazilian Institute for Geography and Statistics
  63. Bangladesh: Administrative Division citypopulation.de.
  64. Cape Verde citypopulation.de.
  65. New Caledonia citypopulation.de.
  66. Archived copy pureone.com. Arkistoitu 15.7.2011. Viitattu 15.7.2011.
  67. Nigeria: Administrative Division citypopulation.de.
  68. Rio de Janeiro (Brazil): Districts - Population Statistics in Maps and Charts citypopulation.de.
  69. Василеостровский район (Vasilieostrovsky District) (venäjäksi)
  70. https://citypopulation.de/Hongkong.html
  71. a b c d e f (2012) Zhongguo 2010 nian ren kou pu cha fen xiang, zhen, jie dao zi liao, Di 1 ban., Beijing Shi: Zhongguo tong ji chu ban she. ISBN 978-7-5037-6660-2. 
  72. Bahrain citypopulation.de.
  73. Mayotte citypopulation.de.
  74. https://www.citypopulation.de/php/chile-admin.php
  75. Island-wise Statistical Outline - 2008. NORTH ANDAMAN ISLAND[vanhentunut linkki] (PDF)
  76. São Tomé and Príncipe citypopulation.de.
  77. Mexico (Major Cities): Federal States & Major Cities - Statistics & Maps on City Population. Citypopulation.de (2010-05-31). Retrieved on 2013-07-12.lähde tarkemmin?
  78. Largest river island guinnessworldrecords.com. Viitattu 6 September 2016. lähde tarkemmin?
  79. St. Lucia citypopulation.de.
  80. a b Solomon Islands citypopulation.de.
  81. https://www.citypopulation.de/php/iran-admin.php
  82. https://www.citypopulation.de/php/canada-admin.php
  83. Samoa citypopulation.de.
  84. http://sp2010.bps.go.id/files/ebook/5307.pdf
  85. https://www.citypopulation.de/php/canada-admin.php
  86. Statistical Information of Zhoushan, line 26
  87. http://sp2010.bps.go.id/files/ebook/9409.pdf
  88. BRS hasil Sensus Penduduk 2010. Bangkepkab.bps.go.id (2010-11-02). Retrieved on 2013-07-12.
  89. http://sp2010.bps.go.id/files/ebook/1408.pdf
  90. http://tj.daishan.gov.cn/module/download/downfile.jsp?classid=0&filename=1510261434128368588.pdf
  91. Population estimates Government of Jersey. Viitattu 6 August 2017. lähde tarkemmin?
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of islands by population