Luettelo säteenseurantaohjelmistoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo säteenseurantaohjelmistoista. Luettelo sisältää vain osan huomattavista ohjelmistoista.

Ohjelma Lisenssi Alusta(t)
Windows OS X Linux Muut
3Delight kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Amiga Reflections kaupallinen Ei Ei Ei Amiga
Art of Illusion GPL Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Autodesk 3ds max kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
Autodesk Maya kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Autodesk Softimage kaupallinen Kyllä Ei Kyllä Ei
Anim8or Freeware Kyllä Ei Ei Ei
ASAP kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
Blender GPL Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Brazil r/s kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
BRL-CAD BSD, LGPL Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Bryce kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
Carrara kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
Cheetah3D kaupallinen Ei Kyllä Ei Ei
Cinema 4D kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Amiga
form•Z RenderZone Plus kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
FRED kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
Gelato Freeware Kyllä Ei Kyllä Ei
Holomatix Rendition kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Houdini kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Imagine 3D kaupallinen Kyllä Ei Ei Amiga, MS-DOS
Indigo Renderer kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Kerkythea Freeware Kyllä Kyllä Kyllä Ei
LightWave 3D kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Amiga
LuxRender GPLv3 Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Manta Interactive Ray Tracer MIT Ei Kyllä Kyllä Ei
Maxwell Render kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
McXtrace GPL Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Mental ray kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Mitsuba GPLv3 Kyllä Kyllä Kyllä Ei
MODO kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
Octane Render kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
OptiX kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Owlet[1] kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
Photopia Optical Design Software kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
Picogen GPLv3 Kyllä Ei Kyllä Ei
Pixie GPL Kyllä Kyllä Kyllä Ei
PhotoRealistic RenderMan kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
POV-Ray AGPLv3 Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Rayshade pre-gpl open source, gpl-like Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Radiance BSD Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Realsoft 3D kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Amiga, IRIX
Shade kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
Sunflow MIT Kyllä Kyllä Kyllä Ei
SPEOS kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Tachyon GPL Ei Kyllä Kyllä Ei
Terragen kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
TracePro kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
TurboSilver kaupallinen Ei Ei Ei Amiga
V-Ray kaupallinen Kyllä Kyllä Kyllä Ei
VirtualLab Fusion kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei
Visionaray[2] MIT Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Vue kaupallinen Kyllä Kyllä Ei Ei
YafaRay LGPL Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Zemax kaupallinen Kyllä Ei Ei Ei

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of ray tracing software